|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 20:34:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 20:42:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4077
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 20:47:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4078
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 20:48:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4079
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 20:51:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4080
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
19.3.2009 20:53:03   
ksenci
maja- te zastopim, smo mi tud zmeri kaj nvga pokasiral pr zdravniku, ko smo hodl tak pogostuser posted image upam, da se kmalo pozdravi
umpa- nč ne skrb, vse bo zgubu dol, ko se bosta z aljažem podila en za drugimuser posted image medve pa tud za njima in se bo vse pošlihtaluser posted image
jz tud nč več ne vagam kolk poje. včasih več včasih majn. no das je neki takega

6:30 240 mleka
8:00 3/4 skodelice grisa
11:00 kuhano jabolko&keks
13:00 3/4 skodelice piščanec&krempir&zelenjava
16:30 velik frutek
19:00 pol banane
20:30 250 rižolino(po flaški)

no vidim, da poje kr konkretno za svojih 9 kguser posted image
mojcek- luštni salonarji in slikceuser posted image

ve o čevljih, jz pa še lep čas ne bom nč lepga mogla obutuser posted image zdj hodim na prevez v markotovih patekih. sam molim, da kirga poznanga ne srel+čam po potiuser posted image
HD- kaj pa Kali’s nails, nails by kali, strars nail, nail stars,
glede pravopisa pa ne vem če sm prav napisalauser posted image me bo metuljčkova popravla
neboglasnica- kak si? si daješ obhladke al pustiš pr mir?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
19.3.2009 21:08:18   
netki
ta blesav sneg user posted image user posted image user posted image v pol ure je vse blo belo, pa ne sam to...še centimetri so padal k za šalo user posted image user posted image user posted image

mojcek.....pa tvoja živa je en tak cuker, nasmeh da se stopiš user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
19.3.2009 21:08:36   
ksenci
pr nas je tud popoldne rahlo snežil, zdaj pa je hb nehal in se tud pozna nč ne. se je pa kr ohladil, jz pa sm že v jakni hodla okoluser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 21:10:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
19.3.2009 21:16:03   
AAA
Dober večer čvjeke,

mi smo nazaj. Iz čateških namreč. Moj si je omislil, da smo šli v petek še na morje (zato populis nisem nič klicala za sprehod) in nato v soboto nazaj, pa spet pokat kufre za v nedeljo, ko smo šli v čateške. Anže je bil tako navduše in poln adrenalina, da smo ga komaj krotili. Atija je tako zmatral, da je zvečer prvi zaspal. Bilo je res noro.

no, in kaj sem še ugotovila, da mojemu Aneju trenutno rastejo kar trije zobki naenkrat.user posted image   Glede na to se mali še kar dobro drži, sploh ni tok preveč tečen. Če preštejem sedaj vse zobke, jih imamo že 8.user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nazaj se mi pa ne da brati. Ali je bilo kaj zanimivega?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
19.3.2009 21:17:15   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Kali's nails sem že razmišljala pa se prebere preveč na S in pol pride ven kot Klai snails - kali polž...

ja sm jz tud pomisla, da je čudn izgovorjenuser posted image ampak drgač bi blo pa super

Neposredna povezava do sporočila: 4086
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 21:17:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4087
19.3.2009 21:19:58   
tims
Samo pozdravim, pa grem Nino rihtat. Kakšen vreme napovedujejouser posted image user posted image user posted image . Za ne verjet.

Vidim da pridno čvekate, sem zdele mal brala kaj ste kaj napisale.

Jaz bi samo o prehrani: jaz Nine ne silim, če poje malo, pač poje malo. Če poje veliko, ji dam veliko. Mi je P. na prejšnjem pregledu rekla, da otrok sam ve, kdaj ima dovolj in tega se bom držala. Recimo danes dopoldne ni hotla nič, eno uro kasneje pa je pojedla 120ml GH. Par dni nazaj je za večerjo pojedla 70ml, danes 190ml. Sej pa mi tud nismo vedno isto lačni in ne pojemo isto količino hrane. Vseeno pa komaj čakam, da bo stara 12 let in mi bo sama povedala a je lačna al je sitauser posted image .

Zdaj pa Nina pravi, da je utrujena. Uživajte še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 4088
19.3.2009 21:33:05   
sončika84
a ve še zmer merte kolk pojejo al ti je tko od oka? jaz nič ne merim, poje kokr poje,včasih več včasih manj. v glavnem pa ima ponavadi 5 obrokov,oz. 6/7,če štejem še nočnega, od tega sta dva sam mleko, ostalo je vse GH. in fant je zadovoljen, lepo raste,je zdrav...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
19.3.2009 21:33:23   
ksenci
saj bi rekl, sam kr ne upam, kr ponovad ko kaj Aljaža pohvalim, se hitr spremeniuser posted image zadnje dni zaspi med 20 in 20:30, kar je supr. prejšn tedbn pa ne vem kaj mu je blo, da ni blo mira do 23.
marko se dere s kopalnice, da je zmankal Aljaževga šamponauser posted image user posted image user posted image očitno je preveč gledu reklame. ni dal mira dokler mu ga nism nesla. halo, ka pa mu je zdaj osuknaluser posted image
nč, grem iskoristit še današnji večer za cartanj, kr pol imam samo enga otroka do nedeljeuser posted image
nočko!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
19.3.2009 21:34:47   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

a ve še zmer merte kolk pojejo al ti je tko od oka? jaz nič ne merim, poje kokr poje,včasih več včasih manj. v glavnem pa ima ponavadi 5 obrokov,oz. 6/7,če štejem še nočnega, od tega sta dva sam mleko, ostalo je vse GH. in fant je zadovoljen, lepo raste,je zdrav...

to je od oka! mu nism nikol merla gh. sej pravm odvisn od dneva kolk in kak pogost je

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 21:38:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
19.3.2009 21:41:02   
sončika84
ma imste pol pa dobre očiuser posted image user posted image user posted image user posted image ker jst še na oko ne morem rečt kolk g je. pač,en krožnik, mali, včasih pol. user posted image user posted image nisem nikol merla,no ja,sem,na začetku, k se mi je včasih zdel d premal je,sam tkrt je blo lhku,ku je blo sam mleko in je tko blo vidno k piše na steklenički.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 21:46:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
19.3.2009 21:52:42   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ma imste pol pa dobre očiuser posted image user posted image user posted image user posted image ker jst še na oko ne morem rečt kolk g je. pač,en krožnik, mali, včasih pol. user posted image user posted image nisem nikol merla,no ja,sem,na začetku, k se mi je včasih zdel d premal je,sam tkrt je blo lhku,ku je blo sam mleko in je tko blo vidno k piše na steklenički.user posted image

moja poje od 100 do 200 ml...tk od oka...sem natančna hauser posted image user posted image vcasih tudi 250user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ful natačna. recmo d matija tut nekje tle ok. 150-200ml na obrok. ma men to sploh ni važn. glavno mi je da ni lačn.

Neposredna povezava do sporočila: 4095
19.3.2009 21:55:55   
tims

Jaz ji ne merim. Vem pa, če ji dam Frutek. Za kosilo pa ocenjujem z malo, srednje ali velikouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
19.3.2009 21:57:45   
tims

in fant je zadovoljen, lepo raste,je zdrav...

In to je najbolj pomembnouser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 22:07:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
19.3.2009 22:08:43   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: tims

in fant je zadovoljen, lepo raste,je zdrav...

In to je najbolj pomembnouser posted image

itak. sej zato se pa ne obremenjujem koliko poje,kot se nekateri, pa ne mislim vas tukaj,ampak poznam js določene ljudi,ki komplicirajo sto na uro.  pa pustmo to.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 22:11:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......