metuljcek321
|
Good morning, ladies! Kako ste kaj? Danes smo se zbudili v taksno prelepo soncno jutro, da je joj Kaksen sneg, lepo vas prosim?! OMG, berem dalje & vas je kar nekaj napisalo, da imate vse belo ... ludnica, nic jasno ... Majuska, ta stajica je resnicno dober nakup. In prav velika izgleda. ... ZS glede Elektro faksa ... , Majuska & populis, a vesta, da sem res zapazila metuljcka na eni od "sten" - je prav fajn ... ti sment, skoda, da imamo ze eno stajico ... nic ne bo s sopingom. nosecka maja, hello, hello, lepo te je brati. In super za cvekec s papir & njeno family. Ja, aktivno prezivet cas z otrockom mi zelo ustreza in prav uzivam, ko sibava naokoli in se imava fajn. populis, tvoja mala bo manekenska gimnasticarka, to je jasno. In ouje za zobek nr. 2. neboglasnica, javi se kaj, ko bos lahko. Dzizs, maja, v cakalnici za zdrave otroke se je revica nalezla? Sem brez besed, eni si resnicno upajo vse. Clovek bi jo kar poskusil najti & jo poklicati ter ji povedati svoje. In revcka je bila na infuziji - o, ti cmokec mali ubogi. Naj se izboljsa po hitrem postopku & naj se ji vrne apetit. En poljubcek za tvojega malega bolnika ... mwa ... mojcek, naj bo danasnji dan bolj miren, pa bravo za cevlje! Prima slikice, kaksen soncek je A ti salonarji so ti dolgocasni? meni niti slucajno - prav ornk sexy so. In ja, tko k hd, tud mi imamo to kapico, ampak je ze nekaj casa nisem dala gor - too hot. Umpa, pa je Luka prej rad jedel GH al ze od zacetka strajka? Je enak problem s sadnjem IN zelenjavo? Kolk ti pa mleka na dan spije? Aha, ze berem dalje & vidim, kako je ... hd, no, ti pa nova sonca ocala Zadnjic si sprasevala 3jemi, kje je nabavila za Lovrota, na, zdaj so pa zate padli speglcki. Not bad. Si bila mogoce celo v isti trgovini? Ja Kali's nails ... Kali snails ... not too good ... flower, pravilno, da si sla na pregled za oci - a vidis, je kar vse drugace kot prejsnjic. Joj, ej, which reminds me, da moram tudi jaz po nova ocala one day soon ... GH, jaz ji naredim v skodelici & ponavadi zmaze vse - je pa kar konkretna mera - cca. 250 ml ali se malo vec (odvisno, kolk nafilam). Jedilnik nase frajle: 7.00 150 ml mleka 11.00 banana + hruska (ali kaj drugega) + po novem en mal skute zraven + se kaj mleka, ce se ji zazdi (tudi 140 ml zmaze vcasih cez sadje?!) 14.00 zelenjavni obrok (vsake 2 dneva studi mesek zraven) 17.00 rizeva kasica, rizolino ali frutolino, narejen iz 220 ml mleka 19.30 150 ml mleka (ali pa manj oz. nic, ce je sita - pokaze, kolk bo & to zelo jasno) AAA, za uzivancijo. Almera - ste ze v Sloveniji? Kako je bilo na poti? populis, porocaj o danasnjem presenecenju. Midve bova pa naslednji teden sli presenetit atija v sluzbo - danes se seli v novo ulala fensi smensi pisarno & se bova oglasili. Bo tudi na siroko pogledal, ga ze vidim In potem ves ponosen Anjo vzel iz vozicka & jo mal nesel naokoli pokazat sodelavcem. Se veselim ...