|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
19.3.2009 8:28:40   
Alfabeta
Jutro!

nana, joj joj. Veliko user posted image in user posted image  za Klemna in seveda tudi zate

mml, itak da bomo dale glas za "našo" dežurno zdravnico in prijateljico. Pa  user posted image user posted image user posted image

triš, ti samo počivaj. Saj veš....je že prav tako, da moraš biti doma v mirovanju.

sani, regrat nabirat, pa hitro! Ta je za dvig železa ful dober,....samo se bojim, da postaneš prej zajec, ker ga je treba kar veliko pojest, da bi bil hasekuser posted image . Sicer pa so odlični za dvig ravni železa vsi temni sokovi, borovnica, ribez, gozdni sadeži,....

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
upam, da nas končno čakajo mirnejše nočiuser posted image

JAZ TUDI!!!!!! Ne veš kako močno si želim tega

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.3.2009 8:33:48   
koala
Ubogi Klemen, upam da te ne boli preveč
user posted image

klaja eno vprašanje. Ko si se odločila da Hane ponoči več ne dojiš si jo pustila v posteljici, jo je tolažil ati ali ti?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 902
19.3.2009 9:24:22   
klaja
Koala jaz sem jo nosila po rokah, prvo noč na vsakih 20 minut. Moj je spal v dnevni kot polh, sploh ni slišal ničesaruser posted image . Kar naprej se je zbujala in iskala zizo, ampak nisem popustila, naslednjo noč je bilo že boljše, se je zbudila samo ene 5x, je pa trajalo to tri noči, potem pa je že lepo spala in se ni več prebujala.

Martinca si dobila kako vabilo za zaposlitveni sejem za 26. 3.?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.3.2009 9:55:03   
koala
klaja hvala, bom počasi ukinila še nočna dojenja, se še vsaj 3x zbudi.

katarinas lepe slikice, tako lepotičk kot tudi hiške.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.3.2009 10:03:25   
Anchikaa
Dan.

Naš mali škrat je že boljše,se mi zdi da je zdaj celo bolj hudičeva kot je bila prej ko je zbolela.Vse vragolije ti pokaže,če ji kaj ne rata boljše da se skriješ nekam pred njo,ker drugače jih lahko fašeš.Še vedno je ziheraš in hodi okoli le če jo držiš za rokico,spustit se pa noče.
Naše noči so super,ko bi le tako ostalo,spi celo noč,le ob 4h jo zbudim,ko ji dam antibiotik,ker ga more pojest.

Daša je tudi zdaj imela vnete očke,pa je P takoj napisala kapljice,čeprav je bilo to povezano z ušesom.Kako derenje je bilo to ko sem ji mogla dat kapljice.Te pa še je kot nalašč tiščala oči skupaj.Pa smo se malo usposobili in natrenirali prave wrestling prijeme.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Martinca si dobila kako vabilo za zaposlitveni sejem za 26. 3.?

Klaja jaz sem tudi dobila to vabilo,pa me zanima al je to obvezno it tja al ne.Pa še pravo uro so mi dali od 15-16h.Pa pojma nimam kje je ta šola.Če maš ti tudi to uro bi pa lahko šle skupaj,no nevem samo predlagam.

Zaj pa morem it malo skregat,ker je res nemogoča.Včeraj mi je 2x stroj vklopla pa še dobro da sem pravi čas slišala,drugače bi letel v prazno.Zdaj pa mi vratca na stroju odpira pa treska nazaj in se bojim da mi kaj zlomi,ker pol pa lahko novega kupim.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.3.2009 10:04:39   
Anchikaa
Mml veš da bomo glasovale zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nana bogi Klemenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.3.2009 10:05:52   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Ob 1.00 je rodila moja sodelavka, imajo punčko Brino. user posted image
a to tista ki jo jaz poznam? user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.3.2009 10:05:56   
Sunny v službi

In od našega dr. ženauser posted image  Čestitke!!

Da ne bo zmede, to je ena in ista. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 908
19.3.2009 10:06:22   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

a to tista ki jo jaz poznam? user posted image user posted image user posted image

Ja, tista.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.3.2009 10:08:30   
katarinas

In od našega dr. ženauser posted image  Čestitke!!

Da ne bo zmede, to je ena in ista. user posted image

Ja ja, mogoče sem res malo nerazumljivo napisala. In to je že tretja punčka....jst bi tud še enouser posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 19.3.2009 10:27:08 >

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.3.2009 10:11:30   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ja, tista.

Ja ja, mogoče sem res malo nerazumljivo napisala. In to je že tretja punčka....jst bi tud še enouser posted image
ko sem jaz to rekla sodelavki, je rekla: sory, ti ne morem pomagat, moraš možu rečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 911
19.3.2009 10:25:01   
Lunca1
Pozdravljene.

Vreme pri nas je zaenkrat še v redu, upam da zdrži do večera. Trkam.

Klepetka lepa hišica, a to ste sami delal ali kupili.

Klemen in bolančki user posted image user posted image user posted image

Mml ti kar povej ko bo v Jani.

Neposredna povezava do sporočila: 912
19.3.2009 10:49:10   
benika
Jaz imam pa eo koristno zadevo za delit...pojma nimam, a je katera to že razložila

Če vam kdaj po celi napisani klobasi napiše, da posta ne more objaviti oz. da je seja potekla, potem v odgovoru z desnim gumbom na miški kliknite, izberite opcijo nazaj in zopet se vam bo pokazal napisani post. Označite ga, skopirajte za vsak slučaj in ponovno objavite besedilo.

Mogoče bo pa kateri prišlo pravuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.3.2009 11:04:13   
Lunca1
benika hvala za nasvet, sama tega gumba nazaj zaenkrat še nisem opazila

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.3.2009 11:29:44   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Dormeo bo počakal v kleti do kosovnih.

A ga ne bi raje dala na podarimo.si in ga podarila komu?No,jaz sem tako naredila z eno lupinico in dvema vozičkoma,nisem čakala na kosovne,mi je bilo škoda vreči stran,komu pa prav pride.Takoj sem oddala,pa nisem imela nobene gužve.

mala pikica,saj ni problema,samo mi ne paše tole prestavljanje datumov,ker se vedno vse dogovorim,potem pa moram odpovedati.No,saj bom šla,zdaj mi itak ne paše preveč,ker ima Klemen ustnico za znoret.In bom raje pri njem doma,danes sem tudi prosta,me je šefica poslala k njemu domov.

Hvala vsem za user posted image in user posted image za mojega palčeka,saj bo.

Triš,sem že pri sebi,hvala,ja malo je Klemen res siten ampak govori in je dobre volje tudi,skoraj kot prej,saj ubogi revček niti nič ni opazila v ogledaluuser posted image ,samo res pa je zatečen,kot da to ni on.

sunny,mi smo tudi mislili,da smo kupili Dormeo kakor Triš,da je malček dražji pa zato tudi boljši.Ne bi pa dala celega premoženja za to,mi je to čisto ok.Sicer pa če imate luknjast Dormeo imaš se mi zdi 10 ali 15 let garancije in lahko reklamiraš.
Čestitke za Brino tvoji sodelavki!!

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 915
19.3.2009 11:36:56   
limma
Dan,

uživam na dopustu, ampak je Neži spala samo do 5huser posted image in tako sem spala celih 15 min dlje kot ponavadiuser posted image Sva bili pa zunaj 3 ure in ujeli še zadnje sončne žarke ta teden, šli k tašči na kavo, zdaj pa spi.. jaz pa skuham in se ji pridružim user posted image

Vid, čestitke za hojo user posted image intruder, user posted image je bil zlati prinašalec, sicer je bil "uradno" sestrin in bil je pri starših, pa vseeno.... mi manjka... ampak... je bil že zelo bogi user posted image

klepetka, N. tudi še ne hodi, ampak je včeraj pri moji mami naredila tri korake... počasi bo user posted image Ti zvečer odgovorim.

mml, čestitke user posted image Seveda bomo glasovale zate, si pa predstavljam, da je že sama nominacija veliko priznanjeuser posted image - zate in za tvojo službo, najbrž so šefi ponosni user posted image Upam, da ti dajo kaj nagradnega dopusta ali pa družinski teden na grškem otoku po izbiri, da si malo baterije napolniš user posted image

Aaaaaaaaaaa, sosedi nekaj vrtajo... zdaj je pa itak konec spanja user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.3.2009 11:45:18   
klaja
Anchikaa ja imam tudi od 15-16 ure, je pa na Strojni šoli, sicer ne vem kako je s temi ulicami, ampak greš po Smetanovi ulici, če ti je to kaj bolj znano. Če je obvezno ne vem, ampak jaz od Zavoda še dobivam nadomestilo in ga ne bi rada zgubila, zato bom šla toliko tja, da se javim in da me obkljukajo, naredim en krog tam in grem ven. Ja kdo bo pa vzel nosečnico v službo - smešno! Lahko se kje v mestu dobima, no se boma še že zmenili. 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.3.2009 11:45:22   
limma
Joooj, Klemen user posted image upam, da te ne boli preveč in da se hitro zaceliuser posted image user posted image

Miha, tudi zate user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 918
19.3.2009 14:25:37   
Alfabeta
Samo da nas premaknem iz druge strani user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 919
19.3.2009 15:41:20   
lutiropan
Klemen in Miha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 920
19.3.2009 15:49:41   
benika
benika hvala za nasvet, sama tega gumba nazaj zaenkrat še nisem opazila

Sej ni gumb, je opcija v kvadratku, ki ti ga odpre.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
19.3.2009 19:28:34   
nana35
Samo toliko,da vam zaželim lepo noč,jaz imam kup likanja in ne bom prišla več na rr danes.Tako da se beremo jutri,zdaj pa gremo Klemna porihtat,ker je danes spal samo 1x in je zelooo utrujen.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 922
19.3.2009 19:43:27   
martinca
dober večer!

mml, veš da bomo glasovale zate.

katarinas, si lepo poslikala pa še razložila si leo tak da čist vredu razumem. imate pa zdaj zelo lepo.

sani, te pa si bila kaj bolana ali sem jaz kaj spregledala da so ti tvoji izvidi zdaj takšniuser posted image . za slabokrvnost boš pa že porihtala.user posted image jaz te imam tudi rada. user posted image

nana, oooo bogi KLemen. upam,da rana hitro zaceli. user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

triš, a ti mogoče rabiš jajco za prihajajočega dojenčka? kako pa počutej kaj, še ti je vedno slabo?

sunny, čestitke tvoji sodelavki.

klaja, nič še nisem dobila. verjetno pa me ne bodo izpustili.user posted image

nana, jaz bom pa jutri imela kup perila za likat. sem danes 4 prlane stroje cot oprala. si lahko misliš kdaj bom konec z likanjom. user posted image

lahko noč

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
19.3.2009 20:07:09   
mala pikica
nana bogi Klemen user posted image user posted image user posted image Upam, da rana hitro zaceli in upam, da ga šivi ne jezijo preveč. Pri nas je tudi Gašper že spal neprivezan in je enkrat kar pririval voziček v dnevno. Je mamico skoraj kap zadela. Takrat se mu na srečo ni nič zgodilo, neprivezan pa več nikoli ne spi.
Za naslednji teden se bomo že dogovorile, vidva se zdaj lepo nacartajta user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 924
19.3.2009 20:14:11   
Intruder24
Najprej Klemen prijatelj naš...še tukaj veliko pikapokuser posted image , da čimprej mineuser posted image
nana tebi pa veliko moči in en velik user posted image

Smo bli včeraj pri P na posvetovalnici in ima Vid 12 kg in je velik 83 cm...Vse je OK, razen sestra me je malo razp...ker je pametovala v nulo, kako bi že moral sam jest z žličko...ja HALO pa mu pač ne dam, da sam je in še ne vem če zna...no danes je dobil žličko in papico pa je kr lepo nosil v usta, tako da bo počasi tudi z žličko sam jedel...no razp...me je zato, ker je rekla: Ja, če bi bil v jaslicah bi bil pa lačen...ja pa ja...če bi bil v jaslicah bi se že naučil...user posted image
Bili smo tudi na kožnem testrianju, ker je P rekla, da ga ne bo prej cepila, pa če ma alergologinja takšno mnenje kot ga ima al pa ga nima user posted image  testi niso nič pomagali, je pa revež tako jokal zraven, da je joj!!!

jogi sva se odločila za normalni Dormeo, ker ni cajta laufat okoli in probavat...upajmo, da bo zdržal nekaj cajta...sicer pa tudi nimava namena dat ven full keša za jogi, ker ga bomo raje zapravli na potovanjih in drugačnem razvajnju...spimo itak full malo user posted image

mml čestitke za niminiranje al kako naj rečem, jaz bom samo zato Jano kupla, da glasujem zate user posted image

sani kaj ga pa ti serješ zdaj? Pridno papat zdrave stvari, da se izboljša pa bo! Pa itak, da te imamo radi!user posted image

katarinas lepe slikice, pa fajn prevozno sredstvo.user posted image

martinca to bo pa lep kup za likanje, jaz nimam teh problemov, ker ne likam user posted image , dam v sušilca in je ... srajce pa si moj sam zlika, včasih, če sem zelo dobre volje pa mu jaz user posted image . Kar se pa Vidove hoje tiče, pa sem mislila že Patrika povabit na obisk, ko je že Klemna tako lepo naučiluser posted image

Alfabeta še vedno ga Ajda čaga ponoči? No Vid se je danes non stop premetaval, pa mu ni nič pasalo...HB pa ni bil nič kaj tak pokonci, odkar spi 1x na dan si več ne pojemo par ur ponoči...

limma škoda, da Neža ne spi dalje. Ji moreš povedat, da si na dopustu user posted image user posted image user posted image ..super za sonček...pri nas pa je popoldne že snežilo in kr malo pobelilo..pa tako se je pasalo martinčkat user posted image

mala pikica za naslednjo soboto še tudi jaz ne vem, ampak sem zaenkrat zraven...

Tako danes sva z Vidom spet risala in je posledično cela kopalnica pisana...sem ga tako gledala zraven ko se smejka in potem z tistimi pobarvanimi rokami stegne proti meni...zacvili in me cmokne...tako sem že izčrpana od tega nespanja, neprestanega tempa...da včasih pozabim kakšen zakladek imam doma!

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Znaki spontanega splava
MioBambino

Kateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?

ni bilo znakov (40%)

krvavitev (49%)

bolečine (6%)

slabo počutje (1%)

drugo (dopišite spodaj) (4%)

Število vseh glasov: 141

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!