Intruder24
|
Najprej Klemen prijatelj naš...še tukaj veliko pikapok , da čimprej mine nana tebi pa veliko moči in en velik Smo bli včeraj pri P na posvetovalnici in ima Vid 12 kg in je velik 83 cm...Vse je OK, razen sestra me je malo razp...ker je pametovala v nulo, kako bi že moral sam jest z žličko...ja HALO pa mu pač ne dam, da sam je in še ne vem če zna...no danes je dobil žličko in papico pa je kr lepo nosil v usta, tako da bo počasi tudi z žličko sam jedel...no razp...me je zato, ker je rekla: Ja, če bi bil v jaslicah bi bil pa lačen...ja pa ja...če bi bil v jaslicah bi se že naučil... Bili smo tudi na kožnem testrianju, ker je P rekla, da ga ne bo prej cepila, pa če ma alergologinja takšno mnenje kot ga ima al pa ga nima testi niso nič pomagali, je pa revež tako jokal zraven, da je joj!!! jogi sva se odločila za normalni Dormeo, ker ni cajta laufat okoli in probavat...upajmo, da bo zdržal nekaj cajta...sicer pa tudi nimava namena dat ven full keša za jogi, ker ga bomo raje zapravli na potovanjih in drugačnem razvajnju...spimo itak full malo mml čestitke za niminiranje al kako naj rečem, jaz bom samo zato Jano kupla, da glasujem zate sani kaj ga pa ti serješ zdaj? Pridno papat zdrave stvari, da se izboljša pa bo! Pa itak, da te imamo radi! katarinas lepe slikice, pa fajn prevozno sredstvo. martinca to bo pa lep kup za likanje, jaz nimam teh problemov, ker ne likam , dam v sušilca in je ... srajce pa si moj sam zlika, včasih, če sem zelo dobre volje pa mu jaz . Kar se pa Vidove hoje tiče, pa sem mislila že Patrika povabit na obisk, ko je že Klemna tako lepo naučil Alfabeta še vedno ga Ajda čaga ponoči? No Vid se je danes non stop premetaval, pa mu ni nič pasalo...HB pa ni bil nič kaj tak pokonci, odkar spi 1x na dan si več ne pojemo par ur ponoči... limma škoda, da Neža ne spi dalje. Ji moreš povedat, da si na dopustu ..super za sonček...pri nas pa je popoldne že snežilo in kr malo pobelilo..pa tako se je pasalo martinčkat mala pikica za naslednjo soboto še tudi jaz ne vem, ampak sem zaenkrat zraven... Tako danes sva z Vidom spet risala in je posledično cela kopalnica pisana...sem ga tako gledala zraven ko se smejka in potem z tistimi pobarvanimi rokami stegne proti meni...zacvili in me cmokne...tako sem že izčrpana od tega nespanja, neprestanega tempa...da včasih pozabim kakšen zakladek imam doma!