|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
21.3.2009 10:59:41   
klaja
Katarinas vidve pa vztrajno pobereta vsako vročino, naj se Lara čim prej pozdravi!

Katee ja nekaj pa si le zapravila, jaz sem občutno preveč.

Sem v H&M-u kupla 3 bodije in eno majčko, pa me je prišlo isto, kot pa v Kik-u ko sem vzela 3 majčke, 2 prehodni jaknici za doma (ker nimam nič takega), kavbojsko oblekico in 2 kratke hlače. Pa še nekaj sem ugotovila, lani sem v C&A-ju kupla Juliji eno majčko, ki sem jo pa včeraj videla čisto isto v Kiku-u, sem šla potem še enkrat pogledat če vidim prav in res. Zgleda da kar niso prodali potem dajo v druge trgovine,  le da je etiketa bila Kikova. Tako da sem se odločila, da jima poletne stvari nabavim vse v Kiku. Pa za sebe sem uspela kupit eno nosečniško krilo in majčko ter jopico (gremo maja na poroko) in ker sem slučajno videla in mi je takoj padlo v oči, sem kar vzela, da ne bom potem spet zadnji dan letala okoli. Edino čevljev za Julijo nisem dobila, ker ali so bili predragi ali pa ni bilo njene številke.

Pa za dopust smo dobili potrjeno, tako da gremo  7. ali 8. junija (to še ne vem točno) za 11 dni na Gorenjsko! Že študiramo kaj vse si bomo ogledali in koliko bom kaj jaz zmožna za hojo. Drugače pa bomo uživali in lenarili ter se hodili kopat. Komaj čakam!!!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 951
21.3.2009 11:04:04   
klaja
AnitaV vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu in lepo praznuj!!!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 952
21.3.2009 11:35:20   
katee
Anita: vse najboljše!!!  user posted image  

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 953
21.3.2009 11:36:43   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Pa še nekaj sem ugotovila, lani sem v C&A-ju kupla Juliji eno majčko, ki sem jo pa včeraj videla čisto isto v Kiku-u, sem šla potem še enkrat pogledat če vidim prav in res. Zgleda da kar niso prodali potem dajo v druge trgovine,  le da je etiketa bila Kikova.

Pa je tudi razlika v ceni ali je samo druga etiketa?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 954
21.3.2009 11:41:58   
lutiropan
Anita vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
21.3.2009 11:58:55   
lutiropan
tako da gremo 7. ali 8. junija (to še ne vem točno) za 11 dni na Gorenjsko!

Potem bo kakšen kofetek pri meni. Lepo vabljeni. V kateri konec pa greste?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.3.2009 12:17:35   
klaja
Katee mislim da je nekoliko ceneje (se ne spomnim koliko sem lani dala), sicer pa so v Kiku večinoma vse majčke nekje od 3 do 6 €.

Lutiropan gremo v Bohinjsko Bistrico. Če nam bo dolgčas bomo pa že prišli kaj pogledat.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.3.2009 14:51:54   
Lunca1
Anitav vse naj naj.

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 958
21.3.2009 16:21:59   
klaja
Ker je danes svetovni dan Downovega Sindroma in je ob 20.00 uri na TV SLO dobrodelni koncert, na katerem bodo zbirali denar za izgradnjo Planeta 47 (to bo nekakšen dom za vse te otroke, kjer jih bodo spremljali in pomagali staršem v otroku prepoznati kaj mu najbolj leži in v kaj ga usmeriti) lahko z SMS-om darujete 1 €.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.3.2009 16:27:30   
mml
Draga anitav vse najboljše in najlepše in čudovito praznovanje in vse kar sodi zraven

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 960
21.3.2009 16:52:17   
Sunny Morning
Alfabeta hvala za kavico. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Meni se že meša od bruhanja in slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,komaj čakam da mineuser posted image user posted image user posted image

Nič ti ne zavidam. user posted image

Lara user posted image user posted image user posted image

katee user posted image  za nakupe.

klaja user posted image za nakupe.

Ker je danes svetovni dan Downovega Sindroma in je ob 20.00 uri na TV SLO dobrodelni koncert, na katerem bodo zbirali denar za izgradnjo Planeta 47 (to bo nekakšen dom za vse te otroke, kjer jih bodo spremljali in pomagali staršem v otroku prepoznati kaj mu najbolj leži in v kaj ga usmeriti) lahko z SMS-om darujete 1 €.

Super, da si povedala...bom podarila.

mamica avitav
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 961
21.3.2009 20:03:54   
majra
Dan!
SEm končno prišla do interneta. Sem bila cel teden na bolniški in smo bile s Katjo pri moji mami, da mi je ful olajšala dneve in sem lahko počivala. Križ je OK, hitro trkam; bomo videli kaj bo v ponedeljek ko imam službo in še do 20.15. faks user posted image .
Drugače smo super, Katja je ful pridna, hodi, debatira, malo nam zobki nagajajo, malo s hrano štrajka, ampak ni panike.

Sem malo preletela, pa da še malo pokomentiram.

Triš user posted image  , sem tako vesela super novice. Sedaj pa počivaj in uživaj v user posted image

Klaja, super za dober rezultat. Samo to je pa čudno od te ginekologinje. Nama je dr. Pušenjak vse lepo razlagal in tudi rezultate smo takoj dobila. Sicer, pa glavno, da je v redu user posted image

Dašabina, par sivih las pa res ne pomeni, da si starauser posted image user posted image  Si pa začela dramatičnouser posted image

Lara user posted image user posted image  za samostojno hojo

Ajda user posted image user posted image  za samostojno hojo

Vid user posted image user posted image  za samostojno hojo

Mmluser posted image user posted image  za nominacijo, to je pa ful pomembna zadeva. Vsaka čast! Za glasove pa ne skrbi user posted image

Bolančki user posted image user posted image user posted image

Pa še malo user posted image user posted image user posted image  za male akrobate

uhančki....sama jih nimam in jih tudi Katja ne bo imela, dokler ne bo izrazila želje, seveda pri normalni starosti

Kartice.... imam Evrokard in mi je vsak mesec 20. zelo žal, da ga imamuser posted image

Anita, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, ko sem začela pisati post je bil še dan, sedaj vam pa že lahko zaželim lahko noč

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 962
21.3.2009 20:47:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Smo pa imeli user posted image  noč. Lara je spet zakuhala...jst ne vem več kaj je s tem otrokom. A je možno, da je pri zobkih tudi taka vročina do 40 °C?user posted image  Ker si ful žuli po zobkih in se mi zdi, da jo tudi zobki zdaj matrajo... Saj drugače je bila zjutraj kar živahna in je skakala po postelji, vročina pa 40°user posted image  Zdaj spi, bom videla kaj bo kasneje, če ne bo dobro, bomo šli pa k zdravniku. Če ni to vse eno sranjeuser posted image

katarinas mi je poslala sporočilo, da sta z Laro spet v bolnici. Je Laro tresla mrzlica in je bila vsa modra. Izvidi ne pokažejo nič.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 963
21.3.2009 20:56:17   
mml
katarinas upam, da kmalu pogruntajo, kaj muči Laro in bosta hitro doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 964
21.3.2009 20:56:40   
majra
Lara user posted image user posted image user posted image  Katarinasuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 965
21.3.2009 21:13:55   
lutiropan
Lara in Katarinasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 966
   Sončki januarčic 08 - 6.del
21.3.2009 21:26:11   
karatina
ANITA VSE NAJBOLJŠE user posted image

Klaja, čestitke za uspešne nakupe.

Triš user posted image naj slabosti čim prej minejo.

Kartice, nimam druge kot te bankomat, ker mi je vse skupaj preveč zavajajoče in ti je naslednji mesec kaj hitro žal user posted image .

Danes je poštar tudi k nam prinesel tobogan in je bilo kljub prehladu pravo veselje.

So se atijevi bacili cel teden klatili z njim po stanovanju in ni user posted image , da je zdaj Karin dobila nekaj vstran kljub temu, da je revež že cel teden spal v dnevni na kavču. Vročine HB ni, le nosek skozi toči, pa ponoči se zabaše in je malo jokeca. Pa mislim, da ne bo dolgo, ker še vedno lepo je (kdaj pa ni user posted image ), pije pa tudi ful.

Jogi, če je dober, mislim, da ni toliko važno, če imaš v celem ali ne. Dormeo tudi mene ni prepričal. Sva ga z user posted image  sprobala pred prvo selitvijo, ko so bili starši na dopustu. Pol sva vzela Meblovo posteljo z njihovo blazino, pa tudi ni bilo za dol past. So moje neprespane noči ostajale user posted image . Moram pa priznat, da se je od avgusta, ko smo se ponovno preselili in imam vodno posteljo 100% boljše. Sem mislila, da me spet vlečejo in nakladajo, pa sem izkoristila možnost nakupa in 3 mesečne garancije vračila, če se ne navadim, pa je ne dam več user posted image . Tudi Karin dam dopoldan počivat na mojo posteljo in ful lepše spi kot kjerkoli. Sva se odločila, da jo dobi tudi ona, ko bo večja in ne bo več v kinderpetu.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   Sončki januarčic 08 - 6.del
21.3.2009 21:28:31   
karatina
Bi skoraj pozabila:

en velik user posted image  in polno user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom in poškodovančkom.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 968
21.3.2009 21:50:31   
nana35
Anita vse najbojše ob tvojem rojstnem dnevu!!

user posted image

Katarinas in Lara,pošiljam vama user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image ,pa da kmalu prideta spet domov.
user posted image
Karin,tudi ti se kmalu pozdravi.user posted image user posted image user posted image

user posted image

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 969
21.3.2009 22:34:38   
katee
katarinas in lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se Lari stanje kmalu izboljša!!!

Lepo noč vsem!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 970
22.3.2009 7:08:01   
klaja
Sunny Morning hvala user posted image

Sma z mojim včeraj gledala ta koncert in se nisem mogla zadržat, tako da sva oba  user posted image , čisto me je čustveno zdelalo. Upam, da jim uspe ta projekt.
Najbolj me je ganilo, ko so rekli, da še noben otrok z DS ni končal redne OŠ, seveda je ne more končat, če nas že za v vrtec tiščijo v razvojnega in če hočeš dat otroka v redno šolo imaš en kup težav in kreganj, da si neodgovoren in ne vem kaj še. Sem na njihovi spletni strani prebrala, da v tujini, mislim da v Angliji in na Nizozemskem, veliko otrok konča redno OŠ, nekateri celo fakulteto. Pri nas pa samo gledajo, da te čim prej prepričajo za posebno šolo, samo da nimajo dela s tabo in otrokom. Samo naj mi še kdo reče, da moram dat Julijo v razvojni vrtec, ne bo šla in pika!
Uf sem jezna, mogla sem se nekje izpovedat!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 971
22.3.2009 9:52:34   
katarinas
Dan!

Punce hvala za vse pikepoke in dobre želje.

Včeraj smo pa res leteli v bolnico. Kot sem rekla je Lara imela zjutraj vročino, ki je po svečki padla in je bila tudi živahna, dobro volje in dobro je jedla. Tudi naspala se je še dopoldne. Pred kosilom je bila taka tečna in zaspana in sem jo dala v posteljico malo počivat. Pa ni hotela zaspat, zato sem jo skoz hodila gledat in kar naenkrat opazim, da ima modre ustnice, modre rokice, bila je čist ledena in začela se je trest. Mene je panika, da ne bo to vročinski krč al pa da bo nehala dihatuser posted image , čeprav oči ni zavila nazaj, niti zavesti ni izgubila. Na brzino smo se spokali v avto in šli direkt v bolnico. Tam so povedali, da je prišlo do tega ker je vročina zelo hitro naraščala in jo je začela tresti mrzlica.
V bolnici je potem še enkrat postala tako modra, potem pa je bila od desetih zvečer pa do zjutraj brez vročineuser posted image , dobila pa je antibiotik. Dopoldan je šla vročina spet malo gor, bomo videli kako bo popoldne.
So pa izključili pljučnico, v lab. ni posebnosti, verjetno spet nekakšna virozauser posted image

Jaz sem prišla zdaj domov, sem tam prespala (če lahko tako rečem, ker sem bolj malo spala - ker če ni jokal en od otrok, se je pa kakšen aparat prižigal in piskal, pa merjenje vročine itd.), se malo spočinem in grem popoldne spet nazaj.

Sem se pa res ful ustrašla te modrice, je pa zraven Lare še en fantek, ki je imel isto stvar kot Lara...zgleda da je to taka viroza al kaj.

No za mojo lubico še jaz pošiljam pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image , za vas pa itak vem, da držite pesti in še enkrat hvala.

Upam, da se naslednjič oglasim s še boljšimi novicami.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 972
22.3.2009 13:20:13   
Anonimen
Dan!

Najprej hvala vsem za lepe želje ob mojem roj.dnevu.

Sem ga v petek praznovala s prijateljicami, smo šle na večerjo. Včeraj pa še z mojimi doma. Danes pa je tak lep sonček, komaj čakam da gremo spet mal vn...

Lari pa user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdravi in pride domov!

Lepo spomladansko nedeljo želim vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 973
22.3.2009 17:16:45   
nana35
klaja,user posted image

katarinas,user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 974
22.3.2009 17:20:22   
Sunny Morning
Sunny Morning hvala user posted image

Sma z mojim včeraj gledala ta koncert in se nisem mogla zadržat, tako da sva oba  user posted image , čisto me je čustveno zdelalo. Upam, da jim uspe ta projekt.
Najbolj me je ganilo, ko so rekli, da še noben otrok z DS ni končal redne OŠ, seveda je ne more končat, če nas že za v vrtec tiščijo v razvojnega in če hočeš dat otroka v redno šolo imaš en kup težav in kreganj, da si neodgovoren in ne vem kaj še. Sem na njihovi spletni strani prebrala, da v tujini, mislim da v Angliji in na Nizozemskem, veliko otrok konča redno OŠ, nekateri celo fakulteto. Pri nas pa samo gledajo, da te čim prej prepričajo za posebno šolo, samo da nimajo dela s tabo in otrokom. Samo naj mi še kdo reče, da moram dat Julijo v razvojni vrtec, ne bo šla in pika!
Uf sem jezna, mogla sem se nekje izpovedat!

klaja za take stvari sploh ni problema. Sva na koncu z user posted image kar poklicala in darovala nekaj več. Ti si pa kar daj duška. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?