katarinas
|
Evo sem jo že zrihtala v pižamo, se je zbudila, pojedla mleko in zdaj spi nazaj...upam, da nas končno čakajo mirnejše noči IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Katarinas, naše dete je padlo v igralnici, in sicer na neko veliko leseno kocko (kao neki kotiček) in ta stvar ima tak zaobljen rob in mu je lepo presekalo nosnico (znotraj in pol centi proti ustkom), je počeno, ne pa toliko globoko HB, ker še šmrka, je misija nemogoče, da bi tist flajšter gor stal.... ampak ker je to mlada kožica bo vse ok.. tud dober prenaša...sva pa bila danes pri zdravnici, ker ima vnete učke - mu gnoj teče ven, pa mi ni dala Tobrexa, ker pravi, da je vidno, da je šlo to od noska gor na učke , tako da spiramo, ne vem več, ta naša P je ratala bio in se mi ne dopade,....kaj imate pa vi in ti Sani? žabice - jaz imam take bombažne tanke, ampak niso najlonke - mi pa ni čist jasno, zjutraj imajo okno odprto v igralnici, potem pa jih imajo na 15 stopinj v debelih bundah, pa sem pripravila tanjšo jaknico.. Jaz sem ji zdaj, ko je imela v ponedeljek vnete očke kar sama dala Tobrex, ker ga imam še doma in je bilo takoj boljše. Ampak ta P je res mal čudna...če mu teče gnoj ven bi pa res lahko napisala Tobrex, tista fiziološka ne bo čist nič pomagala....če bo slabše ti kar poklič nazaj in reči da je hudo in naj ti da zdravilo. Meni so prvič ko je imela Lara gnojne očke tudi rekli naj spiram s fizološko...ja seveda da ni nič pomagalo IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Sunny kam boš pa vrgla stari Dormeo? Sem se potem spomnila, da imam jaz v jogiju peno, ki se ji reče menda latex, spodaj pod jogiji imamo pa latoflekse... Dormeo bo počakal v kleti do kosovnih. Mi imamo tudi latoflekse spodaj. Sva pa kupila v Slovenski postelji Anatomic TFK prestige. Sem ga tam malo probala in sem čisto navdušena, ker je čisto drug občutek kot zdaj. Ta, ki sva ga vzela ima žepaste vzmeti, juto, bombaž in 3,75 cm latexa. A si pol tam prespala? žepaste vzmeti, juta...no to je pa nekaj novega zame Takrat ko sem jaz menjala jogije, sem začela komaj delat in ni blo veliko denarja zato sem vzela čist osnovne, bi pa tud zdej imela kakšne z dodatki (npr. moji imajo notri še kokos...pa še nekaj kar se fino sliši )
|