|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
18.3.2009 18:53:33   
mml
Hmmmm...

....sem se danes spraševala, če je mogoče že 1. april ali kaj podobnega...

...so me namreč poklicali iz uredništva Jane in vprašali, če sem pripravljena sodelovati v akciji "Znanstvenica leta"....zdaj me pa zanima, kdo je "kriv" za to mojo nominacijo???? Ker lani, razen da sem bila na porodniški, nisem naredila nič...vsaj kar se znanstveneg dela tiče...

Skratka bom sodelovala in seveda računam na vašo podporo, da bom dobila vsaj kakšen glas....

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.3.2009 19:33:52   
urssyy
Mml računaj na našo podpopro, bravo za tvoja dela user posted image user posted image user posted image ,saj si vedno nekaj delala, ćetudi si bila na porodniški, več napišem čez kako urco

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.3.2009 19:42:36   
koala
mml, ti samo povej kje bomo lahko oddale glas, pa bomo glasovale da se bo kadilo. A ne punce? Ni šment, če januarke skup stopimo ima da zmagaš.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.3.2009 20:00:59   
klepetkaa
Živjo,
intruderuser posted image  za Vidkovo hojo. Tole, se mi zdi, da je šlo pa po hitrem postopku. Zdajle pa, kakor imam v spominu, samo še Aljaž in Lana ne hodita. Pa tud onadva bosta slej ko prej, kajne  Suzana.

mml, uau, superuser posted image . Vešda lahko računaš  na našo podporouser posted image . In verjemi, da si si zaslužilauser posted image
limma, user posted image . Je pa kužek  dočakal  lepo starost.
Pa želim vama, da člimprej minejo dnevi do prihoda user posted image

katarinas, ja , denar od kart za predstavo bomo dobili nazaj. Ženske nočjo več priti nazajuser posted image

lunca, super za hiškouser posted image . Pametno, ti rečemuser posted image . Namreč mi jo imamo še od takrat, ko je bila M. majhna, pa je še vedno od zgodnje pomladi do pozne jeseni najbolj oblegan prostoruser posted image . Not navlečejo vse živo, od kuhinjskega pribora, do bagrov, pribora za lišpanje, pa če je sila, se jih tud enih 10 otrok not spraviuser posted image user posted image . Naj povem, da je pa čisto majhnauser posted image .
Bom dala kakšno sliko od hiške gor, ampak na FB. user posted image

katee in Suzana, super ste, vsi štirjeuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 18.3.2009 20:01:43 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 879
18.3.2009 20:02:46   
mala pikica
nana muzika ne more, pa je prosila, če bi lahko prestavile na naslednjo soboto. Bo šlo?

mml user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam! Jasno, da lahko računaš na našo podporo!!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.3.2009 20:11:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Hmmmm...

...so me namreč poklicali iz uredništva Jane in vprašali, če sem pripravljena sodelovati v akciji "Znanstvenica leta"....zdaj me pa zanima, kdo je "kriv" za to mojo nominacijo???? Ker lani, razen da sem bila na porodniški, nisem naredila nič...vsaj kar se znanstveneg dela tiče...

Skratka bom sodelovala in seveda računam na vašo podporo, da bom dobila vsaj kakšen glas....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda bomo sodelovale!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

katarinas, ja , denar od kart za predstavo bomo dobili nazaj. Ženske nočjo več priti nazaj

Jaz sem pa nekaj spregledala....zakaj niste šle na predstavo in zakaj punce ne bodo prišle več nazaj????

Midva z Žan Luko sva se pa super zabavala na telovadbi, je skoz norel. Seveda je ob flaši mleka samo dol padel in pridno panča user posted image user posted image

Zdaj grem pa en film po dolgem času gledat. Lep večer!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.3.2009 20:23:14   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Hmmmm...

Če nas kaj poznaš potem veš, da boš zmagala.user posted image

klepetkaa škoda, da so babe odpovedale predstavo, ker so res fenomenalne. Jaz sem se tako narežala, da me je vse bolelo.

Danes sva z user posted image končno izbrala nove jogije in komaj čakam, da se rešim "po......." Dormea.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 882
18.3.2009 20:25:41   
lutiropan
Če nas kaj poznaš potem veš, da boš zmagala.user posted image

Se podpišem pod tole.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 883
18.3.2009 20:52:54   
katarinas
Sem po dolgem času enkrat spala popoldne in to skoraj tri ureuser posted image  Lara pa še kar spi in to v trenirki, nimam pojma kako jo bom dobila v pižamo, saj se bo verjetno 1x zbudila za mleko....
Mml seveda lahko računaš na našo podporo...in bravo mamiuser posted image

Sunny kam boš pa vrgla stari Dormeo? Sem se potem spomnila, da imam jaz v jogiju peno, ki se ji reče menda latex, spodaj pod jogiji imamo pa latoflekse...

Pa še nekaj slikic:

Ej, sori Neja, kr dol pejt, ma se ne moreš kr tako gor počt, če je pa to moj fotelj...user posted image
user posted image

Evo, mende ti je zdej jasno kdo je šeficauser posted image
user posted image

Kdo je večji, lonček ali Lara?user posted image
user posted image

Naše najnovejše prevozno sredstvo
user posted image

Evo Martinca tole pa je ena stran fasade naše hiše. Ampak se čudno vidi, ker je bila na tej strani že senca, ko sem slikala in ni čist realna barva. So pa samo dve barvi, v barvi breskve...kombinacije temne in svetle breskve. Je pa pobarvano tako...na dveh straneh je osnovna barva svetla, okna so obrobljena temno, na drugih dveh straneh pa je osnovna temna, okna so obrobljena pa svetlo...upam, da si predstavljašuser posted image  Sem prilepila samo eno sliko, ker mi druge nekako niso rataleuser posted image , bom jutri še enkrat probala
user posted image

No sem dala gor še eno stran, pobarvano s temnejšo barvo...ampak v resnici ni tako temna, pa še jst očitno ne znam slikat...user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 18.3.2009 20:55:11 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 884
18.3.2009 20:53:17   
sani1
mml- ko se januarčice spravimo v akcijo boš absolutna zmagovalka. Ti samo povej kdaj kupimo Jano in kako  lahko glasujemo. Od mene imaš glas...

Jaz se pa danes dobila izvide od krvi in imam porazne, pa tako zdravo ko zdej živim...user posted image   Me je vse skupaj kar malo šokiralo, ker res nisem pričakovala tega. Sem namreč ful slabokrvna. Ampak bom to zrihtala...user posted image   ni user posted image ...  

katee- super slikce...

Skratka  grem zdej spat...

nočko...

A ja še to vam moram povedat, da vas imam rada!user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 885
18.3.2009 21:30:12   
nana35
No,danes je tudi Klemen padel in to iz vozička.Ponavadi spi v njem popoldanski spanec,pa ni bil v celoti pripet v voziček in ko se je zbudil,ni dal od sebe nobenega glasu,potem se je v vozičku obrnil in plezal navzgor,proti ročaju in se je voziček prevagal.Vsaj tako so mi rekli,ker sem bila v službi.Ja in potem so šli v bolnico in je dobil na notranji strani ustnice dva šiva,Hb se ne vidi nič,ustnico ima ful zatečeno in tudi nosek,ko sem ga videla me je skoraj kap.Sem kar jokala,ko sem zagledala to moje ubogo bitjece.Ampak je vesel,to me tolaži.V petek ima kontrolo.Upam,da jutri ne bo ves črn po nosku...user posted image

mml,user posted image za nominacijo za znanstvenico.Jaz bom glasovala zate če bo možno.user posted image Mi imamo Jano naročeno v službi,tako da če bo notri kakšen kuponček,ga pošljem.

mala pikica,ne vem,upam,da bom naslednjo soboto še za akcijo.Sem vse že pripravila za tole soboto,pa zato.Mislim doma,pa varstvo pa to,pa še na eno otvoritev grem prej pa sem mislila,da bom vse skupaj povezala...no pa nič.Mogoče.

sani,lepo da nas imaš rada...user posted image

:))

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 886
18.3.2009 21:34:21   
dašabina
Katarinas, naše dete je padlo v igralnici, in sicer na neko veliko leseno kocko (kao neki kotiček) in ta stvar ima tak zaobljen rob in mu je lepo presekalo nosnico (znotraj in pol centi proti ustkom), je počeno, ne pa toliko globoko HB, ker še šmrka, je misija nemogoče, da bi tist flajšter gor stal....user posted image  ampak ker je to mlada kožica bo vse ok.. tud dober prenaša...sva pa bila danes pri zdravnici, ker ima vnete učke - mu gnoj teče ven, pa mi ni dala Tobrexa, ker pravi, da je vidno, da je šlo to od noska gor na učkeuser posted image , tako da spiramo, ne vem več, ta naša P je ratala bio in se mi ne dopade,....kaj imate pa vi in ti Sani?
žabice - jaz imam take bombažne tanke, ampak niso najlonke user posted image  - mi pa ni čist jasno, zjutraj imajo okno odprto v igralnici, potem pa jih imajo na 15 stopinj v debelih bundah, pa sem pripravila tanjšo jaknico..
mml - zmaga je že skoraj tvoja....user posted image
vsi bolančkiuser posted image user posted image user posted image

vsi hodalčkiuser posted image user posted image user posted image
KOala, jaz se pa še ne morem odklopit od zizeuser posted image user posted image user posted image  ,čakam da se bo MIha sam
Sunny, Katarinas, Katee, krasne slikiceuser posted image user posted image
Klemen, ti uboščekuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 18.3.2009 21:35:38 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 887
18.3.2009 21:38:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny kam boš pa vrgla stari Dormeo? Sem se potem spomnila, da imam jaz v jogiju peno, ki se ji reče menda latex, spodaj pod jogiji imamo pa latoflekse...

Dormeo bo počakal v kleti do kosovnih. Mi imamo tudi latoflekse spodaj. Sva pa kupila v Slovenski postelji Anatomic TFK prestige. Sem ga tam malo probala in sem čisto navdušena, ker je čisto drug občutek kot zdaj. Ta, ki sva ga vzela ima žepaste vzmeti, juto, bombaž in 3,75 cm latexa.

Neposredna povezava do sporočila: 888
18.3.2009 21:38:56   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mala pikica,ne vem,upam,da bom naslednjo soboto še za akcijo.Sem vse že pripravila za tole soboto,pa zato.Mislim doma,pa varstvo pa to,pa še na eno otvoritev grem prej pa sem mislila,da bom vse skupaj povezala...no pa nič.Mogoče.

nana, meni je vseeno. Jaz se veselim, kdajkoli bo. Jaz sem pač predlagala kar prvo soboto, muzika pa mora na 40.letnico. Jaz bi res bila vesela, da se dobimo, ko bo vsem odgovarjalo. Tako da upam, da te ne mine do naslednje sobote user posted image zaradi mene pa lahko gremo obe soboti ven, samo ne vem, kako bodo moški to sprejeli user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 889
18.3.2009 21:47:13   
katarinas
Evo sem jo že zrihtala v pižamo, se je zbudila, pojedla mleko in zdaj spi nazaj...upam, da nas končno čakajo mirnejše nočiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Katarinas, naše dete je padlo v igralnici, in sicer na neko veliko leseno kocko (kao neki kotiček) in ta stvar ima tak zaobljen rob in mu je lepo presekalo nosnico (znotraj in pol centi proti ustkom), je počeno, ne pa toliko globoko HB, ker še šmrka, je misija nemogoče, da bi tist flajšter gor stal....user posted image  ampak ker je to mlada kožica bo vse ok.. tud dober prenaša...sva pa bila danes pri zdravnici, ker ima vnete učke - mu gnoj teče ven, pa mi ni dala Tobrexa, ker pravi, da je vidno, da je šlo to od noska gor na učkeuser posted image , tako da spiramo, ne vem več, ta naša P je ratala bio in se mi ne dopade,....kaj imate pa vi in ti Sani?
žabice - jaz imam take bombažne tanke, ampak niso najlonke user posted image  - mi pa ni čist jasno, zjutraj imajo okno odprto v igralnici, potem pa jih imajo na 15 stopinj v debelih bundah, pa sem pripravila tanjšo jaknico..

Jaz sem ji zdaj, ko je imela v ponedeljek vnete očke kar sama dala Tobrex, ker ga imam še doma in je bilo takoj boljše. Ampak ta P je res mal čudna...če mu teče gnoj ven bi pa res lahko napisala Tobrex, tista fiziološka ne bo čist nič pomagala....če bo slabše ti kar poklič nazaj in reči da je hudo in naj ti da zdravilo. Meni so prvič ko je imela Lara gnojne očke tudi rekli naj spiram s fizološko...ja seveda da ni nič pomagalouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Dormeo bo počakal v kleti do kosovnih. Mi imamo tudi latoflekse spodaj. Sva pa kupila v Slovenski postelji Anatomic TFK prestige. Sem ga tam malo probala in sem čisto navdušena, ker je čisto drug občutek kot zdaj. Ta, ki sva ga vzela ima žepaste vzmeti, juto, bombaž in 3,75 cm latexa.

A si pol tam prespala?user posted image  žepaste vzmeti, juta...no to je pa nekaj novega zameuser posted image  Takrat ko sem jaz menjala jogije, sem začela komaj delat in ni blo veliko denarja zato sem vzela čist osnovne, bi pa tud zdej imela kakšne z dodatki (npr. moji imajo notri še kokos...pa še nekaj kar se fino slišiuser posted image )

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 890
18.3.2009 22:00:20   
katee
nana: bogi Klemen. Upam, da bo ustnica kmalu kot nova. En velik user posted image za vaju!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 891
18.3.2009 22:10:09   
katarinas
KLEMEN

user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 892
18.3.2009 22:13:42   
katarinas
Vsem skupaj pa:
LAHKO NOČ!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
18.3.2009 22:47:48   
Sunny Morning

A si pol tam prespala?user posted image  žepaste vzmeti, juta...no to je pa nekaj novega zameuser posted image  Takrat ko sem jaz menjala jogije, sem začela komaj delat in ni blo veliko denarja zato sem vzela čist osnovne, bi pa tud zdej imela kakšne z dodatki (npr. moji imajo notri še kokos...pa še nekaj kar se fino slišiuser posted image )

Za zdaj je Dormeo še na postelji, ker novi jogiji še pridejo. Zakaj pa misliš, da sva midva kupila Dormeo...dinarčki, zdaj sva pa rekla, da bova v to vložila, ker ugotavljama, da definitivno velja "malo denarja, malo muzike".

Neposredna povezava do sporočila: 894
19.3.2009 6:24:29   
Sunny v službi
ker ugotavljama

Tole je bilo pa čisto nenamerno ful po Štajersko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.3.2009 6:44:28   
TRIŠ
Katarinas ja bolniška je do konca  :-(.Sicer pa res nisem zmožna za delo.Malo bom tepena pri denarju in nagrajena pri otrocihuser posted image

mml ti samo povej kako te podpremo in veš da te bomo....in to z največjim veseljemuser posted image

Nana ja ubogi Klemenuser posted image ,sedaj pa  bo nekaj dno siten,ker ga bo motilo.Upam da si ti že prišla k sebi

Katarins lepa fasada sedaj si kot v novi hiškiuser posted image user posted image user posted image Slikice Neje in Lare pa so me nasmejaleuser posted image user posted image user posted image

Ja Sunny morning  jaz pa sem si dormeo privoščila ko sem prišla malo k denarju in ne ko sem bila brezuser posted image .Prej smo imeli jogi ki je imel notri fedre in so potem kmalu nastale luknjeuser posted image .Ja mi smo pa z dormeom zelo zadovoljni in sedaj jih nameravamo kupiti tudi za večjadva otrokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 896
19.3.2009 7:52:16   
Sunny v službi
Ob 1.00 je rodila moja sodelavka, imajo punčko Brino. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 897
19.3.2009 7:53:31   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Ja Sunny morning  jaz pa sem si dormeo privoščila ko sem prišla malo k denarju in ne ko sem bila brezuser posted image .Prej smo imeli jogi ki je imel notri fedre in so potem kmalu nastale luknjeuser posted image .Ja mi smo pa z dormeom zelo zadovoljni in sedaj jih nameravamo kupiti tudi za večjadva otrokeuser posted image

Koliko časa ga pa imate? Naš je po 3 letih ves luknjas, spi se pa katastrofa...zjutraj sem vsa zlomljena. Pa mi je bil na začetku tudi zelo zelo všeč.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 898
19.3.2009 8:05:20   
klaja
Koala ti le vztrajaj, vem da ti bo hudo, ampak če moraš nehat dojit, potem nimaš druge izbire. Si pa občasno malo izbrizgaj mleko s pumpico.

Mml ti samo povej kje moramo kaj glasovat, pa se bomo že potrudile!

Klepetka sem videla vašo hišico na FB in je ful lepa, je pa res to najbolj zanimiv kotiček za otroke, naši dve sta kar naprej noter. Če imata not preveč stvari jih pa skozi okno ven zmečeta.

Katee in Suzana lepe slikice, pa tudi Katarinas tvoje slikice so tudi lepe, sta Neja in Lara pravi damici! Pa lepa barva fasade, zanimivo!

Sani1 za slabokrvnost pa baje ful pomaga domač ribezov sok (iz rdečega in črnega ribeza).

Nana35 user posted image za Klemna!

Dašabina user posted image za Miha!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 899
19.3.2009 8:07:37   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Ob 1.00 je rodila moja sodelavka, imajo punčko Brino. user posted image

In od našega dr. ženauser posted image  Čestitke!!

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?