klaja
|
Intruder pri nas še komaj Julijo uvajam v tole, da sama je z žličko, nekako se izogibam temu, ker nimam volje potem pospravljat in pucat, sicer vmes dobi žlico in kar lepo je, samo vsega pa še ne zna. Hana pa tudi še ne zna in me sploh ne briga kaj bo kdo rekel, bo že, do jeseni se bosta že naučili, ker takrat pa mami ne bo imela več toliko časa za razvajanje. Pa tudi plenic se moram vsaj pri eni rešit, ker za tri kupovat plenice je malo katastrofa, z Julijo začnema z odvajenjem poleti, pa tudi Hani se kaj dobrega ne piše. Sani1 sva že dve, ki nama trava ne gre v rit . Drugače pa če bi domač sok pila, ki ni sladkan, verjetno ne bi bilo nič narobe (samo ne vem kaki okus je, če ribez ni sladkan- da ti rit skup potegne ). Drugače pa potem svež ribez, malo bi se grdo držala zraven črnega, pa za zdravje bi že potrpela. Ti pa še res nisi za odpis, počakaj še 50 let, potem pa imaš kakor hočeš! drugače pa te imamo tudi me zelo zelo rade !!!!! Karatina jaz jima ne mislim dat preluknjat ušesk, prvič zato, ker sem nekje zasledila, da otroci, ki imajo težave s srcem naj ne bi imeli preluknjanjih ušes zaradi vnetij in bakterij, ki nastanjejo ob tem ( samo ne upam našega kardiologa nič vprašat, ker bi me itak nadrl), tako da tudi Hani ne bom dala. Pa tudi drugače jima ne bi dala, ker mi to ni lepo in vsaj za enkrat še ne, mogoče če bi si kdaj sami želeli, potem ja, sedaj pa absolutno ne. Urssyy naj se Vivien čim prej pozdravi! Mala pikica glede kartic ti ne morem pomagat, ker jih nimam in jih niti nočem imet (pri tebi je drugače ker jo pač rabiš -FB). Ti bo katera druga pomagala, ki se spozna na to. Jaz še gotovino prehitro zapravim, kaj šele da mi kdo da kartico. Katee dobro opavi z zavarovalniškim agentom in se mu ne pusti (sorry tiste, ki se ukvarjate s tem), jaz sem že tudi razmišljala,da bi si zmanjšala, pa ne gre, dokler ne plačuješ not 5 let, šele potem lahko. sicer pa bom jeseni še pokasirala nagrado ob rojstvu otroka, tako da bom sedaj še pustila vse pri miru. Ko pa bo minilo 10 let pa vzamem ta denar in se jim ne pustim več. Pri nas je še slabše, ker je od mojega sestrična agentka in nam vse podtakne kaj je le možno. SEm je drugače zelo vesela, ampak ko jo vidim, da pride s kufrom pa postanem kar nervozna! Meni se tudi danes obeta zapravljanje, če ne bo prišlo do spremembe! Komaj čakam, si moram privoščit ene hlače, pa nimam upanja da jih bom dobila, ker so te nosečniške cunje tako drage, zgleda da si jih bom morala sama zašit (pa se mi ne da najbolj).
|