nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta nana, sem te hecala okoli slike......Zato sem napisala, ker že dolgo nisi objavila nobene nove slikice . Pa bom vseeno v kratkem kako slikico dala gor,ker že res en cajt nisem...še dobro da me kdo spomni... dašabina,HB,da ste lepo uredili Mihcov nosek in da ni hudega.Pa vseeno... martinca,take fore ima Klemen že celo življenje,da zjutraj zgodaj vstane pol pa spet spi od 9h ali 10h...In hvala Urošu za CD in vam vsem za obisk pa za jajčke . intruder,lepo za Vidove prve korake,čeprav to že vem... Avatar pa imaš nekako "neviden". Alfabeta,ti pa si res pridna...100 trebušnjakov na dan??Joj,meni se ne bi dalo...ja ja ,ta lenoba tiči res v moji glavi,telo bi že še ka pomigalo,ampak moja duša ne dovoli... sicer pa kaj jaz rabim trebušnjake,ko sem pa že itak fajn,ne bi rada bila preveč fajn... Bo že kičasto Lunca za pozitivno rešeno prošnjo!! Triš, ,zdaj sem pa še jaz vesela zate!!!Upam,da se nisi preveč nasekirala te dni,pa saj vem da si se. koala,upam,da bo tvoja op kmalu in seveda uspešna pa seveda odstavitev Aleksa tudi.Svetovati pa ti ne znam,prijateljica si je zizike namazala s kisom in jih njen sinko ni več niti povohal. katarinas,a imela sem napisala??No,saj se lahko tudi jaz kdaj zmotim,ja ko bo imelA dolge laske bo pa itak cel punčkast . Da ne bom komu pozabila-vsem ki ste naredili prve korake in vsem ki ste bolani .Klemen pa zadnje čase zelo malo je in mislim,da sem končno našla vzrok.Ima kar dva nova zoba in dva na pohodu in to mislim da so štirice,ne vem,tisti taširoki bolj zadaj.Tako da mislim no,mami mami,kaj pa gledaš... mala pikica,kako pa to zdaj da bomo prestavile?Joj,jaz pa sem že vse rekla,da bomo to soboto...Jaz ne bi prestavila...pa saj se bomo še kdaj dobile tako. limma,mi je zelo žal za vešega ... katee,tvoj Žan Luka je pa čisto tebi podoben.Slikice pa so seveda lepe.