|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
18.3.2009 15:33:01   
pikatara
Bravo Sunči ti kar kraljuj na prvem mestu. V Lj ti pa kar umetne popadke sprožijo. V torek imam v porodnišnici pregled in mi je že zadnjič rekel, da pol bo pa konec. Bomo videli. Sicer pa upam, da rodim v ponedeljek, da mi v torek ne bo treba spet 2 uri čakat. Bomo še bolj držale pesti, da dobiš čimprej svoja zakladka in da boste doma, da ne boš lačna. Skoz sem se najbolj bala, da bi prehitro rodila in da bi mogla bit predolgo v porodnišnici zaradi hrane in ker je lepše doma. Pol pa vidiš, da se ti isto zgodi, če predolgo nosiš.

Lara in Rubin imam otrokov album, vendar dva. Je moj mislil, da bi za oba otroka v enega pisala, vendar je problem ko bosta odrasla in bosta hotela vsak svojega. Sem ju pa v Babycentru kupila. Sremiška zlata penina. Ful dober šampanjec, rose. Dobila sva ga pa pri Koželju (www.kozelj.si ali nwe.kozelj.si). Bolje, da jih pokličeš, ker je spletna stran v izdelavi (se trudimo že enkaj mesecev, da bi delalo, pa imamo težave z izvajalci, zato smo sedaj zamenjali in bo nekaj časa trajalo, da se vse na novo naredi). Če hočeš pa lahko mojmu rečem, da KOželja malo izpraša. Ti ga pa tud pošljejo, če hočeš. Tel: (+386 1) 251 36 44, to je od vinoteke, ki jo ima v LJ.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.3.2009 16:03:46   
Kalina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image snezinka ti pa si prava fbiajevka, ja to sem jaz in moja druzina. user posted image

Drugace smo uredu, trebuh raste in otrdeva, ce sem na nogah, ta desni me brca k norc, ta levi samo parkrat zvecer in to je to. Ma sta smesna, mulcka moja. Cez dva tedna grem na spikice, me kr malo mori, ampak kaj cmo, ce se mora se pac mora.

Jst sm ful faca ej, cisto se nic nimam pripravljeno za mulca, kr cakam pa cakam. aja a ste mogoce kej pisale kaksen seznam kaj "potrebujemo"  za bebice, jst sm cist ze vn iz tegauser posted image

No grem kosilo postavit, vsak cajt pride moj solđer, ga nisem vidla ze dva dniuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.3.2009 19:45:26   
Snezinka4
Aha, pa smo jo le pribezal na plano.user posted image 1626 objav imaš Kalina, ja kje si jih pa tolk naštepala? Daj še tle kej povej.
Ja sicer je pa Scully my second nameuser posted image .
Fino, da ste v redu. Lepo. Naj bo še tako naprej. Zakaj so te pa na spikice poslal?
Sem pa jaz tud kar precej face. Sicer malo manjša od tebe, ker sem stare oblekice že pregledala, ampak itak ne vem kaj in koliko moram imet. Še vse pa je po vrečkah in še nimam omare kamor bi zadevo zložila. Ampak saj imamo še kar nekaj časa...ker jaz bom tudi rekorde podirala kot Suncicicauser posted image

Punce danes sem bila na obisku pri 4 mesečnih dvojčicah (drugi in tretji otrok). Vam rečem ni problema. Sem čist pomirjena. Starši mirni, otroci mirni, tu pa tam kakšen mal zacmevka. Starši pravijo da prvi mesec je fino, če imaš koga, ki ti pomaga, da pol pa ni panike. Seveda pa pridne babice uletavajo, kdaj odpeljejo otročke, pa skuhajo.

Rubin, saj si ti za oreške spraševala, ne? Imajo jih tudi v Sanolaborju v BTC.

Milinčka,kako kaj tvoji ****iš antikrčnožilni štumfi? Jaz sem si jih tudi danes nabavla. To bo lušno jih nosit pod hlačami, ker je vedno bolj toplouser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.3.2009 19:50:22   
miska73
Mi je naša Blanči dala danes domačo nalogo, da se moram nujno tudi na dvojčkih prijavit.
BTW ... sem danes govorila z njo po telefonu in prav vredu zveni.

No tkole...
Jst sem mal prehitevala dogodke in sem že imela danes UZ, pa sem šele 6t1d.
In pričakujem dva in pri obeh je bilo že zaznati srčni utrip.

Tak, da Mlinčka in Blančka prav sta imeli.

Topel pozdravček vsem, ki jih še ne poznam.
Se bom poskusila tudi tle vklopiti.
Se priporočam za kake pametne napotke in nasvete ter kritike in brce v rit, kadar bo to potrebno.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.3.2009 20:02:41   
lara light
Miška, miška, miškaaaauser posted image user posted image  skačem, se veselim, krasna novica!!! Ne veš, kako sem vesela zate...in dva srčka!user posted image user posted image Lepotička, dobrodošla v klubu dvojnih!user posted image user posted image Saj veš, itak same fejst dečveuser posted image

Pika, hvala za info o vinuuser posted image  kako pa se počutiš? Naj torej navijam za ponedeljek, al si se odločila še kak dan več počakat?

Sunči naša noče dat prvega mesta, upam, da je vse v redu z njo!

Blanči, samo da si ok!user posted image

Kalina, Snežinka, meni članka noče odpretuser posted image
Seznama tu nismo delale, ga pa najdeš tukaj:
http://www.ringaraja.net/forum/SEZNAM_%2D_kaj_potrebujem_za_novorojen%C4%8Dka/m_1848590/tm.htm 

Bodte fajn lepoticeuser posted image user posted image ...Miška, ti pa sporoči info, ko boš imela, da te damo na seznam!! JUPIIIIIIIIIII!!!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.3.2009 20:02:54   
Shadow
Oooooooo. Miška, dobrodošla!!! Joj, kak fajn, da si dvojna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
18.3.2009 20:30:43   
dobrovoljčica
Evo mene.
Danes smo bili na UZ pri prim.Cerarju. Pregled imam ponovno čez dva tedna, do takrat pa mal počivanja. Deklico nosim tako zelo nizko, da ji je zelo težko izmeril stegnenico, smo jo prav malo iskali tam doli med mojimi spolovili. Je v medenični legi, sinček pa v glavični. Ker je deklica vodilna bom imela carski rez. Datum CR mi bo določil naslednjič, ko gremo spet na pregled.

Šmarnogorka moram rečt da si prov ena zelo fajn baba. Se je bilo fajn mal z enim pogovorit tudi v živo.
Upam, da me nisi preklela, ker sem bila tako zelo dolgo not. Je imel dr.dva klica, pa še najino deklico smo lovili not po trebuhu. Sva šla zatem še na kavico, pa sm mislna, da te bova dočakala. Ker te ni bilo, sva spila in šla. Mogoče se čez dva tedna spet srečamo in gremo takrat nekaj spit.
Upam, da si lepo opravila. Če si pa ostala notri, pa korajžno do poroda.
Nikoli se pa ne vem, lahko pa, da pristaneva tudi v porodnišnici v istem tednu.

Aja moja korenjaka sta trenutno težka ,vodilna deklica cca 1550g, deček pa cca1800g.
Ja ni kaj deček bo po atitu, ker je malo večji, deklica pa po mamici.

Uživajte, se certajte in lepo božajte svoje trebuščke.
Pa pa.
Upam, da se še kaj oglasim pred porodom, ker sem bolj lena za pisanje.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.3.2009 20:34:25   
lara light
Lepotičke, prošnja: mamica 10 mesečnih dvojčkov me je spraševala, če vem za marelo za dvojčke, ki bi se razdelila po potrebi na dve mareli . Če kera ve za kaj takega...saj nam bo prišlo prav za naprej, se v zahvaljujem. Kiss!

Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
18.3.2009 21:07:36   
pikatara
Miska čestitke in dobrodošla. Lepo, da prihajate vedno nove, ker vas me počasi zapuščamo. Le Sunčica še vstrajauser posted image

Lara ti kar navijaj za ponedeljek, bi bila res najbolj vesela tega datuma. Moram sedaj še eno z otrokoma rečt, da malo počakata, ker sem malo prej dobila prvi močni popadek, ki je trajal kar nekaj časa, ne tolk kot prej ko so bili bolj nežni in kratkotrajni. Ampak to je bilo 10 min nazaj in ni nič več, tako da upam, da je bil le krč. Imam jutri končno tisti ustni izpit, ko sem enkrat jamrala, da se padla, ker je bil težek in v angleščini, pa še Taro peljem k frizerju. Moj najdražji pa ima v soboto še eno pomembno ligaško tekmo in ne bo mogel igrat, če prej rodim.

Taškica boš res kmalu na prvem mestu, glede na to kako se Dobrovoljčici in Šmarnogorki mudi. Ampak počasi punce, niste še na vrsti. Kje je pa Mucka? Se nič ne javi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
18.3.2009 21:11:57   
lara light
Hej Dobrovoljka, lepo da si prišla...lepi teži!!!Bravo!user posted image user posted image

IMAŠ ZS!

Daj no, pridi še kaj, nikar tako lenobnauser posted image ...hecam!

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.3.2009 21:13:48   
lara light
Pika, ne vem, kako vse to zmoreš...neverjetic woman!!! Naj pade desetka, v pon pa RIM!!user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2236
18.3.2009 22:21:07   
miska73
Pikatara sam ti si pa res neverjetna. Svaka čast.

Larči dej mi malo povej kaj pri tebi dogaja zadnje čase. Tak poredko prideš med IVF-ovke pa še takrat brzinsko. Te prav pogrešam. Včasih naju je bilo obeh polno tam gor pa sva komaj ena za drugo kdaj našle čas. Zdaj se je pa scena tam čist obrnila.

Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.3.2009 22:50:41   
mucka25
Dober večer dvojne moje srečke.

Včeraj sem imela pregled in sem bla kar mal žalostna. Desna je lepo pridobila na teži ima zdaj že 1900g, leva pa praktično ni nič pridobila glede na zadnje tri tedne in ima sam 1600g. Tako, da mi zdaj kar nekaj grozijo s carskim, pa da bom morala v LJ. Jaz bi bila seveda rajši v PO, da bom še vedno bližje mojmu malčku doma. No ja drugače sem še vedno optimist, da bom rodila konc aprila.

Jaz sem tud kupila tiste albume od DM, so mi bili lepi, za prvega mi ga je pa tašča kupla, Dojenčkov prvi album. Čeprav na začetku kar pridno pišeš, potlej pa vse manj.
Držite se in ne obupat tudi, če pride do kakih težav. Jaz se ne dam, tudi jaz bi bila rada kar lep čas na prvem mestuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.3.2009 23:04:52   
dobrovoljčica
Mucka 25 oj.

Naj te potolažim, glede na to, da sva tam tam z rokom poroda, imata tvoji dve lepo težo. Meni je danes rekel prim.Cerar, da sta prov fajn težka, pa imata malo manj kot pri tebi. Tako, da naj te ne skrbi. Zakaj bi pa imela CR? Kako sta obrnjeni?

Lepo korajžno.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
19.3.2009 0:01:10   
pikatara
Punčke moje, moji rahli popadki se še kar nadaljujejo, ampak mislim, da to še ni to. Verjetno se samo telo počasi pripravlja. Za vsak slučaj sem pa sedaj pojedla en konkreten šnicl in jajčko na oko. Hranjenja sredi noči so pri nas standard, ko moj dragi lačnen pride domov. Mi glih moj pravi, da naj se ne hecam, ker imam jutri izpit in moram psa k frizerju peljat. Do nedelje mi ne pusti. Moram vas malo nasmejat, ne mislim še it. Moram bit vsaj kak dan na prvem mestu, tako da Sunči pohiti.

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
19.3.2009 0:07:09   
lara light
Mucka, meni se tudi zdita lepi teži...sicer pa so lahko kar velika odstopanja, ne skrbi preveč. Lepo se pomiri, saj tako lahko največ narediš za dobro okolje svojih otročkov! user posted image  Naj ostaneta do konc aprila pr tebi!user posted image

Miška zlata, res sem se odklopila od ostalih tem in ostajam le še tu....mi tko zdaj kar paše, da sem bolj egoist, saj sem se preveč sekirala, če je keri kaj šlo narobe in o tem razglabljala in vlekla nase.... in preveč časa sem tu presedela...pa zs, pa maili, pa vprašanja non stop...tko, da sem sedaj veliko bolj mirna in se posvečam sebi in dragemu, ko je ta domauser posted image
Mi smo fajn. Hvala. Začeli 31tuser posted image ...ne morem verjet, da je cajt tko zviznu mimo. Presrečna sem. Ponosna na svoj ogromen trebuh in kljub kakšnim bolečinam, nespečnosti, okornosti, ....nisem nič naveličana biti nosečka. Zelo lepo mi je, čeprav z marsikaterim vprašanjem delujem preplašena, sitna, panična,..user posted image

Ko sem videla, da imaš plus, je bilo moje veselje nepopisno! Krasno je, da si/sta prišla do dveh srčkov in da sva tu skupaj.
Ko se spominjam mojih prvih tednov...mi gre kar na smeh, jaz sploh nisem hodila po ulici, letela sem in vsi so opazili, češ da kar žarimuser posted image .... jaz pa tiho kot kamen. Zame je bilo najlepše doživetje...zdaj pa se bodo doživetja kar vrstila, porod, prvi zobki, hoja, roj.dan...zagotovo bodo tudi težki trenutki, upam le, da bom vedno znala pravilno odreagirat in 'nosit' vlogo dobre mame.

Kaj naj ti še povem? Vejice nosim na kup, 100% gnezdimuser posted image ...samo dobra hrana me je, tv in branje...pa seveda oprema za dojenčka. Vsak moj stavek se v glavnem vrti okrog tega...no, konstanto dobivam obiske, to je super, danes me je obiskal en fajn fantuser posted image  in sva šla na kavico v bližnji barček....ju3 grem k moji računovodkinji pa k frizerki, ker bom v petek priča na poroki, tko, da bom spregovorila še o čem drugim, ne le o plenicah in cucljihuser posted image ...kolko sem naložila, a se sploh kej razume? nimam cajta brat, kaj sem napisala, je kar je.user posted image

Zdaj pride pa moj in grem pridno kavčat, ko da nikol nisem za pc.jem sedelauser posted image

Sunči, mislim nate!user posted image user posted image
Lepe sanje vsem!

Coelho

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
19.3.2009 0:09:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Punčke moje, moji rahli popadki se še kar nadaljujejo, ampak mislim, da to še ni to. Verjetno se samo telo počasi pripravlja. Za vsak slučaj sem pa sedaj pojedla en konkreten šnicl in jajčko na oko. Hranjenja sredi noči so pri nas standard, ko moj dragi lačnen pride domov. Mi glih moj pravi, da naj se ne hecam, ker imam jutri izpit in moram psa k frizerju peljat. Do nedelje mi ne pusti. Moram vas malo nasmejat, ne mislim še it. Moram bit vsaj kak dan na prvem mestu, tako da Sunči pohiti.

Pika, zlata, upam, da bo po hrani boljeuser posted image ...kaj če bi vseeno kak mg spila?
Vse bo ok do ponedeljka, ni še tisto tapravo, boš vidla.
Počivaj lepo, naj bo mirna noč!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
19.3.2009 8:16:54   
taškica
Madona ste čveke -

Pikatara - kako si, si še z nami????? Ampak ga ni česz organizacijo in ti si fenomenalna. Da si še rok postaviš, pa saj to je čist noro.

Z Šmarnogorko imam kontakte, sporočim takoj ko bo kaj novega, pa verjetno kmalu.

Majčice moje - Lara, Dobrovoljčica in Mucka - jaz sem čist zabluzila; fanta sta mi rastla vedno enakomerno, na zadnjem ultrazvoku (to sem ugotovila šele kasneje, zdravnici se je že mudilo in je bila full hitra in kratka) je A imel dejansko zgolj 1450g in B 1600g. Prispisala je tudi da ima A MANJ plodovnice, kar pomeni, da posledično pridobiva manj na teži. V primerjavi s prejšnjimi tedni je očitno A v 14 dneh pridobil zgolj 50g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No, ker sem pa jaz večni optimist, sem na ekranu namesto 1450g videla kar 1600g in se prepričala, da se je zdravnica itak zmotila. Tudi v knjižici, kjer je cifra točna, sem se kar tolažila, da se je tudi sestra zmotila in narobe napisala. No, tkole pa meni možgani delujejo - če se nekaj prepričam je to to.

Pa seveda ni.

Nima veze, zdaj bo po vsej verjetnosti odločilen naslednji ultrazvok - če bosta sploh kaj zrastla. Se pa jaz kar tolažim s tem, da gre vse tole na račun dozorevanja. Prav tako dr. Pušenjak piše, da šele konec 33 tedna naj bi dvojčki dosegli 1800g. No tako da mislim, da smo vse na dobri poti, da skupaj rodimo konec aprila. Meni se na prvo mesto nikamor ne mudi.  

Miska - dobrodošla.
Kalina - sem prebrala tvojo zgodbo. Supeeeruser posted image user posted image . Lepa familija ste, zdaj boste pa še večja. Lepo, pa ta mala je pravi cukr....Tele odsotnosti znajo bit res zoprne, najbrž pa se človek sega navadi.

Snežinka - ti pa si res ena detektivka.....kaj vse ne zvohaš......

Lara - čestitke za začetek 31 t!!!!!!!!!! Jupi; jaz sem točno 31t in 4/7!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 2243
19.3.2009 8:20:03   
pikatara
Lara zelo lepo si tole Miški napisala. Velja za vse nas. Imaš pa prav, je bilo po hrani bolje. Sem si rekla, da lačna pa ne grem v porodnišnico. Krči so se nehali, trebuh je pa konstantno trd ko kamen. Boli ko hudič ko hočeš spat. Vsakokrat ko se obrnem iz enega boka na drugega, se en otrok obrne in ležim pol na revežu. Sem spila še magnezij in kalcij, da ta bolečina vsaj malo popusti. Grem se še za pol urce učit, pol na izpit in k pasjemu frizerju, tako da računam da mi bo do 14 vse uspelo. Pol pa sam še uživat do ponedeljka. Pa malo me grabi, da bi po stanovanju vse pospravila.

Neposredna povezava do sporočila: 2244
19.3.2009 8:26:29   
taškica
Pika - vso srečo pri izpitu!!!!!!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
19.3.2009 8:37:54   
lara light
Jutro punce!
A bomo eno kavico? No pa dajmo, za Piko predvsem, ki jo čaka naporen dan!
user posted image

Pika, tudi če stanovanje ne bo pospravljeno...prosim te, čuvaj moči zase in otročka, daj no, saj vsega ti res ni treba...pazi z avtom in kužonom...pa naj pade desetka na izpitu!user posted image

Taški, saj veš kako je s temi težami...brez veze se ubadat. Ko vidiš, da ni 30% odstopanj enega od drugega je vse v redu. Saj smo videle pri teh ki so imele UZ dan pred porodom, pa so teže popolnoma odstopale...tvoja dva sta prava korenjaka, itak!!!user posted image user posted image

Jaz ne morem odpret članka od Kaline..grem še 1x probat...
lep dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
19.3.2009 8:51:41   
mlinčka
Dobro jutro!

Miška, čestitke še tu in dobrodošla, bejbi! Kok te je fajn met tuki user posted image !

Pika, vso srečo! Ti si nam pa res en fajn zgled in navdih!

Blanči, kaj je kej novega?

Kalina, super članek user posted image , ste luštni!

Taškica, tebe je tok luštn brat user posted image !

Snežinka, moji fu.kiš štumfi so pač fu.kiš user posted image . Ma, a veš, da kar gre. Ni švoh. Jih dam gor, kadar sem bolj na nogah in jih sploh kej dost ne porajtam več. Človk se vsega hudega navadi user posted image .

No, ker vam je Larči tko fajn kavico postregla, vam pa jaz en zajtrk serviram:

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2247
19.3.2009 9:24:07   
Snezinka4
Dobro jutro! Danes sem pa do 8h spala. Že psihično sem bolj spočita ob tem dejstvu. Ah, je blo lušno.
Lara - članek dobiš na bibaleze.si: Preprosto mama-žena vojaka.
Ej Kalina ti nisem nič fouš, da ti tvoj takole gre vsake toliko časa. Mojga pa čaka cel maj terensko delo. Kjer včasih tudi ni dosegljiv po telefonu (mobi ne vleče). Sem se že zmenila s prijateljico, da bo njegov backup za v P, če bo kriza.
Pika, se mi zdi da se ti kar nekam mudi. Pa dej si par dni po izpitu še mal frei vzemi. Spočij si, možgane na of. Verjemi, pol kar nekaj časa tega ne bo. Pa danes držim pesti, da bo index za eno vrstico bolj poln!!!!
Mlinčka, jih je treba oblečt preden vstaneš ne? Ker jaz sem jih pozabila. ha, ha, še dobro, mi jih vsaj še en dan ne bo treba metuser posted image
Miška živjo. Tudi jaz ti želim dobrodošlico in čestitam za srčka! user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
19.3.2009 9:54:22   
suncicica
mater mam jaz sreco v zivljenju......otroka sta se visoko, mv-zaprt,ampak malo zmehcan. se enkrat mi bojo zmerli pritisk in naredili uz. ce bo vse ok grem domov danes ali jutri.

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
19.3.2009 9:59:19   
taškica
Draga Suncica, jaz se pa tako nasmejim ob tvojih postih! Ti je za čestitat resnično; madona tik pred rokom si, pa kar nosiš in nosiš in nosiš. Bravo! Pa pejdi še mal domov pa je. Kolk pa sta težka?

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?