|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
17.3.2009 13:26:16   
blanč
stokilski kamen se mi je odvalil od srcauser posted image

Zato vam povem, babnice, če ne bo vse ok na temle forumu, bom pršla k vsaki posebi dumov, pol pa se bomo s trebuhi rausale, pa prmerjale kera ma daljšiga in večiga! user posted image

Taškica, ko moja senca pade na vas, vas ni nikjer večuser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.3.2009 13:27:31   
Shadow
Blanč, bravo, šefica!!! Tak se dela!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.3.2009 14:56:47   
pikatara
Bravo Blanč, le tako naprej.

Taškica strinjam s tabo, huda bodi, ker bo pri vseh vse ok, tolk negativne energije pa že dolgo ni bilo tukaj. Punce pozitivno mislit, poglejte našo Sunčico.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.3.2009 15:16:53   
Snezinka4
Ej Taškica ti si carica! Ma vse ste super!
Blanč, sem tako vesela, da si jim dala tinte pit. Pa kaj ti dohtarji ne štekajo, da mal pozornosti, en 10 minutni UZ, pa majo mir pred nami. Saj v bistvu zelo malo rabimo, ne? Pol smo pa mirne in veseleuser posted image

Punce men je pa danes na križ udarlo. Pa v noge. Bolečine. Zdaj točno vem o čem ste govorile. Čist noro se mi zdi, kako s simptomi sledimo ena drugi...K sreči vem da bo minilo. Pa luna ma zapozneli vpliv name. Se kar sesujem, če moram na več kot tri stvari naenkrat mislit. Očitno nimam več krvi v možganih pa je vsake toliko časa kakšen kratek stik.user posted image

Saj bo punce, saj bo!!!! A bo katera šla na srečanje dvojčkov, ki bo 10.5. ob 14h v Mostecu v Lj (http://www.ringaraja.net/forum/Sre%C4%8Danje_dvoj%C4%8Dkov/m_3772136/tm.htm)? Saj kdo pa pravi, da morjo dvojčki že laufat naokrog. Saj jih lahko tud v trebuhih pripeljemo, ne? Bomo trebuškaste vsaj v miru počvekale z razliko od tistih, ki bodo svoje malčke v vozičkih pripeljaleuser posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.3.2009 19:54:12   
pikatara
Snežinka mi se bomo zagotovo na to srečanje spravili. Vseh 5.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.3.2009 20:09:48   
lara light
Snežinka, kako te razumem...poskušaj s kopelmi, meni je vsaj malo pomagalo...pa mazanje križa z gabezovim mazilom...nja mineuser posted image

Pika, superca da greš na srečanje, seveda, vi boste glih tapravi za se pokazatuser posted image user posted image ...medve s Taškico pauser posted image  no, pa na naslednjemuser posted image
Bravo Blanči!user posted image  fajn si zrihtala!!!
Daj nehaj ti strašit s senco, k še sploh ne veš kaj je trebuh, a ne taškicauser posted image ...jaz postajam podobna nasedlemu kituuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.3.2009 20:21:56   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image       

user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image   NAVIJAMO!user posted image user posted image
user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image DANE 1600g, ?cm

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
17.3.2009 20:25:26   
Snezinka4
A se že greste kera ma večiga, kaj?user posted image  Pa ima katera večjega kot ga je imela Dodi? Včeraj sem našla njeno slikco na drugi strani tega foruma. Njen buši je pomoje kar zmagovalec.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
17.3.2009 21:34:40   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

A se že greste kera ma večiga, kaj?user posted image  Pa ima katera večjega kot ga je imela Dodi? Včeraj sem našla njeno slikco na drugi strani tega foruma. Njen buši je pomoje kar zmagovalec.user posted image

Dodi je itak zakon. sam tamtam je pa najboljauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2209
18.3.2009 6:43:43   
lara light
Jutro lepotičke!

Jaz že kako uro strašim po hišiuser posted image ...pa jogurt, pa čaj, pa piškot, pa pomaranča...spet imam "jaz sem kontejner" danuser posted image

Sunči, se ni še nič javila?? user posted image user posted image  Dajmo dekle z lepimi novicami na dan!user posted image

Upam, da ste bolje spale kot jaz, da ste v redu, da nič ne boli, a ne snežinka...da ne razmišljate o snahah in zetih prevečuser posted image ...

Še danes bo menda lepo, potem pa slabše vreme...izkoristite kot je mogočeuser posted image

Mene čaka cel kup reči, itak! Še dobro, da sem na bolniški!user posted image

p.s.: a je katera razmišljala o tem, da bi tudi mož koristil porodniški? taškica, snežinka, ve imete več izkušenj? npr.  jaz na dopustu, on pa na porodniškem d., kaj se vam zdi? kiss!

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
18.3.2009 6:51:28   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Lara se strinjam s tabo, še dobro da smo v bolniški, da sploh zmoremo vse naredit. Že skoz pravim, da sem ko penzionist, ker mi zmanjka časa za vse.

Taškica nasmejala si me pa spet tolk. Tokrat še najbolj. Mi prav paše, ker sem ful zmatrana. Sva šla dva stanovanja pogledat, pa sem mojega kar na tenisu ven vrgla. Še dobro da imava take super fante za kolege, da ga bodo domov pripeljali, da mi ni treba še enkrat ven. Kot da moj revček nima dost težav s službo in svojo babico, otročke čakava, on pa še stanovanja gleda. Saj ga bo čez 14 dni minilo in bova jeseni nadaljevala. Zelo zelo lepa teža. Bosta velika fanta. Kar tako naprej. Taški kje v 36 tednu, saj veš da do konca tedna nimam časa rodit. Morava obe s Taro k frizerju.

Evamaja bravo za dobro opravljen pregled. Pri nama je bil faantek 100%, punčko so mi pa šele prejšnji teden dokončno potrdili v porodnišnici, ker imajo malo boljši uz.

Katja hvala. A si mogoče s Koroške? Ssklepam po tvojem sma, pa še eno Katjo Kokol s Čečovja poznam.

pikatara ne nisem z koroske ampak iz okolice ptuja
glede suncicice pa se vedno nic se kar caka
tako je bilo se vsaj vceraj ce pa kaj izvem pa vam javim

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
18.3.2009 6:52:52   
taškica
Jutro!!!!!!!

Evo tudi jaz zgodaj vstala, z najmlajšim zdajle gledava risanko, potem pa počasi moram začet zbujat ostale. Krasni dnevi so, sonce je že zunaj....

Lara, si tudi ti danes bolj jutranja? Glede porodniškega d. za fotre nimam nič kaj vspodbudnega, mi smo svobodni kulturni umetniki, država kaj blazno njih ne podpira. Mislim, če ostane 14 dni pri meni doma - to samo pomeni, da pol meseca nimamo dohodov. Minimum.

Blanč kako je v bolnišnici? Je kaj fejst mladih v belih haljah, al samo ženske? Hrana ok?

Snežinka Dodi je itak rekorderka - one of a kind; jaz bi še kake 5 tednov rada zdržala, pol pa auf. Za prvega maja bi rada že okoli šibala.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 2212
18.3.2009 6:55:47   
taškica
Ampak Sunci se pa ne da - a? Madona, ženska je ambiciozna, vam povem! Hoče videt tistih 40tednov, pa naj stane kar hoče!!!!user posted image   Sunci brez zamere, vsem si nam za vzgled - tudi mi bi - donosile zdrave, močne korenjake. Kadarkoli že, vse dobro!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
18.3.2009 6:58:34   
lara light
Katja, hvala!user posted image  Ste vidle, sunči še kar vztraja!!!

Taškica, jutro! Tudi jaz grem gledat risanko! user posted image
A tud pri tebi je tako, brez dela ni jela...še kako razumem.... V teh primerih kot smo sedaj bi bilo res fajn imet delodajalca, ki bi poskrbel za nas...user posted image  a sem lisica, brez zamere, samo malo na glas razmišljam.
Kam greš ti za 1.maj? Lepo počasi dekle!!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
18.3.2009 7:48:47   
pikatara
Lara si me pa prehitela. Je pa res, da sem že nazaj od mehanika, ker sva peljala na avtu gume menjat. Sem pa glih po zajtrku (skuta, suha klobasa in kruh). kontajner za hrano sem za že dva tedna. Sem čisto nemogoča in imam že ful okrogle ličke. Spala sem pa zelo slabo. Skoz sem se premetavala in mi je bil trebuh na poti. Odkar ne jemljem več magnezija in kalcija, je skor skoz trd. Sem brala, da v 37. tednu ni več priporočljivo jemat, ker lahko zavira popadke. Sem v 36. in ker sta dva, sem raje nehala.

Punce a kaj veste o tem štetju brc. Ginekolog v porodnišnici mi je rekel, da če nehata brcat moram prit. Ta mala še vedno ful veselo brca, mali ki je pa spodaj pa vedno manj. Se moram potrudit, da jih 10 čez dan naštejem. A mislite, da moram že kako paniko zagnat?

Taškica za prvi maj je treba že na morje. Sunči se pa res ne da. Bravo. Me res noče na prvo mesto spustit, pa ima le še 10 dni do roka. V čertek imam še izpit in pasjega frizerja, čez vikend se poslovim od samskega življenja, v ponedeljek pa akcija. Sam tamalega moram še prepričat, da bo brcal do takrat. Se grem, probat učit. Se mi splh ne da. 

Neposredna povezava do sporočila: 2215
18.3.2009 7:53:41   
emaa
pikatara pri dvojčkih jih ne rabiš 10 naštet, samo da ju čutiš. 

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
18.3.2009 8:54:43   
mlinčka
Dobro jutro!

Vidim, da ste že vse nekam živahne in poskočne user posted image ! Še kofetk pa vas bo sploh razganjalo user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
18.3.2009 8:58:19   
taškica
A ne Pika, za 1. maja je treba že uživat! Mah Lara kaj pa vem, jaz sem že tko nerodna, da bi kar rada tam nekje v 36t končala vso zadevo. To je pa tik pred 1. majem, se mi zdi. Zadnjič sem noseča, punce majke mi!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
18.3.2009 10:23:58   
Rubin.
Helou babike, kako lep dan je danes user posted image , samo piha kot user posted image . Mene pa je danes ob 7.15 zbudila hčerka in sem bila še tako zaspana, kot da bi bila ura dve zjutraj user posted image .

Drugače sem pa fajn, kapljati je nehalo user posted image , upam da tako tudi ostane. Sem res boljše volje zaradi tega.

A boste/ste kupile kakšno knjigico za malčka, v katere se pišejo spomini. Jaz sem gledala eno res fletno v DM Naš malček - prvi dve leti. Mi je takšna kjut. Sicer pa sem za Malo miss imela To sem jaz.

Sunči - če je čas dihamo, dihamo, dihamo in potiskamo user posted image  s teboj.

Grem še malce brat, sedaj je na sporedu: Bila sem princesa.
Punce imejte se lepo user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 18.3.2009 10:25:08 >

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
18.3.2009 12:15:50   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Dodi je itak zakon. sam tamtam je pa najboljauser posted image

Mislim,da sem to jaz,ne?? Hvala!!
Bi pa rada vidla kake slikice vaših trebuščkov!Me včasih malo nostalgija primeuser posted image

< Sporočilo je popravil tatam -- 18.3.2009 12:16:18 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
18.3.2009 12:44:37   
suncicica
punce slabo drzite pesti,ker soncka noceta ven.popadki nocejo in nocejo prit.
bivanje v bolnisnici je zanic. ves cas sem lacna(  hvalabogu da me dragi zalaga s hrano) ker tu bi sigurno izgubila kaksno od svojih dragocenih pridobljenih kg.user posted image user posted image user posted image

se bom po porodu pritozila glede tega.......
postelja je strasno neudobna,soba obupno prevroca, v sosednji sobi ena stara oma cele noci tuli(v luno al kaj), torej je vsakrsno spanje nemogoce........ampak kljub vsemu se user posted image user posted image ne pustita pregnat iz mamice.

pika........sorry ker  sem taki egoist in te ne spustim na prvo mesto.....

vsem ostalim pa zelim da se mucite vsaj tako dolgo kot jaz,ker to bo edino dobro za vase soncke.....

Stella in Pia

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
18.3.2009 12:59:28   
Snezinka4
Živjo Suncicica! Lepo, da se javljaš. Bomo zdaj bolj pesti stiskale, da bodo vsi členki beliuser posted image . Sicer pa, kdo bi pa hotel v prevročo sobo s premal hrane in z nemirnimi nočmii? Jaz tvoja dva malčka čist razumem. Že zdaj vesta kaj je za njiju dobro in kaj ne user posted image  Srečno!!!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
18.3.2009 13:04:50   
Snezinka4
Punce, a je to naša Kalina? (http://bibaleze.si/clanek/starsi/zena-vojaka.html)

Kalina halo, oglasi se kaj! Najbolje da se že zdaj spoznava, ker mogoče bova pa cimri v porodnišniciuser posted image

Pa ostale junijke bi se tudi lahko kaj oglasile. A ste še vse v službi al kaj, da nimate časa čvekat?

Neposredna povezava do sporočila: 2223
18.3.2009 13:32:30   
lara light
O, sunči, revica....ravno tako sem se jaz počutila tiste 2 dni v bolnici, samo z dosti manjšim trebuho in težavami...upam, da bo čimprej, stiskam pa kot nora!!!user posted image user posted image user posted image

Tamtam, nekaj moje malenkosti trebuškov je v albumuuser posted image

Snežinka, ne vem glede Kaline...

Rubin, jaz sem dobila Dojenčkov album...lušnouser posted image

Taškica, kje so še naše majčice, mucka,...???

Grem na lovuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2224
18.3.2009 13:36:31   
lara light
Pika, lepo prosim, ti si mela za r.dan penino z zlatimi lističi, mi lahko poveš znamko oz. kje si kupila? Hvalauser posted image  Rabim za eno r.d. darilo.

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?