nokes
|
jutro dvojne, ima katera kakšen kontakt od blanči??? novice? no, upam na najboljše. enako rubin. drži se. pa vse ostale, ki vas mučijo krvavitve, to je res eno veliko sr.an.je!! naj se čimprej vse uredi. sunči, kako? smo zamudile z dihanjem ?? sam da namignem, na dojenčkih se nekaj matram in pišem o tem, kako se pedinamo in kaj uporabljam pri tem. sicer pa je tam 4pikice, ki obvlada vse "u nulo" in sem ob njej totalna amaterka , pa skorpija, ki pravi otrokom, "naj mal stisnejo dlesni" (ta mi je svetska ), ha, ha, komaj čakam, da začnete počasi kapljat na našo temo !!! aha, likanje: jaz likam vse!!!! če bi vedele, da nisem nikoli nič polikala, ker so moje cote itak bolj kot ne iz materialov, ki se malo raztegnejo in če lepo obesiš... kaj sem kdaj likala?? kakšno srajco tu in tam . no, zdaj peglam, da mi pot s čela kaplja , mater vlečem tele tetra plenice ko zmešana, pa kako počasi gre!!! jao! pa te minimini bodije! no, imam pa vse tipitopi speglano, plenice zložene na črto, bodiji, pajacki in ostalo lepo mehko... samo nič kaj ne diši , perem na 40, uporabljam luna pralni prašek, nič mehčalca. baje je lepo mehko, če uporabljaš tiste oreščke, kdo je že pisal o tem? rubin? hmm... no, z vsako žehto si rečem, da je tale zadnja za peglat. pa nič. po moje bom nehala takrat ko bom začela uporabljat mehčalec. kdaj je to? katera ve? no, lep dan vsem!!!