lara light
|
Mucka, meni se tudi zdita lepi teži...sicer pa so lahko kar velika odstopanja, ne skrbi preveč. Lepo se pomiri, saj tako lahko največ narediš za dobro okolje svojih otročkov! Naj ostaneta do konc aprila pr tebi! Miška zlata, res sem se odklopila od ostalih tem in ostajam le še tu....mi tko zdaj kar paše, da sem bolj egoist, saj sem se preveč sekirala, če je keri kaj šlo narobe in o tem razglabljala in vlekla nase.... in preveč časa sem tu presedela...pa zs, pa maili, pa vprašanja non stop...tko, da sem sedaj veliko bolj mirna in se posvečam sebi in dragemu, ko je ta doma Mi smo fajn. Hvala. Začeli 31t ...ne morem verjet, da je cajt tko zviznu mimo. Presrečna sem. Ponosna na svoj ogromen trebuh in kljub kakšnim bolečinam, nespečnosti, okornosti, ....nisem nič naveličana biti nosečka. Zelo lepo mi je, čeprav z marsikaterim vprašanjem delujem preplašena, sitna, panična,.. Ko sem videla, da imaš plus, je bilo moje veselje nepopisno! Krasno je, da si/sta prišla do dveh srčkov in da sva tu skupaj. Ko se spominjam mojih prvih tednov...mi gre kar na smeh, jaz sploh nisem hodila po ulici, letela sem in vsi so opazili, češ da kar žarim .... jaz pa tiho kot kamen. Zame je bilo najlepše doživetje...zdaj pa se bodo doživetja kar vrstila, porod, prvi zobki, hoja, roj.dan...zagotovo bodo tudi težki trenutki, upam le, da bom vedno znala pravilno odreagirat in 'nosit' vlogo dobre mame. Kaj naj ti še povem? Vejice nosim na kup, 100% gnezdim ...samo dobra hrana me je, tv in branje...pa seveda oprema za dojenčka. Vsak moj stavek se v glavnem vrti okrog tega...no, konstanto dobivam obiske, to je super, danes me je obiskal en fajn fant in sva šla na kavico v bližnji barček....ju3 grem k moji računovodkinji pa k frizerki, ker bom v petek priča na poroki, tko, da bom spregovorila še o čem drugim, ne le o plenicah in cucljih ...kolko sem naložila, a se sploh kej razume? nimam cajta brat, kaj sem napisala, je kar je. Zdaj pride pa moj in grem pridno kavčat, ko da nikol nisem za pc.jem sedela Sunči, mislim nate! Lepe sanje vsem!