|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
17.3.2009 20:36:12   
benika
Če mene nafilaš z € se bom potrudila, pa ti nakvačkam čbelco, pa še kenguruja zraven user posted image user posted image

Sej ne morš da belivašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
17.3.2009 20:40:02   
tažana
ja vem kaj misliš. Strašno, jaz kar pike dobim, če si mi katka začne kaj muzat, da bi ona kaj podobnega user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
17.3.2009 20:40:51   
Nika v službi
A to je vse od poročila s kofetkanja?! Čisto sem razočarana. Se vidi - če mene ni zraven, poročila ni ali pa je tako skopo oz. nerazumljivo, da se noben ne znajde. Podn.user posted image user posted image

Grem plačevat na banko, pa, pa!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
17.3.2009 20:46:01   
benika
A to je vse od poročila s kofetkanja?!

Prišla ninocka. Prišla benika. Prišla še Pety. Vid in Evan sta okupirala avto na €, Jakob se je zaljubil v bankomat, Pety pa v pliškote. Kave in kokakole smo popile, načvekale smo se tudi, opravljale vas nismo. Slike prilepim tekom večera.

Uf, sem se spomnila, da imam še eno pomembno nalogo in sicer....

DRAGA  A-N-J-A!

Kot glavni organizator babjega srečanja naslednji petek ti postavljam eno vprašanje in sicer

Ali se boš udeležila čveka, pitja in žretja?

Lahko izbiraš med naslednjimi odgovori:

a) DA
b) VSEKAKOR
c) O MOJI UDELEŽBI NI DVOMA. PRIDEM!

Tvoj odgovor pričakujem čimprej!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
17.3.2009 20:48:35   
benika
Ninocka, maš ZS!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
17.3.2009 20:52:22   
Nika v službi
No, Benika, pohvaljena, to je pa že mnogo bolje. Ko bo slikovni material na voljo, bo pa že skoraj popolno.user posted image

Lepo, da si se spomnila A-n-j-e; seveda, povabljena! Potem bo ravno okrogla številka (10). Hej, to bo žur! Se že res zelo veselim!

In ja - na banki sem že bila in vsa plačila realizirala.user posted image  Zdaj grem pa še na FB pokukat in pod tuš. Zdaj pa res - nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
17.3.2009 20:54:32   
benika
Lepo, da si se spomnila A-n-j-e; seveda, povabljena! Potem bo ravno okrogla številka (10). Hej, to bo žur! Se že res zelo veselim!

Se je že ninocka spomnila in jo povabila, pa punca mende pravi, da ne spada čisto v našo družbouser posted image Čudne misli ji gredo po glavi....čaki, jih bom spodila....šccccccccccc, šccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
17.3.2009 21:03:51   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Se je že ninocka spomnila in jo povabila, pa punca mende pravi, da ne spada čisto v našo družbouser posted image Čudne misli ji gredo po glavi....čaki, jih bom spodila....šccccccccccc, šccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sem čudna neuser posted image ?
Madonca sem mogla trikrat prebrat odgovore, mi neki ni štimaluser posted image .
Bom tkole rekla , če mi bo zdravje služilo( v nedeljo se mi je spustil že 3-ji herpesuser posted image ) pridem, pa pogoj je da me Nina peljeuser posted image .Kdaj je to srečanje????

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
17.3.2009 21:09:52   
benika
27.3.2009 v gostišču Ančka v Šenčurju, prihod po 19. uri. Herpes pa 10 dni tud ne bo vztrajal.user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
17.3.2009 21:11:27   
Nika v službi
Petek, 27.03. od 19. ure dalje pri Ančki. Navigacijo da Benika.

Če te Ninočka ne pelje, te lahko tudi jaz. Ali pa obe. In še koga. Placa imam za 4 dodatne riti, če vržem ven Nikino čičko. Zdaj se pa pofočkajte.

Ja, ja, saj grem pod tuš. Čisto zares.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.3.2009 8:06:16   
ninocka
Dobro jutro. Jem zajtrk in prebiram novice user posted image

Evan je sel danes v vrtec, sicer s tezkim srcem, ker bi bil raje pri meni doma. Ko sva midva sama doma, rata ful scrkljanec in bi bil skoz pri meni, pa k meni bi se stiskal. Pol bo pa 2 dni v vrtcu pa me ne bo smirglal 5 posto user posted image
Vceraj je blo  lepo, no, sej je ze benika napisala. Vid in Evan sta se ful postekla in sta se potem ful igrala na tistem avtocku (tukaj se zahvaljujem Beniki in Pety, ki sta not zmetali ogromne kolicine denarja user posted image ).
Me smo probale cvekat, pa smo ugotovile, da se bomo absolutno mogle ful nacvekat za naprej in nazaj 27. Ker z otroci je prakticno nemogoce. Karkoli je ena zacela, jo je en otrok prekinil user posted image
Jst sem crkljala se Kajo (se mi zdi ja je isti Vid), Evanu sta bla vsec in Jakob in Kaja. Sploh Kaja, ker je se dojencek user posted image
S Pety in malimi smo sli potem se jest (Pety, hvala za kosilo) in mi je Vid pokazal, kako volk je user posted image Evan je pa bolj strajkal pri kosilu.
Potem sva jo pa midva mahnila nazaj v LJ, Evan si je dal gor soncne spegle od samota in cez 2 min spal v avtu. Sva sla po Rubna v vrtec (ki je bil BTW fuuul vesel, da sem ga spet prisla jst iskat), potem pa domov. Cez kaksne 1/2 ure je prisla frizerka in ju postrigla. Ruben je najprej mal jokal, ker ga je hotla met v narocju, potem sem ga pa jst vzela, mu dala ene Justove kreme in bonbon in je lepo sedel in se strigel. Full je cortek zdaj user posted image user posted image user posted image Pa shranila sem si en pramen v spomin na 1 strizenje.
Potem je bil pa Evan na vrsti, je lepo mel ogrinjalo gor in sedel, da ga je posisala. Nic ni jokal (mi je vmes se rekel Lej mami, ko ne jokam user posted image ) in si je zasluzil bonboncke. Tud on je ful corti, prej je bil pa ze ko en beatel user posted image

Zvecer sva pa sestavljala se od Rubna novo posteljico (mi jo je podarila Anja - hvala user posted image ), pa je tako ogrooomna. Se Evan je zjutraj rekel, da ma on majhno posteljo, od Rubna je pa tolk velika kot on user posted image user posted image
Seveda nama zdaj vse stvari ne pridejo vec not in sva mogla dat previjalko ven (trenutno zdi na hodniku). Pa itak, da ni sla cez vrata in je mogu Samo dat od ene omare vrata dol, da sva lahko previjalko ven potisnila. KO jih je dajal nazaj, so se pa vse police v tej omari sesule user posted image Sem se ful ustrasla, da mu ni  kera padla na roko in da se mu ni zlomila. Apak na sreco  ni, edino dodatno delo sva mela, ko sva mogla omaro nazaj sestavit in seveda vse zlozit noter.

Moram povedat, kolk sva se mela z Evanom v ponedeljek lepo - okrog 10ih sva sla ven na sprehod (do trgovine) in potem se gasilce pogledat, vmes mi je nabral se zvoncke (ampak sem danes ugotovila, dasva jih pozabila dat v vazico in so malcek oveneli user posted image ), potem pa domov. Najprej sem mislila, da greva gor, ampak je bil ful soncek in se je Evan zunaj zaigral, jst sem pa prebrala reklame in casopise. Pol pa nisem vec vedla , kaj naj delam, sem pa zacela spodnjo dnevno sobo pospravljat (cez zimo so se stvari samo metale not in je ratala rumpelkamra). Potem sva z Evanom zlozila vse papirje, steklo in embalazo v avto in se odpeljala do ekoloskega otoka in locila odpadke. KO sva prisla domov, sva pa se grabla listje po vrtu. Ful je bil priden, lepo se je igral, ful mi je pomagal, zunja sva bla pa skor do 5ih user posted image user posted image user posted image IN cel dan ni gledal nic TVja, razen preden je sel spat je pogledal 2 risanki. Sem bla res ful ponosna nanj.
Sva mela pa eno hudo debato o govorjenju grdih besed. En sosed tukaj ful grdo govori in sta se zadnjic z Evanom igrala in mu un sosed pravi, neki v zvezi s smrdljivimi gatami, pa neki usrani..., v glavnem same take. In ko je sel domov, mu rece Adijo usrane gate. IN sva mela potem z Evanom debato o tem, da to ni lepo in da K. pac ne govori lepo, da so to grde besede in da jih njemu ni treba ponavljat. Ce pa bo K. se kdaj to rekel, pa naj mu pove, da se tako ne govori.
In valda, vceraj ko se pripeljemo domov, se je K. lih zunaj igral in takoj do Evana in spet nekja o usranih gatah, Evan ga pa ful pogleda in rece K. tako se ne govori. To ni lepo, to so grde besede user posted image user posted image user posted image K. je kar utihnil in ga pogledal, jst sem bla pa fuuul ponosna na Evana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko, pozajtrkovala sem, zdej moram it pa par stvari pospravit. Semi zdi da me je prijel tist gnezditveni nagon, ki ga nosecnice dobijo na koncu. Pri Evanu in Rubnu ga nisem mela, tuki se me je pa zgleda zdej prijel...no, vsaj trudim se neki pospravit user posted image

Valla, kako sta Tilen in Nik?

Pety, a ti je ratal cebelo ven dobit user posted image user posted image user posted image
Nika, jst bi se ti prislepla v avto - mi je ful tezko vozit ponoci, ker slabo vidim. Ce bi bil pa se kaksne dez, pol mi je pa sploh muka. Pa Anja seveda se tud pelje z Nikamobilom user posted image
Benika, jst mislim, da bi mogla Anja izbrat odgovor C user posted image
Spelka, a kvackas tud? user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem, ker drugace nic ne bom naredila od tistih 5 stvari, ki jih imam na spisku. PA se prej moram v sluzbo, ker moram neki v Mullerja it kupit.

PS: Kako boste pa oblecene za na vecerjo - a tko bolj slavnostno, al kako?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.3.2009 8:30:17   
pety78

pety: za firbce podnapise, prosim.

V Planetu Tuš imajo škatlo s pliški, ki jih z ročico ven potegneš. In Pety je zmetala polno enih €, da je dobila čebelico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6 €.user posted image Ne morem si pomagat, ampak res mi ni dalo miru! Ne bi bla srečna, če ne bi kaj ujela. user posted image Se tolažim, da je cebelica vsaj dokaj velika. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

PS: Kako boste pa oblecene za na vecerjo - a tko bolj slavnostno, al kako?

Glih včeraj sem razmišlala, da moram moji mamici rečt, da mi naj v ponedeljek, ko pride k meni, prinese mojo maturantsko obleko. Je ful preprosta in lepa. Mislim, da je prava priložnost zanjo. Kaj boste pa ve oblekle?

Vceraj je bilo fajn mal pocvekat, otroci so bili pridni, kaj vec pa potem, ker mam malo prdiko v roki. Bedi že od 4. zjutraj. JS BOM HIIIIN!!!user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.3.2009 8:33:35   
benika
Glih včeraj sem razmišlala, da moram moji mamici rečt, da mi naj v ponedeljek, ko pride k meni, prinese mojo maturantsko obleko. Je ful preprosta in lepa. Mislim, da je prava priložnost zanjo. Kaj boste pa ve oblekle?

A veš da sem razmišljala, da meni tud nekje v omari ždi en del maturantske oprave. Hlače mi sicer niso več prav ampak tunika mi pa je. Pa bom verjetno kr to oblekla. Sej se gre le za slavnostni dogodek, a ni tako?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 8:47:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.3.2009 8:55:04   
ninocka

A veš da sem razmišljala, da meni tud nekje v omari ždi en del maturantske oprave. Hlače mi sicer niso več prav ampak tunika mi pa je. Pa bom verjetno kr to oblekla. Sej se gre le za slavnostni dogodek, a ni tako?

Pol bom pa jst tud bolj slavnostno oblecena. Moja maturanstka obleka je bla pa crna, pa lih nek (zdej) nosecniski kroj. Jo bom danes prav probala, da vidim, kako mi stoji, pa bom magar v tej pol, ce smo bolj upicanjene.

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

uf, jaz bom pa oblekla navaden modrc, ne pa unega za dojenje. Zame bo že to slavnostno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam se mora videt user posted image

Sem se vmes, ko sem pomivala kuhinjo in jedilnico, spomnila, da si me vprasala, za tiste magicne gobice. Jst sem jih kupila v Mullerju. Pa kr njihove, majo pa se od ene druge firme.

Sem v bistvu to prisla povedat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.3.2009 8:59:23   
benika
uf, jaz bom pa oblekla navaden modrc, ne pa unega za dojenje. Zame bo že to slavnostno user posted image

A dej, nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 9:55:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.3.2009 10:55:17   
Nika v službi
Vi ste pa res zabavne, no, s temi maturantskimi oblekami... Najbolj me je nasmejala Valla z modrcem...user posted image user posted image

Hja, jaz v principu nisem ravno planirala neke hude večerne oprave, ker komaj čakam, da se oblečem "normalno", saj sem praviloma v službi v poslovni opravi. Ko pridem domov, se vržem v trenirko in majico in hodim naokrog čisto na izi. Sede 200/h!

Kar se mene tiče, se bom odločila po trenutnem navdihu, vremenu....user posted image  Obljubim, da vam ne bom delala sramote in da ne pridem v kavbojkah in razvlečeni majici.user posted image

Ninočka, brez problema vaju z A-n-j-o poberem v Bizoviku, le naslov mi sporoči, da ga ruknem noter v navigacijo. Ančko bom tudi vnesla.user posted image  A bo uredu, če vaju poberem okoli 18:45? Pred 18:30 težko, kasneje pa kadarkoli, samo povejte, kdaj naj taksi pride.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.3.2009 11:15:02   
spelka12
Jest pa nisem imela maturantskega plesa, tko da tud obleke nimamuser posted image , od valete mi pa pomojem nebi bla več prav user posted image user posted image .
Tko da punce HVALA, zarad vas imam izgovor, da grem spet v šopiiiing user posted image . Najin avto bo tud prazen na pol, tko da če kera gorenjka rabi prevoz. LAhko tud pusti avto pr beniki ali pr meni, pa jest peljem naprej, da ne bomo s tolkimi avtomobili prišle, bomo bolj eko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.3.2009 11:41:10   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Najin avto bo tud prazen na pol, tko da če kera gorenjka rabi prevoz. LAhko tud pusti avto pr beniki ali pr meni, pa jest peljem naprej, da ne bomo s tolkimi avtomobili prišle, bomo bolj eko.user posted image

A mi, Ljubljančkanke, pa ne smemo pustiti avta pri vas na parkingu?user posted image  Poglej, najbolj eko bomo, če se mi3 pripeljemo do vas, pustimo avto tam, se nabašemo v vašega in gremo k Ančki....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Štos, da ne bo katera zagrabila. Jaz volana iz rok na dam sploh.user posted image

p.s. Sem vam pa pozabila povedat, kaj sem danes sanjala. Da so nam iz Ančke odpovedali rezervacijo. So kao dobili neko večjo skupino in zdaj so prisiljeni obstoječe rezervacije prebukirat. In smo se potem ful ukvarjale, kam zdaj.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 18.3.2009 11:42:24 >

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.3.2009 20:31:20   
pety78
Evo, jaz pridem iz Tržiča, bi blo fajn, če se lahko kateri pridružim v avtu, da ne iščem sama Ančke. Sploh, ker bom tak uštimana. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.3.2009 20:38:53   
benika
BENJAMIN

To je pozdrav od Benčija, samo za vasuser posted image

Pety, valda da se nama lahko v avtu pridružiš.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.3.2009 21:52:12   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Evo, jaz pridem iz Tržiča, bi blo fajn, če se lahko kateri pridružim v avtu, da ne iščem sama Ančke. Sploh, ker bom tak uštimana. user posted image

Vela. Kr z beniko se zmenta kako in kaj, pa vaju jest poberem. Lahko pa že prej štartamo, pa začnemo v drugem lokalu user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.3.2009 21:55:31   
benika
Vela. Kr z beniko se zmenta kako in kaj, pa vaju jest poberem. Lahko pa že prej štartamo, pa začnemo v drugem lokalu user posted image

Kaj v lokalu, midve bova že pri nas začeli. Je treba čokoladni liker popit...da se ne bo pokvariluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
19.3.2009 7:47:51   
Nika v službi
Pety bo predvsem treba čuvat, da jo kdo drug ne "sname" in odpelje kam, ko bo tako upicanjena. Lahko jo kakšen maturant kidnapira....

A novic pa nič? Pogovarjate se samo še oblekah in pijači, zaskrbljujoče.user posted image

Jaz sem včeraj prešpricala šolo. Evo, to je novica.user posted image  Vzrok je sicer povsem opravičljiv, ampak nima veze. Pa v službi smo imeli požrtijo, ker je spet ena postala Abrahamka.
Popoldne, kolikor ga je še ostalo, smo preživeli na enem vetrovnem sprehodu v štiri (mi3 + Lukauser posted image ), zvečer pa igrali Človek ne jezi se, parkirali (in servisirali) avtomobile ter frizirali Steffi (in mamico).

A niso fajn novičke?user posted image

Zdaj pijem belo kavo (brez smetane) in berem PV Magazine (PV = photovoltaic) - da ne bo katera imeli pohujšljivih misli - revija je strogo službena, saj je v osnovi tehnične narave, ker se usmerjamo v obnovljive vire, fotovoltaiko.

Za začetek dneva bo čisto dovolj od mene. Ajd, na vrsti ste ostale!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.