DanijelaNeli
|
Ja,jst grem komi zdej spat...sm delala do 23h,pol sm se še tam motala,pa je polnoč.Zdej me pa skrbi,ker ko sem parkirala na našem dvorišču,sem ugasnila avto in se mi je začelo fuul neki kadit spodaj avta...me skrbi,da nisem kaj primla-eno koreniko od kostanja,ki strči ven Sej imamo veliko dvorišče,ma kaj če je tolko vozil parkiranih pred hišo,da boh pomagaj... Bom peljala Neli v vrtec in pol se ustavim pri kleparju,da mi dvigne avto v luft in pogleda če sem kej poškodovala Espacea...upam,da ne,in upam,da pridem zjutraj do Kozine. Pol dopoldne pa morem it na občino v Koper,ker sem dobila iz urada za družbene dejavnosti-za vrtec,da ni bla popolnoma izpolnjena vloga o znižanem plačilu vrtca.Tako,da morem to rešit.Pol bom šla pa mal v šoping,mal zame,mal za Neli. Za Neli bom skočila do Sežane,ker so odprli novo trgovino Kik,pa sem slišala,da imajo ful ugodne in lepe stvari.A hodi katera v Kik kupovat? Sem pa vesela,ker sem prebrala,da jeseni dobimo v Kopru C&A,pa H&M,.... zdej marca pa Adessa-italijanska trgovina Zdaj pa moj recept..kako shujšat 20 kg...Takole,pri meni je blo tako,da sem se novembra meseca preselila iz bloka v hišo iz enga malega kraja na vas ...pol pa me je verjetno mal psiha dajala,zato so mi šle kile dol.Pa tudi zato,ker je več tekanja po hiši,kot po stanovanju.Predvsem pa je pripomoglo k temu,da nisem jedla od 18h dalje nič..prav nič.Le kak jogurt al pa če je Neli ostal kak čokolino al kaj podobnega ko je jedla ona za večerjo.Tam do 70kg mi je šlo hitro,pol se je ustavilo en čas.pol sem šla še 6 dol,pa spet stop.Po dolgem času sem šla na vago in vidim 60 kg...uspelo mi je!!! Še en cajt sem prišla do 57,ampak sem šla nazaj gor. V bistvu je to,da se nisem preveč obremenjevala s tem,rekla sem si,da ne bom stradala in bla na kaki ognjusni dieti...rekla sem si,da bodo že šli kilogramčki dol in tako je tudi blo... Nič,grem jaz spat,ker sem zmatrana!NOČ...
|