|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 7:48:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Februarčki 007 - 2.del
17.3.2009 7:58:55   
Tabali
DA DANINELI IZDAJ SKRIVNOST user posted image user posted image user posted image
ja hvala Kolumbo sem dobila Šmikački, pa detski domek user posted image user posted image user posted image , full hude stvari, bi mela kar nekaj iz kolekcije, sam najprej bo treba zunanjo ureditev si umislit user posted image , hecam se
bom še mal njihov splet pogledala, mi pravzaprav iščemo tisto leseno stojalo za otroške gugalnice, pa če je še kakšen šmikaček zraven toliko bolje user posted image , hm.. ja pa peskovnik tut ne bi bil odveč user posted image
dons sem kar mal zadeta od tistih daleronov user posted image , sam... z nosa pa se mi ne cedi več, no ja, vsak tok ne k učeri, sicer pa prehlad itak traja en teden brezn zdravil, al pa sedem dni z zdravili user posted image
ja majkl je pa res faca, a kar ob 5.30 aufuser posted image ... pri nas še se to ni zgodilo, razen enkrat k sploh ni šla spat, ker smo bli namenjeni k mojim domov - je čukec mali prebedel celo noč, sam da gre k dedi baki- reisefiber pač user posted image
jst sem pa včeri celi rajon štacun obdelala tam v naši okolici, češ da bom najdla spomladansko jaknico za Danajči (mora bit vetrovka, podložena z bombažom) pa nisem nič našla user posted image , bom še dons lublano obdelalauser posted image
grem mal delat, mam dons ene maratonske sestanke spet, če mi dop... se ti pridružim Kolumbo u šopingu user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.3.2009 14:48:52   
Anonimen
Kaj ste leneee! A niste mogle kej več napisat?

No, v glavnem dobro jutro in dober dan! Ni šlo prej, čeprav sem vas prebrala, sam pol se je zataknilo, ko sm hotla kej napisat. Gužva pač.

Zdej smo imeli en obisk - je prišla sodelavka z 8 mes. punčko, smo mal nazdravli na tamalo. Jooojjj kak cukrček! Js komi čakam poletje! user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sej ne da se pritožujem nad nosečnostjo! user posted image

Drugače pa me je kolegica klicala, smo bli v soboto pri njih na RD - njena tamala ima že drugič v življenju škrlatinko. user posted image user posted image  Js sam upam, da jo mi odnesemo brez!

Pa prstek sma šla učeri pokazat - verjetno bo Alenu nohtek šel dol.user posted image  Drugače se bo pa še cca 2 meseca celilo.

Bah... Mislim, da sm končala s slabimi novicami, dobrih pa itak nimam. Mogoče juter kej.

Kolumbo mater si mi lušte naredla, bi kr hišo mela. Alenu pa bebiju en tak toboganček pa peskovnik, bazenček ipd... Mami pa ležalnik user posted image user posted image

Pikepoke za vse bubančke, tudi mamice! user posted image

Morm pičit pospravit, Alen čaka! Čaoo!

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
17.3.2009 14:57:35   
Tabali
Hej Jasna user posted image , sem lih mislila prašat kam si se zgubila user posted image
joj bogi Alen user posted image , a kar nohtek mu bo šel dol user posted image
user posted image user posted image user posted image naj čimprej mine tole
sej bo MORA BITI!!!
sem se odločila da bom še spotoma do BTC skočila, mogoče pa tam najdem kaj primernega za našo prinčipeso, sm bla tuki u centri pa ni nič 50 ojrov pa tut ne dam za jakno, ki bo jo mela 2 meseca
ajd punce lunce uživite pa prite kaj zvečer na matinejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.3.2009 14:59:35   
Tabali
kolumbo vidim teeeee
report please user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 205
17.3.2009 21:39:19   
Tabali
hallo ja pa kje ste vse???
mi smo dobili jaknicouser posted image , za 18 ojrov 50%znižano ker je kao  lanska kolekcija od Kanza št 104user posted image in ji je ko ulitauser posted image
pa nisem si mogla pomagat in sem ji v mladinski knjigi kupila en mali ruzakuser posted image , ker gre prvič na počitnice (in ker je meni bil ruzak všečuser posted image )
pa dve rutici za kombinacijouser posted image , še sreča, da sem ob 17 mela ene obveznosti, torej časovni limit za štacuneuser posted image , ker drgač bi še kakšna reč šla z namiuser posted image user posted image
em pa crknjena ko pes, bom se mal pocrkljala s kakaom pol pa direkt u cote
nočko

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 22:00:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 22:02:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 208
17.3.2009 22:17:59   
Tabali
hahaha Kolumbo pa ti si čist pripravljena na eventuelne klimatske spremembe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glede na to kakšno je stanje ozračja, lohk da se bo sred poletja lih fajn ohladilouser posted image
ne sekiri se - fajn planiri tajming za trečo srečo pa bouser posted image user posted image user posted image
jst mam jutr celodnevno izobraževnje, tko da morm it zdele pod nujno spat, da vsaj kaj odnesem od tam
ajde mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 209
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 22:32:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
18.3.2009 0:59:15   
DanijelaNeli
Ja,jst grem komi zdej spat...sm delala do 23h,pol sm se še tam motala,pa je polnoč.Zdej me pa skrbi,ker ko sem parkirala na našem dvorišču,sem ugasnila avto in se mi je začelo fuul neki kadit spodaj avta...me skrbi,da nisem kaj primla-eno koreniko od kostanja,ki strči venuser posted image user posted image Sej imamo veliko dvorišče,ma kaj če je tolko vozil parkiranih pred hišo,da boh pomagaj... Bom peljala Neli v vrtec in pol se ustavim pri kleparju,da mi dvigne avto v luft in pogleda če sem kej poškodovala Espacea...upam,da ne,in upam,da pridem zjutraj do Kozine.user posted image

Pol dopoldne pa morem it na občino v Koper,ker sem dobila iz urada za družbene dejavnosti-za vrtec,da ni bla popolnoma izpolnjena vloga o znižanem plačilu vrtca.Tako,da morem to rešit.Pol bom šla pa mal v šoping,mal zame,mal za Neli.
Za Neli bom skočila do Sežane,ker so odprli novo trgovino Kik,pa sem slišala,da imajo ful ugodne in lepe stvari.A hodi katera v Kik kupovat?
Sem pa vesela,ker sem prebrala,da jeseni dobimo v Kopru C&A,pa H&M,....user posted image user posted image zdej marca pa Adessa-italijanska trgovinauser posted image

Zdaj pa moj recept..kako shujšat 20 kg...Takole,pri meni je blo tako,da sem se novembra meseca preselila iz bloka v hišo iz enga malega kraja na vasuser posted image ...pol pa me je verjetno mal psiha dajala,zato so mi šle kile dol.Pa tudi zato,ker je več tekanja po hiši,kot po stanovanju.Predvsem pa je pripomoglo k temu,da nisem jedla od 18h dalje nič..prav nič.Le kak jogurt al pa če je Neli ostal kak čokolino al kaj podobnega ko je jedla ona za večerjo.Tam do 70kg mi je šlo hitro,pol se je ustavilo en čas.pol sem šla še 6 dol,pa spet stop.Po dolgem času sem šla na vago in vidim 60 kg...uspelo mi je!!! Še en cajt sem prišla do 57,ampak sem šla nazaj gor.
V bistvu je to,da se nisem preveč obremenjevala s tem,rekla sem si,da ne bom stradala in bla na kaki ognjusni dieti...rekla sem si,da bodo že šli kilogramčki dol in tako je tudi blo...

Nič,grem jaz spat,ker sem zmatrana!NOČ...

Neposredna povezava do sporočila: 211
18.3.2009 7:28:33   
Anonimen
Jutro!

Sm cela zlepljena, moj mi je učeri "posodablju" telefon in so se vse nastavitve izbrisale. Vključno z jutranjo budilko. Smo se 20 min. prepozno zbudili, pol pa celo stanovanje v luft, ker vedno - ampak veeeedno - pripravim vse cote za zjutri, Alenov ruzak, ma vse, vse... Razen čaja, no, tega mu skuham zjutri. In kaj je bilo učeri zvečer? MURPHY!!! Ene stvari nism mela prištimane! user posted image

Tak da zdej se spet hladim user posted image  Uf, grem slikice gledat, pa še kej drugega prebrat, pol se pa itak slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 212
18.3.2009 7:39:55   
malecka_mateja
jutro!

mene je tudi danes tjaš ob 5.30 vrgla s postelje. pa sem jo dala k nama pa ni hotla zaspat smo0 se valali in valali zdaj zadnji 10 pred vrtcem je zaspala in sem jo zdaj zbuila ooblekla in gremo. je že v vrtcu.

jaz sem že mal boljša.user posted image dobila sem otroške ki so mi jih znižali za 50 evrovuser posted image user posted image ampak se ne pritožujemo. tak je.

kaj še novega nič!

jasna bogi alen pa ta prstek je pa res eno sranje. upam da se pozdravi čimprej.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.3.2009 7:54:44   
Tabali
jutro
mi smo pa dons čist bogi - se Danaja ponoči okol 1 zbudila čist vroča, je rekla da jo nosek buba pa da solzice tečejo (res so ji oči kar solzile), grem merit vročino 38.6 user posted image user posted image user posted image , itak da se je od mene nalezla user posted image user posted image , sicer je bila čist OK, full bi se pogovarjala, pa igrala, pa bajsije gledala, sam spat ni hotla. Sva pol merle vročino še enkrat, ni nič zraslo in sem jo okoli 4 zjutraj komaj pregovorila da sva šle nazaj spat. Zaspala takoj, in zdele zjutraj se mi ni zdela vroča (sem jo sam potipala, nisem merila, ker je spala ko top, in se mi jo je zdelo škoda budit). Vmes sva spile skor liter mlačne oz. bolj tople vode, ker čaja ona ne pije niti pod razno user posted image , za kompot tut ni bila razpoložena, je rekla da bo vodo.
Sem čist zblojna zaradi tega, sploh nimamo izkušenj s tem... jah kaj čmo, enkrat jih je treba nabrat in tudi to preživet. Bomo vidli kako bo, upam, da nau hujš, pa da ne bomo rabili še okoli dohtarjev hodit. Ma sej bo...
Ajd punce mejte se

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 214
18.3.2009 8:06:25   
Tabali
Kolumbo full lepe slikice user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.3.2009 8:09:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  za Danajo! Kr brez panike, samo spremljaj jo, itak boš vidla, če se pojavi kak drug znak. Če pa ne bo noebnih drugih znakov, pa bi vročina trajala 3 dni, jo pa tedaj pelji k P. Upam, da bo hitro mimo!

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 8:16:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
18.3.2009 8:42:14   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image za danajo da hitr mine.

jaz pa grem zdaj avto preobut in pa registracijo nardit oz zavarovanje.danes tašča kuha. bomo vidli kaj bo načarala.

grem. pridne bit.

Neposredna povezava do sporočila: 218
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 9:11:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
18.3.2009 9:24:29   
DanijelaNeli
Jutro!
Jst sm kr naspidirana...mal prej sem prišla z vrtca,iščem neke papirje,ki jih morem nest zdej v Koper.Tako sem neki na brzino danes...a v bistvu se mi nikamor ne mudi,5 minut imam do Kopra...jaz pa kot,da se v Maribor odpravljamuser posted image .Drugače sem danes fraj,zdej to odpravim,pol pa mal zase po Obali,kosilala bom kar s kolegico dol,tako,da mi ne rabi ničesar pripravljat.Mojega tudi ni...je šel na furo ponoči...
Vas pozdravljam,...se slišimo potem...
Kolumbo..lepe slikice...user posted image
user posted image ..za Danajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
18.3.2009 13:27:50   
malecka_mateja
kolumbo kaj ti naj rečem čist sma si podobneuser posted image user posted image user posted image sej če mava isti avto pol pa morva še na oisti datum registracijo metuser posted image user posted image user posted image jaz sem se že rešla 600 evrovuser posted image madonca pa avti. ampak če more more.

zunaj je tak lep dan da grem pol pa tamalo in na luft.

kam bi mogla vprašat za znižano plačilo vrtca?jaz še zdaj nimam odločbe pa sem jo že novebra oddala. nevem no kaj mučkajo?

Neposredna povezava do sporočila: 221
18.3.2009 19:01:04   
DanijelaNeli
Glede te odločbe..mene so obvestili,da ni bla pravilno izpolnjena,in mi določili dabašnji datum,da se zglasim dol pri njih.In ker še vedno nisem imela vseh dohodkov 2007 pri sebi,me je gospodična poslala na davčno,tam pa so mi izdali kopijo obeh dohodnin,in spet sem mogla it nazaj k ta prvi teti.
Domov sem prišla ob 14h,šla sem mal po Kopru.V Massu sem si kupla ene Nike superge 50 ojrov,Neli pa sem kupla ene adidaske za doma.Pol sem si šla naročit troje kavbojke.Na koncu je bil Špar in Mueller.Zdaj sem se odločla,da bom kupovala tam plenice,Baby love-te bo imela za doma,Pampers pa ko gremo kam in za ponoči.To mi je predlagala ena kolegica,ki dela tako...da so ji Pampers še vedno naj naj,ampak,da so njenemu tamalemu za doma te Baby love čisto ok. Tudi v našem vrtcu imajo to vrsto plenic in še dve zraven.
Zdaj pravi Neli že...nina nana...ampak,bi ji blo prezgodaj za it...Zdaj jo grem stuširat in pol bo šla spat.Če je ne bo vse skupi predramlo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 20:58:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 22:21:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 224
19.3.2009 7:30:05   
malecka_mateja
jutro!

evo tjaša je že v vrtcu prak kar je šla. jaz pa grem malo še pod odejo se k mojemu stiskatuser posted image

kolumbo boste pa še tretjega nardiluser posted image pa bodo spet cotke 56 prav prišle. sej v tretje gre rado da bo bejba.user posted image
jaz sem bla včeraj z lulu na kavi. joj kak sta velika njena in lepa. tamala je črna velike učke pa že 6 mesecev stara.kak mine.

metuljčica pa nevem mislm da še ni rodila jo morem mal poklicat.

kje ste vse?
višnja se že dolgo ni oglasla. pa margit pa barmaz..vse so pobegnile.

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......