|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
19.3.2009 8:01:35   
Anonimen
Mateja, kaj čebuliš? Nič ji ne bo prav prišlo, kr lepo naj pospravi te cotke, ker bo v tretje imela roza!user posted image

Joojj js po netu mal brskam za otroške sobice po slo, ker bolj ko preračunavam, bolj se mi zdi, da ne boma mogla vse privlečt iz Ikee v karavanu. OK, postelja in par drobnarij ja, kaj pa omara, predalniki?... Mešaaa se mi že!

A ima katera kak predlog? Sam, lepo prosim, ne mi malega princa kazat, ker je lep, ampak drag user posted image  Drugače sma obdelala lesnino, v dipota ne grem, sanles sma tudi bila... Sej ne vem več, kam nej se obrnem.

Punce, ki že imate porihtano otr. sobico - a mi znate pribl. cifro povedat, kolk vas je prišla, ker se moja računica ne izide z raznoraznimi ceniki, ki jih najdem na internetu.user posted image  

Pa da ne računam, kolk bo treba dat za električarja, da poštima vso elektriko, pa barvanje, pa jogi, pa posteljnina, lučke, kakšne dekoracije... A sm vas zamorila?user posted image

Nč, grem še mal firbcat!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 8:11:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 227
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 8:18:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
19.3.2009 9:25:54   
Tabali
dan user posted image
evo jst sem kle, drugač smo pa bolj tko. Pravzaprav če ne bi meli vročine in ji ne bi teklo z noska, sploh ne bi vedli da smo bolani. Ker bi skoz neki počela pa govori non stop. Je včer popoldan ugotovila, da bi pa ona mela harfo user posted image user posted image user posted image . Smo se probali neki zmenit, kao ko še mal zraste, pa ne vem če je lih sprejela. Danes zjutraj je takoj ko je učke odprla rekla Daja svila halfu user posted image ... jaoooooo
Smo včer začeli s Calpolom, vročina padla na 37, dons zjutri pa spet 38.4 user posted image . Pa še naš P je ta teden na dopustu. Ja nič, če bo treba pa bomo do dežurnega šli, če se danes tekom dneva nič ne izboljša. Sicer je in pije normalno, pravzaprav še bolj k normalno user posted image , tko da... ma sej bo!
Kolumbo - za vsak slučaj še mal shrani cotike, sam čutim na vodi, da boš vseen roza rabila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
19.3.2009 10:37:03   
malecka_mateja
jasna midva sva sam za omaro dala 550 evrov za posteljo z jogijempa 130 evrov.
drugače pa če hočeš met ikea če maš kak kombi na izposojo je super.pa si prepeleš vse dol.

kolumbo shrani cotike sej bo še eden.user posted image

tabalai ja boga danajči. pol pa je res sam neka virozica če je vse druga bp. tko da počakaj do jutri zjutraj in če bo še ponoči ali zjutraj vročina jo pelji. ker drugače še tam kaj stakneta.

jaz sem skuhala že kosilo. sem nek recept na kulinariki pobrala za svinjino z rdečim fižolom in je fenomenalno.res zelllloooo dobro pa rižek.

lep dan jaz grem popoldne v šolo.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.3.2009 13:23:51   
malecka_mateja
babe kaj že veste kam grete na dopust???jaz že dva dni sam gledam pa nič pametnega.

Neposredna povezava do sporočila: 231
19.3.2009 14:10:21   
pikecpokec
Živjo, punce!

Vidim da se vam dogaja sto na uro. Jaz sem 4 dni smučala v Italiji (moje darilo sami sebi za diplomo) in sem se res nasmučala in spočila. Zdaj pa veselo na delo.

Tud mi bomo rihtali sobico tamalemu, tko da zbiram pametne predloge.

Glede dopusta: mi gremo najverjetneje na Korziko. Malo se bomo prestavljali s šotorom, da si kaj ogledamo pa kje par dni ostanemo da si spočijemo. Upam da nam uspe!

Lep dan še naprej (čeprav vetroven, snežen in deževen user posted image )!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 232
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 14:12:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 233
19.3.2009 20:04:58   
DanijelaNeli
Eila!
Nič nisem brala od nazaj... Zdaj imam mal časa,da kaj napišem in preberm...

Danes mi je bil tak težek dan.Čeprav sem bla naspana,pa zjutri sm delala,in še sonček...jst pa kr nekam čemerna.Moj je prišu ponoči s fure.Zjutri ga je Neli zbudila,ko je vidla ,da leži v postelji.Je bla ful happy,čeprav ko ga ni ga ne toliko omenja,skoraj nič....PRej oziroma še zdej pa imam take mitinge z Neli.Odkar smo prišli z vrtca je sitna,kot nevem kaj... Moj je mogu it nazaj na furo.Neli pa Non stop mama,mama...tako,da nisem mogla nič postorit.Edino ko sem mal peglala sem ji dala njen likalnik,tako,da je tudi ona peglala z mano,ma samo enih 15 minutk.Jst nevem kakšne vedenjske spremembe so to?Trma do 100.Ker drugače,se zna sama zamotit z igračami,...al pa tv gleda.
Verjetno je to,ker ve,da sem sama z njo,da je šel tati delat.In bi rada z nekom bla non stop...Nevem,nevem,...mi je prav malo hudo zdaj ko premišljujem vse to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 21:18:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
19.3.2009 22:04:05   
Tabali
čeruser posted image
hej Kolumbo, moj pravi da ti bo za tole zgodbo s komarniki hvaležen do konca svojih dni in še naprejuser posted image user posted image
mi smo kar OK, zvečer brez vročine in brez calpola tko da... upam da smo ven iz hujšegauser posted image user posted image , pa še z nosa se nam je nehalo ceditiuser posted image , sam spala je pa cel popoldan, tko da bomo šli spat okol petih zjutraj, po mojeuser posted image user posted image user posted image , lih se s tatijem žogata po kuhniuser posted image user posted image
mah sreča da je moj možek nočna ptica, ga bom gar skoristila tokrat, naj kar uživata, jst pa grem spat, dons že od petih naprej strašim okoli
DaniNeli ne sekiri se zarad sprememb v obnašanju - mi smo vsi skoz na kupi pa se nam včasih pojavijo izte težave (ponavadi popoldan ko pridemo iz službe, se kar zalima zame in ne da da mrdnemuser posted image user posted image user posted image
UPS moja dva sta lihkar neki podrla v kuhinji, ropotata k pr avtomehanikuuser posted image user posted image
ajde noč

< Sporočilo je popravil Tabali -- 19.3.2009 22:05:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 236
19.3.2009 22:05:02   
DanijelaNeli
Še mal pogledam sm kaj se dogaja...pol pa grem spat...
Neli mi je zaspala ob 20.30.Pred tem je bla eno urco kar dobre volje,nič sitna,prav pridna.Ampak ni hotla it spat,pa smo vseeno kr šle v sobo,tako,da sem jaz zakinkala enih 20 minut.Sej bi kar podaljšala spanje,a kaj ko sem imela za pospravt po dnevni in se umit.
Jutri po vrtcu,bomo kar pri mami ostale enih par urc,doma sem itak sama.
Danaji enouser posted image ...da ozdravi čim prej.

Kolumbo...a lahko pošlješ tudi meni tisti tobogan na mail?Bi rada moji kaj nabavla,ker je čisto nora na te tobogane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
20.3.2009 7:17:32   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo mi je na vse zgodaj polepšala dan s temi vašimi komarniki.user posted image user posted image user posted image

drugače pa user posted image  danajči da je že ok.
danineli ne se sekirat tudi naša ma dneve ko si ni podobna ampk to mine in jaz ponavadi ignoranco nardim pa se takoj spremeni. žal!izkoriščlat in ipike pa res ne maram in jo dam na hladno(pod narezkovaji)

zdaj gremo po felne za naš avto, ker je moj preračunal da se bolj splača felne kupit kot pa vsako leto 60 evrov dat za preobuvat avto.
popldne grem na roj.dan moj je itak v službi.
včeraj smo začeli z novim predmetom oh kriza kok dolgcajtno in sama piflarija. ma sej bo.

lep dan vam želim. pa pustitte komarnike pri miruuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
20.3.2009 7:37:37   
Anonimen
Jutro!

user posted image user posted image user posted image  Sem se že mal nasmejala ob kavici! Kolumbo a maš zdej karo vzorec na nosu?

Joojj si me spomnila, ko so moji adaptirali hišo, in so seveda ble stopnice nekam čudne, so jih na novo ulili z betonom, da so lahko ploščice postavli. No, in ko se je beton sušil so imeli vse okol deske - ena deska je povezovala steno in štenge, tako, da če si hotu mimo pridit, si se mogu sklonit. In moj fotr je to pozabu in kr naenkrat BUUUUMMM pa kletvice...user posted image  Sej je blo smešno, sam čez 2 uri je imel čez čelo prav odtis deske v vijolično-rdeči barvi. user posted image user posted image user posted image  En tedn se nismo mogli z njim resno pogovarjat, ker vsakič ko si ga vidu, si MORAL pogledat tisto črto na čelu!

Aja - še neki - a ste opazle, da ne jamram več o Alenu in vrtcu? Po moje sem vam vse živce pobrala, pa me niti ne spominjate, da slučajno spet ne začnem! user posted image  No vglavnem, učeri sm mela govorilne ure in vzg. ni mogla prehvalit Alena in spremembe v njegovem obnašanju. Nič ne joče - no, razen, če se kej scufajo, lepo počaka za hrano, igračo, ipd. - prej je vse moru met prvi, čist lepo se spet vključuje v igro z ostalimi, nič več ni tiste želje, da bi 3/4 dneva presedel v naročju ene od vzgojiteljic, lepo poje zajtrk, kosilo, malico, sam pove za kakat - btw. doma kaka v školjko že od lanskega poletja. Pol sm pa še js opisala, kako je, ko grema v vrtec - prej je histerično joku že 200 m pred vrtcem, zdej se "pritoži" samo, ko ga dam vzg. v naročje, ko pa zaprem vrata, se že igra! Pa tud ko ga vprašam a greš v vrtec, reče JA!!!

Ja, seveda, če pa je zdej LUČ ZJUTRAJ, in pričakajo ga igrače! Pa mi reče, sej to ni od tega. Pa pikola, menda ja poznam svojga otroka. Po 12 urnem spancu, zajtrku in potjo v vrtec pridit v temo in še tam ležat 15 min. v tišini.... user posted image Če se mu jutro zasere, je pol cel dan user posted image  Isto je pri meni. user posted image In je bilo težko tistih 15 min. imet luč prižgano? user posted image user posted image user posted image  Sej je ja fuuul joku ko sem ga oddala, ko sem pa prihajala po njega je pa mogoče brez joka 1 dan v tednu sedel v naročju in opazoval druge - jok, jok, jok... Zdej ga je problem skor spravit domov.user posted image

V glavnem, vesela sem, ker mi je uspelo dokazat, da JAZ bolje vem, kot one. So si zgleda predstavljale, da je Alen samo ljubosumen na moj trebuh in nosečnost!user posted image  

No, tolk...zdej pa ne bom več težila, se slišimo!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 20.3.2009 7:39:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 239
20.3.2009 7:42:36   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image alen!
vprašale nismo zato ker so vedle da si red nardila in da je sedaj okuser posted image

nenny vidim te!povej nam kaj!

kolumbo je bila na lišpanju in so ji kare narisale na čelouser posted image user posted image user posted image sorry kolumbo zdaj se mormo mal iživljat nad tabouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
20.3.2009 8:44:37   
Tabali
Joj babe kva ste žleht user posted image user posted image user posted image ...., ma ne morem da se še jst mal na komarnike ne spravim - mogoče pa ma zdele Kolumbo komarnik s profilom user posted image user posted image user posted image
mi smo kar zadeva vročine cool - dobesedno user posted image , smo se ohladili tut dons zjutri je blo ok 35.9, tko da... res upam da je to to. Sam noska še v red spravimo in smo zmagaliuser posted image .
Jasna super za Alenauser posted image user posted image , pa itak da ti najboljš veš kaj je dobro in kaj ni za tvojega otroka in super, da si v tem uspela user posted image user posted image user posted image . No kar zadeva vrtec se pr men spet pojavljajo neki pomisleki, dvomi kva pa vem kaj - skratka, po vsej verjetnosti bomo dobili prosto mesto v enem bližnjem zasebnem vrcu, ker pr nas ni šans da dobimo redni vrtec (mi je tko že po telefonu prejšnji teden gospa povedala, ma ne bom zlede o tem. user posted image ..) no skratka, jst ne vem, a naj jo damo letos (to bi po tem bilo julija - ker  ta vrtec ma pač tako politiko, al naj še počakamo eno leto... ma ne vem, kogar koli prašam vsak mi drgač pove user posted image  (en sodelavec npr. k ma štiri otroke, dva že na faksu enga v OŠ, enga pa u vrcu je reku da naj dobro razmislim - on zagovarja teorijo, da je najboljš otroku kar se spanja tiče pustiti čim več svobode (torej ne jih zbujat zjutri, ker enkrat ko začnejo hodit u vrtec, šolo ipd bodo itak najmanj 60 let vsak dan morali ustajati user posted image user posted image user posted image ). Ma ne vem... vse ima svoje dobre in slabe strani, bo treba razmislit in vse odtehtat... Se opravičujem k sem zatežila, sam lih je bila prilika user posted image
Malecka kva pa maš to za en predmet zdele, da ni spet kakšno pravouser posted image user posted image ?
Ajd, lep dan, brez snega za tiste k ste že gume menjali user posted image  (mi smo bol leni, pa nas to ne prizadane tok user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 241
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 8:51:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 9:12:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 243
20.3.2009 9:16:56   
Tabali
joj Kolumbo, kake dobre fotke user posted image user posted image user posted image , srček je Rokso res user posted image user posted image , pa tista k je Maj v ležalniku mi je tut dobra user posted image
zdele sem se še neki spomnla - Kolumbo ta tvoja zgodba je kot za nalašč za reklamo za dobre in kvalitetne komarnike user posted image user posted image user posted image  - piši to u marketing firme kje ste nabavili komarnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 9:25:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
20.3.2009 9:26:41   
Tabali
pa da, to sem ti mislila povedat user posted image user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 10:01:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 10:06:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 248
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 10:08:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 249
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 10:09:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Hm ime za fantka
Slavi 01

Hm ne vem kako naj bi dala s partnerjem ime fantku? Ampak ta imena ni niso niti podrazno ušeč.

Robi (16%)

Uroš (13%)

Kevin (17%)

Matjaž (30%)

Andrej (11%)

Izidor (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!