Anonimen
|
Jutro! Sem se že mal nasmejala ob kavici! Kolumbo a maš zdej karo vzorec na nosu? Joojj si me spomnila, ko so moji adaptirali hišo, in so seveda ble stopnice nekam čudne, so jih na novo ulili z betonom, da so lahko ploščice postavli. No, in ko se je beton sušil so imeli vse okol deske - ena deska je povezovala steno in štenge, tako, da če si hotu mimo pridit, si se mogu sklonit. In moj fotr je to pozabu in kr naenkrat BUUUUMMM pa kletvice... Sej je blo smešno, sam čez 2 uri je imel čez čelo prav odtis deske v vijolično-rdeči barvi. En tedn se nismo mogli z njim resno pogovarjat, ker vsakič ko si ga vidu, si MORAL pogledat tisto črto na čelu! Aja - še neki - a ste opazle, da ne jamram več o Alenu in vrtcu? Po moje sem vam vse živce pobrala, pa me niti ne spominjate, da slučajno spet ne začnem! No vglavnem, učeri sm mela govorilne ure in vzg. ni mogla prehvalit Alena in spremembe v njegovem obnašanju. Nič ne joče - no, razen, če se kej scufajo, lepo počaka za hrano, igračo, ipd. - prej je vse moru met prvi, čist lepo se spet vključuje v igro z ostalimi, nič več ni tiste želje, da bi 3/4 dneva presedel v naročju ene od vzgojiteljic, lepo poje zajtrk, kosilo, malico, sam pove za kakat - btw. doma kaka v školjko že od lanskega poletja. Pol sm pa še js opisala, kako je, ko grema v vrtec - prej je histerično joku že 200 m pred vrtcem, zdej se "pritoži" samo, ko ga dam vzg. v naročje, ko pa zaprem vrata, se že igra! Pa tud ko ga vprašam a greš v vrtec, reče JA!!! Ja, seveda, če pa je zdej LUČ ZJUTRAJ, in pričakajo ga igrače! Pa mi reče, sej to ni od tega. Pa pikola, menda ja poznam svojga otroka. Po 12 urnem spancu, zajtrku in potjo v vrtec pridit v temo in še tam ležat 15 min. v tišini.... Če se mu jutro zasere, je pol cel dan Isto je pri meni. In je bilo težko tistih 15 min. imet luč prižgano? Sej je ja fuuul joku ko sem ga oddala, ko sem pa prihajala po njega je pa mogoče brez joka 1 dan v tednu sedel v naročju in opazoval druge - jok, jok, jok... Zdej ga je problem skor spravit domov. V glavnem, vesela sem, ker mi je uspelo dokazat, da JAZ bolje vem, kot one. So si zgleda predstavljale, da je Alen samo ljubosumen na moj trebuh in nosečnost! No, tolk...zdej pa ne bom več težila, se slišimo!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 20.3.2009 7:39:18 >
|