Anonimen
|
Jutro! Mater ste naspidirane! Sem komi zdej vse prebrala! Helimaša, pa kaj je to nooooo? A misliš rodit al ja? Dejmo, dejmo!!! Mi trije smo imeli nor vikend. Celo soboto smo bili pri prijateljih na RD, Alen je zaspal seveda že v avtu do tja, pol pa do 4h popoldne spal. Sploh ga nism mogla zbudit. Vsi otroci zuni, se igrajo, skačejo, derejo....Alena pa boli đon. Mater ej... Učeri smo mel pa babice in dedije na obisku. Se je moj spravu barvat les za garažna vrata in je tud zgrmel po lojtri na beton. Je reku "mah sej ni nč, sm prleteu na noge, ko mačka " Ko se je pa zvečer šel stuširat, me je pa skor kap - komolec odrgnjen, po hrbtu in vratu ene 30 cm rdečine, kolena potolčena... mačka, ja... Me je pa tašča učeri spet razpištoljila. Je izjavila, da komi čaka, da js neham delat, da ji ne bo tolk dolgcajt. Pa jo js gledam.... Pa reče, ja, bom tuki, pri vas, sej tast itak dela od 6h-18h, pa me lahka zjutri pripelje, zvečer odpelje, da ne boš ti mela poti brezveze. Sm se sam nasmejala, ker sem res zatrokirala... Pol pa začela plane delat, kam vse bo hodla z dojenčkom in Alenom, pa da lahko js spim tačas, da si odpočijem... Pa sm sam rekla, Alen bo v vrtcu, js bom pa spala ponoči, tako, da bom čez dan normalno vse delala. Ona pa čist zaprepadena "ja ljubica, boš rabla pomoč, ne bo to tak šlo, boš vidla..." pa tist njen čukast pogled, ko da je pobrala vso pamet sveta.... Sm sam rekla "draga moja taščica, če te bomo rabli, te bomo že poklicali" In se je debata končala. Moj pol ni nč omenju, js pa tud ne. Fak ej, mi je tolk prtisk dvignala, da celo noč nism spala, pa še zdej sm cela razštelana. Nč, grem se spet mal hladit, se javim še pol!
|