Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 21:18:21
|
|
|
|
DeMer
|
O, babnice! Pa vam se je vtrgalo! Luna! Sej vas komaj folgam! Kolumbo jest sem tlele, sam sem čista crka, ker sem bila dane sceu dan v službi in jutri tudi. Mamo en seminar - butnjen do konca, ampak... eu financira in ga je treba izvesti, mah.. brez veze...... Helimaša, pogumno po enga fanta!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 21:51:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 21:53:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 22:43:24
|
|
|
|
Tabali
|
serenadaaaaaaaaaa i mandoliiiiiiiiiineeeeeeeee kva zdej, kar tih je vse bilo? kolumbo a se Šime vratija? Helimaša? Večer je že bil, a si šla? Kar pogumno! S tabo smo!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 22:50:58
|
|
|
|
Tabali
|
hej kolumbo - luštne slikce se mi zdi da je Rok nate , sta se lepo razporedela ta vaša fantiča - eden na očija drugi na mamico
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 22:55:13
|
|
|
|
Tabali
|
vidim, da bom kar sama kle...ma grem si pod tuš eno zapet
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 23:36:49
|
|
|
|
Tabali
|
no grem jaz tut ajat nočko vsem skupi, Helimaša tebi še posebej!!! Vso srečo kjer koli že si!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 23:50:55
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Mater kako ve razturate!!! ........ Sem prišla gor na forum,ko zagledam na kateri strani ste...sem samo poblendala!!!Sem rekla kaj je zdej s temi šjorami...sem tudi mislila,da je Helimaša povila , . Italjansko pravte......hmmm .....eno opero za jutr...OOOOOOOO SOLE MIOOOOOOOO......... Jaz sem ob 21h končala delat,prišla pa zdej,..sem si kar mal podaljška vzela,pa tri Heinekene spila..."hik"..se mi hlipa Nič grem jaz spat in se predvsem segret,ker sem ledena... Pa doma se nam je povrh vsega pokvarla črpalka od centralne.Tako,da bo elektrika pela... NOČ!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 6:54:17
|
|
|
|
Tabali
|
Ne morem spat sm mogla pridet pogledat če je kaj novega... HELIMŠA KAKO GRE? grem si en kofi skuhat, pol pa peljem avto na pranje, da vsej neki pametnega naredim predem moja dva ustaneta eno lepo sončno soboto vsem skupaj!!! pa da nam kar tih evo ene narodne po jezeeruuuu bliz Tiglavaaaaaa čolnič plava sem ter tja v čolnu glasno se prepeva, da odmeva od gora. Mile ptice po dolinah in planinah se bude, ker so čule pesem mojo ,vsaka svojo žvrgole. Ribam srca vsem igrajo , da skakljajo nad vodo; še valovi šepetajoin šumljajo med sabo. Tukaj slava vence vije, srce bije nam gorko. Čujte, gore in bregovi, da sinovi slave smo! po jezeeeeruuuuu bliiiiiiiiiz triglavaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 7:45:48
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Dobro jutro... kuhana... Mi smo že pokonci,me je neli zbudila ob 6.50,sem mislila,da bo podaljšala kakšno urco...meni pa se tako spi...in sem si skuhala ful močno kavo.Če ne bom šla pol kakšno urco naredit bom gotova cel dan.Nevam kam bi se odravli danes ker je tako lep dan... sem prav pela ponoči...Oooooo Soleeeeeee mioooooooooo.........
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 8:00:00
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! helimaša jaz sem misla da ste že! a je že kaj novega?? drugač pa smo štrihali popldne še.zdaj še sam jedilnica!pa mal smo zunaj bili pol pa postelja. tjaša gleda risanke jaz pa sem pečico do konca spucala sem mela včeraj malo čistilno akcijo.pa mam eno čistilo ki se ga čez noč pusti pa je ful fajn. danes moja priča ruši staro hišo ker so že v novo preseljeni in grem kuaht ter moj pomagat. tko da nas nebo doma.moj sicer še dela je ponoči šel. pridne bit.papa
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 8:20:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 8:26:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 8:27:12
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Jst bi tudi rabla kaatalog Lego 009! Te ki imamo doma je že sita.Ima 100 kock ad Abricka in 60 lego kmetije.Danes ji morem malo razrečit te igrače...plišaste ji boom dala proč.Pustila ji bom le Nodija,te male Fifije,Violico,.. in enga zajčka,ki ga ima od rojstva.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 9:38:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 10:01:19
|
|
|
|
helimaša
|
jst sm še tle.....so me včer dam poslal......obup.....tko da čakamo.....
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 11:16:07
|
|
|
|
Tabali
|
Helimaša, ma sej bo, sam da je vse OK, mi smo itak s tabo , ti kar javi, ko boš na odhodu, bomo pojačali pesem !!! Kolumbo, jst sem iz avtopralnice , tko da... ... mislim sam tok da veš, če Šimeta še ni Hvala za kompliment glede slovenskih pesmi, jih pojem že od kar vem za sebe (pa ostale tut ) Mi zdele gremo mal okoli, je lepo vreme pa smo se odločili, da ne bomo doma a jaz pa pojdem po dekle tja daleč pod gorjance
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 14:18:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 14:19:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 16:13:45
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Kakšen fraj dan...nikakršen! Zdaj me tako boli križ zaradi tega,ker sem zlagala drva.Včeraj nam je centralana na nafto šla,tako,da se bo treba gret na drva,tako,da smo malo pripravljele s taščo.Pa Neli nam je tudi pomagala.Zdaj pa bi šla tako spat...pa ne more,ker je Neli zraven.Ona je spala od 12.30. do 13.30.Jutri pa je j**** žive sile...!Mojmu bom predlagala,da gremo kam...pa če bo hotu al ne...če ne pa gremo same z Neli za cel dan.Sem mislila,da bi šli kam na kosilo in kam šetat,tako,da smo malo skupaj vsi trije.Ker če ne ne bom imela nič od vikenda,ne Neli ne bo imela nič od tatija,ki ga bolj malo vidi!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 20:23:47
|
|
|
|
Tabali
|
Evo nas končno domov smo bili vsepovsod, na koncu še v Celju, kao v šopingu, pa nismo čisto nič kupili , je pa tati padu po unih premičnih štengah v HM , dolga zgodba, ki jo lakh sam mi uprizorimo (smo šli po štengah v kontra smer ) no gremo se zdej spravit k večerji pol pa spat se še oglasim ko pospravim ekopo spat one man come in the name of loveeeeeee in the name of loveeeeeeeee
< Sporočilo je popravil Tabali -- 14.3.2009 20:24:17 >
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 20:38:04
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Kaj je s Helimašo..kaj novega? Jst sm prej po risankah skopala Neli,zdaj sedi na kavču,gricka sezamove palčke...ob 21h pa jo bom nesla v sobo spat.Jaz pa študiram it mal ven na kakšno pjačko dve...ma ne dolgo,ker vem,da se bo Neli zbudila jutri zgodaj...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 21:42:29
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Počasi ,počasi zgubljam voljo za it ven...Moj je šel z Neli v sobo in zdaj spijo od 21.ure.Jaz pa papam piškotke in mleko...spet...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.3.2009 21:49:11
|
|
|
|
Tabali
|
evo mene, jem kivi, mal bluzim, čakam eno krim nadaljevanko, upam da me ne pobere prej mi se pa psihično pripravljamo na to ker bo danaja šla na par dni k dedi in baki, ma že ene dva meseca skoz govori, ko se vsedemo v avto - dedi babi idemo pa tut ona dva sta čist naspidirana da pride, sam jaz sem maj bolj tko , ne vem... ne gre za to da jima ne bi zaupala, sam se mi zdi, da se mi bo kar utrgalo, če je ne bom vidla en teden jaoooo moj čukec je pricapljal iz spalnice-dons bomo zgleda uspavanke peli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 23:04:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?