lunca14
|
Hej ,da se še jaz javim,pri nas je stanje nespremenjeno lun še vedno bruha,manj,a vseeno,je pa danes podrl rekord v nočnem spanju od 19 pa do pol treh zjutraj,eneju,teče iz noska zelen šmrkelj,tak konkreten,aja on je pa spal v soboto od 13 pa do naslednjega jutra do šestih zjutraj,vmes sem ga samo previla,si je privoščil,maj še vedno pubertetnik,jaz pa sem bla danes spet pri zobarju,mi je spulil modrostni zob,je bil gnil ,pa spredaj mi je eno lukenco popravil.Drugače pa smo cel dan zunaj in se igramo,se gungamo skačemo po trampolinu,vozomo kolo,avtke,skiro................in potem mami in ati samo popadata v dnevni i zaspita,včeraj sva spala do pol enih.....pa samo malo sva se vlegla............. lana...........vse naj naj za včeraj in za tvoje mere,mi gremo pa v ponedeljek na pregled,ampak cepljeni pa spet ne bomo,ker ima virus,kaj čem....... No lepo se mejte,trenutno pri meni oba spita,jaz grem jest,potem pa se spet začne.....zbudu se bo lunko,pa grem po maja,pa se zbudi enej,pa gremo na telovadbo,pa večerja igranje,kopanje,pa spat................dnevna...........