|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
16.3.2009 8:29:03   
Snezinka4
Rubin - naj ti ginekologinja same dobre novice pove!!!!

Taškica in Shadow, sta me nasmejali.
user posted image  user posted image  user posted image  Ha, ha, ha, sta pa ta pravo našli za gospodinjstvo organizirat. user posted image user posted image user posted image  
Saj ne vem al se norca z mene delata al resno mislita.user posted image user posted image user posted image
Če smo spet pri likanju - punce, če si standarde znižate bodo vsa gospodinjska dela veliko manj obsežna. Precej preprosto.user posted image
Kje pa piše, da mora biti skoz vse v nulo pospravljeno, zlikano, posesano, pomito, brez prahu,...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.3.2009 9:05:17   
mlinčka
Dobro jutro, špelce marelce!

Kavice še nimate, vidim.

user posted image

Rubin, držim pesti!

Blanči, zdrži, srce! Če maš lap top pri sebi, te bomo že me mal kratkočasile user posted image ! Pa obveščat nas morš tud pogosto! 

Pika, mnjamsi tele vajine fotke s hrano! Ti si pa tud prov fletna nosečka user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.3.2009 9:18:46   
Barbk
Jutro,

mmmmm Mlinči hvala za kofetko.
Zdajle sem eno skutko s sadjem zbasala, pa še fotke od Pikatare pogledala. Vse je mjami vidit, pa ja Pikatara tudi ti si fejst nosečka. Men se zdite vse tolk šlank. Jaz se v gatkah definitivno ne kažem, tale moja bedr(c)a niso so javnost. user posted image
Nokes tudi jaz te rada berem na dvojčkih in ko poleti rodim bom hvaležna za vsako informacijo. Ti le nadaljuj...
Rubin drže se danes. user posted image
Blanč naj ti dnevi v B hitro minejo in seveda smo s teboj. user posted image
Na zdaj pa šibam, me Manca preganja. Čmrlika je doma zaradi vnetih ušesk in upam, da tale AB pokurimo do srede, da gre v vrtec.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.3.2009 10:11:15   
blanč
Mal sem jezna in sem ravnokar klicala mojo ginekologinjo, ker tu v bolnici razen, da mi dajo jest še niso nič naredili. Niti enga uz mi ne prvošjo, da bi vidl kaj se dogaja...
Je rekla, da bo poklicala...
Bomo vidl kaj bo, ampak jaz sem ful razočarana...
Rubin vsaj ti imej dobre novice.
Mmmm kavica.Mlinčka kok bi jo jaz zdajle.Bom kar odracala do avtomata...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.3.2009 10:54:22   
Blueeyes
taškica  in  lara light majčice 2009 vaju pogrešamo... zakaj se nam nič ne oglasita user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
16.3.2009 11:11:42   
pikatara
Noki ne dam se še. 23. bo lep datum, pa še v 37. tednu bomo. Grem po Hedvikinih stopinjah, ko je mogla še zadnji teden k frizerju in avto prat. Tako da se moram čim prej naročit, v četrtek gre kuža k frizerju, čez vikend bomo počivali, pol imamo pa čas.

Še vedno ne morem verjet kako so lahko tako površni. po 9 mesecih sva se končno spravila prevleke za moj avto in sva jih v nedeljo montirala in manjka en del. GLih tolk da je treba še enkrat v trgovino in montirat. Sem jih poklicala bo danes narejen.

Joj sem grozna čveka. Že eno uro vam tole pišem, pa me je vmes Taškica klicala in seveda čist po babje ne moreva nehat, pa še lase sem si mogla sprat, ker sem si jih pobarvala. Da bom lepa mami.

Mlinčka tale moj trebušček je tolk zrasel zadne dva tedna. Še v 33 1,7 je bil bolj pokončen in mali, pol sta se pa otroka nižje spustila in tako posledično druga oblika in velikost bušija.

Blanč pol je pa bolje, da te doma pustijo ležat, če že ne mislijo nič delat.

Grem frizerja poklicat in se naročit. Sploh nisem naemravala it, ampak me je očitno primlo to moje predporodno obdobje.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
16.3.2009 11:11:51   
lara light
Rubin, sem mislila nate ob 10h...pa še vedno! user posted image user posted image

Blanči, poročaj nam lepe novice!user posted image  Ne skrbi, saj uz ne bi nič popravil, itak vemo, da šparajo....vem, pa de je težko bit v nevednosti...vse bo ok, sigurno. Le mirno, punca naša! Smo s tabo!user posted image

Barb, o, hvala!user posted image  Nosečke smo vse lepe pravim jazuser posted image

Pika, njami recepti, super fotkeuser posted image ...tudi mi2 sva včeraj pristala na pizzi!user posted image

Taški, bova morali kej h majčica, naju pogrešajouser posted image ...ju3 fajnopravi, lubčka za tvoja fanta in najlepše pozdravčke Majini družiniciuser posted image user posted image user posted image

Mlinčka, prijateljica si!user posted image

Sunči?? Kako se počutiš?

Meni trebuh še kar naprej ob vsakem premiku otrdeva, boli ne, ampak tišči dol, napeto je vse in ni glih fajn feeling.....ponoči malo desno spodaj špika...pa težak je. A ve tudi tko občutite??user posted image

Sicer pa sem danes polna energije...bila v 3 trgovinah, meso se mi že dela, grah bo zraven in krompirček v oblicah...pa solatka, najmi! Cunje že pospravila, potem bom likala...na kavico s prijateljico moram, zavesa je sešita moram ponjo...še dobro da sem na bolniški, da vse to zmoremuser posted image

Blueeyes, pridem!!user posted image  Brez zamere!
Lep dan vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2157
16.3.2009 16:10:44   
taškica
Rubin, Blanč - javita se, upam, da je z vama vse ok.

Jaz sem nazaj s pregleda; čakala sem uro in pol in sem utrujena za znoret. Fanta sta ok, sem v 31t 1/7 in jima je namerila 1600g. A ima manj plodovnice (?), ampak nič kritičnega, zgleda da si je Bjček prisvojil več prostora. Kar pa je najbolj pomembno - Oba sta glavično!!!! Naj tako ostaneta do poroda...

No, hitro me je odpikala, ni mi merila MV, kar mi je čist ok, ker sem bila sita že vsega. Nama pa je lepo nakazala, da se v povprečju rodijo v 36 tednu (to je bila koristna info, ker jo je moj ves prestrašen gledal - pol pa se obrnil k meni in s suhimi usti izdavil: Bova postavila posteljice, a prov? YES! Napredek!).

Tko drage moje, grem na zaslužen kauč, glava me boli, trebuh je velik, ta malega imam že doma skratka.....koma sem.

Lara - zvečer pridem še k majčicam se pofočkat. A ni luštno, kako so naju izsledili? Fulll lepo, te kar pogreje...
Pika - itak sem že komentirala vse tvoje fotke....
Snežinka - nič se nisem hecala glede perila, zdaj neki poskušam - ne likat, pa zlagam pa to - no bomo videli.
Sunci? - še tri v 1?

Se še zvečer javim, pa pa

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
16.3.2009 16:19:47   
evamaja
hej nosečke moje dvojne!
Jaz sem tudi danes imela morfologijo in zvedela lepe novičkeuser posted image . Se mi kr smejiuser posted image user posted image . No moja 2 imata lepo težo oba okoli 500g, organi vsi lepo vidni... Kar se pa spola tiče, ja imeli bomouser posted image 100% in user posted image  zdravnik misli da je.
Rubin poročaj kaj si zrihtala, sem držala pesti za obe.
Blanč, saj bo, drži se. 
Zdej pa grem lahko na lov za vozičkomuser posted image user posted image user posted image .
čauči

Neposredna povezava do sporočila: 2159
16.3.2009 17:13:59   
katjakokol
dober dan evo da vam nekaj povem
dopoldan sma bile z suncicico skupaj  in jo je skoz nekaj scipalo
ampak midve sma se sle na kavico in po kavici sem jo peljala pokazat
in mi je potem poslala sms

evo takole
v bolnici ostanem ,nekaj se kaze ampak se nic zagotovo
tako daj zdaj se samo cakam sms kdaj bota user posted image user posted image zunaj
ko mi se kaj napise vam javim

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
16.3.2009 18:14:45   
lara light
Sunči, smo s tabo!user posted image user posted image user posted image  Katja, hvala za info, še nam poročaj, zlata si!user posted image

Taški, lepa težauser posted image , oba glavično, super, superuser posted image user posted image ...vidiš, celo posteljice bosta naša dva sestavila, pr meni je bil podoben podviguser posted image ...lepo počivaj zdajuser posted image  Pr majčicah sem jaz že bla, so pa dobre, da so nas tko dregnile, ker se jima res nisva že celo večnost javili, le pojdi jih pozdravit, so lušne čveke!

Rubin, Blanči? Upam, da sta obe fajn.user posted image user posted image

Evamaja, čestitam za parček, superca! in krasno težo!user posted image user posted image

Lep večer vsem!

Coelho

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
16.3.2009 18:36:58   
pikatara
Lara se strinjam s tabo, še dobro da smo v bolniški, da sploh zmoremo vse naredit. Že skoz pravim, da sem ko penzionist, ker mi zmanjka časa za vse.

Taškica nasmejala si me pa spet tolk. Tokrat še najbolj. Mi prav paše, ker sem ful zmatrana. Sva šla dva stanovanja pogledat, pa sem mojega kar na tenisu ven vrgla. Še dobro da imava take super fante za kolege, da ga bodo domov pripeljali, da mi ni treba še enkrat ven. Kot da moj revček nima dost težav s službo in svojo babico, otročke čakava, on pa še stanovanja gleda. Saj ga bo čez 14 dni minilo in bova jeseni nadaljevala. Zelo zelo lepa teža. Bosta velika fanta. Kar tako naprej. Taški kje v 36 tednu, saj veš da do konca tedna nimam časa rodit. Morava obe s Taro k frizerju.

Evamaja bravo za dobro opravljen pregled. Pri nama je bil faantek 100%, punčko so mi pa šele prejšnji teden dokončno potrdili v porodnišnici, ker imajo malo boljši uz.

Katja hvala. A si mogoče s Koroške? Ssklepam po tvojem sma, pa še eno Katjo Kokol s Čečovja poznam.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
16.3.2009 19:27:25   
lara light
Oj, Pika, a ti si s kom zmenjena v porodnišnici...mislim, ko se bo začelo, greš h komu dotičnemu ali imaš le napotnico za P in to je to...kako pa ti Taškica, a sta vedve kaj s dr. Cerarjem že govorile? Spet me daje radovednost...vesta zakaj?zato, ker je moja G omenjala Lj v primeru komplicirane postavitve otročkov in seveda dr. Cerarja kot strokovnjaka v .zvezi s tem. Vem, da Dodi hodi k njemu in ima dobre izkušnje...če ima kera kakšno info, bom zelo hvaležna.user posted image

Sunči, mislim nate!user posted image

Rubin, Blančiuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
16.3.2009 19:38:14   
Snezinka4
Hojla punce!

Sem prav vesela, da so danes same dobre novice.

Suncicica - držim pesti! Mislim nate in malčka!
Hvala Katja za informacije! Se še priporočamo.

Taškica same super novice. Bravo. In oba glavično. Jeeeeee!!!! Pa posteljice se bodo sestavile, praviš.user posted image  Juhuhu!
Pri nas se pa poličke za v kopalnico brusijo in mažejo s čebeljim voskom. Pa en stolček mi bo naredil user posted image  v hodniku (tak za zložit za ob steno), da se bom lahko vsedla ko se obuvam in sezuvam. Saj počasi bodo vsi fantje začeli gnezdit. user posted image

Evamaja - čestitke za parček in da je vse tako kot mora biti!

Punce, dajte mi povedat, a ve vprašate za težo dojenčkov al vam g. kar same povedo? Meni moja še nikoli (pa sem tretjič noseča) ni povedala za težo. Sem jo zadnjič hotela malo vzpodbuditi k temu, pa je rekla, da je še prezgodaj (pri 24 t) in da to šele okorg 30 tedna računajo...user posted image user posted image user posted image  Mi pa ob vsaki dolžini, ki jo izmeri, zapiše koliko naj bi bilo to v tednih in dnevih. Tko da tam lahko vidim odstopanja oz. lahko primerjam.

Pika - vsaka čast za te jedilnike.

Rubin, Blanč - kaj novega? Mislim na vaju in vama želim vse dobro!!!

Lara - meni tudi precej trebuh otrdeva. V soboto me je celo bolelo pod trebuhom medtem ko je bil trd (sem preprična, da so bili lažni popadki, ker imam take v spominu). Pijem magnezij in se tolažim, da je to normalno. Imam pa tudi zelo pogoste bolečine nad dimljami. Sem jih določila za bolečine v vezeh. Zadnjič sem ponoči kar zakričala, tako meje zagrablo, ko sem spremenila položaj. In me prime če migam al pa če sem čisto pri miru. Ni pravila. Slabše pa je, če hitro in veliko migam. Čez nekaj časa pa mine. Se še kateri to dogaja?

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
16.3.2009 19:57:39   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Punce, dajte mi povedat, a ve vprašate za težo dojenčkov al vam g. kar same povedo? Meni moja še nikoli (pa sem tretjič noseča) ni povedala za težo. Sem jo zadnjič hotela malo vzpodbuditi k temu, pa je rekla, da je še prezgodaj (pri 24 t) in da to šele okorg 30 tedna računajo...user posted image user posted image user posted image  Mi pa ob vsaki dolžini, ki jo izmeri, zapiše koliko naj bi bilo to v tednih in dnevih. Tko da tam lahko vidim odstopanja oz. lahko primerjam.

Snežinka, meni je težo povedala pri MF in potem tudi na zadnjem pregledu 9.3., ko je zopet vse mere vzela, ker jih je pač morala, ker sem dobila napotnico v B po injekcije.
Kako poteka...ko izmeri glavico, trebušček in stegnenico...pove sama, koliko naj bi okvirno po teh meritvah bila teža enega in potem še drugega otročka. Je pa težo bolj komplicirano kasneje določit po mojem...ne vem, ker npr v 20 t je lepo videt vse okončine in telo, sedaj je bila vsaj pri meni, velika gužva, težko in kar precej časa je iskala,da je lahjko doloćila dolžine in obsege...ne vem, kaj ti rečt, na nasl. pregledu le vprašaj. Sicer pa so te teže bolj tko in se ni za zanašat. Najlepše se to vidi pri teh, ki imajo pregled tik pred porodom, ko pa so otroci rojeni je pa teža popolnoma drugačna in ponavadi precej višja.

Lara - meni tudi precej trebuh otrdeva. V soboto me je celo bolelo pod trebuhom medtem ko je bil trd (sem preprična, da so bili lažni popadki, ker imam take v spominu). Pijem magnezij in se tolažim, da je to normalno. Imam pa tudi zelo pogoste bolečine nad dimljami. Sem jih določila za bolečine v vezeh. Zadnjič sem ponoči kar zakričala, tako meje zagrablo, ko sem spremenila položaj. In me prime če migam al pa če sem čisto pri miru. Ni pravila. Slabše pa je, če hitro in veliko migam. Čez nekaj časa pa mine. Se še kateri to dogaja?
Vse to se tudi meni dogaja. Ni pravila kdaj in koliko otrdeva. Vsekakor velikokrat na dan in tudi ponoči. Ko pa mi otrdi, je zoprn občutek napetosti in tiščanja...kot lubenica mi rata, trd in težak...včasih mi pomaga it lulat...kaj čmouser posted image

Bodte fajn, punce!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2165
16.3.2009 20:08:30   
taškica
Ojla čvekice, se moram še malo pofočkat pri vas...

Sunci BRAVO - zdaj gre za res - mislim, da bomo že jutri kaj lepega slišale!!!!!!!!!! IN kar je pomembno Pika, prihajaš na prvo mesto!!!!

Larči - madona, zdaj bomo pa počasi že majčice na vrsti...

Aja, glede teže - kaj pa vem, zdaj se rast dvojčkov upočasni, do sedaj so napredovali z hitrostjo enojčkov, zdaj pa nimajo več prostora. Ampak zgleda da ne dobita vsak 200g na teden...sicer pa imajo tudi ultrazvoki odstopanja 10 % gor in dol in to ni malo. Lara kdaj imaš ti ultrazvok?

Snežinka - tu v porodnišnici kar ona sama pove ocenjeno težo, na podlagi trebuščka (cifre ma pa itak avtomatično v računalniku in se pokažejo na ekranu, tko da včasih kar sama odčitam), drugje pa gledajo v tabelo pa študirajo kolk bi to bilo približno...

Lara - glede zdravnikov, ko se bo začelo itak nimaš koga za poklicat - tisti ki je dežuren mora šibat v tvojo sobo, nadzorni zdravnik, anestezist, pa tri sestre, pa nadzorna sestra....(Pa ata C. nimajo preveč radi v porodni, ga raje vidijo na ultrazvokih.....inside info).

Če te bo tvoj G. poslala v Lj rodit - kaj pa vem, saj je težko ampak jaz jim kar zaupam. SEm že dvakrat rodila, več stvari prezrla in se vsakič noro razveselila mojih lupčkov. Imajo veliko izkušenj - to je samo dobro zate....

Snežinka, tudi mene boli in trebuh (včeraj tudi ponoči) in tudi fajn me špika. Točno čutim, kje so me spodaj prerezali - mam feeling da se širim narazen in pripravljam na zadevo. Kadar sem še posebej utrujena me boli, špika v medenici, včasih na glas zajavkam, malo iz razloga, da delam dramo in dobim pozornost mojega moškega, mal pa ker se ustrašim (pri dveh otrocih in vseh problemih - punce - ni enostavno dobit njegovo pozornost!!!!).

Neposredna povezava do sporočila: 2166
16.3.2009 20:24:30   
lara light
Taški, prepustila se bom  toku dogodkov...bi pa raje bila v Lj, ker le imajo neprimerno več porodov in izkušenj za sabo...bomo videli, kaj bodo nasl. tedni pokazali.
UZ ima 30.3, ko imam nasl. pregled, zdaj me je na 3 t naročila. Pa ti? Kako pogosto hodiš h G?

Vidim, da imamo vse podobne težave z našimi trebuhi...grem malo kavčat. Lep večer in se beremo ju3! user posted image

Sunči, go go girl!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
16.3.2009 20:40:24   
pikatara
Lara mene je ginekologinja čist preventivno v porodnišnico na pregled poslala, je mislila da me bodo vredu pregledali pa nič. So mi sam uz nredili. Sem se hotla k Cerarju ali Pušenjaku naročit, pa je sestra rekla, da jemljeta sam komplicirane primere ali pa nosečnice čist od začetka. Tako da sem pristala spet pri moji gin in je ful bolje, pa še čakam ne tolk fejst. Ti pa kar nič ne skrbi, ker ne bo nič narobe in ne rabiš ne Cerarja, ne naše porodnišnice. Imam napotnico za porodnišnico in rešilca, ko se bo začelo bom šla tja in na kogar bom naletela pač bom. Saj ni tolk bistveno, saj vsi vedo kaj delajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2168
16.3.2009 20:42:27   
Rubin.
Ojla, sem morala prvo vse prebrat user posted image .

Kot izgleda bom še nekaj časa pri vas. user posted image  Izgleda vse o.k. in moja g. ne ve od kod krvavitve, ki še danes pomalo kapljajo, zato me je naročila čez 14 dni.

Pikici živahni, srčka bijeta, želodček, mehur, rokice, nogice vse na svojem mestu. Tako kot je rekla sta enojajčna, vendar vsak v svojem amniju HB. Se pa razlikujeta v velikosti, ena pikica je velika 52mm druga pa 63mm. A sta pri vas bila vedno enako velika? Sicer moja g. zaenkrat ni zaskrbljena, jaz pa ne vem kaj naj si mislim. O.k. ne bom komplicirala, samo da je vse o.k.

Sta pa bila zraven moja dva srčka in Mala miss je bila čist navdušena, da je končno videla dojenčke user posted image .

Zaradi krvavitve mi je napisala mirovanje, vsaj dokler ne ponehajo.

Hvala vsem za dobre želje, kot vidite so pomagale user posted image .

Sem se pa pozanimala kako je z nadaljnimi pregledi, pa mi je rekla, da ona opravi morfologijo od takrat dalje pa potem hodim v KC, kjer so specialisti za dvojčke, sploh pa za enojajčne. Sem kar malce žalostna, ker ful zaupam moji g. in mi je žal, da ne bom do konca pri njej. Ampak sedaj niso važne moje želje, a ne?

Sunči - diham, diham, diham s teboj, da ti čimmprej mine in da vzameš svoja zakladka v roke in končno spustiš Pikataro na prvo mesto. user posted image

Shadow - kdaj dobiš rezultate? Jaz se v petek naročim.

Snežinka - se strinjam s teboj, ko sem jaz spustila standarde, mi je življenje postalo naenkrat lepše. user posted image

Barbk - želim tvoji Manci, da se čimmprej pozdravi.

Lara - želim ti še veliko takšnih dni, z energijo obsijanih.

Taškica - a ne da se splača dragega zraven vzet. Mojemu tudi bolj koristi, če od drugih sliši kot od mene. user posted image

evamaja - super za parček. user posted image

Pikatara - njami.

Sedaj pa grem še malo septemberkam pogledat, me že lep čas ni bilo tam.

Aja pa slikci bom prilepila.
Danes nikakor nista želeli moji pikici pozirat ena zraven druge. Tako da je lahko slikala skupaj samo glavici - ti sta desno, levo pa je 4D slikca.

user posted image

in

user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.3.2009 20:45:00   
taškica
Ej, punce;

prešinilo me je.

A veste, da bom jaz kar doma imela svoj teater 5moskih.com? Upam, da bo en lep vsaj tko kot Cavazza.....user posted image .

Hormoni me dajejoooooooooooo, se opravičavam.....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.3.2009 20:56:55   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Ej, punce;

prešinilo me je.

A veste, da bom jaz kar doma imela svoj teater 5moskih.com? Upam, da bo en lep vsaj tko kot Cavazza.....user posted image .

Ja Taškica, ti boš pa res blažena med moškimi.
Samo ena pomanjklivost je tu, da boš imela nekoč 4 snahe. user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.3.2009 21:06:31   
Shadow
Dober večer, punce!

Suncicica, dobro opravi in hitro se nam spet javi!!!user posted image user posted image user posted image

Rubin, HB, da je je vse ok. Gotovo je počila kakšna mini žilica, pa ti je strah nagnala v kosti. Rezultati AC pa bi naj prišli čez kak teden šele... zaenkrt me še niso nič klicali, kar je manda dober znak, saj baje kar hitro pokličejo, če se pokažejo kakšne nepravilnosti, tako da še vedno čakam. Imam pa 15.4. kontrolno MF v porodnišnici. Mora pa biti za tvojo hčerkico prav posebno doživetje, da lahko vidi že sedaj svoja bratca/sestrici.

Mene moja G že zdaj na tri tedne naroča in me potem vsakokrat z UZ-jem po pol ure obdeluje in mi printa slike, tako da imam teh črnobelih zadev že skoraj za cel album, prvi pa sta od obeh morulc, ki so mi ju vstavili daljnega novembra 08. user posted image  Mi je pa na zadnjem pregledu nakazala spola obeh otročkov, a ni bila 100% prepričana, da vidi pravilno, tako da še ne bom javno okoli razglašala teh podatkov, dokler ne dobim rezultatov AC.

Z vsemi, ki vas mučijo krči, sočustvujem in čakam na dan, ko se vam bom pridružila. Pijem pa že sedaj Magnesol, a kaj ko mi ta zvarek cukr zvišuje. Očitno je vse za nekaj dobro in za kaj drugega slabo.

Pikatara, sem si ogledala kulinarični izbor. Ej, kapo dol!!! Vidva bi to morala poklicno početi, jedi izgledajo zelo profesionalno pripravljene in postrežene. So se mi pa kar sline začele cediti, sploh sedaj, ko sem več ali manj na pustem piščančjem mesu in zelenjavi. Ubijala bi za eno pošteno pečeno svinjsko rebrco in restan krompir!!! user posted image

Evamaja, čestitke za user posted image  in user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Blančka, piši kaj! Mislim nate!

Mlinčka, a ti pa samo za kofe postrečt pokukaš sem gor?  Si se v kelnarjenje vrgla? user posted image

Grem še malo v TV buljit, pa spat. Lepo bodite!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.3.2009 21:50:54   
taškica
Rubin - čestitke, da je vse ok. Pa krasne fotke - enojajčni dvojčki so nekaj posebnega, skorajda magičnega! Čestitam.le tako naprej.

Si me pa nasmejala s temi snahami. Ampak jim bom že dala vetra veš, najprej sestanek s familijo, pa da malo razložijo, kdo so, kaj so, družinske bolezni pa nagnjena itd. Pol se bomo pa s fanti pomenili......user posted image  Me prav zanima ja, če bodo po fotru jo bodo pripeljali nazadnje domov...............

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.3.2009 22:16:50   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Ej, punce;

prešinilo me je.

user posted image user posted image user posted image  nič se opravičevat, super je blo tole, čisto v tvojem stiluuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.3.2009 22:19:54   
lara light
Rubin, sem prišla pogledat, če si se javilauser posted image user posted image .... super, da je vse ok in krasne slicke maš!user posted image user posted image  Naj se krvavitve umirijo, vse bo še v redu!user posted image user posted image

Grem naprej kavčat!

Coelho

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?