nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Z Pijem pa že sedaj Magnesol, a kaj ko mi ta zvarek cukr zvišuje. Očitno je vse za nekaj dobro in za kaj drugega slabo. jutro senčka, za "tasladke" je fidimag, ki je magnezij brez cukra! če jemlješ tudi železo, je tudi tu treba bit pazljiv, ker je v sirupu, tako da je treba prosit ginekologinjo za tablete! vidim sunčico, pa ne vem, če se je pozabila odlogirat??? al še kar dihamo? rubin, super! kar prepusti se strokovnjakom!! taški 5 snah!!! , mene že zdaj tista ena matra! blanči, imaš pravico zahtevat, da te dajo v ljubljano, veš! torej, če v celju ne bodo naredili vseh potrebnih preiskav, pa ti povedali kako in kaj, naj ti tvoj zdravnik napiše napotnico za KClj! sem ležala v sobi z eno iz celja, ker ji tam niso nič naredili, je šla v ljubljano. ooo, prebrala sunčico, Ven, ven, ven!!! da ju vidimo! pa polupčkamo! lara, počasi, ne pretiravaj, če ti otrdeva trebuh, počivat!!! pikatara, pridemo na kras, na strara leta nas bodo otroci pripeljali , kak se vam bo reklo? ok, babike, otroci lačni... pridne bodite!