|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
16.3.2009 22:27:54   
Snezinka4
Ojoj, ojoj, me vse boli od smeha....tale o snahah je pa huda. Sori Taškica, pa tako resnična...Ampak boš imela pa domače košarkaško moštvo. Sanje vsakega očkata, ne?
No, moja tašča bo pa imela Sneguljčka in 7 palčic za vnuke (polovico ji jih bom jaz priskrbelauser posted image ).

Rubin tooooooo! Super! Krasno! Ma tiste žilce večini mal pokajo samo v opozorilo, da ne šibamo preveč naokol in da se umirimo in psihično in fizično pripravimo na dvojčke...

Taškica tale o pozornosti mi je bila tudi všeč. Tako zelo znano in domače user posted image . Moj sploh ne more dojet, da sem zdaj 3x bolj pozornosti potrebna, saj smo le 3 babnice na kupu user posted image .

Teža - ja saj s tem, da niso čist 100% se tolažim, da ne rabim imet tega podatka...user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.3.2009 7:49:17   
pikatara
Larči nič ne skrbi, če si naročena na 3 tedne pomeni, da je vse v najlepšem redu. V tvojih tednih sem tudi jaz hodila na 3 tedne. Edino kar ni fajn, če boš rodila v LJ, ker bo moral tvoj dragi vsak dan tako daleč k tebi, pa še daleč imaš do sem. A veš kdaj bi že morala štartat. Kaj pa če ti voda odteče? Zakompliciralo se ne bo pa nič.

Rubin super za dobre novice. Ti kar počivaj, da bo vse ok. Moja dva sta bila skoz različno velika in težka, vendar sta dvojajčna. Ginekolog v porodnišnici mi je rekel, da imata vsak svoje gene in da se lahko glede teže in velikosti razlikujeta kot ostali bratje in sestre med seboj.

Taški hvala, ker vedno poskrbiš, da se nasmejim. Tale jutranji smeh mi polepša cel dan. Tako lep kot Cavazza oziroma še leši je tvoj mož, tako da tukaj sploh ni dileme. Otročki bodo pa tako ali tako najlepši.

Shadow nekega dne se bova sigurno profesionalno ukvarjala s hrano, vendar ko otroka odrasteta. Na stara leta bova imela nekje na Krasu neko majhno oštarijco, kjer bova delala za užitek.

Da ne boste mislile, da se pri nas samo zdravo prehranjujemo. Včeraj sem mojemu po tenisu omenila, da bi Mc' Donalds jedla, pa sta s kolegom, ki ga je pripeljal domov res šla iskat in sem ob 23.00 pojedla Big Mac super meni, pa še dva nageca in mojmu sem pomfri kradla. Kako luštno je bilo pol spat. Ampak tamaledva pa nista bila čisto nič navdušena. Brcata sam po ribah.

Grem še malo poležavat, bom počakala na Mlinčkino kavo, da se bom lažje zbudila. Pa otročka moram prepričat, da bosta še malo brcala, če ne moramo v porodnišnico. Aha tamala je že začela. Mali pa kar malo štrajka in ga je treba ful vzpodbudit. Nimam še časa rodit.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.3.2009 8:52:08   
suncicica
ojla punce
dragi mi je prinesel rac. v bolnico.........

popadki so,popadki nisouser posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image me malo hecata,pa bi sla ven,pa bi ostala noter.........

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
17.3.2009 9:00:10   
lara light
Sunči, tvoje gnezdece je res nekaj posebnega, da nikakor nočeta proč od tebeuser posted image user posted image ...bravo mami, poročaj nam!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
17.3.2009 9:04:12   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Z Pijem pa že sedaj Magnesol, a kaj ko mi ta zvarek cukr zvišuje. Očitno je vse za nekaj dobro in za kaj drugega slabo.

jutro senčka, za "tasladke" je fidimag, ki je magnezij brez cukra! če jemlješ tudi železo, je tudi tu treba bit pazljiv, ker je v sirupu, tako da je treba prosit ginekologinjo za tablete!

vidim sunčico, pa ne vem, če se je pozabila odlogirat??? user posted image   al še kar dihamo?

rubin, super! kar prepusti se strokovnjakom!!

taški 5 snah!!!user posted image user posted image , mene že zdaj tista ena matra!

blanči, imaš pravico zahtevat, da te dajo v ljubljano, veš! torej, če v celju ne bodo naredili vseh potrebnih preiskav, pa ti povedali kako in kaj, naj ti tvoj zdravnik napiše napotnico za KClj! sem ležala v sobi z eno iz celja, ker ji tam niso nič naredili, je šla v ljubljano.

ooo, prebrala sunčico, Ven, ven, ven!!! da ju vidimo! pa polupčkamo!user posted image user posted image

lara, počasi, ne pretiravaj, če ti otrdeva trebuh, počivat!!!

pikatara, pridemo na kras, na strara leta nas bodo otroci pripeljali user posted image user posted image , kak se vam bo reklo?

ok, babike, otroci lačni... pridne bodite!

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
17.3.2009 9:09:26   
lara light
Mlinčke še ni mimo...samo nekaj na hitro, da jo lažje počakamouser posted image
user posted image
Pika, točno tko, kako pa naj vem, kdaj se odpravit v Ljuser posted image  Pa kdo me sploh vzame toliko prej?? Al pa po drugi strani, da mi voda odteče in bom iskala prevoz do Lj...traja najmanj 1,5-2h?? Čudno mi je tole...ne bom več o tem, obljubim...naj se zgodi po najboljši varianti...kiss!
O, jaz bi tud malo tiste Mcdonalds sv...arijeuser posted image

Kako ste kej spale? Jaz še kar, sicer 3x na wc  in uro hoje vmes...ampak sem od 1h do cca 8h bila vodoravno, zame uspeh!user posted image

Spet krasen sonček, uživajte in čuvajte se!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2181
17.3.2009 9:16:01   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

taški 5 snah!!!user posted image user posted image , mene že zdaj tista ena matra!  jaz si nisem upala na glas povedatuser posted image user posted image

lara, počasi, ne pretiravaj, če ti otrdeva trebuh, počivat!!! resno to misliš, Noki?user posted image  Kako je tebi otrdeval pred porodom, se kaj spomniš? Saj jaz ne pretiravam, je pa res, da veliko hodim in se spremikam...ležim pa ne čez dan
ok, babike, otroci lačni... pridne bodite! fajn papajte in pridi šeuser posted image ...pa še rima se...bom še raparka postala, tamaladva za foh oblikovala, pa bomo rapali po Krasu, da še ruj ne bo več rasuuser posted image  

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
17.3.2009 9:35:12   
Snezinka4
Oj,punce tale o snahah je sicer kar huda (pa so samo 4, za zdaj, ne Taškica?, ta peta je pa taščauser posted image ...ampak nam pa Taškica lahko lepo vrne, saj nje pol tolk ne bo strah, ko bodo naše punce začele zvečer v lajf hodit...user posted image

Uf, Lara ti pa kar takole rime iz rokava mimogrede? Lepo, lepo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
17.3.2009 9:44:29   
blanč

blanči, imaš pravico zahtevat, da te dajo v ljubljano, veš! torej, če v celju ne bodo naredili vseh potrebnih preiskav, pa ti povedali kako in kaj, naj ti tvoj zdravnik napiše napotnico za KClj! sem ležala v sobi z eno iz celja, ker ji tam niso nič naredili, je šla v ljubljano.

Pojma nimam kaj naj nardim. Tudi danes je potekala vizita brez, da bi me kdo sploh kaj vprašal. Saj bi se ujezila samo je bilo na viziti približno 15 ljudi, zdravnikov in specializantov.
Tudi brisa mi še niso vzeli, da bi videli, če se odpiram zaradi vnetja...
Prav na jok mi gre, sploh nevem kaj naj nardim...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
17.3.2009 9:53:56   
taškica
Blanč - popizdi. Oprosti izrazu. Ampak resno no. Daj naredi eno štalo, saj gre zate in za tvoja dva bebeta. In zahtevaj LJ.
Bodi zoprna, bodi neustrašna. Če boš težila, ti bodo ustregli, ker se te bodo hoteli znebiti. In če želiš kakšen telefon od LJ, od kakšnega zdravnika - se lepo osebno zmeniš pa je.

Veste kaj, tole je pa višek.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
17.3.2009 9:55:16   
pikatara
Noki reklo se nam bo Pr' Markiju. Sicer bomo pa zelo znani in  nas ne bo težko najt.user posted image  Ugotovila sem, da imam permajhen avto. Grem k frizerju pa moram psa doma pustit, ker sva obe lupinici v moj avto namontirala, sedaj pa kuža nima kje kraljvat. Ne bom je pa eno uro pustila v avtu na tleh. Pol je pa bolje, da je doma.

larči kakšen porod neki, otrdevanje trebuha je normalno, porod pa še zelo zelo daleč.

Blanč hud bodi, naj te kaj pogledajo, če ne pa domov pošljejo, da bo lažje ležat.

Pridne bodite šibam k frizerju. Grem po Hedviginih stopinjah.

Sunči pritiskaj!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
17.3.2009 9:55:53   
taškica
Lara full dobr repaš. Dej še kaj!!!!!!

JA sej so punčke tudi križ in težave. Fantje pa so nori na hitrost in premikanje mej. Saj ne veš kaj bi - te skrbi prej, pa te skrbi pol, pa ni konc skrbi.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
17.3.2009 10:00:58   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pojma nimam kaj naj nardim. Tudi danes je potekala vizita brez, da bi me kdo sploh kaj vprašal. Saj bi se ujezila samo je bilo na viziti približno 15 ljudi, zdravnikov in specializantov.
Tudi brisa mi še niso vzeli, da bi videli, če se odpiram zaradi vnetja...
Prav na jok mi gre, sploh nevem kaj naj nardim...

sori blanč, tukaj gre za tebe in tvoja otroka, za katera veš, kako si se namučila in kaj si vse doživljala ob tem! ZAHTEVAJ ZDRAVNIKA!!! ta ženska, o kateri sem ti govorila, je potem v ljubljani ugotovila, da ima streptokok b al nekaj podobnega in da ima vnetje ter da se zato tudi odpira. dobivala je antibiotike, in fora je bila v tem, da je ta pregled menda samo pregled urina, nekaj na izi, pa ji v celju tega niso naredili. ma, v glavnem, nočem te strašit, ampak naredi nekaj! ali naj te orng pregledajo al pa v ljubljano! tvoj čas za rodit še ni prišel!

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
17.3.2009 10:19:32   
blanč
Zdaj pa že res user posted image user posted image user posted image , ker z zdravnico lahko govoriš samo na viziti, jaz pa te možnosti že drugi dan nisem imela. Počakam še do jutri potem bom pa zahtevala, da me spustijo domov in odšla pušenjaku na pregled. On bo pa ja vedel kaj storiti...

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
17.3.2009 10:34:20   
taškica
Ni res, da z zdravnico lahko govoriš samo na viziti Blanč!!!!!!!!!!!!!

Zahtevaj JO ZDAJ IN TAKOJ! Naj ti jo sestre pokličejo! Zdravnik je dosegljiv na telefonu in če je nujno naj takoj uleti. Naredi galamo - ne - še bolje - sploh ne zahtevaj zdravnice - zahtevaj predstojnico oddelka ali pa kar direktorja bolnišnice. Naredi se mal noro, no. Vem da to košta živcev, ampak madona santa no.....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
17.3.2009 11:14:31   
lara light
Blančica, punce imajo prav, zdaj res ni čas za vljudnost, lepo te prosim zahtevaj zdravnika in se postavi zase. Zavedaj se, da lahko greš se zdravit kamor želiš, tako kot lahko greš rodit po izbiri v vseh 14 (al koliko že) slo porodnišnic...bodi močna, pokliči sestro in povej, da si tam že 4 dni brez nobenega napredka. ZAHTEVAJ PREISKAVE OZ. PREMESTITEV V LJ!!! Boš vidla, kako se bo stanje spremenilo in kako bodo tekali okrog tebe...vseh 15!  Mislim nate!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
17.3.2009 11:20:04   
lara light
Te okužbe s streptokokom so najpogostejše na Primorskemuser posted image ...meni niso tega pregledali, pa vam? V tujini (v nekat. državah) počnejo to rutinsko vsem nosečnicam, pri nas pa je samoplačniško menda 40 eur.
Saj bi bilo za it, da bi bile bolj mirne...kaj menite?

Moja prijateljica je imela to bakterijo, pojamrala, da ji otrdeva trebuh, so naredili test, dobivala antibiotike in ob porodu antibiotik v žilo, da se plod ne bi okužil...

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2192
17.3.2009 11:34:16   
mlinčka
Daaan!

Dans nisem utegnila prej, sem kavico v živo za obisk kuhala. Pa vidim, da je itak že Larči poskrbela za vas user posted image .

Blanči, poslušaj punce, prosim! Jaz sem tud bl en tak presranc, kadar se je treba zase postavt, samo tukaj je pa tolk na tehtnici, da sploh ne pomišljaj, da bi bla tiho! Naredi štalo, če ne pa svojega prosi, naj pride galamo nardit. A tvoja zdravnica ni pa nič prtisnla? Dej, stisni zobe in pojdi prek sebe. Briga te zdaj uglajenost!!! Ležiš pač lahko tud doma!

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2193
17.3.2009 11:36:16   
taškica
Larica - ne seri!user posted image

Vse je ok s teboj in zmano in Blanč bo donosila in vse je supersko in ne premišljuj toliko o poti v LJ, pa porodnišnico, pa na obisk k streptokokom, lepo te prosim.

Oprosti, če se namenoma malo groba, ampak kaj ko imam itak vedno več testestorona v vsebi kot kdaj koli prej user posted image ! A veš, če pomisliš, da nosim dva fanta v sebi, jaz pa sem ena ženska, je v bistvu  situacija 1:2 njima v prid, kar pomeni, da je moj osebek - ne samo dvospolen - ampak celo bolj moški kot ženska. !!!!

Zato vam povem, babnice, če ne bo vse ok na temle forumu, bom pršla k vsaki posebi dumov, pol pa se bomo s trebuhi rausale, pa prmerjale kera ma daljšiga in večiga! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
17.3.2009 11:37:42   
Snezinka4
Blanč,
jaz se popolnoma strinjam s Taškico. Vem, da je težko nekaj vztrajat sploh če si na tujem terenu, med tujimi ljudmi, ki imajo nek svoj protokol. Ampak imaš pravico do pogovora z zdravnikom in vedi, da te me podpiramo v tem. In NE čakaj na jutri!!!
Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 2195
17.3.2009 11:46:54   
blanč
Punce tisočkrat vam hvala.
Ste me tolk naspidirale, da sem šla in zahtevala zdravnico pa so sestre rekle, da nima časa, ker spodaj dela UZ. me je kar odneslo v klet in sem kar mimo sestre hop do nje. So ble zraven dve specializantke in je morala pol ena po mojo kartoteko. Naredila mi je UZ materničnega vratu in hvalabogu še vedno zaprt in brez sprememb-dolžina 19 mm.
Je rekla, da bova jutri še bris uzeli, če se bova tako zmenili, ker oni se izogibajo vsakega posega na MV, ker vsak dražljaj lahko pomeni spremembo-bohnedaj sexatuser posted image .
Še enkrat vam tisočkrat hvalauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
17.3.2009 11:52:05   
taškica
BRAVO!!!!! TO!

So mi kr solze prišle na oči, sem se te kar predstvaljala s spidom v riti, pa direkt na UZ!!!!!!!!!!

Madona smo dobre, a punce! Mormo skupi držat, kdo pa bo, če ne me!

ma supersko, zdaj si vsaj lahko mirna - Blanč DRŽI SE!!!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.3.2009 12:22:22   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Larica - ne seri!user posted image

Vse je ok s teboj in zmano in Blanč bo donosila in vse je supersko in ne premišljuj toliko o poti v LJ, pa porodnišnico, pa na obisk k streptokokom, lepo te prosim.

Oprosti, če se namenoma malo groba, ampak kaj ko imam itak vedno več testestorona v vsebi kot kdaj koli prej user posted image ! A veš, če pomisliš, da nosim dva fanta v sebi, jaz pa sem ena ženska, je v bistvu  situacija 1:2 njima v prid, kar pomeni, da je moj osebek - ne samo dvospolen - ampak celo bolj moški kot ženska. !!!!

Zato vam povem, babnice, če ne bo vse ok na temle forumu, bom pršla k vsaki posebi dumov, pol pa se bomo s trebuhi rausale, pa prmerjale kera ma daljšiga in večiga! user posted image

user posted image user posted image user posted image   hvala taški, pika, nokiuser posted image user posted image user posted image

Bravo punce, bravo BLANČI!!!!!!!!!!! Hb, da je ok!! Drži se punca

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.3.2009 12:52:10   
evamaja
Blanč, rubinuser posted image user posted image   to mi deli. Super, same dobre novice ta teden.user posted image

< Sporočilo je popravil evamaja -- 17.3.2009 12:53:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.3.2009 13:16:35   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

user posted image

Taškica, ti kar pridi, meni je zdaj prav dolgcajt, ko moram samo počivat.

Pa ena po kosilu:

user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?