|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.3.2009 17:39:28   
suncicica
midva sva se z mojim pogovarjala danes....da bomo pocakali na ovne. ce je mami oven, pa naj se bojo otrocki. tako da se imam 8 dni foreuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
13.3.2009 17:50:29   
pikatara
Pol moram pa pohitet, če hočem da sta ribi po mamici.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
13.3.2009 17:53:57   
suncicica
nic zdaj ne prehitevaj,ker jaz izvajam vse mogoce stvari da bi pospesila porod,panic. tako sem ze obupana da bom danes celo probala sexat. ce se pa to ne bo zaleglo...pol pa res nevem kaj bo.user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
13.3.2009 17:55:02   
pikatara
Dam ti še 10 dni, da pohitiš, če ne te pa prehitim.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
13.3.2009 18:25:51   
nokes
joj, kaj to berem, blanči, drži se, pestke in šapice so stisnjene!!!! upam, da prideš kmalu domov in nas obvestiš, da je vse ok!!! mislimo nate!user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
13.3.2009 19:08:58   
emaa
blanč ne zraven Lj sem, saj bo moj MV je bil 8 tednov za tabo 15mm, pa vsakič krajši, zmehčan, popadki, pa sem zdržala do 36 tednov, se da. 

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
13.3.2009 19:12:54   
Rubin.
Blanč in almk user posted image user posted image user posted image , za vaju.

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Blanč držimo pesti. Ti pa leži in počivaj py bodo tedni hitro šli. Ja punce kam pa hitite seznam prehitevat, se vidi da Lara ni že dolgo seznama obnovila in da ste pozabile kje ste in da še niste na vrsti. Kmalu bodo majčice, ker bova zgleda s Sunčico kar skupaj zapustili seznam. Mislim, fa je glih v tem problem, ker se toliko sekirte in mislite na to. Je ogromno v psihi. Sem videla pri sebi ko sva se trudila za tole najino bitjece, sva skoz tuhtala o tem in se ni nič primlo, pol sva pa en mesec rekla, da sedaj pa ne bo in uživala, pa sta se primla tale najina dva škrata. Tudi jaz sem od začetka zaradi krvavitev zganjala paniko, pol sem pa začel uživat in je bilo bolje. Pa sem prišla do 36. tedna.

Se popolnoma strinjam, pa še nisem gledala filma Skrivnost. Jaz sem tudi čisto na off, kaj bo pa bo itak ni od mene nič odvisno. Karkoli me bo doletelo, vem da bom preživela, ker sem že marsikaj, zato se nič ne sekiram. Tudi v prvi nosečnosti se nisem in sem res maximalno uživala vsak dan. Jaz bi bila noseča, kar celo leto user posted image .  Ko sem zvedela, da sta dva sem bila čisto šokirana in skoraj prepričana, da ne bom zmogla treh furat, ker sem večinoma sama doma, mož dela cele dneve, pomoči pa nimam nobene. Tašča je že ful stara, moja mama pa je 60 km vstran, pa je tudi bolj komot in nima rada nobene odgovornosti. Tako, da sem praktično sama za vse. Ampak bo že. Jaz pravim, nikoli ti ni več naloženo kot zmoreš.

Snežinka, če prav razumem misliš nalepke za otroško sobo? Poglej še BC, meni so zelo všeč od Decofun TUKAJ

Taškica meni se že cel teden zdi polna luna, je ful velika.

Sunčica ja, v sili še hudič žeblje žre, bo treba sexat user posted image .

Imejte mirno noč.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 13.3.2009 19:19:16 >

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
13.3.2009 19:47:11   
dobrovoljčica
Ola nosečke moje.
Zelo lepo vas je brat, sam men se neda nič kaj zelo pisat.
Vidim, da je že zelo napeto na seznamu, sploh na prvih mestih. Ja ja tudi me majčice se vam približujemo.
Pri nas je stanje tako.
V 28 tednu sta bila najina srčka težka( Eva  cca 1kg, Maj pa cca 1,2kg).
Sedaj smo v 31 t 3/7. Obseg trebuha imam 118cm in sem se zredila za 12 kg.
S počutjem je kar uredu. Edina težava je non stop napet trebuh. Malčk se sprehodim in je trebuh kot ena velika debela, trda lubenica. Drugače imava že vse prištimano za prihod najinih zakladkov. Čakamo in uživamo.Drugi teden imam pregled pri prim. Cerarju, tako, da kaj več po pregledu.
Imejte se lepo.
Pišite in čvekajte, ker vas je prav fajn malo brat.
Pa pa

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
13.3.2009 21:13:22   
taškica
Ojla dobrovoljčica - lepo da si se javila! No samo da si še znami in da nam boš uspela sporočiti, ko se bo kaj začelo dogajati. sicer pa smo me majčice še v "sedlu" in  bomo lepo počakale na vrstni red. Najprej se morajo aprilčice zmigat - kajti ena hoče rekord postavit! Suncica imej se luštno danes zvečer, upam, da ti uspe!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
13.3.2009 21:14:58   
Rubin.

user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image       

user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image DANE 1600g, ?cm

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
13.3.2009 21:16:31   
Rubin.
Malce sem se poigrala z seznamom, upam da Lara nisi jezna.

Kako se vam zdi?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
13.3.2009 21:17:56   
taškica
"Z dojenčkom priporočajo iti ven prvič, ko so stari nekje 10 dni. Če pa so nedonošeni pa se doba verjetno podlajša. "

Punce a sem jaz kej zameštrala - v materinski so rekli, da gremo lahko takoj ven sicer po 5, 10, 15 minut, pa podaljševanje - ne pa 10 dni - to se mi zdi malo veliko, ali pač ne?

Rubin - TOOOOOOOOOOOOO pa saj je to revolucija, sem se komaj našla, sem že mislila, da sem rodila!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
13.3.2009 21:23:34   
Rubin.
A res? Mogoče pa je sedaj že drugače. Meni je babica rekla naj počakam, da bo stara 10 dni. Kaj pa vem. Malce se je treba še pozanimat, potem pa malce svojo presojo vključit, pa je. user posted image

Hja, zdaj nisi več tako zgoraj user posted image .

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
13.3.2009 23:43:15   
lara light
Rubin, super!!! Pridna!!user posted image
Blanči, mislim nate, vse bo v redu!user posted image
Sunči, uživaj in naj pomagauser posted image !

Dobrovoljčica, lepo te je brat, pridi še! Jaz imam tudi večkrat na uro trebuh kot lubenica...je pa res vpliv lune močan, taškica, jaz tudi ne morem spat že 3. danuser posted image ...upam, da bo nocoj boljeuser posted image

Pika, ne ribic ne rabiš!user posted image  Jih dovolj poješ!

Ko bomo iz bolnice domov, se bo patronažna oglasila nasl. dan in povedala kaj se ji zdi..če so veliki in zdravi lahko kmalu gredo ven. Jaz pa jih vseeno ne bi takoj na plano vozila..se morajo le kak dan privaditi okolja in temeprature..po občutkuuser posted image

Vsem lahko nočko!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
13.3.2009 23:49:25   
Snezinka4
Uf, uf ste se razpisale....

Taškica - mi ne likamo. Nič. Razen srajc, če jo dragi tu pa tam obleče. Pa nimam sušilca. Pa tudi pretirano zmečkani okrog ne hodimo.user posted image

Rubin - hvala za link! Res so nekatere zelo lepe.

Zdaj ko smo tako pogrupirane po mesecih - JUNIJKE, kje ste? Halo? Javite se kaj!

10 dni al 10 minut--Če je poletje ali topla pomlad jim svež zrak že ne more škodit. Za zimske otročke je pa bolje, da s pljučki najprej mal na toplem povadijo, pa gredo šele pol ven.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
14.3.2009 6:47:49   
mlinčka
Dobro jutro!

Kako smo kaj danes, tadvojne user posted image ? No, upam, da še spite user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
14.3.2009 8:03:05   
Rubin.
Pikatara VSE NAJBOLJŠE, moja želja tebi pa je, da bo 23. 3. tvoj dan.

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
14.3.2009 8:03:41   
Rubin.
Jaz sem pa začela krvavet. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
14.3.2009 8:06:28   
nokes
rubin, kaj je zdaj to??? user posted image  daj čimprej idi na urgenco, da pogledajo z Uzjem in ti povedo, da je vse OK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se!

nokes

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
14.3.2009 8:38:06   
lara light
Jutro!

Rubin, šibaj k G in poročaj, da si ok! Vse dobro ti želim!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
14.3.2009 8:39:40   
Snezinka4
Blanč, Almk, Rubin - dejmo punce se zrelaksirat. Dajte sebi in otročkom dopovedovat, da bo vse v redu in pozitivno mislit. Jaz mislim na vas in vam pošiljam današnjo sončno energijo, da vam pomaga preprečit krvavitve in utrdit m.vratove!!!!! Ej, vse bo in mora biti v redu!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
14.3.2009 8:42:14   
sonček85
pikatara:vse naj naj in da bi kmalu držala svoja dva otročkauser posted image user posted image v naročju  user posted image user posted image

aprilčica Sonček

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
14.3.2009 9:01:13   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dobro jutro!

Kako smo kaj danes, tadvojne user posted image ? No, upam, da še spite user posted image .

user posted image

Mmmmmmjami Mlinči....No mi smo bili že malo pred 7 pokonci. Naša Manca pravi, da noče več spat...Še malo pa mi bodo 3 škratki takole diktirali jutranje tempo. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
14.3.2009 9:03:33   
Barbk
Rubin drži se, vse bo še dobro. user posted image Mislim nate in no tvoji dve pikici.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
14.3.2009 9:06:57   
Barbk
Ja pa Pikatara vse naj naj ti želim. Naj se ti iresniči vse kar ti srce poželi moja dvojna sonosečka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?