Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:46:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Luncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........še sem tu,ne skrbi....................ne losate se me tako zlahka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:47:28
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:49:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Upam, da imate 1-dnevni virus kot mi. ja, zunaj je super te dni. Lunca, marec je, a prideš kaj naokoli?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:49:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Luncaaaaaaaaaaaaaa...lejo lejo zeleno vejo...al kako ze
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
zs zs zs zs zs zs zs zs zs zs zs ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:53:57
|
|
|
|
Tina 28
|
ojej..Kleo,...jaz sem pa pujs...ste preprosti ,dobrodušni, a na higijeno ne date veliko .(mogoče nimamo sterilno...sam higiena mi pa je pomembna)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:54:44
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Upam, da imate 1-dnevni virus kot mi. ja, zunaj je super te dni. Lunca, marec je, a prideš kaj naokoli? ja jaz tud upam,da je to dnevnik,ne tednik,obisk bo sam da se pocajtamo,da ti ne prinesem za darilo kak virusek
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:55:20
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Luncaaaaaaaaaaaaaa...lejo lejo zeleno vejo...al kako ze no lepo,da si me pogrešala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:55:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 zs zs zs zs zs zs zs zs zs zs zs ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ja, na ZS bolje, da me opozoriš. Drugače zna miniti teden, dva, da sploh opazim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:56:44
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 zs zs zs zs zs zs zs zs zs zs zs ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, sem pa mislila,da spiš zszszs
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 22:57:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Upam, da imate 1-dnevni virus kot mi. ja, zunaj je super te dni. Lunca, marec je, a prideš kaj naokoli? ja jaz tud upam,da je to dnevnik,ne tednik,obisk bo sam da se pocajtamo,da ti ne prinesem za darilo kak virusek Prav! Evo, da je dnevnik V "našem" vrtcu kržijo norice. Tako ta teden ne hodimo tja. Sem rekla vzg., da vem, da jih morajo tudi moji otroci enkrat preboleti, ampak bi raje kdaj drugič
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:04:00
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...lunca...ja vidve bi pa lohk kar nekaj menjav nardili....ste mel kar pestro vsi skupaj...upam, da vam bo pomlad bolj naklonjena!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:07:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 AS...lunca...ja vidve bi pa lohk kar nekaj menjav nardili....ste mel kar pestro vsi skupaj...upam, da vam bo pomlad bolj naklonjena! Ja. Lovro je sedaj pravzaprav 1. zbolel. Ampak, HB je sedaj o.k.. Jernej jo je tudi dobro odnesel, odkar ima sladkorno še ni zbolel, Patricia pa bolj pobira vse viruse. In maoj dragi tudi. Sedaj razmišljam, da bi dala otroke cepit proti klopnemu meningitisu. Po eni starni sem proti cepljenju, po drugi pa boječka in ziheraš. Kako gre to skupaj? Nikakor!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ojej..Kleo,...jaz sem pa pujs...ste preprosti ,dobrodušni, a na higijeno ne date veliko .(mogoče nimamo sterilno...sam higiena mi pa je pomembna) a
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:20:54
|
|
|
|
Tina 28
|
rezultat kviza...bog ga vedi, kaj je odvagalo za pujsa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 rezultat kviza...bog ga vedi, kaj je odvagalo za pujsa aja hudooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:23:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 rezultat kviza...bog ga vedi, kaj je odvagalo za pujsa aja hudooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:24:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ojej..Kleo,...jaz sem pa pujs...ste preprosti ,dobrodušni, a na higijeno ne date veliko .(mogoče nimamo sterilno...sam higiena mi pa je pomembna) to je odvagalo zgleda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:26:00
|
|
|
|
Tina 28
|
Drugače, je znano, da so pujsi zelo čiste živali...v blatu se valjajo samo zato, da bi pobili zajedalce . Prejšnji teden smo imel sterilno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:28:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drugače, je znano, da so pujsi zelo čiste živali...v blatu se valjajo samo zato, da bi pobili zajedalce . Prejšnji teden smo imel sterilno Meni je tako grozno čistit, ko je kakšen tak virus na pohodu. Ker enostavno nikoli ne moreš dovolj in predvsem vsega očisit. Sploh je katastrofa, ko se iz vrtca prinese uši----ojoj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:30:57
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drugače, je znano, da so pujsi zelo čiste živali...v blatu se valjajo samo zato, da bi pobili zajedalce . Prejšnji teden smo imel sterilno Meni je tako grozno čistit, ko je kakšen tak virus na pohodu. Ker enostavno nikoli ne moreš dovolj in predvsem vsega očisit. Sploh je katastrofa, ko se iz vrtca prinese uši----ojoj V Nejčevi skupini so ble pred kratkim...pa smo dobro odnesli. Pri nas v šoli pa tudi dvakrat letno...pa še niso šle z mano. Me pakr srbet začne, če kdo omeni..naš ma pa uši...in pol hit ven obvestilo. Evo...me že srbi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:36:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drugače, je znano, da so pujsi zelo čiste živali...v blatu se valjajo samo zato, da bi pobili zajedalce . Prejšnji teden smo imel sterilno Meni je tako grozno čistit, ko je kakšen tak virus na pohodu. Ker enostavno nikoli ne moreš dovolj in predvsem vsega očisit. Sploh je katastrofa, ko se iz vrtca prinese uši----ojoj V Nejčevi skupini so ble pred kratkim...pa smo dobro odnesli. Pri nas v šoli pa tudi dvakrat letno...pa še niso šle z mano. Me pakr srbet začne, če kdo omeni..naš ma pa uši...in pol hit ven obvestilo. Evo...me že srbi Saj jaz tudi ŠE nisem našla uši na otroških glavah. Ampka ko je v šoli, vrtcu obvestilo, vseeno vedno izvajamo postopek zatiranja . Pranje las, posteljnine, oblačil, igrač...brrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:49:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lovro se je že zbudil, sem ga vmes odnesla nazaj. pa da vidimo, za kako dolgo? Ob polnoči me spet meritev sladkorja čaka in ob 2.00, 3.00, 5.00. Zjutraj potrebujemorenk "šalco" kave in sem nnkar o.k. Lahko noč, je fino zvečer malo poklepetat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 16.3.2009 23:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bla mami na netu,pa na fb..je bla v prejsnjem zivljenju zuzelka . AS,lahko noc in naspi se . Tina,Lunca lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 11:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
dan Kje ste vse? Ura bo skoraj 12, pa sem prva danes Skratka,mi smo prejšni teden bili vsi bolni, Ema je imela vročino... zobki nam hodijo ven, sedaj jih imamo 5, pa v kratkem še 2 pričakujem,ker se že fajn vidita skozi dlesen, samo ven še nista pokukala. Plazimo se po celem stanovanju tako, da jo moram imeti skoz na očeh razen če jo dam v stajico. Izkoriščamo lepe dneve in smo veliko zunaj. Komentirala za nazaj ne bom, sem pa na hitro preletela kaj se je dogajalo. Samsa pogrešam te
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?