|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.3.2009 15:29:14   
Nika v službi
Mmmm, njami, štruklji, sirovi... obožujem!

No, dajmo, izjasnite se LJ ali KR. Kranjski okoliš ni moj teren, poznam zgolj nekaj gostiln: Vila Bella, Pr' Bizjak, Zala, hotel Kokra, Lectar Radovljica, pa še kaj bi se mogoče našlo.

Nič, grem domov in se čujemo jutri. Pa, pa!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.3.2009 21:52:07   
2ursae
kuku user posted image , vidim, da je tle gor ful akcija. za lokacijo je men vse ok, raje bi pri LJ, pridem pa tud drugam, ni blema.

Moram pa povedat, da je Anže že kakšna dva tedna postavil kable čisto na hladno user posted image , ker se igra z železnico, brca žogo in nori po stanovanju user posted image . Ful ga je lepo gledat, da ga je pritegnilo še nekaj drugega, pa tud ostali lažje sodelujemo, sploh Bor, ki se kablov ni smel niti pritaknit, z vlakcem pa imata veselje oba, da ne govorim o velikem žogobrcu v štiri, ki ga igramo vsak dan user posted image .

tko, sam mal sem ga prišla pohvalit user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.3.2009 21:55:21   
benika
No, dajmo, izjasnite se LJ ali KR. Kranjski okoliš ni moj teren, poznam zgolj nekaj gostiln: Vila Bella, Pr' Bizjak, Zala, hotel Kokra, Lectar Radovljica, pa še kaj bi se mogoče našlo.

A Gitadelo si pa že pozabila? EMŠO bejba, EMŠOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3653
9.3.2009 22:03:16   
benika
Moram pa povedat, da je Anže že kakšna dva tedna postavil kable čisto na hladno user posted image , ker se igra z železnico, brca žogo in nori po stanovanju user posted image . Ful ga je lepo gledat, da ga je pritegnilo še nekaj drugega, pa tud ostali lažje sodelujemo, sploh Bor, ki se kablov ni smel niti pritaknit, z vlakcem pa imata veselje oba, da ne govorim o velikem žogobrcu v štiri, ki ga igramo vsak dan

O super, da se je Ani končno malce ločil od ljubih kablčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas imata pa mulca nov šport..med večerjo sedita vsak na svoji strani mize, Beni se Jakobu pači, Jakob se reži ko zmešan pol pa vsak na svojem koncu mečeta na tla hrano (da kao kuža ne bo lačenuser posted image ). Mislim, res sta face. Ubogata pa eden manj kot drugiuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.3.2009 8:41:25   
Nika v službi
Benika, nisem pozabila, no samo delno.user posted image  Imena se nisem spomnila, pa potem raje nisem naštevala.user posted image  Lahko pa imate malce milosti z ubogo starino, pa ji ne mečete pred nos EMŠA...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, to pa je novica! Bravo, Anže. Sedaj naj si samo še punco najde, pa bo še na vlakce pozabil.user posted image  Odkar je sonce, je Nika čisto podivjala - samo še Luka, Nalu, Matej, Miha, Beni.... samo o fantih govori.user posted image  Kam to pelje?!?!user posted image

Kaj torej - Ljubljana?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 8:50:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.3.2009 9:07:37   
teta beta
Zadnji čas, da se še jaz oglasim. Torej, v soboto je bilo zelo luštno, ninočka, jaz sem še hotela vprašat, zakaj te ni (smo prišli  kasneje, pa sem mislila, da ste se že zmenile), pa je prišlo nekaj vmes in sem pozabila. Valla, glede nasvetov nisi nič zamudila, moj je predlagal, da dudo namočiš v pir/šnops ipd., kar pa itak vem, da ne boš prakticirala user posted image (pa tudi mi ne, da ne bo pomote). Smo šli pa potem še v mulllerja in mr. pet, potem pa kar šibanac domov, Bernardu se je predvsem smilila Luša, ki smo jo pustili doma in smo se odločili, da ne gremo na izlet.

Nika, boš dala gor kaj slik?

2ursae, bravo za Anžeta. Katero železnico pa imate? Mi imamo Tomažka od TOmyja.

Evo, ninočka, še zate vse št., ki mi manjkajo, pa bi te prosila za kakšno pošiljko čimprej, ker sem zdaj Daši rekla, da jih dobimo in je že vsa nestrpna.
4, 6, 12, 24, 34, 35, 39, 42, 43, 45, 48, 49, 55, 57, 62, 79, 87, 96, 99, 101, 106, 109, 110, 111, 112, 114, 116, 118, 119, 121, 132, 161, 162, 164, 166, črke B, C, Y, Z.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.3.2009 10:57:52   
benika
No, glede srečanja...stanje je tako:

27.3.2009 ob 19h

LJUBLJANA

Argentina- Ninocka, benika

ŠENČUR

Ančka - Ninocka, Benika

Ajmo, dopolnite prosim.

(odgovor članu TATIodNINE)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 11:08:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.3.2009 11:16:57   
Nika v službi
Ma, po moje rečemo, da se začnemo počasi zbirat tam po 19. uri ali 19:30, potem pa, ko smo vse, pač naročimo. Tiste, ki bomo prišle prej, bomo pač popivale. Če ostale, ki boste prišle kasneje, hočete, da smo kolikor toliko trezne, pridite čimprej.user posted image user posted image user posted image

27.3.2009 ob 19h

LJUBLJANA

1. Kaval - Nika
2. Argentino- Ninocka, Benika, Nika

ŠENČUR

Ančka - Ninocka, Benika, Nika

Teta beta, slikice sledijo, ja. Upam, da mi jih uspe še ta teden zloadat. Sem kar malce pozabila....

Valla, ura se prestavi točno ta vikend - v noči iz sobote na nedeljo, 28./29., 1 ura nazaj.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 10.3.2009 11:18:18 >

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.3.2009 12:38:18   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ma, po moje rečemo, da se začnemo počasi zbirat tam po 19. uri ali 19:30, potem pa, ko smo vse, pač naročimo. Tiste, ki bomo prišle prej, bomo pač popivale. Če ostale, ki boste prišle kasneje, hočete, da smo kolikor toliko trezne, pridite čimprej.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst, ce bom prevec spila, bom kvecjemu cel vecer na WCju precepela user posted image user posted image user posted image

Teta beta, mam pripravljene slikice, jih danes oddam na posto. Je pa tudi homemade kuverta, ker nimam nobene navadne oz. samo tiste z okencki.
Pa hvala za slikice, smo jih dobili v soboto.

2ursae, super za Anzeta user posted image user posted image user posted image Ne vem, a sem povedala, ampak na smucanju je pa Ruben nasel en kabel in ga je skoz s sabo vlacil...je bil kot Anze user posted image

Se zmeri mi ni NOBENA odgovorila, a ste dobile povabilo ali ne? user posted image user posted image user posted image   Jst vam ga bom kar se enkrat poslala...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.3.2009 12:52:48   
Nika v službi
Ninočka, sem šla prav pogledat med ZS - zadnje povabilo za ogled slik je od tebe oktobra 2008, ko si poslala pingvinčke, 2. RD!

Pošlji še enkrat, očitno nas ni doseglo!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.3.2009 13:13:59   
Pia67
Glede Osojščice sem napisala le kot priporočilouser posted image . Če bi vedela kako bo (sam prevoz z avtobusom, ki je prenaporen za tako mičkeno osebico, urejenost smučišča, proge za otroke), bi Nino ziher vzela sabo. Upam, da bo naslednje leto imela interes, da bi se vsaj mičken postavila na smuči.
Sploh ne vem zakaj se moram neprestano nekaj opravičevatuser posted image  Folk pljuje po meni iz čisto zgrešenih razlogov, ki so posledica enega vikenda, ko bi šli mi 3 skupaj nekam.

Glede srečanja bom raje modro tiho(vsi predlogi so mi všeč, ker nisem bila v teh restavracijah in bi bila vesela, da bi kam šla), se ve zakaj in za nekaj časa raje ne bom nič pisala, ker me je minilo. Javim na ZS glede srečanja...

Neposredna povezava do sporočila: 3663
11.3.2009 9:30:15   
pety78
27.3.2009 ob 19h

LJUBLJANA

1. Kaval - Nika

ŠENČUR

Ančka - Ninocka, Benika, Nika, Pety

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
11.3.2009 10:30:58   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

27.3.2009 ob 19h

LJUBLJANA

1. Kaval - Nika

ŠENČUR

Ančka - Ninocka, Benika, Nika, Pety

Kolikor se spomnim, je Valla rekla, da ji je vseeno, 2ursae pa tudi, s tem, da ji LJ-lokacija malce bolj ustreza. Povzetek je torej, da obe ne bi imeli ničesar proti Ančki oz. Šenčurju. Predvidevam, da isto velja za Špelko ter Tažano (ki se sicer še ni pofočkala). Pii pa je zadeva malce bolj od rok, čeprav je realno gledano to po AC dodatnih 10, 15 minutk več.

Kar se mene tiče, razumem, da je lokacija določena. Kdor ima kaj proti mojemu razumevanju, naj se javi.user posted image

Predlagam, da Benika kontaktira omenjeno gostilno in naredi preliminarno rezervacijo za petek, 27.03. za cca. 8, 9 oseb od 19. ure dalje.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 11.3.2009 10:31:11 >

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
11.3.2009 16:51:11   
benika
Predlagam, da Benika kontaktira omenjeno gostilno in naredi preliminarno rezervacijo za petek, 27.03. za cca. 8, 9 oseb od 19. ure dalje.

Benika je rezervirala mizo za 9 oseb 27.3.2009 za ob 19h. Udeležba obvezna za vse!

Neposredna povezava do sporočila: 3666
11.3.2009 17:15:14   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Predlagam, da Benika kontaktira omenjeno gostilno in naredi preliminarno rezervacijo za petek, 27.03. za cca. 8, 9 oseb od 19. ure dalje.

Benika je rezervirala mizo za 9 oseb 27.3.2009 za ob 19h. Udeležba obvezna za vse!

Bravo, Benika! Zdaj grem pa domov. Ja, šele zdaj...user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
11.3.2009 18:56:21   
spelka12
Me je benika povlekla za uhlje in se pofočkam v Ančko. Bom še beniko prpeljala zraven, če bo pridna user posted image .
Ne vem, kolk je benika že kej obveščala po privat liniji ampak ...... komaj čakam materinski dan user posted image .
Za dan žena me je moj peljal na morje. Je blo tako lepo, sonček, morje, morski zrak (op. smraduser posted image ). Ne morem verjet, da slovensko morje tako smrdi, groza. Je bilo pa tolko mulčkov na igralnicah (v Izoli) da so drug po drugem plezal. Izgleda super. Če rabite idejo za naslednji izlet. Izola je res super, pa še parking dobiš in to celo zastonj user posted image .

Se vidimo 27.

Neposredna povezava do sporočila: 3668
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 18:59:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 19:16:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3670
11.3.2009 19:54:51   
pety78
Jaz pa čakam Matjaža, da pride domov, si izmenjava ključe, potem pa jo mahnem v Kranj na bazen. user posted image user posted image
Ful se mi lušta plavanja, res. Upam, da bo fajn.

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 3671
11.3.2009 20:46:46   
Nika v službi
Dober večer!

O, Pety, plavanje, super! To bi pa takoj šla zraven, veš. Samo ne bi se vozila ravno do Kranja, no...user posted image  Uživaj. Bazen je pa drugače meni bolj všečen kot tale naš v Tivoliju.

Valla, imaš prav, zabulila sem s to uro, imela sem v glavi, da bo spet tema zjutraj, ampak mi ni potegnilo, da to pomeni + 1 ura. Ojej, torej 1 ura spanca manj. Ti smola.user posted image

Kaj je Benika obveščala, ti povem na FB...

Mi pa Dneva žena ne praznujemo, ampak počakamo na materinski dan 25.03. Itak pa je tole praznovanje kar nekako izgubilo pomen, tako da pri nas res ne damo kaj veliko na to. Takrat gremo skupaj na kavico, pa kako rožico dobi mami in mama (tašča), to je pa tudi vse. Je pa res, da moj oči, ki je še "stara šola", za materinski dan naju z mami vedno obdaruje s šopkom rož in sladkarijo, midva s Tomažem pa tega ne prakticirava. Pri nas v cerkvi imajo takrat običaj, da otroci vsem ženskam, ki so tisti dan pri maši, razdelijo rožice, kar vedno izpade zelo ljubko. Marsikatera ni mamica ali pa je že stara ženička, katere otroci so se razkropili po svetu in na jesen življenja sama ždi zvečer pri maši. Taka pozornost teh malih ročic jim vedno izvabi solze v oči....

Špelka, user posted image , čakamo materinski dan (pa ne zaradi praznovanja...)!

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 21:06:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3673
11.3.2009 21:52:34   
teta beta
Oh, jaz sem en firbec, pa ne vem, kaj bo na materinski dan. A lahko tudi jaz za kaj navijam in pričakujem z vami?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3674
11.3.2009 23:00:52   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Oh, jaz sem en firbec, pa ne vem, kaj bo na materinski dan. A lahko tudi jaz za kaj navijam in pričakujem z vami?

enako user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.