|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
17.3.2009 18:45:19   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

**** user posted image user posted image user posted image za 5000-ko

user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
17.3.2009 18:45:32   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
17.3.2009 18:46:28   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kaj pa je s taščo od edine (razen da ji je škrinjo kupla)?

Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne...

Zdej pa rec ce je ta baba normalna?

Žalostno da sploh taki ljudje obstajajo, moja tašča mene tudi ne mara, pa mi resnično dol visi user posted image

ti je ravno zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
17.3.2009 18:47:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo!

Mi smo pa tako sitni danes. Je Videk v celem dnevu uspel 45 minut spat in je sedaj kot cota. Jaz pa sem hudobna, pa ga nočem dat spat, ker mi bo ponoči auf. Trenutno z babico vodo natakata dediju v bano in se krega na vodo. Vsaj do 19.30 mora zdržat, potem pa lahko gre spat.

špelin@ na tvojem mestu bi jaz rekla tvoji veliki piki, da naj babico sama vpraša.

Tudi jaz Nio gor držim že od pol štirih in upam da mi ob osmih zaspi. Zeha pa revica tako, da se bo razpočla user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
17.3.2009 18:47:22   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

tilči: dej mi plisss malo razloži, kako poteka to urejanje na CSD za 4-urni delavnik?

Jst sm v šihtu povedala, da bom delala po 4h in so mi prpravli pogobo od 28.3.-31.8.( za tolk časa sm jst hotla), če bo prej vrtec bom probala preklicat, če ne bom pa podaljšala. Eno pogodbo maš ti, eno v šihtu in tretjo neseš na CSD. To, je to. Aja, pa še en list izpolniš, sej ti tam pove na CSDju.
4h bom delala, za tiste 4h ga bo pa babica merkala al pa moj kadar bova nasprotno v šihtu.

dobr si ti to poštimalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
17.3.2009 18:48:02   
mafi

Halo!

Mi smo pa tako sitni danes. Je Videk v celem dnevu uspel 45 minut spat in je sedaj kot cota. Jaz pa sem hudobna, pa ga nočem dat spat, ker mi bo ponoči auf. Trenutno z babico vodo natakata dediju v bano in se krega na vodo. Vsaj do 19.30 mora zdržat, potem pa lahko gre spat.

špelin@ na tvojem mestu bi jaz rekla tvoji veliki piki, da naj babico sama vpraša.

Tudi jaz Nio gor držim že od pol štirih in upam da mi ob osmih zaspi. Zeha pa revica tako, da se bo razpočla user posted image

hudobni mamiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
17.3.2009 18:49:11   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne...

Žalostno da sploh taki ljudje obstajajo, moja tašča mene tudi ne mara, pa mi resnično dol visi user posted image

ti je ravno zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolj tak ja user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
17.3.2009 18:50:57   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
17.3.2009 18:51:27   
špelin@

Nimam besed, res ne... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
17.3.2009 18:52:20   
špelin@

jaz sem že čist obupalauser posted image nad Filipom, sitn, zatežen sam po rokah, vročina kar ne pada klub calpolu in svečkamuser posted image .
sem ga peljala k P dala sva krii in bris, s tem da ima malo vneto grlo nisva dobila nič, razn tega da nej lepo zbijam vročino do četrtka
ko imava zopet kontrolouser posted image , Puser posted image pa nej ona zdrži z tako sitnim otrokom.
lahko da se mu razvija kaka virozauser posted image mah una P še sama ne ve,user posted image user posted image user posted image babji ,ma sem jezna

Bogi revež user posted image  Pa še ti si izmozgana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
17.3.2009 18:52:58   
špelin@

Točno to je predlagal user posted image ...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
17.3.2009 18:53:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

naša eva je cel dan bla ok, zdej jo je pa začelo kuhat! ful je vroča, ampak več kot 37,5 pa termometer ne pokaže user posted image je možno pokaže v enem ušesu več kot v drugem? pa skoz bi na rokah bla in se cartala! moj pa spet luta in ne morem nič naredit! user posted image user posted image user posted image to jih bo slišal! user posted image

sem pa drugače prej še vodo nesla na pregled in je vse ok, tako da je najverjetneje 6.ob - bomo kmalu videli, ali pa zobki user posted image

O pikica boga user posted image  Upam, da bo hitro ok user posted image user posted image user posted image  Zate pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
17.3.2009 18:54:28   
hijenca

Halo!

hudobni mamiciuser posted image user posted image user posted image

To tako vem, da sem danes hudobna.user posted image Ampak saj bo pregural, pa bo lahko ob 20 že spal kot mala bebika, mama pa bo končno mela malo miru. Je pa obupno zahteven. Samo bi hodo in hodo, meni pa bo poleg križ poknil.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
17.3.2009 18:54:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, jaz moram nekaj dati iz sebe, me že od nedelje žre... Tašča je decembra lani šla z veliko piko in njeno sestrično v trgovino z oblačili, kjer sta obe pomerjali žametne hlače. Obe nosita isto št. in so imeli željene samo ene, zato je moji veliki piki rekla, da jih bo ona dobila, ko naslednjič pride, ker se je s trgovko zmenila, da jih dostavijo tak model iz druge poslovalnice. Od takrat smo bili že 3x tam in hlač ni... Mi je na poti domov v nedeljo velika pika spraševala, kdaj ji bo babi dala tiste hlače... Kaj naj ji rečem in kako??? Taščo klicat in z njo premlevat zadevo je brezplodno... user posted image  A naj punci rečem, naj ona pokliče babi in jo vpraša?

Jaz bi jih šla sama kupit v tisto trgovino, če bi le vedela kakšne. user posted image  babji. Joj, jaz bi jo kar po buči. Če se da zmenit s taščo jo prosi naj jih kupi, pa ji magari plačaj, da ne bo pika razočarana. Bogi otrok. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Žalostno je, da se otroci dobro zavedajo kdaj jih nekdo nateguje. Jaka je to že lani vedel, pa še ni bil star 3. user posted image  user posted image  Mi je kar hudo zanj.

Točno to sem imela v mislih, pojdi jih kupit, če veš kako izgledajo, jih nesi tašči in reči naj ji jih naslednjič da, to pa bi tudi njej moglo na vest vdarit, pa še tvoja pikica bo vesela; če drugače ne gre user posted image

se strinjam z barbaw in nio5, da jih poskusi sama kupiti. če pa ne veš kakšne so, pa pokliči taščo in jo malo sapomni. če jo bo klicala velika pika in se bo začela izmikati, je možno, da bo velika pika to ugotovila in je lahko že zaradi tega razočarana!

Eh, moja punči jo že pozna (taščo, t.j. svojo babi) in točno ve, kam pes taco moli... user posted image  Ker to ni prvič. Mene boli, ker se otrok počuti izigranega.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
17.3.2009 18:56:20   
hijenca

Pa veš zakaj? Prvič je tvoja velika punca že toliko stara, drugič pa bo babica malo premislila, kaj bo obljubila. Naj user posted image malo vest peče.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
17.3.2009 18:56:28   
špelin@

Punce, jaz moram nekaj dati iz sebe, me že od nedelje žre... Tašča je decembra lani šla z veliko piko in njeno sestrično v trgovino z oblačili, kjer sta obe pomerjali žametne hlače. Obe nosita isto št. in so imeli željene samo ene, zato je moji veliki piki rekla, da jih bo ona dobila, ko naslednjič pride, ker se je s trgovko zmenila, da jih dostavijo tak model iz druge poslovalnice. Od takrat smo bili že 3x tam in hlač ni... Mi je na poti domov v nedeljo velika pika spraševala, kdaj ji bo babi dala tiste hlače... Kaj naj ji rečem in kako??? Taščo klicat in z njo premlevat zadevo je brezplodno... user posted image  A naj punci rečem, naj ona pokliče babi in jo vpraša?

Jaz bi jih šla sama kupit v tisto trgovino, če bi le vedela kakšne. user posted image  babji. Joj, jaz bi jo kar po buči. Če se da zmenit s taščo jo prosi naj jih kupi, pa ji magari plačaj, da ne bo pika razočarana. Bogi otrok. user posted image

Žalostno je, da se otroci dobro zavedajo kdaj jih nekdo nateguje. Jaka je to že lani vedel, pa še ni bil star 3. user posted image  user posted image  Mi je kar hudo zanj.

O, ja, se zavedajo user posted image  Kupovala jih pa jaz ne bom, ker vidim, da se punci ne gre za hlače (itak je zima mimo in žametnih nima več kaj rabit), ampak jo je prizadelo, ker je komaj čakala na tiste ušive hlače, ki jih ji je babi obljubila.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
17.3.2009 18:56:53   
mafi
a ja še ta user posted image grem iz ZD in mi poči vozičekuser posted image tako da je sedaj za smeti, mi pa brez vozičkauser posted image
zgleda da Filip res  presega vse normativeuser posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
17.3.2009 18:56:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaoooo zgleda da je povsod isto drekuser posted image

očitno je babi pozabila na obljubouser posted image

Pozabila, ja user posted image

ok, ne bom več na to temo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
17.3.2009 18:57:52   
mafi

O, ja, se zavedajo user posted image  Kupovala jih pa jaz ne bom, ker vidim, da se punci ne gre za hlače (itak je zima mimo in žametnih nima več kaj rabit), ampak jo je prizadelo, ker je komaj čakala na tiste ušive hlače, ki jih ji je babi obljubila.

kar nej jo tamala vpraša kaj je zdej z unimi hlačami, ki jih je obljubila

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
17.3.2009 18:58:12   
špelin@

a ja še ta user posted image grem iz ZD in mi poči vozičekuser posted image tako da je sedaj za smeti, mi pa brez vozičkauser posted image

Pa saj nima 20 kil... Ne more se zadeva takole pokvarit, za en dr.ek roba user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
17.3.2009 18:58:29   
špelin@

Pa veš zakaj? Prvič je tvoja velika punca že toliko stara, drugič pa bo babica malo premislila, kaj bo obljubila. Naj user posted image malo vest peče.

Ona nima vesti.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
17.3.2009 19:00:00   
mafi

Pa saj nima 20 kil... Ne more se zadeva takole pokvarit, za en dr.ek roba user posted image

mal dnarja mal muzkeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
17.3.2009 19:00:32   
mafi

Ona nima vesti.

user posted image user posted image user posted image babji

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
17.3.2009 19:02:07   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem zakaj se tle gre? 5000 cesa? A sem kaj zadela al kaj? user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4499
17.3.2009 19:03:02   
sesil

ampak res, filip pa vse polomi. sem se spomnila pripetljajev s hojco...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?