hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj pa je s taščo od edine (razen da ji je škrinjo kupla)? Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne... Zdej pa rec ce je ta baba normalna? Se mi je kar zdelo, da je to razlog. Mislim namesto, da bi bila vesela, da si je sin našel dobro ženo in da imata zdravo deklico, tašče...no comment, moja je do neke mere ok, ampak zdaj ga je začel tast srati 100 na uro in mu pošteno seka. Se sprašujem če bom sploh še tja hodila , verjetno bom zaradi mojega moža in Gala, drugače pa ne. Edina jaz bi na tvojem mestu šla jutri do ravnateljice in ji rekla: da glede na to, na kakšnem položaju je v vrtcu se ti ne zdi od nje korektno, da pozabi na obljubljene besede in da se ti ne zdi fer, da so ti zdaj ko si tik pred odhodom nazaj v službo povedali, da za AT ni prostega mesta v vrtcu. Bodi vljudna, a odločna in zahtevaj odgovor kdaj lahko računaš na prosto mesto za AT. Mafi ti P so živ obup, o moji, da sploh ne govorim, ta Galu nič ne da in tudi če ima vneto grlo in vročino tri dni. Špelin@ jaz bi, če bi bila v tvojem položaju kar hčeri rekla, da naj sama babi pokliče in ji reče: babi jaz sem pa žalostna, ker še vedno nisem dobila hlač, ki si mi jih obljubila. Jana in Nejc pozdravita se. Me je možek danes presenetil in razveselil: kupil mi je prenosnika, ki sem si ga nameravala sama kupiti za 1. plačo. Aurora a sta vidva mogoče na lotu zadela???? Nov avto, nov prenosnik,.... A je tvoj kak direktor banke?? , žal ne nisva zadela na lotu, malo je vzel kredita in malo prihrankov, veš sva nujno potrebovala nov avto, sva pa izredno vesela, saj sva dokončno izplačala stanovanje in so stroški zaradi tega malo manjši. Suzy85 Gal še ni dobro, zelo kašlja, iz nosa mu teče in še vedno štrajka s hrano. To pa se potem pozna, če izplačaš stanovanje. Sem vesela za tebe, da ti vse tako lepo teče. Gal pa bo tudi hitro zdrav, pa boste lahko uživali v toplicah.