|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
17.3.2009 18:09:08   
sesil
zdej komaj vidim da je AT ostala brez vrtca.user posted image kaj pa tašča? pa resno vprašam, čeprav vidim da jo imaš za zmaja.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
17.3.2009 18:10:15   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, jaz moram nekaj dati iz sebe, me že od nedelje žre... Tašča je decembra lani šla z veliko piko in njeno sestrično v trgovino z oblačili, kjer sta obe pomerjali žametne hlače. Obe nosita isto št. in so imeli željene samo ene, zato je moji veliki piki rekla, da jih bo ona dobila, ko naslednjič pride, ker se je s trgovko zmenila, da jih dostavijo tak model iz druge poslovalnice. Od takrat smo bili že 3x tam in hlač ni... Mi je na poti domov v nedeljo velika pika spraševala, kdaj ji bo babi dala tiste hlače... Kaj naj ji rečem in kako??? Taščo klicat in z njo premlevat zadevo je brezplodno... user posted image  A naj punci rečem, naj ona pokliče babi in jo vpraša?

Jaz bi jih šla sama kupit v tisto trgovino, če bi le vedela kakšne. user posted image  babji. Joj, jaz bi jo kar po buči. Če se da zmenit s taščo jo prosi naj jih kupi, pa ji magari plačaj, da ne bo pika razočarana. Bogi otrok. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Žalostno je, da se otroci dobro zavedajo kdaj jih nekdo nateguje. Jaka je to že lani vedel, pa še ni bil star 3. user posted image  user posted image  Mi je kar hudo zanj.

Točno to sem imela v mislih, pojdi jih kupit, če veš kako izgledajo, jih nesi tašči in reči naj ji jih naslednjič da, to pa bi tudi njej moglo na vest vdarit, pa še tvoja pikica bo vesela; če drugače ne gre user posted image

se strinjam z barbaw in nio5, da jih poskusi sama kupiti. če pa ne veš kakšne so, pa pokliči taščo in jo malo sapomni. če jo bo klicala velika pika in se bo začela izmikati, je možno, da bo velika pika to ugotovila in je lahko že zaradi tega razočarana!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
17.3.2009 18:15:02   
suzy85
naša eva je cel dan bla ok, zdej jo je pa začelo kuhat! ful je vroča, ampak več kot 37,5 pa termometer ne pokaže user posted image je možno pokaže v enem ušesu več kot v drugem? pa skoz bi na rokah bla in se cartala! moj pa spet luta in ne morem nič naredit! user posted image user posted image user posted image to jih bo slišal! user posted image

sem pa drugače prej še vodo nesla na pregled in je vse ok, tako da je najverjetneje 6.ob - bomo kmalu videli, ali pa zobki user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
17.3.2009 18:16:32   
suzy85
evo, spet mi je na rokah zaspala!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
17.3.2009 18:21:21   
kasso
tašče, moja je zlata vrednauser posted image . Danes je šla na telovadbo s Petjo in še Gašperja peljala, ker imam še norice, ki niso še vse suhe. Bojše je ni. J

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
17.3.2009 18:21:48   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

tašče, moja je zlata vrednauser posted image . Danes je šla na telovadbo s Petjo in še Gašperja peljala, ker imam še norice, ki niso še vse suhe. Bojše je ni. J

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
17.3.2009 18:22:23   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ti je saj zaspalauser posted image user posted image user posted image , moj pa kar rogovili in ga  kar mede od vročineuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
17.3.2009 18:24:01   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

ti je saj zaspalauser posted image user posted image user posted image , moj pa kar rogovili in ga  kar mede od vročineuser posted image

vam je kaj padla vročina? evi naraste na 37,8, pa pade na 37,1, pa spet isto naprej user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
17.3.2009 18:24:37   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image user posted image user posted image za zlato taščo

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
17.3.2009 18:25:23   
hijenca
Halo!

Mi smo pa tako sitni danes. Je Videk v celem dnevu uspel 45 minut spat in je sedaj kot cota. Jaz pa sem hudobna, pa ga nočem dat spat, ker mi bo ponoči auf. Trenutno z babico vodo natakata dediju v bano in se krega na vodo. Vsaj do 19.30 mora zdržat, potem pa lahko gre spat.

špelin@ na tvojem mestu bi jaz rekla tvoji veliki piki, da naj babico sama vpraša.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
17.3.2009 18:25:32   
sesil
joj, jaz pa ima boleče prsi. včeraj sem si nekaj stisnila in masirala, ma danes je spet nekaj boleče. kolko časa še to traja?
od 5.3. se aneja ni več dojila, zdej pa me matra...pa sploh nimam občutka da je ful mleka, de en del je boleč

< Sporočilo je popravil sesil -- 17.3.2009 18:26:36 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
17.3.2009 18:26:15   
mafi
jaz sem že čist obupalauser posted image nad Filipom, sitn, zatežen sam po rokah, vročina kar ne pada klub calpolu in svečkamuser posted image .
sem ga peljala k P dala sva krii in bris, s tem da ima malo vneto grlo nisva dobila nič, razn tega da nej lepo zbijam vročino do četrtka
ko imava zopet kontrolouser posted image , Puser posted image pa nej ona zdrži z tako sitnim otrokom.
lahko da se mu razvija kaka virozauser posted image mah una P še sama ne ve,user posted image user posted image user posted image babji ,ma sem jezna

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
17.3.2009 18:27:20   
mafi

vam je kaj padla vročina? evi naraste na 37,8, pa pade na 37,1, pa spet isto naprej user posted image

z 40 na 39 in tako drži klub calpolu ali svečkamuser posted image , s tem da sem mu sedaj začela dajati obklatke mogoče to prime

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
17.3.2009 18:28:28   
mafi
edinaos: ja ti maš pa tud smolo z tem vrtcemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
17.3.2009 18:32:10   
suzy85

z 40 na 39 in tako drži klub calpolu ali svečkamuser posted image , s tem da sem mu sedaj začela dajati obklatke mogoče to prime

to je značilno za 6. otr.bolezen, kolikor sem brala! da se baje sploh ne da vročina vredu zbit! naša ma pa glih tako, da ji ne morem nič dat! pa še grlo mate vneto? user posted image user posted image user posted image user posted image za filipa

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
17.3.2009 18:32:28   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

joj, jaz pa ima boleče prsi. včeraj sem si nekaj stisnila in masirala, ma danes je spet nekaj boleče. kolko časa še to traja?
od 5.3. se aneja ni več dojila, zdej pa me matra...pa sploh nimam občutka da je ful mleka, de en del je boleč

vroč tuš, pa masiranje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
17.3.2009 18:36:48   
Anonimen

kaj pa je s taščo od edine (razen da ji je škrinjo kupla)?

Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne...

Zdej pa rec ce je ta baba normalna?

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
17.3.2009 18:40:53   
nia5

vroč tuš, pa masiranje!

Ja pazi da mastitisa ne fašeš.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
17.3.2009 18:41:43   
nia5

jaz sem že čist obupalauser posted image nad Filipom, sitn, zatežen sam po rokah, vročina kar ne pada klub calpolu in svečkamuser posted image .
sem ga peljala k P dala sva krii in bris, s tem da ima malo vneto grlo nisva dobila nič, razn tega da nej lepo zbijam vročino do četrtka
ko imava zopet kontrolouser posted image , Puser posted image pa nej ona zdrži z tako sitnim otrokom.
lahko da se mu razvija kaka virozauser posted image mah una P še sama ne ve,user posted image user posted image user posted image babji ,ma sem jezna

Maš pravico bit user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
17.3.2009 18:42:57   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne...

Žalostno da sploh taki ljudje obstajajo, moja tašča mene tudi ne mara, pa mi resnično dol visi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
17.3.2009 18:44:08   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce jaz sem tako žalostna, sem zdaj klicala v vrtec in mi je ravnateljica povedala, da za mojo miško ni prostora v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj si pa oddala prošnjo za vrtec? Jst sm jo pr nas 14 dni, če ne že prej po porodu, pa tud nism dobila vrtca. Pa se bo nov vrtec odprl in še en oddelek pa je vse zasedeno. Ne vem, če bomo pršli do septembra na vrsto ( jst upam, da bomo, čeprav bolj težko).

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
17.3.2009 18:44:13   
mafi

to je značilno za 6. otr.bolezen, kolikor sem brala! da se baje sploh ne da vročina vredu zbit! naša ma pa glih tako, da ji ne morem nič dat! pa še grlo mate vneto? user posted image user posted image user posted image user posted image za filipa

za evo tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi ga je ratal zdej uspavatuser posted image , sam kaj ko bo spet pol celo noč rogovililuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
17.3.2009 18:44:17   
nia5
**** user posted image user posted image user posted image za 5000-ko

user posted image   user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
17.3.2009 18:45:02   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: ****

NEEE

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
17.3.2009 18:45:05   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

tilči: dej mi plisss malo razloži, kako poteka to urejanje na CSD za 4-urni delavnik?

Jst sm v šihtu povedala, da bom delala po 4h in so mi prpravli pogobo od 28.3.-31.8.( za tolk časa sm jst hotla), če bo prej vrtec bom probala preklicat, če ne bom pa podaljšala. Eno pogodbo maš ti, eno v šihtu in tretjo neseš na CSD. To, je to. Aja, pa še en list izpolniš, sej ti tam pove na CSDju.
4h bom delala, za tiste 4h ga bo pa babica merkala al pa moj kadar bova nasprotno v šihtu.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?