nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce jaz sem tako žalostna, sem zdaj klicala v vrtec in mi je ravnateljica povedala, da za mojo miško ni prostora v vrtcu Kako to? A ni bilo rečeno, da ga že imate????? Samo ustna obljuba ravnateljice m sploh ne vem kaj naj naredim , ali si naj grem urejat papirje za 4-urni delavnik, al kaj , v Logatcu pa itak ni šans dobiti ob tem času privat varstva (pa še od 400 EUR naprej računajo, jaz imam pa porodniške 680 EUR ) Kja boš pa s 4 urnim delavnikom? A boš ko ni mame, pustila AT pri očetu??? ne vem , bi lažje pustila AT pri mojemu fotru za 4 ure kot pa za 8?? Pa fora je, ker moja mami dela vedno dopoldan, enako kat jaz , saj če bi vedla, da ga 100 % dobim z 1.6. bi že nekako pregurali, bi pač jaz vzela LD in moja mami, tako da ju3 grem tja, pa naj se že 1x odločjo. Punce ju3 bo pizd v Logaškem vrtcu Jaz ne bi nič pizdila, ker ti ne bo nič pomagalo, samo še kaj slabšega te lahko doleti. Glede službe pa pojdi delat normalno. V bloku pa daj oglas, da iščeš varuško. Pa še v sosednje napopaj. Ziher je kje kakšna nezaposlena ženska, babica, ....., ki bi z veseljem nekaj zaslužila. Ravnateljico osebno poznam, ker sem delala za njo in bi mi lahko takoj povedala , veš jaz nikakor ne bo mogla svojega pustiti z nepoznano osebo , prej dam odpoved, kot da mi neka tuja ženska merka , glih tolk da na koncu mesca dobi plačilo. Saj vem, da niste vse enakega mnenja, kar spoštujem, samo jaz vem da ne bi mogla . Mah bomo ju3 vidl, je rekla da naj jo pokličem, da mi pove na katerem mestu sem za 1.6. Saj tudi jaz ne morem tujcu pustit otrok. Bi pa verjetno v sili to naredila. Kaj pa čem drugega. Za Majo še zdaj ne vem kaj bom, ker babi ni nekaj zainteresirana. Vsak misli, da mi otroke čuva, ker je 3 m od mene pa mi jih ne. Zelo redko sta tam. Danes je Jaka ful želel it tja, pa ni imela časa zanj, ker je mogla it nekam. Smo šli na sprehod in ko smo prišli nazaj, je bila še vedno doma. Jaka pa je bil ful prizadet, pa tudi moj je bil prizadet. Zdaj je videl, da je res tako kot jaz govorim. Mi drugače noben ne verjame, da sem sama z otrokoma. Saj tu in tam je Jaka tam, da ne bom komu delala krivice, ampak to so že prazniki. Če pa osebno poznaš ravnateljico je pa hudo. Potem bi pa tudi jaz penila. Jaz ti verjamem, ker je točno takšna moja tašča... Ni šans, da bi ona kdajkoli pazila. Niti za 5 minut, ko smo tam, da bi midva z skupaj skočila na podstrešje po večja oblačilca, ki jih imava pri njih shranjena. Ko je zaspal v vozičku, ga je pazila velika pika, da sva midva to opravila... To pa je že absurd , kot da niso tudi njeni vnuki