Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:09:08
|
|
|
|
sesil
|
zdej komaj vidim da je AT ostala brez vrtca. kaj pa tašča? pa resno vprašam, čeprav vidim da jo imaš za zmaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:10:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, jaz moram nekaj dati iz sebe, me že od nedelje žre... Tašča je decembra lani šla z veliko piko in njeno sestrično v trgovino z oblačili, kjer sta obe pomerjali žametne hlače. Obe nosita isto št. in so imeli željene samo ene, zato je moji veliki piki rekla, da jih bo ona dobila, ko naslednjič pride, ker se je s trgovko zmenila, da jih dostavijo tak model iz druge poslovalnice. Od takrat smo bili že 3x tam in hlač ni... Mi je na poti domov v nedeljo velika pika spraševala, kdaj ji bo babi dala tiste hlače... Kaj naj ji rečem in kako??? Taščo klicat in z njo premlevat zadevo je brezplodno... A naj punci rečem, naj ona pokliče babi in jo vpraša? Jaz bi jih šla sama kupit v tisto trgovino, če bi le vedela kakšne. babji. Joj, jaz bi jo kar po buči. Če se da zmenit s taščo jo prosi naj jih kupi, pa ji magari plačaj, da ne bo pika razočarana. Bogi otrok. Žalostno je, da se otroci dobro zavedajo kdaj jih nekdo nateguje. Jaka je to že lani vedel, pa še ni bil star 3. Mi je kar hudo zanj. Točno to sem imela v mislih, pojdi jih kupit, če veš kako izgledajo, jih nesi tašči in reči naj ji jih naslednjič da, to pa bi tudi njej moglo na vest vdarit, pa še tvoja pikica bo vesela; če drugače ne gre se strinjam z barbaw in nio5, da jih poskusi sama kupiti. če pa ne veš kakšne so, pa pokliči taščo in jo malo sapomni. če jo bo klicala velika pika in se bo začela izmikati, je možno, da bo velika pika to ugotovila in je lahko že zaradi tega razočarana!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:15:02
|
|
|
|
suzy85
|
naša eva je cel dan bla ok, zdej jo je pa začelo kuhat! ful je vroča, ampak več kot 37,5 pa termometer ne pokaže je možno pokaže v enem ušesu več kot v drugem? pa skoz bi na rokah bla in se cartala! moj pa spet luta in ne morem nič naredit! to jih bo slišal! sem pa drugače prej še vodo nesla na pregled in je vse ok, tako da je najverjetneje 6.ob - bomo kmalu videli, ali pa zobki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:16:32
|
|
|
|
suzy85
|
evo, spet mi je na rokah zaspala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:21:21
|
|
|
|
kasso
|
tašče, moja je zlata vredna . Danes je šla na telovadbo s Petjo in še Gašperja peljala, ker imam še norice, ki niso še vse suhe. Bojše je ni. J
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:21:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso tašče, moja je zlata vredna . Danes je šla na telovadbo s Petjo in še Gašperja peljala, ker imam še norice, ki niso še vse suhe. Bojše je ni. J
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:22:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, spet mi je na rokah zaspala! ti je saj zaspala , moj pa kar rogovili in ga kar mede od vročine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:24:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, spet mi je na rokah zaspala! ti je saj zaspala , moj pa kar rogovili in ga kar mede od vročine vam je kaj padla vročina? evi naraste na 37,8, pa pade na 37,1, pa spet isto naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:24:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso tašče, moja je zlata vredna . Danes je šla na telovadbo s Petjo in še Gašperja peljala, ker imam še norice, ki niso še vse suhe. Bojše je ni. J za zlato taščo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:25:23
|
|
|
|
hijenca
|
Halo! Mi smo pa tako sitni danes. Je Videk v celem dnevu uspel 45 minut spat in je sedaj kot cota. Jaz pa sem hudobna, pa ga nočem dat spat, ker mi bo ponoči auf. Trenutno z babico vodo natakata dediju v bano in se krega na vodo. Vsaj do 19.30 mora zdržat, potem pa lahko gre spat. špelin@ na tvojem mestu bi jaz rekla tvoji veliki piki, da naj babico sama vpraša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:25:32
|
|
|
|
sesil
|
joj, jaz pa ima boleče prsi. včeraj sem si nekaj stisnila in masirala, ma danes je spet nekaj boleče. kolko časa še to traja? od 5.3. se aneja ni več dojila, zdej pa me matra...pa sploh nimam občutka da je ful mleka, de en del je boleč
< Sporočilo je popravil sesil -- 17.3.2009 18:26:36 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:26:15
|
|
|
|
mafi
|
jaz sem že čist obupala nad Filipom, sitn, zatežen sam po rokah, vročina kar ne pada klub calpolu in svečkam . sem ga peljala k P dala sva krii in bris, s tem da ima malo vneto grlo nisva dobila nič, razn tega da nej lepo zbijam vročino do četrtka ko imava zopet kontrolo , P pa nej ona zdrži z tako sitnim otrokom. lahko da se mu razvija kaka viroza mah una P še sama ne ve, babji ,ma sem jezna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:27:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, spet mi je na rokah zaspala! ti je saj zaspala , moj pa kar rogovili in ga kar mede od vročine vam je kaj padla vročina? evi naraste na 37,8, pa pade na 37,1, pa spet isto naprej z 40 na 39 in tako drži klub calpolu ali svečkam , s tem da sem mu sedaj začela dajati obklatke mogoče to prime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:28:28
|
|
|
|
mafi
|
edinaos: ja ti maš pa tud smolo z tem vrtcem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:32:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, spet mi je na rokah zaspala! ti je saj zaspala , moj pa kar rogovili in ga kar mede od vročine vam je kaj padla vročina? evi naraste na 37,8, pa pade na 37,1, pa spet isto naprej z 40 na 39 in tako drži klub calpolu ali svečkam , s tem da sem mu sedaj začela dajati obklatke mogoče to prime to je značilno za 6. otr.bolezen, kolikor sem brala! da se baje sploh ne da vročina vredu zbit! naša ma pa glih tako, da ji ne morem nič dat! pa še grlo mate vneto? za filipa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:32:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, jaz pa ima boleče prsi. včeraj sem si nekaj stisnila in masirala, ma danes je spet nekaj boleče. kolko časa še to traja? od 5.3. se aneja ni več dojila, zdej pa me matra...pa sploh nimam občutka da je ful mleka, de en del je boleč vroč tuš, pa masiranje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj pa je s taščo od edine (razen da ji je škrinjo kupla)? Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne... Zdej pa rec ce je ta baba normalna?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:40:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, jaz pa ima boleče prsi. včeraj sem si nekaj stisnila in masirala, ma danes je spet nekaj boleče. kolko časa še to traja? od 5.3. se aneja ni več dojila, zdej pa me matra...pa sploh nimam občutka da je ful mleka, de en del je boleč vroč tuš, pa masiranje! Ja pazi da mastitisa ne fašeš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:41:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz sem že čist obupala nad Filipom, sitn, zatežen sam po rokah, vročina kar ne pada klub calpolu in svečkam . sem ga peljala k P dala sva krii in bris, s tem da ima malo vneto grlo nisva dobila nič, razn tega da nej lepo zbijam vročino do četrtka ko imava zopet kontrolo , P pa nej ona zdrži z tako sitnim otrokom. lahko da se mu razvija kaka viroza mah una P še sama ne ve, babji ,ma sem jezna Maš pravico bit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:42:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj pa je s taščo od edine (razen da ji je škrinjo kupla)? Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne... Zdej pa rec ce je ta baba normalna? Žalostno da sploh taki ljudje obstajajo, moja tašča mene tudi ne mara, pa mi resnično dol visi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:44:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce jaz sem tako žalostna, sem zdaj klicala v vrtec in mi je ravnateljica povedala, da za mojo miško ni prostora v vrtcu Kdaj si pa oddala prošnjo za vrtec? Jst sm jo pr nas 14 dni, če ne že prej po porodu, pa tud nism dobila vrtca. Pa se bo nov vrtec odprl in še en oddelek pa je vse zasedeno. Ne vem, če bomo pršli do septembra na vrsto ( jst upam, da bomo, čeprav bolj težko).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:44:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, spet mi je na rokah zaspala! ti je saj zaspala , moj pa kar rogovili in ga kar mede od vročine vam je kaj padla vročina? evi naraste na 37,8, pa pade na 37,1, pa spet isto naprej z 40 na 39 in tako drži klub calpolu ali svečkam , s tem da sem mu sedaj začela dajati obklatke mogoče to prime to je značilno za 6. otr.bolezen, kolikor sem brala! da se baje sploh ne da vročina vredu zbit! naša ma pa glih tako, da ji ne morem nič dat! pa še grlo mate vneto? za filipa za evo tudi , mi ga je ratal zdej uspavat , sam kaj ko bo spet pol celo noč rogovilil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:44:17
|
|
|
|
nia5
|
**** za 5000-ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:45:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj pa je s taščo od edine (razen da ji je škrinjo kupla)? Upam da Edina ne bo huda, ampak njena tasca je rasist! Edine " ne mara" ker so njeni starsi iz Bosne... Zdej pa rec ce je ta baba normalna? NEEE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 18:45:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tilči: dej mi plisss malo razloži, kako poteka to urejanje na CSD za 4-urni delavnik? Jst sm v šihtu povedala, da bom delala po 4h in so mi prpravli pogobo od 28.3.-31.8.( za tolk časa sm jst hotla), če bo prej vrtec bom probala preklicat, če ne bom pa podaljšala. Eno pogodbo maš ti, eno v šihtu in tretjo neseš na CSD. To, je to. Aja, pa še en list izpolniš, sej ti tam pove na CSDju. 4h bom delala, za tiste 4h ga bo pa babica merkala al pa moj kadar bova nasprotno v šihtu.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?