beyba
|
Lanapo Moje zobovje še kar v k...., še vedno boli, tako da z malo jeva isto hrano mehko, spasirano, sesekljano.... Mam pa druge probleme...no kot veste se s taščo nisva kaj preveč marale in še dans se ne...včeraj smo bli na RD pri elinem bratrancu, in medve sva šele potem 15 čez sedem domov, moj pa je rekel da bo prišel z fotrom in mat...Pa ql nobenega problema, če mu nebi nazajgrede mat težila da ona pa oče bit drugorazredna babica, pa da hoče Elo kdaj na sprehod pelat... No naj vam povem da odkar je Ela rojena smo bili 2X pri niju na obisku , pa dvakrat smo bli skupi na RD od vnukov oz. Elinih bratrancov, no in na rd Ela tudi k njej v naročje ni hotla it, pustila ji je da jo drži za roko, več pa ne- A ZDAJ NAJ PA JAZ DAM ELO V VOZEK IN JO DAM ZA ENOURO PA POL BABICI, KI JO SKORAN NE POZNA OKROG SAMI ZA VOZIT?!!! To je tko kot bi jo dala sosedi za okrog vozit, vidimo se ravnotolikokrat.... redna babica, kdo me je pa obtoževal da ne mislim v dobro otroka in da sem slaba mama še predno sem sploh rodila! In potem mi še moj teži da se ji ne smem zamerit.... HALO!!!!!!!!!!! Sem zdele mal penasta, sam kako drugorazredna babica-Kdo me je pa obtoževal da sem slaba mama in da ne mislim v dobro otroka še predno se je Ela rodila,bla sem na bolniški na berglah sama doma cele dneve, me ni nikoli vprašala če mam kaj za pomagat, keke cunje oprat, obesit speglat...., povabla me je na kosilo in to trikrat- tako petnajst do dveh je pozvonila če pridem dol na kosilo, medtem ko sem jst že ob enih ponavadi kosilo pojedla....Vem da se odilža ljubezen ne meri z materjalom, sam vseseno...Ko se je Ela rodila, je od njiju dobila koš za plenice za 30 eur, za miklavža adventni koledar, za božička pa polžka, ki smo ga že imeli, ga je takoj odnesla in rekla da bo zamenjala za kaj drugega,...no potem je pa 14 dni nazaj rekla da bodo polžka nesli komu drugemu in dala 20 eur naj ji nekaj kupim..... A sploh neštevam kaj vse je moja mami prispevala in naredila za nas-naju-mene.... Včeraj na RD mi tudi dobrdan ni rekla...in jst naj ji dam otroka v varstvo -za kaj že?