|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
15.3.2009 20:10:49   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

AS-  sam da bodo pomagale, da se tvoj Lovlo okrepi z železom. Mu pa moraš potem očistiti zobke, tko je rekla v lekarni.

A lahko vprašam kakšen sirup imaš v mislih, ker mi imamo namreč tudi probleme z železom, ga ima premalo in nam je P priporočala sirup Floradix, je naraven tonik iz jagodičja in mu ga dajem vsak dan eno žličko, kot piše v navodilih. Pa veliko borovnic, brokolija in teh zadev papamo, pa meso je rekla P in sicer meso od kosti user posted image . Je pa spet druga reč, namreč zdaj je pa bolj kot ne zaprt revež in zelo težko kaka user posted image

Legofer sirup, dobi se ga na recept.
Floradix poznam, a naša P pravi, da je za po 1. letu.

Saj našemu tudi dajem kuhane marelice, borovnice, meso, tudi konjsko--samokaj, ko noče jest....packam pa non stop.
Kupila sem sok rdeče pese, borovnic, ampak mu gre na bruhanje, če mu hočem kaj takega dat v ustauser posted image .

Ja, po teh preparatih z železom se lahko pojvi zaprtje.  Poskusi dajat suhe slive.

ja sej sem jaz tud prebrala v navodilih, da po 1 letu, samo ker mi ga je sama predlagala, mu ga dajem, ker je rekla da boljš da se prej s tem popravi, ker mava čez 1 mesec kontrolo in če ne bo uredu, bo dobil zdravila, ki pa je rekla, da jih otročki slabo prenašajo...user posted image  ja sej mu dam slive in čaje pa je pol mal boljš..hvala

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
15.3.2009 20:12:14   
sasa.vracko
oooouuujjeeaa...jaz bom pa nocoj kar kmalu mrknila, ker se mi zdi, da se me neki loteva, pa še mojga ni doma, je šel dans službeno v Italijo in pride v torek zvečer user posted image  ajde mejte se punce, se kej slišmo user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
15.3.2009 21:35:40   
Anonimen

Čer!

Lonapo, samo da gre na boljšuser posted image user posted image

Lunca, vi pa tud nimate sreče s to operacijo. Ampak očitno je tko moralo bit. Vsaka stvar je za nekaj dobra.

I.Daisy - ne vem kaj naj ti svetujem, ker sama res nimam nobenih težav s hranjenjem. Sva pa imela z Lukasom eno kratko obdobje, ko ni hotel mleka pit. Tko da sem ga po hiši nosila, da je flaško popil. Sam to v tvojem primeru najbrž ne pride v poštev, ker imaš pol dva za nosituser posted image user posted image .

Nya - luštna sta. Pa krasno darilo si dobilauser posted image . Da ti bo čimdlje služil.

Slovenka, super za varuško. Boljš ne bi moglo bit za moje pojme, kot to da je v domačem okolju user posted image user posted image . Kako pa kaj biljardnica? Čakamo slikeuser posted image

Kleo, a ti si pa podaljšala za en teden. user posted image user posted image user posted image . Če boste imele kje srečanje, bi jaz tud prišla, bi te rada spoznalauser posted image .

Lahko bi se kaj zmenile,jaz sem za,a cim blize mene,npr.Kranj.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
15.3.2009 21:35:52   
Anonimen

jaz delam kostum za patricio
bo ptička v eni igrici

sedaj pa krila, perje...sploh če nimaš pojma o šivanju--si pomagam kar s pisarniškimi pripomočkiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si pridna,jaz se gumb komaj zasijemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3504
15.3.2009 21:35:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

nič, kar kakorkoli diši oz. smrdi po mleku.... niti kašice, ki jih naredim z aptamilom, niti kašice, ki se delajo z vodo, nič....
ampak fora je pa v tem, da zjutraj bi pa tri flaše popil, če bi mu jih ponudila... takrat se pa ne upira... user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bilo isto kar lep cas...da jo vidis zadnje dni..najrajs bi samo am pila,se ponoci ga 2x hoce.Ti kar malo pocakaj,se zgleda tudi tamali navelicajo dolocenega okusa.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
15.3.2009 21:41:18   
Anonimen

Lepo nedeljo vsem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bili v gozdu in jaz rečem, kako so mi spominčice lepe. Patricia pa: " Mami, ko boš umrla, ti jih bom prinesla na grob"ojoj,kaksne imajo vcasih....

SJernej je nabral šopek rož, potem smo srečali neko neznano družino na sprehodu, Jernej je tisti k mamici podaril šopek. Brez da bimu kdo karkoli rekel. Potem je bil ves ponosen, češ kako je prijazen in kako jesedaj teta vesela. Začudena žeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3506
15.3.2009 21:48:05   
Anonimen
Lonapo,super za izboljsanje in koncno normalno zdravnico.Mislim,tolko si mogla cakatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da postavijo pravo diagnozouser posted image user posted image ....Bogi mali in tudi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beyba,da te hitro zapustijo bolecineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Slovenka,ne,moja babica nima take cepice,ker je na zalost ni vec.........saj je lustkana mala,samo res me je koj spomnilo na babico iz Rdece Kapice,je imela podobnouser posted image user posted image user posted image .

...............pa dober vecer user posted image in kot kaze tudi lahko noc.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.3.2009 8:26:18   
babysolza
Jutrčka!

Evo hitro eno kavico za vse. user posted image user posted image

Didlina, imaš ZS. user posted image

Mi smo cel vikend naokrog letali in mam danes generalko - moram vse pomit, cunje oprat, en kup zlikat. user posted image user posted image  Upam, da bom popoldne moja dva mal ven poslala, pa bom prišla čvekat. user posted image user posted image

Lep dan!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.3.2009 9:21:08   
*anamor*
Haj,

no na hitrco se vam oglasim, midva sva ta vikend dobila kar 2 nova zoba, imamo jih zdaj 5.
No tudi mi smo cel vikend letali okoli in mi je delo ostalo, pa še opravke imam. Tako, da bo danes kar pestro.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.3.2009 10:22:03   
lonapo
oj
mi gremo nazaj na infekcijsko, ker antibiotika ne sprejema in ful bruha, tko da bbomo verjetn do nedelje noter.

Hvbala za vse, šibamo!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.3.2009 10:27:49   
Tina 28
Lonapo...bogi ste res...čemprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.3.2009 11:05:31   
Anonimen
dan, dan - jaz tud na brzino - seznam bo - obljubim - ob priliki, sam skoz neki letam, pa ni časa user posted image

sem pa razmišljala, da samso pogrešam - kjeee siiiiiii beeeeeeeejbaaaaaaaaaaaa? prid nazaj

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.3.2009 11:05:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Lonapo...bogi ste res...čemprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.3.2009 13:00:49   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

se podpišem

jaz tudi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.3.2009 13:02:43   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Čer!

Lunca, vi pa tud nimate sreče s to operacijo. Ampak očitno je tko moralo bit. Vsaka stvar je za nekaj dobra.

I.Daisy - ne vem kaj naj ti svetujem, ker sama res nimam nobenih težav s hranjenjem. Sva pa imela z Lukasom eno kratko obdobje, ko ni hotel mleka pit. Tko da sem ga po hiši nosila, da je flaško popil. Sam to v tvojem primeru najbrž ne pride v poštev, ker imaš pol dva za nosituser posted image user posted image .

Nya - luštna sta. Pa krasno darilo si dobilauser posted image . Da ti bo čimdlje služil.

Slovenka, super za varuško. Boljš ne bi moglo bit za moje pojme, kot to da je v domačem okolju user posted image user posted image . Kako pa kaj biljardnica? Čakamo slikeuser posted image

Kleo, a ti si pa podaljšala za en teden. user posted image user posted image user posted image . Če boste imele kje srečanje, bi jaz tud prišla, bi te rada spoznalauser posted image .

Ok, pol se pa sam še zmenimo. Jaz lahko dopoldne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.3.2009 13:56:49   
slovenka
pupe zdravo,

dajte kaj napisat, kaj počnete, da vas nič ni na RR.

Jaz danes ful čistim - da ne bo varuška jutri gledala prahu in ne zloženih cunj user posted image user posted image user posted image

Sicer pa gremo v četrtek za 3 dni v Portorož  je na vrsti tisto moje predavanje in ker bomo v hotelu 5* morata moja dva nujno zraven user posted image user posted image user posted image Upam, da bo fajn vreme, da bomo lahko tudi kaj veni. Sicer pa v bazenu.

Joj, res upam, da bo jutri tole z varuško šlo fajn in da se bota razumeli. user posted image No, bom tako že ob 12.30 jutri doma...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.3.2009 13:56:56   
slovenka

jaz delam kostum za patricio
bo ptička v eni igrici

sedaj pa krila, perje...sploh če nimaš pojma o šivanju--si pomagam kar s pisarniškimi pripomočkiuser posted image

AS, a ti posodim mojega dragega? Se je ob šivanju pustnih kostumov hitro priučil na šivalnem stroju. Sedaj ga pa prosjačim, da zmanjša pojštercigare, ker sem po pomoti kupila prevelike. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.3.2009 14:25:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Čer!

Ok, pol se pa sam še zmenimo. Jaz lahko dopoldne.

Tudi jaz sem le za dopoldan.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.3.2009 14:28:17   
Anonimen
Lonapouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.3.2009 14:29:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sem pa razmišljala, da samso pogrešam - kjeee siiiiiii beeeeeeeejbaaaaaaaaaaaa? prid nazaj

pa Lunce tudi ni ze par dniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.3.2009 14:35:10   
beyba
Lanapo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje zobovje še kar v k...., še vedno boli, tako da z malo jeva isto hranouser posted image user posted image user posted image user posted image   mehko, spasirano, sesekljano....

Mam pa druge probleme...no kot veste se s taščo nisva kaj preveč marale in še dans se ne...včeraj smo bli na RD pri elinem bratrancu, in medve sva šele potem 15 čez sedem domov, moj pa je rekel da bo prišel z fotrom in mat...Pa ql nobenega problema, če mu nebi nazajgrede mat težila da ona pa oče bit drugorazredna babica, pa da hoče Elo kdaj na sprehod pelat...  No naj vam povem da odkar je Ela rojena smo bili 2X pri niju na obisku , pa dvakrat smo bli skupi na RD od vnukov oz. Elinih bratrancov, no in na rd Ela tudi k njej v naročje ni hotla it, pustila ji je da jo drži za roko, več  pa ne- A ZDAJ NAJ PA JAZ DAM ELO V VOZEK IN JO DAM ZA ENOURO PA POL BABICI, KI JO SKORAN NE POZNA OKROG SAMI ZA VOZIT?!!!  To je tko kot bi jo dala sosedi za okrog vozit, vidimo se ravnotolikokrat....
redna babica, kdo me je pa obtoževal da ne mislim v dobro otroka in da sem slaba mama še predno sem sploh rodila!

In potem mi še moj teži da se ji ne smem zamerit....

HALO!!!!!!!!!!!   Sem zdele mal penasta, sam kako drugorazredna babica-Kdo me je pa obtoževal da sem slaba mama in da ne mislim v dobro otroka še predno se je Ela rodila,bla sem na bolniški na berglah sama doma cele dneve, me ni nikoli vprašala če mam kaj za pomagat, keke cunje oprat, obesit speglat...., povabla me je na kosilo in to trikrat- tako petnajst do dveh je pozvonila če pridem dol na kosilo, medtem ko sem jst že ob enih ponavadi kosilo pojedla....Vem da se odilža ljubezen ne meri z materjalom, sam vseseno...Ko se je Ela rodila, je od njiju dobila koš za plenice za 30 eur, za miklavža adventni koledar, za božička pa polžka, ki smo ga že imeli, ga je takoj odnesla in rekla da bo zamenjala za kaj drugega,...no potem je pa 14 dni nazaj rekla da bodo polžka nesli komu drugemu in dala 20 eur naj ji nekaj kupim.....

A sploh neštevam kaj vse je moja mami prispevala in naredila za nas-naju-mene....

Včeraj na RD mi tudi dobrdan ni rekla...in jst naj ji dam otroka v varstvo -za kaj že?

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.3.2009 15:17:24   
Anonimen
Beyba,imas cist prav,da se jezis.Valjda,da ji ne mores zaupat otroka,ce jo sploh ne pozna,bo ves cas samo jok.Kako pa,da se veckrat ne vidite....res so cudniuser posted image .

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.3.2009 15:33:30   
beyba
sej se vidmo tako na dobrdan pa adijo, pa vmes kako smo kaj vseskupi ne traja več kot 5 minut-to je že velik....Moj nima nikakršnih familiskih odnosov, za rd si tut čestitajo ne, nobenih daril, ničesar...družinskih kosil, srečanj obiskov, skupnih izletov ne poznajo, ker se nikoli niso dobro razuemli...Tut mare negre nikoli k njima na obisk, sam ne kaj šele z Elo...in potem če že s sinom nimata nikakršnega odnosa, normalno da ga mi tut nimamo. Pri nas boma smo pa full povezani, vsaj enkra na mesec  naj u mami povabi na kosilo, rd so žurke ni važno čigav rd je darila torta....vmes obiski, vidimo se vsaj dvakrat na teden, mami prileti na kavo, jst grem domov....full si zaupamo vsi vemo vse o vseh...tuki pa gresta na slovaško, pa nič ne rečeta, sam cel teden jih ni, je imel mare hude finančne težave, je raje moji mami rekel če bi šla za poroka kot svoji, ....

upam da sisi ustvarila slikico Kleopatra zakaj nekako ni pravega odnosa....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.3.2009 15:55:49   
Anonimen
Ja Beyba,te razumem.Saj potem je tko pri njih ze od nekdaj,in kot kaze nikoli ne bo bolje.ce bi radi tamalo,greste pac skupaj na sprehod,jim tko predlagas,ker za Elo bi bil res sok...saj vidim kako je pri nas,ker se tudi malokrat vidimo.Ze ce sem jaz zraven,pa jo eden vzame v narocje,je hitro jok,kaj sele,da me ni.Pa tut otrok ima svoje navade,katerih tvoja tasca ne pozna,ce ste tako malo skupaj.
Si pa svoje opisala tako kot nase,imamo ravno tako povezan odnos.

Samo ne se obremenjevat,vazno,da je tvoj v redu in razume,oz.s teboj potegne.Drzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.3.2009 19:30:06   
mtinca1
lonapo - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - upam, da se čimprej izboljša stanje!!!!
- user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
Joj, res upam, da bo jutri tole z varuško šlo fajn in da se bota razumeli. user posted image No, bom tako že ob 12.30 jutri doma...

ziher boš pozitivno presenečena. po moje bo mala prav vesela, da bo imela mal miru pred mamico in atijem user posted image .

beyba - ti kr delaj kot se tebi zdi prav. mogoče ji bo potegnlo, da so ble njene izjave neprimerne in prav grde. je prav zoprno, da imaš tako taščo user posted image .

pa da dam še naše poročilo, kaj počnemo:
- danes smo bili na plavalnem tečaju - imamo še dvakrat. tamala je čofotala in špricala kot nora.
- ko je sonček gremo na sprehod. včeraj sva šli na bližnje otroško igrišče, je bilo enih 10 otrok in ji je bilo ful zanimivo za gledat. pa še gugali sva se malo.
- no, pa hotela sem kupit še kremico za sončenje za dojenčke od mustele in je v dveh lekarnah niso imeli - vsepovsod so mi hoteli prodati tako za otroke.
..... kaj še...
- aja, jutri imamo pregled pri P - bomo stari natanko 9 mesecev. jutri javim podatke.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?