aleksandra silvija
|
Čeeeeeer. Vidim, da je tu popolno mrtvilo. pogrešam Samso, Lunco, Ninny,....Punce, kje ste?????????? Saša--Lovro ima po Legoferju drisko, poleg tega se sirupu grozni izmika s pljuvanjem, kričanjem. skratka obup! Lonapo-joj, bošček BS- Je generalka uspela? Slovenka--samo ne sekiraj se zaradi varuške. To je tako malo časa in še sorodnica jo čuva, poleg tega je Sofija že velika punca. No, ni več nebogljen dojenček. A moža mi za šivanje posodiš? Ima čas? Pri nas je tudi moj dragi zadolžen za šivanje (kakšen gumb, tu in tam kakšna zadrga, popravljanje kostumov za maškare,..). Žal trenutno nima časa. Ko pa je doma, ga porabim za kaj drugega, tega ptiča sem sama nekako spacala. Beyba-za tvoja usta . Veš, enih ljudi ne moreš spremeniti in nekteri bodo vedno užaljeni, pa če se postaviš na trepalnice! mtinca-pestro imate Didlinaa-Le pridi pomagat . Pri nas pa tako--Lovro se cele noči zbuja, ga dam v posteljico in začne vreščat kot pri norcih. Spi samo na "ta veliki postelji". Ja, špartance bi bilo treba uvest. Tudi sedaj ga imam spet v naročju. Sicer imamo težave, ko smo zunaj. Noče biti v vozičku, noče se nosit,..Po novem ga kar precej puščam, da leze po travi, se dviguje ob igralih, štorih. Ni druge. Ali smo v hiši--a kako naj bomo, če je zunaj taka lepa pomlad ali da vrešči v vozičku ali pa malo leze. Si je danes privošil malico. Zemlje si je natlačil v usta. Vsaj nekaj GH .
|