|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
16.3.2009 20:54:23   
Anonimen
Vas pridem porint na 7 del v sredo.user posted image Nimam časa za NIČ, zato me ni spljoh.
Mejte se lepo, tud vse pogrešane na RR.

Pa za bolančkane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.3.2009 22:18:14   
aleksandra silvija
Čeeeeeer.

Vidim, da je tu popolno mrtvilo.

pogrešam Samso, Lunco, Ninny,....Punce, kje ste??????????

Saša--Lovro ima po Legoferju drisko, poleg tega se sirupu grozni izmika s pljuvanjem, kričanjem. skratka obup!

Lonapo-joj, boščekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BS- Je generalka uspela?

Slovenka--samo ne sekiraj se zaradi varuške. To je tako malo časa in še sorodnica jo čuva, poleg tega je Sofija že velika punca. No, ni več nebogljen dojenček.

A moža mi za šivanje posodiš?user posted image  Ima čas?user posted image
Pri nas je tudi moj dragi zadolžen za šivanje (kakšen gumb, tu in tam kakšna zadrga, popravljanje kostumov za maškare,..). Žal trenutno nima časa. Ko pa je doma, ga porabim za kaj drugega, tega ptiča sem sama nekako spacala.user posted image

Beyba-za tvoja ustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš, enih ljudi ne moreš spremeniti in nekteri bodo vedno užaljeni, pa če se postaviš na trepalnice!

mtinca-pestro imate

Didlinaa-Le pridi pomagatuser posted image .

Pri nas pa tako--Lovro se cele noči zbuja, ga dam v posteljico in začne vreščat kot pri norcih. Spi samo na "ta veliki postelji". Ja, špartance bi bilo treba uvest.
Tudi sedaj ga imam spet v naročju.

Sicer imamo težave, ko smo zunaj. Noče biti v vozičku, noče se nosit,..Po novem ga kar precej puščam, da leze po travi, se dviguje ob igralih, štorih. Ni druge. Ali smo v hiši--a kako naj bomo, če je zunaj taka lepa pomlad ali da vrešči v vozičku ali pa malo leze.

Si je danes privošil malico. Zemlje si je natlačil v usta. Vsaj nekaj GHuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.3.2009 22:22:13   
aleksandra silvija
RMRM, Kleo--prijetno kofetkanjeuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.3.2009 22:23:07   
Anonimen
Name si pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.3.2009 22:24:44   
Tina 28
Ojla...Kleo...maš zs. Drugače sem jutri v Kranju...ampak men dopoldne ne znese...prilagajam opravkam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.3.2009 22:25:03   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Name si pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neeeeee, ti se vsaj oglasiš tu in tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
16.3.2009 22:25:50   
aleksandra silvija
Opa, ponočnakinje se zbirajo(mo).user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3532
16.3.2009 22:28:00   
Tina 28
Drugače smo mel pa mi danes težave v BC na jesenicah. Nejc je dobil za RD bon za 20 € in ga je lohk zapravil . Revež sploh ni vedel, kaj bi...bi pištolo..ampak za moj okus jih ima dovolj...so ga same oči...po eni strani mi je bil kar revež po ddrugi me je pa že lezil. In na koncu sploh ni bil preveč vesel darila...sam, olajšan, da nekaj smo kupil. Otrokom ne kupovat bonov...tu much zanjeuser posted image . Velike oči so problem!

Anji sem hotla kupit tiste copatke z prišitim podplatom, pa jih sploh nimajo. Bom poskusla še jutri v pikapolonici v Kranju.

aja....pa helooo babe žabeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
16.3.2009 22:28:44   
Anonimen
Ne,saj ne mislim da bi me mogla pogresat,samo tako,pac omenituser posted image .
Je pa dobra tista,LovLo-zemlja-GHuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3534
16.3.2009 22:30:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ojla...Kleo...maš zs. Drugače sem jutri v Kranju...ampak men dopoldne ne znese...prilagajam opravkam.

Jaz sem bila pa danes,samo zelo na brzino in imela sem obveznosti.Niti nisem tu samo na dopustu,tako,da tudi ni casa za ne vem kako kofetkanje.Na zalost.Grem prebrat zs.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
16.3.2009 22:31:28   
Tina 28
Jaz sem ravno iz aerobike. Prejšnji teden ni blo...pa sem kar mal ven padla.
Drugače je pa pr nas sonček super...Nejca mam doma, ker je malo šibak (enkrat na dan ga mal zvije...meji na drisko...ampak tko je pa dober)...in sva velik zunaj...pa med sprehodi se greva karte (kdo več pobere)...in tko se rad sprehaja.

Meni pa tamala noče zaspat v vozičku...bi sam gledala okrog. Je zamaknila čas če smo zunaj vsaj za eno uro. Pa jo že poležem in dam dudo...ona pa lepo hit spet v sedeči položaj ven pokuka...no, saj pol uspe...sam prej pa ene 10 trebušnjakov narediuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
16.3.2009 22:32:22   
Anonimen

Drugače smo mel pa mi danes težave v BC na jesenicah. Nejc je dobil za RD bon za 20 € in ga je lohk zapravil . Revež sploh ni vedel, kaj bi...bi pištolo..ampak za moj okus jih ima dovolj...so ga same oči...po eni strani mi je bil kar revež po ddrugi me je pa že lezil. In na koncu sploh ni bil preveč vesel darila...sam, olajšan, da nekaj smo kupil. Otrokom ne kupovat bonov...tu much zanjeuser posted image . Velike oči so problem!

Anji sem hotla kupit tiste copatke z prišitim podplatom, pa jih sploh nimajo. Bom poskusla še jutri v pikapolonici v Kranju.

aja....pa helooo babe žabeuser posted image

Pejt gledat v H&M,TAM MAJO OD hELLO kITTY...OPS CRKEuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
16.3.2009 22:34:59   
lunca14
user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
16.3.2009 22:35:18   
Tina 28
A res...bomo še tja skočil pogledat. Itak mormo šparat in ne velik zapravt...ker smo prejšnji mesec precej pretiraval z zeleno pikino kartico...in zdaj je bil šoooook. Jah Nejčev RD, pustni rekviziti, router...pa še in šee....danes me je melo, da bi jo prerezala, sam sva pol rekla, naj bo za krizo, če res ne bo za kruh konec mesecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
16.3.2009 22:35:29   
aleksandra silvija

Ne,saj ne mislim da bi me mogla pogresat,samo tako,pac omenituser posted image .
Je pa dobra tista,LovLo-zemlja-GHuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kleo--saj sem omenila kofetkanjeuser posted image user posted image .

Tina, misliš nogavičke s prišitim podplatom?  Lovru edino te ostanejo vsaj malo na nogicah. Vsi drugi copatki so takoj dol-1.dol, preden je 2. gor (pediped in podobno)user posted image

Ja, otroku dat bon in ga peljat v Bc-misija nemogočeuser posted image .
No, peljat že mogoče, samo da iz tega kaj pametnega ratauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
16.3.2009 22:36:44   
Tina 28
Lunca....a že spiš, k se nč ne ogvasiš...še ta spodnja rjuha se bi ogvasiva, če se neb ti nanjo zavaliva...user posted image user posted image  (odlomek iz folklornega vasovanja...da ne bo pomote)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
16.3.2009 22:37:49   
Tina 28
As...pozabla ploskat za GH obrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nejc je enkrat skoraj konsko figo pojedeluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
16.3.2009 22:38:37   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a si še kaj huda zaradi (ne)operacije?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
16.3.2009 22:39:05   
Anonimen

Lunca....a že spiš, k se nč ne ogvasiš...še ta spodnja rjuha se bi ogvasiva, če se neb ti nanjo zavaliva...user posted image user posted image  (odlomek iz folklornega vasovanja...da ne bo pomote)

Sem se ravn ze hotla zacet na veliko rezat,pa si tole pripisalauser posted image .
Imas zs.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
16.3.2009 22:40:27   
aleksandra silvija

As...pozabla ploskat za GH obrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nejc je enkrat skoraj kouser posted image nsko figo pojedel --Ojoj, kaj mali vse ne probajo

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
16.3.2009 22:40:58   
Anonimen
AS,Tina,pejta na fb izpolnit vprasalnik-kviz,kaj si bil v prejsnjem zivljenju.Midve z Beybo sva bli zdravnika-ciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
16.3.2009 22:41:42   
aleksandra silvija
Lovlota sem odnesla v posteljico in si privoščila sledo špagetov s iromuser posted image user posted image . Najmi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
16.3.2009 22:43:24   
aleksandra silvija

AS,Tina,pejta na fb izpolnit vprasalnik-kviz,kaj si bil v prejsnjem zivljenju.Midve z Beybo sva bli zdravnika-ciuser posted image
user posted image user posted image user posted image Čakaj da pojemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
16.3.2009 22:44:05   
aleksandra silvija
Luncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 3549
16.3.2009 22:45:32   
lunca14
user posted image user posted image jezna,ker me je vn vrgu...............računalnikuser posted image user posted image .............ne as.nisem več jezna zaradi neoperacije,je že moralo bit tako,jo pa mamo spet čez en mesec.........sploh pa imam dav nova bolnika enej in lun bruhata,amapak samo bruhata,brez vročine,tako,da upam,da bo jutri bolje..........drugače pa uživamo zunaj na soncu cel dan ,se igramo z avtki skačejo na trampolinu,se vozijo s skiroji...............skratka se igrajo,lun se pa vozi v vozeku,ga nosi mamika............no tako,sedaj pa lepo spat,ker sem ko zooooooooooombi-debel zooooooooooombiuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.