aprilčica07
|
Živjo, sem zaposlena sto na uro z malim, pa mi ne znese prit do računalnika.. sicer je pa bolše, da ne kaj dosti berem in mozgam kako in kaj.. sem včeraj eno zgodbo prebrala in bi blo definitivno bolše, da je ne bi niti vidla.. me je tako vrglo iz tira, da sem rabla dve uri, da sem se spravla k sebi... danes je pa bolše, res.... prej sva šla z malim v trgovino, pa na banko, pa malo sva se sprehodila zunaj, pol smo skuhali kosilo, pojedli, zdaj pa jakob spi, jst pa tle gori na hitro kaj napišem... kargo: prenašam pač, ker itak ni druge izbire, saj je mučno, ampak se nekako zaposlim, da minute hitreje minejo...danes je 12 dni od posega, nič še ni dokončnega, še bo treba čakat in matrat živčke, seveda če me oni ne pokličejo anč: danes je tvoj dan D, držim pesti, da se vse dobro izzide! lorian: enako zate, čeprav se mi zdi, da imaš ti datum po 20 marcu, a ne? V nedeljo ima moj rojstni dan, v pondeljek ima moja nona in moja teta, v sredo pa jst in moja mama.. ampak mi ni do praznovanja, sem nekam brez volje do takih zadev trenutno.. bolj kot razmišljam, bolj se mi zdi, da bo ta nosečnost, če bo amnio ok, še naprej ena sama živčna vojna, kje je pol še morfologija, pa pol moram it še v lj, na pregled srčka, ki se dela tudi šele v 24tednu.. madona, veste, da bolj kot razmišljam bolj se mi dozdeva, da če bi se mi to v prvo dogajalo bi najbrž ostala pri enem detecu.. kar me pa čudi, mi vsi pravijo, da vse to dobro prenašam, da mi sploh ni videt kaj se dogaja.. nevem no, jst se počutim ko en kup sestavljen na hitro skupaj... Grem, še malo pošto prečekirat bolj pa knjigo čitat:) Lepo se mejte.