![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.3.2009 16:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla no si se fajn mela je bla kr cela familija, no dolgčas ti pa ni blo a si kej zapravlala, k so bli štanti večinoma z punčke? jz sem komaj dobila dvoje hlače za fanta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.3.2009 16:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ja copka maš prov no pa uživaj na RD. jz grem pa jutr na RD. ker ga svakinja praznuje sred tedna
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.3.2009 17:00:01
|
|
|
|
arupnik3
|
ma nč ji nism kupila ma vsega polno sm ji pa že včeraj take lepe majčke ja sm vidla ful lepe kompletke ja cela familija moj je plesu pol sm pa z tastarimi okol hodila ka sama mi je blo brezveze
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.3.2009 17:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
o sej to pa verjamem, da samo je pa bz! no ste vsaj užival?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.3.2009 8:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste babuške? jz sem kr vredu, sam sem včeraj mal preveč pretiravala in me danes vse boli tako da bom kr počivala, popoldne grem pa na RD. tako da bom danes spočita
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.3.2009 10:02:09
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro. SAm da se oglasim, da sem se v celem kosu. lep dan zelim.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.3.2009 10:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nono lepo uživaj buksi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 7:06:49
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro čveke! Nič niste načvekale.Dudica1 pa kje si ti? Da nam nisi ti kam pobegnila ko te nič ni. Jaz grem zdaj na pregled in,ko se vrnem,če se vrnem se vam javim.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 7:17:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dobro jutro čveke! Nič niste načvekale.Dudica1 pa kje si ti? Da nam nisi ti kam pobegnila ko te nič ni. Jaz grem zdaj na pregled in,ko se vrnem,če se vrnem se vam javim. SM ŠE TUKAJ...ja bognedaj da že kam grem... ne mi je blo neki slabo čez vikend sploh nevem od kva in pol se mi ni dal tud nič napisat... kako ste drugače?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 7:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro pupike!!!! jst sem super. zjutraj se mi je zdelo, da se mali kolcalo:D:D:D:D janja drzim pesti za pregled!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 7:22:58
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro miska...kako si kej???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 7:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
super se....drugace nic novega...pa ti?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 7:30:17
|
|
|
|
Dudica1
|
ma tud nč novga...blo mi je ful slabo do včeraj in ne vem zakaj,drugač pa tud supr...spala sm čist celo noč kr verjet nism mogla k sm pogledala na uro... no grem zdaj v vrtec pa se pišemo k pridem back...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 8:11:48
|
|
|
|
Dudica1
|
sem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 8:15:49
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro Jaz sem pa še vedno tu. In še vedno upam, da ne bomo ščo čez rok. Imam pa jutri pregled, tako da bomo vidli kako bo. janja držim pestke. Dudica kako si kaj? Se je umirila slabost?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 8:19:12
|
|
|
|
Dudica1
|
živjo buksi...ja je bolje ja in sploh ne vem kaj mi je bilo... no važno je da je minilo...vsaka stvar je za nekaj dobra namreč zarad tega ker mi ni pasal nč jest in niso šle kile nč gor... ja do pdp-ja imaš še dva dni še veliko možnosti da greš v P....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 8:22:59
|
|
|
|
buksi
|
no, samo da si zdaj ok. Ja sam koker sem vse papirje pregledala čez vikend imam še en neuraden datum in to 23. ker mi je moja G nekaj vmes zameštrala s temi datumi. No saj to je pa drug teden. Tak da se zna zgodit, da bom še cel teden tukaj vam težila Sva šla pa v soboto vsen mal na sejem in sem pršla domov čist zbita pa še vse me je bolel in začel neki špikat. pa ni blo nič. Danes ni sledu o špikanju. Edino trebuh nad popkom vsake kvatre malo otrdi ampak ni nobene panike. JOj, komaj čakam. Sem že nestrpna
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 8:28:33
|
|
|
|
Dudica1
|
verjamem ja da že komaj čakaš in ta čas pred rokom si najbolj nestrpen... ...pa enkrat mora pridit ven al prej al pa mal kasnej ima že še dovolj prostora in mu je lepo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 8:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no jaz sem pa tud od vrtca, pa v lekarno sem šla, da so mi neki za nos dal, zgleda da sem se prhladila no drugače smo uredu, nič novga janja dober oprav na pregledu buksi: da ne bo lo čez rok dudica1 sam da si boljš pa bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 8:46:37
|
|
|
|
buksi
|
o cveka! kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 9:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
en k.... nč se mi ne da pa spala bi, tako da bom kr na kavču cel dopoldne pol bomo pa videl
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 10:07:09
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla no ve kr čvekajte sm pršla sm mal naokol vidim da ste vse ok lepo bodite uživajte pa se tipkamo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 12:51:42
|
|
|
|
arupnik3
|
kje pa ste vse
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 12:52:25
|
|
|
|
arupnik3
|
a dihate
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 14:23:56
|
|
|
|
janja*
|
No ,da se vam malo pofočkam.Sem od preglede (šele zdaj),ker mi je po CTG ratal nekaj slabo in me niso spustili domov.U bistvu se mi vrtelo in najprej sem imela pritiska 110/65,potem čez čas pa 146/92.Mogla sem malo odležat ,dali so mi kosilo potem šele dali domov.Dr.mi je rekel,da se da zgodit da v tem tednu rodim.Pustimo se presenetit.
|
|
|
katana37*2 (
81%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
(
19%)
Število vseh glasov: 155Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!