![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 14:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* No ,da se vam malo pofočkam.Sem od preglede (šele zdaj),ker mi je po CTG ratal nekaj slabo in me niso spustili domov.U bistvu se mi vrtelo in najprej sem imela pritiska 110/65,potem čez čas pa 146/92.Mogla sem malo odležat ,dali so mi kosilo potem šele dali domov.Dr.mi je rekel,da se da zgodit da v tem tednu rodim.Pustimo se presenetit. ampak zdaj si bolje, to je glavno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 14:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
juhu, janjaaaa!!!!samo da je vse ok
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.3.2009 14:49:15
|
|
|
|
Dudica1
|
janja je lepo slišat da si ok še lepše pa da bo v roku enega tedna pri tebi a ne?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 7:13:56
|
|
|
|
Dudica1
|
smo padle globoko na drugo stran... kako ste kaj danes na tak turoben dan??? pri nas kaže bolj na dež...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 7:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro punce jz se spet spala za en k... no ja bo že bolš, ponavad k jz zaspim je pa ura tojk že da moram ustat no ja če se zdaj ne bom navadla kdaj se pa bom
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 7:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro, punce!!! cveka, vzami to na predpriprave po rojstvu;)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 8:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
miska: ja saj jemlem, ampak zmatrana sm pa vseeno tejle obiski na WC me počasi nervirajo, glih k zaspim pa me prime, pa spet zaspim pa mali jambra, pa spet pa imam v trebuhu akrobacije, in potem vse ponovimo od začetka vmes pa še dec zasmrči tojk naglas da se ustrašim in spet nič ne spim no ja bo že kar bo kako si drugače? janja, kako si ti? buksi jutri imaš rok a te kaj grabi??? javi da skupaj dihamo arupnik: danes boš pa mal več tle gor k je tak vreme dudica1: kaj kej počneš? jz se pripravlam da bom mal pospravla, pa se mi glih ne da gantar: včeraj si začela po dolgem času delat, upam da bojo tej težki dnevi čimhitreje minil
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 9:22:48
|
|
|
|
Dudica1
|
ma prav nič takega ne delam,čistim si regrat k sm ga že danes nabrala...njami... janja kako si ti...je že kaj znakov...???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 10:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma prav nič takega ne delam,čistim si regrat k sm ga že danes nabrala...njami... janja kako si ti...je že kaj znakov...??? o kojk si ti pridna a ga bi še zame nabrala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 10:09:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma prav nič takega ne delam,čistim si regrat k sm ga že danes nabrala...njami... janja kako si ti...je že kaj znakov...??? o kojk si ti pridna a ga bi še zame nabrala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 10:18:35
|
|
|
|
janja*
|
Punce moje zaenkrat sem okej.Počutje je veliko bolje,tako,da na kakšen porod sploh ne kaže.Očitno bom tokrat izdržala do konca.Vse je za nekaj dobro.Očitno se mora še malo porediti,zato noče ven.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 10:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce moje zaenkrat sem okej.Počutje je veliko bolje,tako,da na kakšen porod sploh ne kaže.Očitno bom tokrat izdržala do konca.Vse je za nekaj dobro.Očitno se mora še malo porediti,zato noče ven.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 10:30:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce moje zaenkrat sem okej.Počutje je veliko bolje,tako,da na kakšen porod sploh ne kaže.Očitno bom tokrat izdržala do konca.Vse je za nekaj dobro.Očitno se mora še malo porediti,zato noče ven. očitno mu je prelepo da bi pršu ven...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 12:19:38
|
|
|
|
arupnik3
|
oj ja kje je slabo vreme pri nas je sonček pa ful toplo odzunaj tko da nam sprehod ne uide sm pa malo že začela manj oblačit za zunaj nima več kobinezona in ji ful paše sm pa dons ful kuhala pa pekla mi je lih zapasal tko da me ni blo nič tuki zdej bom pa tut počas šla mal še drugam pobrskat lp
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 12:33:02
|
|
|
|
buksi
|
evo mene iz pregleda. In kaj sem ugotovla? Mi je rekla, da sem že en dan čez rok, sem ga imela včeraj . Tako, da če ne bo nič moram najkasneje v petek v P se it pokazat. je pa baje že zelo nizko in res samo še čakam. Tako je rekla.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 12:49:19
|
|
|
|
Dudica1
|
kaj ne morem verjet...očitno zdaj sploh noben več ne more predvidet kdaj imaš pdp ...to je pa res čudno... ja no BUKSI potem pa si že čez rok kaj hočeš...ampak zdaj pa zagotovo veš da ne bo več dolgo časa čakal... ...punčke ponavadi zamujajo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 13:29:07
|
|
|
|
janja*
|
Buksi sej ne morem verjet,da še nisi šla.Mogoče se bova pa res srečali.Jaz,če nič ne bo moram v ponedeljek v Postojno.Manj razmišljam o porodu in o teh stvareh bolje je.Malo me je pa že strah.Včeraj nas je bilo na CTG polna čakalnica in saj veste samo o tem smo se pogovarjali.Ni čudno,da se mi je potem vrtelo v glavi. Danes pa me tako tišči dol,da grem kar ležat.Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 13:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
buksi: no zdej k si čez rok bo pa res kmal
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 16:15:42
|
|
|
|
Anonimen
|
morem neki napisat ker smo spet na drugo stran padle
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 16:36:13
|
|
|
|
buksi
|
Ja kaj čmo tako je. Samo bo kar velik pa težak po ocenah 3800g. Tako da res upam da se bo do petka kaj že zgodilo. Sem pa bla danes že ful dolg časa na nogah tako,da zdajle grem pa mal počivat, ker sem že čist out.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 16:47:30
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi moj prvi je mel 3880g tako da maš še mal fore...pa ni bil nč prebuckast al pa kej težko za ven spravt...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 17:24:59
|
|
|
|
arupnik3
|
ojoj moja je bla težka samo 3160g no ja sej je tut zdej čist taka suhcana čist po atiju bo čez 20 let miss sveta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 17:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
moj prvi je bil 3610 pa je zdej orenk korenjak
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 18:46:21
|
|
|
|
Neža7
|
buksi..... Si še tu!!!!! Hmmmm......... kaj pa čakamo janja....... Samo še malo potem Jutri je možek doma(da jutri me ne bo) in če se kaj novega zgodi čez noč bom kar sedaj zaželela, da boste imela čim hitrej in čim manj boleči porod
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.3.2009 18:55:11
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 buksi moj prvi je mel 3880g tako da maš še mal fore...pa ni bil nč prebuckast al pa kej težko za ven spravt... jaz niti ne bi poskusila ven spravit, ker bi se ustrašila Jaz sem kar malo čudno gledala ko se je moja rodila z 2260g..... No vsi so gledali malo Nežo, ko so prišli obiski, ker je bila tako mini Sedaj je že prava baba Je bi si mislil, da je nedonosenček
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
EPIDURALNA corfuKakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?sem za (
51%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
sem proti (
32%)
![](/slike/poll/poll.gif)
sem jo imela (
18%)
Število vseh glasov: 378Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!