![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
a ne nismo pozble dihat janja je tuki, za buksi pa ne vem dobro jutro janja, kaj nisi šla še v P. sem misenla da smo pozable dihat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro, janja:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:50:07
|
|
|
|
janja*
|
Punce dobro jutro! No pa je minil ta moj datum,ker sem bila prepričana,da bom rodila včeraj.Moje počutje je odlično.Naj vam povem,da tudi vožnje do Logatca in nazaj ni pomagala.Včeraj sem celo stanovanje posesala 4 stroje oprala,v glavnem sem ful delala pa nič.Temu našemu sončku je tako lepo v bušiju,da bo kar do konca notri.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, pa tud, ce bo do konca, ne bo vec dolgo:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce dobro jutro! No pa je minil ta moj datum,ker sem bila prepričana,da bom rodila včeraj.Moje počutje je odlično.Naj vam povem,da tudi vožnje do Logatca in nazaj ni pomagala.Včeraj sem celo stanovanje posesala 4 stroje oprala,v glavnem sem ful delala pa nič.Temu našemu sončku je tako lepo v bušiju,da bo kar do konca notri. pa naj bo do konca not pa bo mir saj je samo še dobrih 14 dni
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:56:14
|
|
|
|
janja*
|
Jest bi kar nekam šla.Ko nebi imela toliko obveznosti z otroci bi šla kar na kakšen izlet.Bom šla pa jutri,ko je sobota .Zdej moram izkoristit,ker se počutim tako dobro.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:58:02
|
|
|
|
janja*
|
Miška,cveka30 imata kar prav.Res ni več veliko,pa še zdej ko se počutim super mi nič ne manjka.Če pa se počutiš slabo ti gre vse na živce.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:58:23
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro men je pa že dva dni slabo,nevem kaj mi je tko da bom kr ležala...pa ne preveč načvekat... lp
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro, dudica
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 7:59:56
|
|
|
|
janja*
|
Punce kaj boste kaj počele danes?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bom sla u sopping, ce bojo dokladi nakazani
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:01:33
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1,da nisi pojedla preveč REGRATA? Lepo počivaj in ene kamilice sladke si skuhaj pa bo bolje.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:02:28
|
|
|
|
janja*
|
Miška tut jest bi šla,samo nimam časa.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:02:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1,da nisi pojedla preveč REGRATA? Lepo počivaj in ene kamilice sladke si skuhaj pa bo bolje. ma ne vem od kva hudiča mi je slabo... kamilce sm pa glih spila zdaj grem pa mal na kavč...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa cas mam, nimam pa dnarja!haha
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:04:39
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 lepo se spoči. A je buksi kej sporočila?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:05:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 lepo se spoči. A je buksi kej sporočila? ne nič še...bom takoj sporočila ko bo kaj...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:07:56
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 vse tako kaže,da bo tudi ona izdržala do roka.Samo še 4 dni.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica upam da bo kmal bolje jz sem otroške doklade dobila, pa bom raje jutri dvignila in na sejmu kej kupila za našga fanta, k rase kot gobe po dežju, zdaj imam hlače k so mu predolge al pa prekratke tako da mu moram kej nabavt jz danes ne bom velik delala mal bom pospravla pa posesala, pa kosilo skuhala to je pa vse, drugač bom pa kr tle gor visela
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
miska: a si tojk lena da se ti tud čvekat ne da
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:37:26
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro! Pa je šel 12. mimo. Zgleda da bom kar na 18. čakala, če ne dlje, ker se čist ok počutim. AH bo že, kaj čmo.Sem pa tud jaz včer celo uro hodila zunaj okrog, pa ni nič pomagalo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo buksi, no pa ne bo nič s to luno no ja saj bo kmal 18.3. pa boš šla mal v rim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:48:08
|
|
|
|
buksi
|
Dudica1: Marbit si pa .? men je tud slabel tam okrog 30 tedna. Tako da mi je določena hrana delala probleme.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:49:33
|
|
|
|
buksi
|
Ja drug teden, drgač pa čez rok. Sem gledala naše marčevke. So vse mele ponoči nekaj akcije in jo še majo, tak da ene je pa danes ponoč delovala!!! Bomo pa vidli, če se bo tudi kakapikica rodila.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.3.2009 8:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Ja drug teden, drgač pa čez rok. Sem gledala naše marčevke. So vse mele ponoči nekaj akcije in jo še majo, tak da ene je pa danes ponoč delovala!!! Bomo pa vidli, če se bo tudi kakapikica rodila. ja pol ti nisi ena od tistih bo že, slej ko prej not ne more ostat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
telegramLelly28 RRAli ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?da (
100%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
0%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!