Anonimen
|
Pozdravljene! Ne vem koliko bom imela časa za pisanje od ponedeljka dalje, saj grem po enem mesecu končno na šiht, zato sem sklenila, da vam mogoče za zadnjič še malo zatežim . Saj lahko se naredi, da bom od maja naprej doma (brez službe), vam bom pa takrat spet mal težila s pisanjem. Vsekakor bom z vami dihala, ko bo čas za to. Buksi, Janja ... sporočte, da bom lahk dihala. Zdej znam, me je svakinja naučila . Upam, da vas (mišleno je za vse) ne bojo popadki preveč boleli. Je pa res, ko boste držale svoje sončke v naročju, boste pozabile, da je karkoli bilo. Upam, da bom v letu 2010 tud jst držala svojega v naročju. Sicer je pa vse to v Božjih in zdravniških rokah. Od mene ni nič odvisno. Mogoče se bom res odločila in šla k kaki bioenergetičarki, sam do tja je še daleč. Najprej moram videti, kako bo s službo (sedaj ko smo v recesiji), nato z denarjem, potem tudi z vsemi pregledi, ki jih bom še mela. No, ko bom imela svojega sončka v naročju, vam bom pa sporočila. Če pa bom prej kaj povedala, da sem to pa ne vem, saj me bo groza. Že sedaj nisem velikim povedala za nosečnost. Zdej pa vem, da bom še manj. Bom v zadnjem mesecu hodila na okol z velikim trebuhom, pa mi bo kdo reku, a ti si noseča? Pa mu bom lahk odgovorila samo: Menda sem res. V glavnem, strah me je že sedaj naslednje nosečnosti. Dva otroka izgubiti na sredini, ni kar tako. Pa naj reče kdo, kar hoče. Ni enostavno. Sploh pa, če ga že čutiš, da brca. V glavnem, velik pišite, da bom (če bom imela 5 minut časa) imela kaj za brat, fajn dihite (tako kot so vas učil), pa fajn pestvajte in na koncu še: LEPO SE IMEJTE IN UŽIVAJTE, KJER KOLI ŽE BOSTE IN KARKOLI BOSTE ŽE POČELE. gantar P.S. Aja pa še tole:
|