|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
13.3.2009 9:46:37   
Anonimen
buc buc

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
13.3.2009 9:49:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

buc buc

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
13.3.2009 9:53:42   
Anonimen
kaj novga?
jst bom sla pocasi u stacune po mojem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
13.3.2009 9:55:45   
Anonimen
ja kr pejt jz še vedno meditiram tle goruser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
13.3.2009 10:39:14   
janja*
Buksi super,da še nisi šla.Izgleda,da bova res čakale do konca.
Morava si izmislit kakšen drug datum.Kdaj pa imaš ti pregled?
Jaz ima pregled  in CTG v ponedeljek.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
13.3.2009 11:22:07   
arupnik3
oooo
kako ste
vidim da se enim da enim ne da čvekat jst sm pa tam umes user posted image
no tut jst grem dons zapravlat mal v štacuno mal za tamalo ja pa pol še jutri pa bomo spet brez dinarčkov user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
13.3.2009 11:29:38   
Anonimen
nimaš kej dinarčki pridejo in grejouser posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
13.3.2009 11:58:50   
janja*
Punce kaj je zdej to ,danes pa neki slabo čvekate.A ste brez energije.Vam jo jaz malo pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
13.3.2009 13:07:28   
buksi
janja*: jaz imam pregled v torek, seveda. če bo. Za ctg pa ne vem in ga sploh še nisem imela, tako,da....Se pustmo presenetit. No jaz zdaj cilam na 16.  Tako kot je pokazala NS. pa večina ultrazvokov.
No pa smo po juzn. sem danes nardila ribce za mojega možeka pa očeta. Sta oba na prisilnem dopustu. Ampak men to čist paše, da nisem sama doma.
Cveka ti kar kkej napiš, saj jaz vsake tok čase mal počekiram na rr. neki cajta tukaj, nekaj pa zunaj, da vidim kaj ustvarjata pred vhodom za eno stvar.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
13.3.2009 13:13:54   
Anonimen
no jaz sem tud po kosilu, danes je možek spekel v pečici krompir reberca, pa mal paprike in korenček, njami je blo dobro, pa rdeča pesa je bla zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

no ve kar uživajata še te par dni ko ste v enem kosu, k pol ne bo časauser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
13.3.2009 13:21:59   
buksi
njami. Sam pr nas pa zdj ob petkih ni mesa.
Ja pol bomo pa uživali tudi. mi v troje , pri janji pa v šest.
a greste jutri kaj na gregorjevo? Jaz na user posted image nič. No itak pa naum nič zamudla, ker je vsako leto isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
13.3.2009 13:22:01   
Anonimen
Pozdravljene!

Ne vem koliko bom imela časa za pisanje od ponedeljka dalje, saj grem po enem mesecu končno na šiht, zato sem sklenila, da vam mogoče za zadnjič še malo zatežim user posted image . Saj lahko se naredi, da bom od maja naprej doma (brez službe), vam bom pa takrat spet mal težila s pisanjem. user posted image
Vsekakor bom z vami dihala, ko bo čas za to. Buksi, Janja ... sporočte, da bom lahk dihala. Zdej znam, me je svakinja naučila user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da vas (mišleno je za vse) ne bojo popadki preveč boleli. Je pa res, ko boste držale svoje sončke v naročju, boste pozabile, da je karkoli bilo. Upam, da bom v letu 2010 tud jst držala svojega user posted image  v naročju. Sicer je pa vse to v Božjih in zdravniških rokah. Od mene ni nič odvisno. Mogoče se bom res odločila in šla k kaki bioenergetičarki, sam do tja je še daleč. Najprej moram videti, kako bo s službo (sedaj  ko smo v recesiji), nato z denarjem, potem tudi z vsemi pregledi, ki jih bom še mela. No, ko bom imela svojega sončka v naročju, vam bom pa sporočila. Če pa bom prej kaj povedala, da sem user posted image  to pa ne vem, saj me bo groza. Že sedaj nisem velikim povedala za nosečnost. Zdej pa vem, da bom še manj. Bom v zadnjem mesecu hodila na okol z velikim trebuhom, pa mi bo kdo reku, a ti si noseča? Pa mu bom lahk odgovorila samo: Menda sem res. user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem, strah me je že sedaj naslednje nosečnosti. Dva otroka izgubiti na sredini, ni kar tako. Pa naj reče kdo, kar hoče. Ni enostavno. Sploh pa, če ga že čutiš, da brca. user posted image

V glavnem, velik pišite, da bom (če bom imela 5 minut časa) imela kaj za brat, fajn dihite (tako kot so vas učil), pa fajn pestvajte in na koncu še: LEPO SE IMEJTE IN UŽIVAJTE, KJER KOLI ŽE BOSTE IN KARKOLI BOSTE ŽE POČELE.

gantar

P.S. Aja pa še tole:

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
13.3.2009 13:39:14   
Anonimen
gantar: hvala za lepe željeuser posted image jaz pa teb tud želim da bo vse vredu in boš drugo leto že pestvala svojega user posted image

jaz grem jutr na sejem buksi, me zdaj že ene dve let niso videluser posted image tako da grem mal pogledat kaj se dogaja, pa med morem kupit pa kakšne hlače za sinkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
13.3.2009 15:25:39   
Anonimen
pa smo na drugo stran padle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
13.3.2009 16:51:23   
arupnik3
ojla
no sm šla po nakupih kupila sm svašta....
dedca spet ni - sestanek tko da sva same z mojo pikico
drugač bom šla pa tut jst jutr na sejem na ene čevape user posted image če jih bojo imel moj itak nastopa tko da ... se bomo šli mal sprehajat
drugač sm pa dons čist "crkjena" sploh ne vem kaj je to verjetno spomladanska utrujenost user posted image user posted image
lepo bodite ka se mi tut pisat ne da
caw caw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
13.3.2009 16:53:25   
Anonimen
uživaj se pišemouser posted image user posted image user posted image user posted image in mogoče jutr na sejmu kej ugledamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.3.2009 6:47:49   
Anonimen
user posted image

no punce kako ste? jaz sem kar ok.

no janja, buksi, sta še tukajuser posted image user posted image

men se nič ne da bi kar še spala user posted image ampak ok bom kasnejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.3.2009 8:59:21   
janja*
Cveka30 dobro jutro!
Kaj je pa danes,da nobene ni.Sej res vse neki zapravljate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.3.2009 9:00:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Cveka30 dobro jutro!
Kaj je pa danes,da nobene ni.Sej res vse neki zapravljate?

jz grem pol mal kasneje user posted image kaj nisi šla v P.  pol pa drug teden user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.3.2009 9:24:52   
Anonimen
jutro

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.3.2009 9:37:22   
janja*
Cveka 30 ne nikamor nisem šla.Počutim se z dneva v dan bolje.Izgleda,da bom še kar nekaj časa čakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.3.2009 13:28:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Cveka 30 ne nikamor nisem šla.Počutim se z dneva v dan bolje.Izgleda,da bom še kar nekaj časa čakala.

no pol boš pa počakala na rokuser posted image sej je prov, boš vsaj vse naredila kar je trebauser posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.3.2009 16:35:53   
Anonimen
no punce sobote je skoraj konec, vs pa ni nič tle goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
14.3.2009 16:45:22   
arupnik3
ooo
evo mene sm doma trenutno za kišto
pol bo dragi šou po pico
mal sm zmatrana od tega sejma sama gužva pa še gužvaš tm z vozičkomuser posted image drugač je blo pa lepo ka je bil tak lep vremeuser posted image
no grem zdej mal pobrskat po netu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.3.2009 16:47:48   
copka
ej, gantar- glej da se nam kaj javljasuser posted image  Pa NIKOLI nam ne tezis! Ce to mislis, te bomo po riti, bos videlauser posted image  Itak pa VSE drzimo pesti zate in sem sigurna, da se bomo lahko kmalu s tabo veselileuser posted image

No, punce, lep zakljucek dneva vam zelim. Jaz grem se malo delat, pol pa na en RDuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

adaptirano mleko
Sanikaa

(68%)

(32%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!