3jeMi
|
jutro, dame! madona, tale back to reality je pa naporen... joj... ... pospravljanje, pranje, pa raport staršem... včeraj smo pa itak izkoristili lep dan in pičili v živalski vrt... ... joj, pa še na Malgaj moram poklicat in jih nap... "navpit"... blacky... s Tejo se pozdravita čimprej... populis... ej, mislim, Lara... no comment... še malo pa boš lahko kupilo ono vrvico za otroka, ki mu jo pripneš okoli prsi... ... pomivalni stroj... Lara, Timotej in Lovro so že 3je, ki vedo kaj bodo ko bodo veliki... operaterji pomivalnih strojev... odsotnost... ma, se mi res zdi, da me dolgo ni bilo, pa sem čisto out... kako bo šele junija, ko bova s tamalim cel mesec na morju... bo treba očita nažicat, da pogrunta kaj, da bi lahko imela laptopa s sabo in wireless spanje... hmmm... Lara, ponoči je treba spat, ne pa afne guncat! nasara88... netki... za nazaj (se mi nekako svita zakaj se gre) in za lep večer... rebeca... shopping... te bom poskusila posnemati v kratkem... neboglasnica... ... boljše razlage za to, a je stroj že opral ali ne, ne bi mogla dobit... in ena tolažba... Moč žensk... HD in rovarka in nanka... kjut fotke majuska... hvala za zajtrk... zgleda je, da je Aleksander postal solidaren z nami... mi tudi zadnje čase vstajamo tako uro... čudno... samo midva ga kar pustiva še kake pol ure, ker itak poje, vriska in debatira... pa ga nočeva motit glugluglu... u madona, uši... šic šic... ko smo ravno pri ušeh... sem zadnjič sanjala Almero (by the potka, a se je še kaj javila)... sva se srečali pri P, je bila še vsa otovorjena s prtljago, je priletela direkt z NZ in jo vprašam kaj je tako nujnega... pa pravi, da je Bor dobil uši, jo vprašam kako je to ugotovila in je rekla, da je najdla eno pikico... jaz gledam okoli, jo vprašam kje je Bor, pa pravi, da sta z očkatom še na NZ... ... mislim, dobro, da me je potem Lovro zbudil, ker kako so bile pa to zblojene sanje u porkoš... jaz imam tudi še nekje kavo... mrzlo seveda... mument metuljcek... jaz imam pa zdaj že kar določeno... slinčke, ki so flekasti še od prej, uporabljam za hranjenje, za potikat se po stanovanju malo manj flekaste, za na lepše imam pa bolj čiste slinčke, pa če je kje zunaj poknem gor itak slinčke za enkratno uporabo... cotike so pa zaenkrat še kar čiste... za Tarika... joj, žaba mala... za Ilatic...
|