metuljcek321
|
za uspesne sopinge zase & za otrocke, za izgubljene kg, sportna udejstvovanja, potepanja, prelepe slikice nasih julijckov, nove zobke & vragolije malckov, uspesen babji vecer, fine zacetke biznisa, sprehode, druzenja, dogodivscine, .... za teckaste, bolne, uskaste, vrocicne, prehlajene itd. itn. otrocke, za virozne mamice, za problematicne lece, za pospeseno kakanje, za nocna vstajanja, ... Things can only get better! Viktorji - no ja, pricakovala sem vec - voditelja precej predvidljiva z nekaj zabavnimi domislicami, toalete nothing special, glasbene tocke - cisto mimo mi je bila Alenka Godec, ki jo sicer rada poslusam, ampak Bela noc ji ni pasala prav nic, nagrajenci pricakovani, ... Brecej boring. No, potem nam je sel pa POP TV rakom zbizgat - ne dela in pika. Je se kje tako. netki, berem, da pri vas - a ga zdaj ze imate? Pri nas lahko obcudujemo le sneg na enkranu No, tule pa post-viktorjevska zabava: KLIKNI lidija, fotkamo se kar sami - samosprozilec na mizo & hopla, nova fotka je tu dietarice - en majhen namig ... baje se da hujsati tudi s spanjem: KLIKNI lepa rec ... Majuska, daj, poslji mi recept za lazanjo - je verjetno malce specialna, da jo je tudi tvoj? Vsi danasnji slavljencki: happy mini b'day: