glugluglu
|
oj, dobro jutro, med vikendom smo bili zelo leteči, ampak nas je pa zadela grozna nadloga: UŠI . Prvič se nam je to zgodilo, no pa tolikokrat smo dobivali obvestila, da razsajajo uši, zdaj smo pa končno očitno tudi mi na vrsti. V glavnem najprej v soboto ugotovim Marku, ker se je praskal po glavi, potem pa še Nini. Upam, da sem zadevo zelo zgodaj zatrla, Marka smo še čisto ostrigli/bolj pobrili in je že čisto ok, Nini pa moram še gledati, če je še kakšna gnida kje. Ostali smo HB ok (saj, če mene to zadane, potem ne vem kaj bi s temi lasmi ), sem dala tudi Tianu malo šampona, ki je za dojenčke od 3 mesecev in sebi sem sprala glavo s tem šamponom za vsak slučaj. Tako, da danes grem dalje prat posteljnino in vse ostalo, pa še Mark in Nina sta doma za vsak slučaj, imamo zelo pestro in očitno spet ne bo tudi danes kakšnega glasu z moje strani. Drugače smo še kar, Tian malo pokašljuje ponoči, šmrkelj je boljši, ampak danes je že malo bolje spal. Flower, uau bravo za kile , koliko cm si velika?
|