|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 8:55:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
16.3.2009 9:00:54   
nanka
user posted image

O tudi jokati znam

user posted image

Moj prvi zobek, dolgo smo ga čakali

user posted image

mami če ne daš hitro jesti, grem

user posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 16.3.2009 9:01:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 3602
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 9:08:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 9:09:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3604
16.3.2009 9:19:06   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Ups rebeca, sory, tvoja dva malčka sem pa spregleda, ker sta na začetku seznama. Čestitke Irayi in Tariqu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz, oprosti _rebeca_.

Natka
, kak si lušna...

Moj sin pa že presneto dolgo spi, grem pogledat, če sploh še diha.

Neposredna povezava do sporočila: 3605
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 9:22:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
16.3.2009 9:22:43   
metuljcek321
user posted image  za uspesne sopinge zase & za otrocke, za izgubljene kg, sportna udejstvovanja, potepanja, prelepe slikice nasih julijckov, nove zobke & vragolije malckov, uspesen babji vecer, fine zacetke biznisa, sprehode, druzenja, dogodivscine, ....
user posted image user posted image za teckaste, bolne, uskaste, vrocicne, prehlajene itd. itn. otrocke, za virozne mamice, za problematicne lece, za pospeseno kakanje, za nocna vstajanja, ... Things can only get better!

Viktorji - no ja, pricakovala sem vec - voditelja precej predvidljiva z nekaj zabavnimi domislicami, toalete nothing special, glasbene tocke - cisto mimo mi je bila Alenka Godec, ki jo sicer rada poslusam, ampak Bela noc ji ni pasala prav nic, nagrajenci pricakovani, ... Brecej boring. No, potem nam je sel pa POP TV rakom zbizgat - ne dela in pika. Je se kje tako. netki, berem, da pri vas - a ga zdaj ze imate? Pri nas lahko obcudujemo le sneg na enkranuuser posted image  No, tule pa post-viktorjevska zabava: KLIKNI

lidija, fotkamo se kar sami - samosprozilec na mizo & hopla, nova fotka je tuuser posted image

dietarice - en majhen namig ... baje se da hujsati tudi s spanjem: KLIKNI lepa rec ...

Majuska, daj, poslji mi recept za lazanjo - je verjetno malce specialna, da jo je tudi tvoj?

Vsi danasnji slavljencki: happy mini b'day:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
16.3.2009 9:24:41   
metuljcek321
populis, kaj so pa to zamustrali? Pri kateri banki pa si? Upam, da pride denar asap!

Ej, a tole ste videle: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3608
16.3.2009 9:31:02   
nanka
Tariq in Iraya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše za vauuu, že 10 mesecev

Neposredna povezava do sporočila: 3609
16.3.2009 9:31:56   
netki
jutro

nam pop tv še kr ne dela user posted image user posted image user posted image pojma nimam zakaj

kile: sploh ne bom napisala, danes začnem spet pazit in telovadit in bom javilan napredek drug ponedeljek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3610
16.3.2009 9:33:44   
netki
pa čestitke vsem slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 9:42:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
16.3.2009 9:44:53   
metuljcek321
Vprasanje: kaksen trik uporabite, da odstranite korencek, banano in ostale sadno-zelenjavne prijateljcke z otroskih oblacil? A to sploh gre dol? Vanish deluje? Ker imam ze nekaj reci zapacanih, pa se kar vztrajajo oranzno-rumene packe ... grrrr ... Anja pravi, da jo ne moti, mami pa zraven zmajuje z glavouser posted image

Kateri prasek uporabljate? Jaz moram menjat, tale Rex, k sem ga imela zdaj, je bolj v slogu: "Malo denarja, malo muz'ke"user posted image

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 9:45:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 9:45:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3615
16.3.2009 9:52:14   
metuljcek321
A ne, flower, da ta user posted image  od korencka kar ne gre in ne gre dol? Ti smotko-jotko.

sandrine, sam, da si dobila posto - sem glih hotla vprasat. Tisti dodatek pa - ves, da, saj si d best puncauser posted image  Pa lp Tjanu od Anje ... me klice ... pa pa ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3616
16.3.2009 9:52:16   
nanka
Floer ma jaz sem imela skoz neko sranje z mireno, ene 5 mesecev zdaj se je pa umirilo. Pred m še vedno čutim jajčnik

Neposredna povezava do sporočila: 3617
16.3.2009 9:54:07   
nanka
Metuljček, tudi meni ti fleki ne grejo dol, uporabljam pa Persil. pri meni zaflekane cunjice letijo v koš ko jih preraste, gledam pa da ji to oblečem kadar je, da ne umaževa preveč stvari. Slinčki pa itak romajo v koš po uporabi, ker niso ničemur podobni, sploh od banane.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
16.3.2009 9:58:18   
glugluglu
vseeno se malo javim, imam pavzo, pijem sicer mrzlo kavo, ta večjima dvema sem dala nekaj za prepisat, da vadita pisanje, sem jima rekla, da kljub temu, da smo doma se bomo šli šolo, Tian je zaspal, bil je tečen, še jest ni nič hotel,

vsem slavljenčkom vse najboljšeuser posted image

pa slikice so super,user posted image

populis, jaz imam nakazano porodniško že od petka, kar pokliči v banko čimprej, če boš imela probleme mi javi na zs,
flower
jaz sem dobila tabletke samo za 3 meseceuser posted image .

metuljcek
, slinčki so ostali malo barvasti, sploh se ne obremenjujem, da bi se toliko matrala s pranjem, ker itak ne bo šlo dol, pa to je še ok, kasneje ko pride čokoladni sladoled, itd in to na majčke, hlače, tisto bo šele problem.

Neposredna povezava do sporočila: 3619
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 10:08:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
16.3.2009 10:10:54   
lidija***
Glu3- welcome to the clubuser posted image user posted image , mi imamo, no smo imeli prejšnji teden uške že drugič. Najprej iz šole, sedaj pa še iz vrtca. Klara je še doma, greva danes po potrdilo, da je glava ok. Pa jutri se bom pozanimala v vrtcu, če imajo vsi potrdila, ker drugače jo bom imela še doma. Saj nočem nič slabega, samo eni starši so res...user posted image .
Flower- jaz delam na steperju, pa trebušnjake tako, tako. Mislim, da je najboljše da jih delaš v sklopih po 50, če ne gre pa čim bližje 50. Tako, da prideš nekje na 200. Ja, 200 se mora definitivno poznat. Delat pa jih moreš čimbolj pravilno-dihanje. Čestitke za odločitevuser posted image
Praški- jaz imam od Amwaya pa moram reči, da grejo fleki fajn dol. No, samega korenčka tako ne dajem več, pa tudi drugače je bolj pošpricano po mizi in tleh, kot pa po oblačilih. Rada udari po žliciuser posted image

Nič, gremo na sonček, ko je tako lepo vreme!

Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slavljenčkom-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
16.3.2009 10:12:07   
lidija***
Točno. Jaz sem še vedno brez M. Ne vem ali zaradi Mireneuser posted image  Ali še katera ni dobila perila?

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
16.3.2009 10:16:09   
Netta
jutro,

spali odlično, zdravi precej bolj, le še malo kašljamo, vikend je bil prelep...sedaj pospravljamo (kao) , nekateri spijo, jaz berem...in čakamo obiske...

kaj pa ve??user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
16.3.2009 10:16:32   
Netta
Pa ena cvetka: Ano pošljem dopoldne v klet pogledat, če je pralni stroj že opral. Bejba prisopiha nazaj in reče: " Mami, ne vem, ker se tako hitro vrti, da nisem mogla pogledat." Samo prasnila sem v smeh in dekodirala geslo. user posted image user posted image

a izbiramo izjavo tedna...ker jaz glasujem za to!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
16.3.2009 10:16:38   
Netta
Ravno gledam dobro jutro na tv slovenija in so govorili o klopnemu meningitusu. Bo dala katera cepit otroke?

jaz bi ja...ampak ne vem kdaj...sem mislila ob priliki zdravnico vprašat...ali katera ve kako je s tem?

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?