|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
14.3.2009 21:58:05   
Bethany
hihi, user posted image user posted image bi blo pa res fajn tole čvekanje o naših dojenčkih prišparat in jim čez leta pokazat, kake skrbi, tegobe in veselje smo imele z njimi, sicer tak ne bojo verjeli, ko bi jim kr tak razlagale, hehe. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Celjske in okoliške mamice
14.3.2009 23:01:09   
mbd0411
Jaz sem si pa skopirala in hranila tiste strani,ko smo oktobra čvekale še na drugih forumih in navijale druga za drugo.Bo zanimivo brat čez čas.
Katja,jutri pa lep dan,ko imate krst,pa kako slikco,da vidimo kako ste lepi..user posted image
Mi ga imamo pa konec aprila.
tole že drugič pišem,ker sem prej po nesreči zaprlauser posted image
Nikec spi,upam,da še neki časa.Ob 01h ima ventolin vpihe,potem bo že lačen,,pa še kaka budnica vmes,ob 07h spet ventolin....Namesto,da bi šla spat,pa tu visimuser posted image user posted image user posted image
Eh,saj grem..
Lahko noč


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.3.2009 8:08:37   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla punce moje!

Vprašanje...kdaj mu lahko dam vetrovne kapljice, danes je star 7 dni???



Joj Dali, dej poskusi prej kupčke orng podret. Po moje ima mali zaenkrat še s tem bolj probleme. Pravim, mogoče, lahko pa tudi, da so kolike. Če so kolike (popoldan vpitje kake pol ure in ful trd buši...) potem ti nobene kaplce ne bodo pomagale. Samo cartanje, obrnjenega imej na bušija tak da ti na roki leži in nežno masiranje in prigovarjanje!! Nič ga ne boš razvadla s tem in ne ni še razvaje, samo varno se počuti pri tebi! Razvajenost pride potem nekje okrog leta. Po moje boš čist vidla razliko. Zdej ga pa le stisni k sebi, ker če so kolike je ful hudo, vsaj pri nas je bilo. Smo ga imeli tiste tri mesece skoz na rokah pa ni nič razvajen zato!

Bethany - tile bodiji in špara so fajn kvalitetni. Jaz jih imam kr nekaj za Marušo. Je pa razlika med temi z rokavi in onimi brez rokavi - tisti imajo ful ozko odprtino za glavo in naši komaj gredo čez glavo. Tisti z netki so pa super.
Kar se pa bazenov tiče so sestre po moje res govorile o termah pa to. Ker tile tečaji so na nivoju. Tak da kr pogumno. Konec koncev lahko alergijo na klor dobi tudi v domači vodi!!
Tole knjigo si morem pa tudi jaz nabavit. Da vidim, če se da, da se ne zbuja tako pogosto. Po moje ne vedno. Mi smo imeli probleme skoz ko so poganjali zobki. Tak sta obadva trpela zraven, da groza. Do približno dve leti in par mesece, koso končno pognale še petke., potem pa kot bi odrezal spita celo noč. A mislite, da se da to preprečit?
Bethany - na tale mnenja prodajalk v BC jaz ne dam kaj dosti! Ko že marsikaj veš, vidiš, da nekatere res pojma nimajo in potem berejo navodila z embalaž vpričo tebe, ko jih kaj vprašaš- sorry, to znam tudi jaz. V glavnem mi smo našo tamalo čist lepo imeli not od nekje 4. meseca, ko je držala glavico. Se je pa tudi njen bratec not vsedu, ki je bil več kot leto starejši...tak da. Do Trip-trapa ziher zdrži! Zgleda pa tako mali, ker je tako oblikovan, da malega "vklešči" in mu da dobro oporo, ko še ne sedi sam. Kar se pa mizice tiče - jo imajo, kot dodatek v BC. Jaz jo že imam. Se namontira na tale Dumbo stolček in je čist enako, kot on velik stol.
Za Trip trap se pa tudi blazince dobijo povsod!

Drugače pa komaj čakam, da bom na vašem mestu...user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.3.2009 8:33:45   
_kathy_
Jutro! Kako preprečit, da ti ob podiranju kupčka na vrže preko? user posted image user posted image Naš je to začel in potem me je strah, da mu nič ni v želodčku ostalo.user posted image

_____________________________

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.3.2009 8:35:41   
Bethany
Ej, Naty, ti pa vedno napišeš točno to, kar hočem slišat, hehe.... user posted image user posted image

Stolček Bumbo bom pomoje nabavla, kmalu bo stara 4 mesece, imam še neki bonov za BC, pa se mi ne zdi neki drag, glede na to da rabim itak dva stolčka, pa je lahk eden tak "tapravi" za jest, z mizico pa vsem, pa en takle. user posted image Pa če se še mizico lahk zraven dokupi, pa sploh fajn. Ja, itak, da mnenje prodajalk ni sveto, saj niso strokovnjakinje za dojenčke, pa ko bi pri tem stolčku vsaj prebrala iz embalaže, hehe.

Bazeni: ja, morem ta teden poklicat tja, pa vprašat, kdaj je treba se prijavit in kdaj lahko začnemo hodit. Glede na to, da ful uživa v bani, bi jo prav rada vidla v veliki vodi, pa še, da se navadi pred morjem.

Naty, ja, priporočam to knjigo o otroškem spanju. Pomoje boš našla kej koristnega noter, ima avtorica razdeljene predloge za spanje za dojenčke do štirih mesecev, pa za starejše, tak, da se pomoje za vsak primer najde kaka ustrezna rešitev.

Podiranje kupčkov: to je našo prve tedne tud matralo, pa sem mislila, da so krči. Ko pa smo jih pridno začeli podirat, pa so "krči" kr izginili. Mi smo meli res srečo, čisto nič je ni matralo... bo pa ziher v prihodnosti se kaj našlo, namesto tega, hehe.

Katja, ja, obvezno slikco od danes gor, kak boste lepi (oz. za zvečer, ko boš to brala: kak ste bili lepi)!!

Nič, zdaj grem pa froštkat. papa!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.3.2009 8:39:58   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Jutro! Kako preprečit, da ti ob podiranju kupčka na vrže preko? user posted image user posted image Naš je to začel in potem me je strah, da mu nič ni v želodčku ostalo.user posted image


Hojla, Kathy, mislim, da se to ne da preprečiti. Naša tud večkrat polije, sam pomoje tisto, kar je bilo viška, ko se preveč naje. Če pa gre za problem želodčnega refluksa, potem pa obvezno večkrat podirat kupčke, tudi med hranjenjem, pa po hranjenju ga drži kake pol urce v dvignjenem položaju. Mi smo naši tudi vzglavje postelje dvignili, ampak zdaj, ko študiram nazaj, mislim, da ni bil problem refluksa, ampak prenajedanja. In želodček pač ne more tulk sprejeti. Če se normalno redi, in raste, to polivanje sploh ni problem... razen seveda v pogostem menjavanju cotk in veliki porabi pleničk, ampak to ni neki hudo, ane? user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.3.2009 17:35:39   
_kathy_
Ja sej patronažna mi je rekla, da je to od tega, ker se preveč naje. user posted image user posted image Ja sej mi2 že vmes podirama kupčke, včasih pa ga Gal kar sam med dojenjem v ležečem položaju. Ja, rigne ko pravi dec!user posted image user posted image

_____________________________

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.3.2009 21:04:08   
Bethany
Aha, danes je tudi zatišje tle gor. Sem pričakovala, da bo več za prebrat, hehe. user posted image

Kathy, fajn da Gal rigne ko dec! user posted image user posted image Naša tudi in je vedno ful pohvaljena, hehe. Ko pa ati, je pa kregan. user posted image user posted image user posted image

Katja, kako je bilo na krstu? Vse po planu?

Jaz sem bila danes na ful dolgem sprehodu, sama z Elino, sma naredile konkreten krog okoli Lopate, in je skoz spala, zato pa mi ni bilo, da bi prehitro šla domov. tak da zdele komi čakam, da grem v posteljo. Sam prej je treba še Elinco uspavat. Uspavanke se že rolajo.

Jutri gremo pa dopoldan v Lj, ima moj neko kontrolo, pa se bomo kar skupaj odpravili... sej počasi je treba tudi daljše ture začet delat. Povejte mi, tiste mamice, ki se cel dan potepate s svojimi štručkami, kako in kje jih previjete in podojite, ko je treba?? Če nisi glih v kakem trgovskem centru, kjer je previjalnica... user posted image


(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.3.2009 23:09:47   
_kathy_
No, mi smo pa danes se zjutraj prej zrihtali in šli na en sprehod in na kavico, v City center Galu kupit jaknico ... Potem pa k mojim v Gorico na kosilo. Ko smo pa prišli domov, je Gal pridno ajal, zato smo kar šli za Savinjo in spotoma še na torticouser posted image . Potem pa naenkrat jok in stok ...smo hitr šli domov, se napapali in spet jok ...tako je vse do 21 h se jokal. Ne vem kaj mu je zadnje dniuser posted image user posted image . Res pa, da se je v joku kar dvakrat ornk pokakal.user posted image No, sedaj pa že sladko spi od napornega jokajočega dneva.

Bethany, tudi jst sem že to razmišljala. V avtu?user posted image No, tudi mi še na daljšo turo nismo šli, tko da ...dobrodošla informacija!

Jst se grem še malo učit ...jutri imam busy day. Zjutraj prvi pregled po porodu pri moji G, popoldan pa letim u mb, ker imam izpit. Tako da ...držite pesti!user posted image
Aja, glede pregleda ...že ta dan, dobiš kontracepcijo in katera je najboljša (za doječo mati)?


_____________________________

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 7:49:17   
Bethany
Dobro jutro! Danes smo zgodnji, ampak naspani. user posted image user posted image

Kathy, srečno na izpitu! user posted image user posted image

No, mi bomo danes sprobali en daljši izlet v troje, pa bomo vidli, kako bo predvsem s previjanjem in dojenjem. Če ne bo šlo drugače, pač v avtu... bom pol poročala, hehe. user posted image user posted image Ker ravno danes moje sestre, ki sicer skoz čepi v LJ, ni tam, da bi izkoristila njeno stanovanje, ccc!! user posted image user posted image

Lep dan, spet bo sonček, izkoristite ga!! user posted image

< Sporočilo je popravil Bethany -- 16.3.2009 7:50:20 >

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 7:50:20   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

...
Jst se grem še malo učit ...jutri imam busy day. Zjutraj prvi pregled po porodu pri moji G, popoldan pa letim u mb, ker imam izpit. Tako da ...držite pesti!user posted image
Aja, glede pregleda ...že ta dan, dobiš kontracepcijo in katera je najboljša (za doječo mati)?



Kathy, ti bo G. svetovala kontracepcijo. Js mam tablete Cerazzete, ki so primerne med dojenjem.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 8:27:13   
katja_p
Še js tule ...

Krst za nami, bom kasneje prpopala kako slikco, ko bom na "stacionarnem" kompjutru! Je dobr uspel, tamala je bla pridna, najprej lepo gledalažupnika in ga poslušala, pol pa zaspala in skoz spala. Na kosilu ji je pa zmanjkalo potrpljenja in lepega vedenja pa je planla v jok! Sej logično ... bla je čist razštelana: zjutri sm jo zbudila po eni uri njenga spanja (od zadnjega dojenja), pol sm jo silila jest, da ne bi kje vmes ratala lačna, dobila ni svoje doze spanja čez dan ... pa se je drla ko zverina! In še vroče ji je blo, tk da sma šle pol mal ven na sprehod, da je lahk dihala. Boga revca.

No, in zdej bom mela dans cel dan čas, da jo nazaj naštelam. Pa še pr hranjenju štrajka zraven. Ma, bo že.

Bethany: ja, fajn se mejte dans! Bom šla pa sama na sprehod! Ej, sam js sm tud študirala glede hranjenja v LJ. Ker mislim, da ni kake previjalnice v mest (tk kot jo imamo v CE user posted image ). Kr v avtu, nimaš druge.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 8:27:53   
katja_p
Kathy, kontracepcija: js imam tud Cezarette

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 8:29:50   
katja_p
Mislim, da bom šla še mal nazaj spat, Tjaša že pančka.

A mi pride ktera pomagat kindderpet sešraufat? user posted image  Sm ga dobila, zdej ga je pa treba zrihtat. Pa v BC bom kupla kake medvedka Pu-ja za na steno.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 8:33:22   
katja_p
Bethany: kako otroka spraviš brez joka spat? Si že prebrala tako daleč? Naša se je včeri drla ko jesihar zvečer pa je bla zmatrana u nulo! In sma jo pustila 15 minut, pa ni šlo, pol sm pa stopla zraven, dala dudo nazaj in jo prijela za rokce pa je zaspala v šupu! Sam pol ji ne smeš rok spustit! I

In ugotovitev: temu se pa zdadj že reče razvajenost in sm se prvič srečala z vzgojo ... Kaj nardit? Ker tole mi ni všeč. Najbrž jo bom pustila, da se joče, ker držala je pa ne bom vsak večer za rokce, da bo ona zaspala. Najbolš je takrat, ko zaspi pr hranjenju.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 8:34:58   
NoBady
Čao mamice!!! Kako ste?
Evo pa je prišel moj čas, postala sem mamica malega Taja in če me sprejmete se vam z veseljam pridružim v vaših debatahuser posted image

Mela sem carski rez in grem dans šive ven dat... Dali* --  ka tebe še kej boli? Js še ful čutim bolečino in upam da čimprej mine, da bom lahko kej več nrdila, zaenkrat še kr bolj počivam...

joj... en je jokat začel, morm it...user posted image




_____________________________

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 8:36:55   
katja_p
NoBady, čestitke za Taja user posted image user posted image
Seveda se nam lepo pridruži, da nas bo čimveč! Več glav več ve, madonca bomo pametne user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 8:41:41   
katja_p
user posted image
 

user posted image
 
 
 
24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA
26.11. 2008
  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ
15.01.2009   lunica12          ANINA 
21.01.2009  _kathy_           GAL
22.01.2009   betty80           VID
21.01.2009   blue eye          JERNEJ
04.02.2009   brkn83            NIK 
05.02.2009   cesandra         ŽAN 
06.02.2009   cita                  LIA
08.02.2009  
Katjuša            BENJAMIN  
15.02.2009   timy                 EVA
06.03.2009   spps                 MARCEL
06.03.2009   Dali*                ETIEN
09.03.2009   NoBody            TAJ

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 8:46:54   
katja_p
Js še kr čepim tu, pa sm rekla, da grem spat ... user posted image  Zdaj bom pa že lačna ratala ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 9:00:36   
martka
kontracepcija- injekcija za 3mesece! imam jaz

plavalni tečaj se začne 17. aprila ob 16.30 na pomožni šoli.
stane 90€ za 10 vaj.

kliči Manco 031 761 989


lep dan

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 9:03:53   
Bethany
Katja, pejt spat noooo user posted image user posted image user posted image Glede spanja brez joka: ti bom za par dni posodla to knjigo, pa boš vidla, če ti kej pametnega ponudi. O razvajenosti pa js še ne bi govorila, no, sej boš vidla v knjigi...

Nobady, dobrodošla med mamice!! user posted image A še ena s CR! Kako to? Boš na kratko opisala, kako je bilo? Ti pa svetujem, da vsaj šest tednov vse res na izi delaš, nič naprezanja in ne nalagaj si preveč dela. Veliko počivat, pa bo kmalu telo kot prej, rana bo pa še nekaj časa bolela, ja. Ampak men se je hitro celila, zdaj je skor ne čutim več.


(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 9:03:57   
martka
  obroči - jih imajo tam, a jaz imam svojega.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173097

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 9:04:49   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

kontracepcija- injekcija za 3mesece! imam jaz

plavalni tečaj se začne 17. aprila ob 16.30 na pomožni šoli.
stane 90€ za 10 vaj.

kliči Manco 031 761 989


lep dan


O, super za info!! Danes pokličem. Vidve gresta, ne?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 9:06:08   
Bethany
jah, nič... grem se zrihtat, pa Elino oblečt, pol pa gremo....

Fajn bodte! cau

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Celjske in okoliške mamice
16.3.2009 9:12:21   
katja_p
user posted image


user posted image


user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)


Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!