katja_p
|
Oj! Js sm pa misla, da boma zdle šle na kratek sprehod, pa mi je na zizi zaspala in sm jo kr v zibko položla. Boma pa kasnej skočle mal ven. Bethany, sta šle v CC? Js sm tud zadnč šla, ko ste meli vi UZ kolkov, prav luštn sprehod. Pa je tamala gledla po CC vse tiste lučke in cotke v HM Kar se pa tiče sprehodov, js mislim, da bom jutri že lahk šla. Dans še mal čutim, ko stopim na nogo. Sicer je pa to cela terapija ... morm čez 14 dni spet it žgat, pa iz avstrijskih lekarn eno žaubo dobit za mazat, mam recept. Mogoč bom pa sposodla si tole knjigo. A jo majo v mestni knjižnici? Bova šle enkrat v mesto na sprehod, ok? V četrtek imamo pa mi cepljenje. Sicer je naša še vedno smrkava ... a jo bojo kljub temu cepli? Spanje: joj, naša se kr neki zbuja ponoč in ne more nazaj zaspat ... Včeri je pršu spat ob pol enih in seveda, da je bil tk glasn, da se je zbudla in pol jo je šel še previt, ker se mu je zdelo, da je pokakana. In kak je zgledl to previjanje? Katastrofa!!!! Js sm se skoz zjokala zraven, ker sm točn vedla, kaj me čaka. Prižgal je vse luči, ki so možne, da je blo svetlo ko podnevi, ful se je pogovarjal z njo in se pol na previjalni še igral .... In kaj je sledilo? Ja itak da se je zbudila in bla totalno budna!!!! In pol? Ja, on majster gre spat, zaspi v šusu, ona pa v jok ... Pol sm ji pa js šla še nos spucat, probala dat zizo, če bi zaspala ... Pa sm jo pol položla v zibko in ji popravlala dudo pa jo držala za rokce in sma se matrale do pol treh, da je zaspala Sm pa zdle ko zombi! Joj ... tk bi ga v rit brcnla ... da mu pa kaj rečem, je pa itak vse narobe, češ da se pametno delam in mu skoz pamet solim ... Ja HAAAALLLOOOO!!!!!! Sama bom sestavla ta kinderpet pa da kodam v njeno sobo. Sorči, sam mal sm mogla izlit bes semle ... sej ne zamerte No, zdaj bom šla pa hitr čim več nardit, dokler še spi.
|