Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81 lep pozdrav še od mene! me ni blo ene dva dni za računalnik, mojga cel teden ni doma in nč ne sfolgam.no pa vseeno sm si utrgala pet kinutk, da vas mal preberem. joj Bethany kak ti vela, kujo v vozičku uspavaš.midve sma se dopoldan previle, hitro najedle in šibnale na sprehod, a nista minili niti dve ure od hranjenja, ko se je tak začela dret, da sem vedla, da je ful lakota.in pol sm morala šibat domov, nikakor je nism mogla utišat, ne s čajem ne z dudo-ki je itak noče zagrabt in vsi so me tak gledal men pa nerodn ku sto .najraj bi se pogreznala u en jašek.in pridema domov, pa predenj sem prpravla flaško je tak jokala, ko pa je začela jest, je pa jedla kot bi se ji sanjalo zraven.in pol je podrla kupčka 2 in nato ene 4 ful vn vrgla.nimam pojma kaj ji ni pasal.zdle je pa mal zadremala na kavču. sm ugotovila, da če gremo kam, bi rada kt naprej jedla, zdej že hoče včasih čez dan tudi na dve uri jest, in sem študirala, če ima premalo, pa sm ji povečala dozo in ne poje nič več. kolko pojejo vaši dojenčki povprečno na dan?moja je stara devet tednov in dva dni. nič nekaj se oglaša, Kam pa hodita na sprehode? Tadeja, nič se ne sekirat glede drenja tamale... sej dojenčki druga ne znajo kot tako povedat, da neki ne štima... Js sem se s tem nehala obremenjevat, pa si naj folk misli, kar hoče. Pa seveda kake brezvezne komentarje za sebe zadrži. Je pa zoprno ja, danes ko se je Elina začela dret, se s Katjo skor nisma mogle več pogovarjat, tak je bila glasna, hehe. Pa točno vem, da ko se bo zbudila v vozeku, še na sprehodu, da se bo začela dret... pa kaj čem? zarad tega ne mislim bit omejena na španciranje v neposredni bližini doma, da boma hitro doma... Sej bo kmalu bolje, ko bo toplo, pa se bo dalo na klopci posedet, pa jo mal potolažit, v takih primerih.
|