Bethany
|
Ej, Naty, ti pa vedno napišeš točno to, kar hočem slišat, hehe.... Stolček Bumbo bom pomoje nabavla, kmalu bo stara 4 mesece, imam še neki bonov za BC, pa se mi ne zdi neki drag, glede na to da rabim itak dva stolčka, pa je lahk eden tak "tapravi" za jest, z mizico pa vsem, pa en takle. Pa če se še mizico lahk zraven dokupi, pa sploh fajn. Ja, itak, da mnenje prodajalk ni sveto, saj niso strokovnjakinje za dojenčke, pa ko bi pri tem stolčku vsaj prebrala iz embalaže, hehe. Bazeni: ja, morem ta teden poklicat tja, pa vprašat, kdaj je treba se prijavit in kdaj lahko začnemo hodit. Glede na to, da ful uživa v bani, bi jo prav rada vidla v veliki vodi, pa še, da se navadi pred morjem. Naty, ja, priporočam to knjigo o otroškem spanju. Pomoje boš našla kej koristnega noter, ima avtorica razdeljene predloge za spanje za dojenčke do štirih mesecev, pa za starejše, tak, da se pomoje za vsak primer najde kaka ustrezna rešitev. Podiranje kupčkov: to je našo prve tedne tud matralo, pa sem mislila, da so krči. Ko pa smo jih pridno začeli podirat, pa so "krči" kr izginili. Mi smo meli res srečo, čisto nič je ni matralo... bo pa ziher v prihodnosti se kaj našlo, namesto tega, hehe. Katja, ja, obvezno slikco od danes gor, kak boste lepi (oz. za zvečer, ko boš to brala: kak ste bili lepi)!! Nič, zdaj grem pa froštkat. papa!
|