|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
14.3.2009 8:14:54   
rovar_ka
Dobro jutrouser posted image !

Ura je 8, Tia spi že prvo spanje po jutranji budnici. Ja, zbudili sva se okrog 5.30...Za to imam samo eno besedo - kriminaluser posted image

Zraven mljaskam sendvič in pijem mrzlo kavo, ki mi jo je ati skuhal ob 6.30 preden je šel delat, tako da sva v bistvu sami.

Vidim, da se je Netki vrnila - sej bo, sej bouser posted image upam, da bo kaj pomagalouser posted image

Populis - uživam ob gledanju filmčka tvoje tamale žabice in kar ne morem verjet kako je spretna, bravo Larauser posted image Upam, da ta mali fenomen enkrat v živo spoznamuser posted image Neverjetna je, res!

Grem dalje brat, da vidim kaj dogaja..

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
14.3.2009 8:39:06   
rovar_ka
lili3 - tudi Tia se takoj obrne na trebuh ko jo začnm previjat, je prav mission impossible. Igračka jo sicer zamoti za kakšen trenutek, ampak ona bi jo raje gledala in se igrala z njo v položaju na trebuščku. In potem jo skoz vlačim za nogico in jo obračamuser posted image Jo pa previjam na svoji postelji, si sploh ne predstavljam da bi jo na previjalni, zdaj ko je tak aktivna..

umivanje zobkov - Tii je kr zanimivo moram rečt, ker me je do pred kratkim začudeno gledala kaj ustvarjam ko sem si umivala zobe, odkar pa ima ščetko pa jo veselo gloda in si jih skupaj umivamauser posted image

blacky - si me nasmejala s tistim: zakaj jaz spimuser posted image da dol padeš nouser posted image   boga reva, po moje si že čist preveč utrujena, privošči si en dolg spanec enkratuser posted image

lex - aučuser posted image ta paradajz pa mora boletuser posted image

ilatic - bogi mišek pišek mali.. kak dolgo pa bi naj še trajala vročina?user posted image

neboglasnica - je Sara že doma?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
14.3.2009 8:48:53   
nanka
dobro jutro še z našega konca.

Pri nas nič posebnega, tamala spi, malo večja se igra, fanta sta šla v gozd drva drlat, da bo za naslednjo zimo, tavelika je v šoli, ker ima eno tekmovanje. Torej mi spet ostane kidabje in kuhanje. Stanovanje je bomba, v trgovini sem bila včeraj, tako da mi ne preostane drugega kot da zaviham rokave in začnem pripravljat vse za kosilo, potem pa še pospravljat.

Tarik user posted image user posted image user posted image saj bo počasi.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
14.3.2009 8:50:10   
ilatic
bogi mišek pišek mali.. kak dolgo pa bi naj še trajala vročina?

Ne vem in me čudi, da takoj ko svečka popusti vročina zopet narase. Očitno je ena huda viroza. Če do ponedeljka ne bo izboljšanja grem takoj nazaj, drugače pa imava kontrolo v torek.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
14.3.2009 9:39:50   
Blacky30
Hello!

Noč je bila bolj tak-tak. Nejc je kar precej kašljal, Teja mi je proti jutru bruhala, sploh mi ni jasno zakaj. Pa Novalaca mi sploh več noče pit. Pa zjutraj, ko bi se morala zbudit ful lačna, mi poje mogoče 120 ml. Danes pa je pojedla celo samo 60ml, potem pa še to vse zbruhala. Zdaj spi, upam, da se je ne loteva kaj. Če bo to šlo tak dalje, bom morala začet razmišljat o drugem mleku, kravjem npr. Moram P vprašat, kaj meni o tem.

Mam še kar nekaj za prebrat, pa malo bom pokomentirala:

Metuljčica, srečka, kar se kil tiče. Ti zavidam, veš. Čeprav se niti ne čudim. Glede na to, kolk si ti v pogonu, itak nimaš časa za hrano, energije pa tud ful porabiš. Saj vidiš, da se tud Anji pozna, ker tolk poje, pa se ji nič kaj ne vidi.user posted image  Pošlji mi naslov, kam ti pošljem tisti 2 kg. Pa, ker si tak fajn osebica, dobiš še bonus še +5 zastonj.user posted image user posted image

Flower, jaz sem menda res še za luno, kar se umivanja zobk tiče.user posted image  Samo vseeno mi ni všeč to s pasto, ker vsebuje flour in ravno to imajo v sebi tiste tabletke, o katerih je bila takšna polemika, kak so nevarne. Tak da bom s pasto še vseeno počakala, bom pa šla na lov za ščetko. Hvala!user posted image

Populis, res si preživela krasen rd. user posted image user posted image user posted image  Kaj pa darila??? Hitro poročaj.user posted image  Krasne fotke in filmček tud. Se kar nisem mogla nagledat, kaj zna tvoja bejba.user posted image user posted image user posted image

Leclerc - ok, zmagal je! Grem jutri tja po meso, pa da vidimo. Vse, razen perutnine bom nabavla, pa da vidim. Perutnino pa se res splača kupovat v trgovinah Perutnine Ptuj. user posted image

Ilatic, saj bo bolje, ubogi Tarik! user posted image user posted image  Ampak glavno, da si se prav odločila in šla k P.user posted image

Zimska, vauuuu, super za tvoj dopust. Si boš pa še privoščila užitkov. Jaz sem ravno včeraj planirala s sodelavko, ker sem čakala na podatek, če in kdaj bomo našo pisarno kolektivno zaprli, tak da je zdaj plan, da začnem delat takoj naslednji dan po izteku porodniške in grem v službo 22.6. Potem pa bom cel julij doma in avgusta spet nazaj. Mogoče boljše, ne? Da grem malo na probo, da se počasi utečem, potem pa spet dolggg dopust, ker bom ful zmatrana, nisem navajena več tolko delat.user posted image user posted image user posted image

Oj, Soncica, dobrodošla nazaj! Kje se skrivaš? Pa ful luštne fotke, imaš dva prava lepotca doma.user posted image user posted image user posted image  Glede sedenja si me pa nasmejala. Če zna sedet, da se ne prevrže brez kontrole, potem SEDI. Povej, kdaj je to znal.user posted image

Neboglasnica, kako ste preživeli noč glede na pizza stanje? Upam, da ok.user posted image  Prst - OMG, kri??? Boga, boga....user posted image user posted image  Jaz imam tud boleče, samo ko nisem veliko v čevljih, je za vzdržat. Kaj se zgodi v najhujšem primeru, če ne grem rezat? Ker zaenkrat me ne moti tolk, da bi šla.

Nisem še prišla do konca, pridem še potem. Teja se je zbudila.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 9:43:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3506
14.3.2009 10:16:39   
Netta
jutro,
midve sva spet sami, očka dela...tak da jo bova mahnili na en doooooolg sprehod in piknik, če bo pri volji...je tako lepo vreme, da ga je potrebno izkoristiti.

sem bila pa včeraj zvečer čisto paf, saj sva jo dala spat in čez kakšnih 5 minut se prične tako z navdušenjem oglašati iz posteljice in mala frajlica je sedela not in se matrala vstati ob ograjci...user posted image

le na hitro,

populis - madonca tale tvoja lara pa res raztura...s čim praviš da jo futrašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netki - upam da te bo pomladno sonce čimprej spravilo v dobro voljo...pa še par rožic zateuser posted image user posted image user posted image

sonček prihajam!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
14.3.2009 10:57:14   
Majuska
'jutro drage moje,

ste se naspale? Najprej za vse vas (nas) ...
user posted image

nas je Aleksander kar pustil spati, zbudil se je namreč ob 8.45 ... fino .... potlej sta z očkom še malce zadremala, jaz sem vmes zrihtala svoje mleko in si privoščila zajtrk, prišla vas pozdravit. Tuhtam kakšen bo današnji plan, mika me namreč Tivoli, že dolgo nismo bili. Moram malce mojga pobarat, kaj meni o tem user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 11:08:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
14.3.2009 11:18:49   
neboglasnica
Ojla!

Uf, sem se nadelala in za konec mi je uspel super podvig - narediti luknjo v parket. Butara!! Včeraj sem po likanju pustila likalnik na deski, danes sem jo pa ob brisanju prahu ruknila in je likalnik kar poletel in naredil luknjo. Shit!!!

Sara je že doma oz. je ni, je šla na praznovanje RD ob 10.00 uri. Kosilo bo kmalu, potem se gremo pa potepat v BTC, ker imamo kar nekaj opravkov danes.

Sončerk sije, ampak pri nas je še hladno. Zunaj sušim kar tri stroje perila, četrti se pere...

Blacky: ja, če te prst ne boli preveč, ne hodi še rezat.

Neposredna povezava do sporočila: 3510
14.3.2009 11:23:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Juhuhu.

Vstali smo sredi noči ( 07 00), dete spi midva se pa v dnevni sobi vsak po svoje zabavava. Predvsem jaz, sem na National geographicu gledala In the womb, in seveda podoživela Larin porod, zraven sem se še pošteno zjokala.Mi niso tako debele soze že od nosečnosti dalje tekleuser posted image . Ko malo pomislim smo hudičevo privilegirane da  imamo to nalogo da nišim otročkom damo življenje. Spet mal filozofiram, dragi bi reku da se je Einstein v meni prebudiluser posted image .

Hval za pohvale Lari. Mirijam nimam posebnega futra za malo, tako da žal.Mogoče edino pomaga to, da sem se v nosečnosti nažirala z česnom, in boga revica beži pred česnovim smradomuser posted image user posted image user posted image .

pravzaprav je danes Einsteinov rojstni dan ... user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3511
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 12:13:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
14.3.2009 13:16:29   
netki
kuku

punce....zlate ste, pa to itak že veste....odločila sem se za terapijo RR user posted image , svež zrak in pa k bom šla do dohtarja bom omenila tud to-.....predvsem pa sem zdej jst na vrsti: frizer, nova očala, kup novih oblačil.......user posted image user posted image user posted image

tud mi smo bli že zunaj, prala sem svoj avto in mal smo se igrali....zdej se pa sonček neki skriva in pihat je začelo user posted image ....no sej maladva gresta itak mal počivat

komi čakam da začnem urejati svoj vrt in pa rožice na terasi....letos se bom bolj potrudila, ker lani ni šlo s trebuščkomuser posted image

komaj čakam večer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3513
14.3.2009 13:37:23   
netki
user posted image user posted image user posted image

sej sploh ne morem verjet user posted image user posted image besna sem, pa tko sem se veselila....uglavnem dons ne bo nč, ena kolegica ne more it tko da gremo samo na večerjo in domov user posted image user posted image

brez besed....user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 14:06:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3515
14.3.2009 14:30:07   
3jeMi
dan, lejdis! user posted image

kulk sm zadej?

mi smo back z dopusta... bilo jo... neprecenljivo... full smo uživali v sončku, dolgih sprehodih, plavanju, lenarjenju... kljub nenehni akciji (priznam, da sva bila oba, preden sva imela Lovra, velika lenuha), sva si napolnila baterije... user posted image

nekaj utrinkov...
pa smo šli... direkt iz avta v Portorožu v Piran...
user posted image

mamiiiiiiiiii spust me ven, a ne vidiš kako lepo je zunaj...
user posted image

mami, a greva ven, a ne...
user posted image

na tejle postli pa mami spi... jaz bi tudi, pa še ne znam gor splezat... bom pa kmalu...
user posted image

tudi zelo hitro plavam... seveda, če oči pomaga
user posted image

sem se pri zajtrku tako napokal, da sem malo zakinkal z odprtimi očmi, samo, ko je mami privlekla fotoaparat na plano, pa... smile...
user posted image

sem si na petek 13. kupil baseball kapico, nataknil očala in zaspal na soncu...
user posted image

Naša žaba je ugotovila, da se lahko vsede tudi direkt iz ležečega položaja user posted image ... striktno ne mara ljudi, ki rinejo vanj... se obrne stran in začne vpit... so mu pa zelo všeč ljudje, ki se z njim pogovarjajo z "varne" razdalje in če mu je kdo res všeč, stegne rokico proti njemu...

user posted image

p.s. upam, da kmalu padem nazaj not... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 14.3.2009 14:32:44 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 15:31:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
14.3.2009 18:30:33   
3jeMi
v Optiki Ferry v Portorožu... poleg Mignona... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3518
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 19:21:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
14.3.2009 20:10:18   
Blacky30
Jaz bruham in driskam....user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno je res zame bil včeraj petek, 13., ker sem očitno še neko trebušno virozo prinesla domov in zdaj si jo s Tejo deliva. Čeprav se ona dobro drži, enkrat je samo driskala in parkrat bruhnila, drugač pa je dobre volje. Jaz pa......brez komentarja.....kot cota.user posted image  Saj bo, enkrat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3520
14.3.2009 20:49:51   
Majuska
Hoj,

mi smo izkoristili sončen dan in odpeketali na Zbilje, na en fajn sprehod. Tam je Aleksander dobil še kašico in zabaval pol lokala s svojim vzkliki user posted image očitno je bil res lačen user posted image   skratka, bilo je luštno, pol smo šli pa še v šoping in je mami končno prišla do novih čevljev ...

Zdaj pa malce Viktorje spremljam ... spet Slon in Sadež ... user posted image

Blacky, sočustvujem, ravno pred kratkim sem dala to čez. Nič ne pomaga, treba je počivati, kakšen čajček si privošči in čim več spanja. Posebej za vaju user posted image

3jeMi, dobrodošla nazaj user posted image   fino, da ste se imeli res super in da ste si odpočili user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
14.3.2009 22:20:56   
neboglasnica
Oj, ne morem verjeti, da niste skoraj nič napisale. Ja, res je bil lep sončen, pri nas zelo vetroven dan.

Netki, žal mi je, mogoče si boš pa vseeno napolnila baterije.

Kakorkoli že, vedno bolj ugotavljam, kako krivico mi dela ravnateljica pri ocenjevanju delovne uspešnosti in se jezim, hkrati pa pripravljam govor za ponedeljek. Ma, naj mi razloži kaj bi rada. Ne bom več morila. grem spat oz. ležat, ker je z malim nekaj narobe, je tečen, noče spati....kakal je že petkrat user posted image . Zobki??

Nočka,

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 22:56:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 22:57:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3524
14.3.2009 23:07:19   
Nasara88
No da se na hitro pofočkam. Tudi mi smo danes uživali v lepem sončku, kot verjetno večina, glede na zatišje tukaj user posted image

Sem zasledila, da imajo nekateri otroci težave z raznimi alergijami. No bojim se, da bo pri nas tudi nekaj takšnega user posted image Že tri tedne imamo zelo čudno prebavo (kakamo ca. 5x na dan v vseh možnih oblikah, vonjih in odtenkih). Ritka je temu primerno vneta že cel čas in se vnetja nikakor ne rešimo. No pa sem začela malo sumiti, da ni mogoče kriv gluten in sem ga za dva dni čisto umaknila iz jedilnika... no stanje se je malo popravilo in zato se bojim, da je tukaj problem user posted image . Včeraj smo dali blato v analizo in zdaj čakam na izvide. Pa na gastro se morava naročiti... Tiste, katerih malčki so že dali to skozi, kaj pa tam sploh za ene preiskave oz. teste delajo?

No drugače pa mi niti približno še nismo tako mobilni, kot nekateri malčki. Bravo user posted image user posted image user posted image

Nočka

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?