Blacky30
|
Hello! Noč je bila bolj tak-tak. Nejc je kar precej kašljal, Teja mi je proti jutru bruhala, sploh mi ni jasno zakaj. Pa Novalaca mi sploh več noče pit. Pa zjutraj, ko bi se morala zbudit ful lačna, mi poje mogoče 120 ml. Danes pa je pojedla celo samo 60ml, potem pa še to vse zbruhala. Zdaj spi, upam, da se je ne loteva kaj. Če bo to šlo tak dalje, bom morala začet razmišljat o drugem mleku, kravjem npr. Moram P vprašat, kaj meni o tem. Mam še kar nekaj za prebrat, pa malo bom pokomentirala: Metuljčica, srečka, kar se kil tiče. Ti zavidam, veš. Čeprav se niti ne čudim. Glede na to, kolk si ti v pogonu, itak nimaš časa za hrano, energije pa tud ful porabiš. Saj vidiš, da se tud Anji pozna, ker tolk poje, pa se ji nič kaj ne vidi. Pošlji mi naslov, kam ti pošljem tisti 2 kg. Pa, ker si tak fajn osebica, dobiš še bonus še +5 zastonj. Flower, jaz sem menda res še za luno, kar se umivanja zobk tiče. Samo vseeno mi ni všeč to s pasto, ker vsebuje flour in ravno to imajo v sebi tiste tabletke, o katerih je bila takšna polemika, kak so nevarne. Tak da bom s pasto še vseeno počakala, bom pa šla na lov za ščetko. Hvala! Populis, res si preživela krasen rd. Kaj pa darila??? Hitro poročaj. Krasne fotke in filmček tud. Se kar nisem mogla nagledat, kaj zna tvoja bejba. Leclerc - ok, zmagal je! Grem jutri tja po meso, pa da vidimo. Vse, razen perutnine bom nabavla, pa da vidim. Perutnino pa se res splača kupovat v trgovinah Perutnine Ptuj. Ilatic, saj bo bolje, ubogi Tarik! Ampak glavno, da si se prav odločila in šla k P. Zimska, vauuuu, super za tvoj dopust. Si boš pa še privoščila užitkov. Jaz sem ravno včeraj planirala s sodelavko, ker sem čakala na podatek, če in kdaj bomo našo pisarno kolektivno zaprli, tak da je zdaj plan, da začnem delat takoj naslednji dan po izteku porodniške in grem v službo 22.6. Potem pa bom cel julij doma in avgusta spet nazaj. Mogoče boljše, ne? Da grem malo na probo, da se počasi utečem, potem pa spet dolggg dopust, ker bom ful zmatrana, nisem navajena več tolko delat. Oj, Soncica, dobrodošla nazaj! Kje se skrivaš? Pa ful luštne fotke, imaš dva prava lepotca doma. Glede sedenja si me pa nasmejala. Če zna sedet, da se ne prevrže brez kontrole, potem SEDI. Povej, kdaj je to znal. Neboglasnica, kako ste preživeli noč glede na pizza stanje? Upam, da ok. Prst - OMG, kri??? Boga, boga.... Jaz imam tud boleče, samo ko nisem veliko v čevljih, je za vzdržat. Kaj se zgodi v najhujšem primeru, če ne grem rezat? Ker zaenkrat me ne moti tolk, da bi šla. Nisem še prišla do konca, pridem še potem. Teja se je zbudila.
|