metuljcek321
|
Blacky, sam, da ti je uspelo uredit. Noge si pa le dobro pregrej zdaj - to je , ce te zebe - se mi zdi, da potem se clovek tko tezko segreje. Evo, ti posiljam nekaj za dvig temperature: Btw: kaj boste ze delali, da si vzela kredit? Mau puzabla ... sorci ... update me, pliiiiiiz. Hvala. kahlica - midva sva zadnjic videla eno tko cortlih, da se ji nisva mogla upret & tako ima Anja se kahlico nr. 1 ... malo bo se pocakala ... zelja, da bi jedla sama - vsake toliko zagrabi zlico & jo zacne sama koordinirat - obcasno ji rata vse skupaj zanest v usta, vecinoma pa vsenaokoli & je zur na kvadrat. Sicer pa vcasih ona drzi svojo zlicko & maha z njo - ampak to je rahlo motece, ker je hitra kot modri dirkac in se veckrat pocutim silno ogrozena Moram kar spegle tu in tam dat dol rovarka - danes imam tihi dan - se je vreme pri vas kaj izboljsalo? Glede skupne fotke pa: ko pride danes ati domov, naj ga ze kar caka fotkic na mizi in hitro eno foto seanso udarit. Meni so te skupinske slikce tko kjut, jih rada pogledam - od rojstva pa do zdaj, se jih je ze kar nekaj nabralo, pa mala tko hitro raste, da me kar stisne ... nanka, dobr sopingiraj! lili, Anja se tudi med previjanjem zvija in obraca kot ena kaca Ze nekaj casa je ne prevlacim vec v kopalnici na revijalni, ker je to cist prevec adrenalinsko - ustimam ji na puzlih sredi dnevne sobe - zraven v omari imam kremo, robcke & plenicke, pod stajico je spravljena podloga in bombazna plenica, kamor jo potem polozim & to je to. Mi je res bolj prirocno, pa nic ni treba skrbet, ce jo popiha med igrace, ful je placa za rikverc oblacenje itd. Kaj pravis, da bi tudi ti zamenjala prostor "zlocina" ? Priporocam. Majuska, ej, takle zajtrk bi pa bil nekaj. Jaz mam pa zjutraj bolj en tak pticji (beri: nikakav) apetit. Ma, sem se sla glih prej zvagat ... in kaj ugotovim? Da sem shujsala 2 kili - kar tako, za by the way ... maricka, tolk mal nisem imela ze od srednje sole & to ni glih dobr, se nekaj dni nazaj se mi je zdelo, kva sem v formi in oh in sploh ... zdaj mi je pa vse dol padlo. Vceraj na sprehodu sem ugotovila, da moje oprijete kavbojke nekam strlijo od stegen, pa mi je blo sumljivo. Evo, z veseljem vzamem ti 2 kili nazaj - mi jih da kaksna? Vzamem for free! oprane breskve iz kompota - ja, to sem ze zasledila, da nekatere delajo. Ce ni reakcije, ni panike - najbrz. rumenjak - kako ze? Ravno vceraj mi je rekla prijateljica, da je njena P pristas tistih, ki pravijo, da ne pred devetim mesecem ... hm?! Spet tisoc teorij & variant. ribe - jep, zadnje dognanje je, da ze po 7. mesecu ... pri nas jih sicer se ni bilo na jedilniku - smo bolj pocasni. Zdaj mi je kooooncno uspelo zaceti z meskom - probala je ze zajcka, piscanca in purana, pa se ji je dopadlo vse po vrsti. Evo, zdaj je tudi officially vsejedec