Blacky30
|
Mirjam, hvala za recept, je že shranjen, v bližnji prihodnosti pa bo tud realiziran. Da bi Teja jedla sama, še ne nakazuje. Kahlica - smo jo uporabljali, začela sem pri hmmm..... letu in pol, ko sem pleničko čez dan ukinjala. Šele pred kratkim pa smo prešli tudi iz kahlice, ki je bila v uporabi samo še za kakanje, na wc z nastavkom. Družinski izleti - lokacije zbiram, samo babe so pozable predlagat. Jih bom pa sestavila v en seznam potem, ja. Imam še upanje, da še katera kaj napiše. Metuljcek, sorry, pozabla komentirat vašo slikco. Super duper lepi ste, tak cukrasti, da mi je zdaj sladkor padel in se moram spet nafilat. Ne, res, krasna fotka. Samo zadnjič sem mislila, da je Anja bolj možeku podobna, ker se mi je zdelo, da tebi ni preveč, zdaj pa vidim, da tud njegova ni čist, da bi rekla 100% ati. Je bolj babici ali dediju? Naša dva falotka oba vihata nosek po babici (tašči), tak kot to dela ona, ko se smeji in ne rabim pravit, kak je ponosna na to, ne? Aja, doma bomo rihtali balkone, okolico, avto menjali, zaostanke pokrili, itd. za vsega po malem jemljem kredit. Ufff, hvala za ogrevanje ala Depp. Tinky, tako leseno stojalo iz Obija imamo mi na vikendu, pa gugalnico gor, samo ono z desko, pa se Nejc noče gugat, se boji, da bo nazaj padel. Tole iz Pikapolonice pa je Nejc dobil za 1. rd in je že davno prerasel, tak da zdaj čaka na Tejo. Jo imamo pa na kovinskem stojalu, kjer sta bili že 2 gugalnici gor, ko smo kupili. Imamo pa tud plastični peskovnik, tobogan in hiško. Da dobiš še malo idej. Glu3, bogi Tian, naj mu bo kmalu boljše! Si šla k sosedom preverit? Nanka, kolk si dala za trampolin? Flower, midve pa sva na istem. Mam tud laptopa na mizi v jedilnici skoz. In pod mizo, ko imamo kosilo. In v omari, ko pride obisk. Rebeca, vidiš, kak smo različni. Ti se ne moreš navadit na jogurte od Hoferja (Milfina al kak že), jaz pa samo nanje še prisegam, ker so najboljši, kar sem jih kdaj jedla. Sploh bananin, mnjami.....tak kremni okus. Pa pudingi....mmmmm..... Pigama, upam, da ni preveč bolelo, šivi mislim. Breskve - hmmm, zdaj si me pa prestrašla. No, mogoče pa jaz tud še malo počakam. Moya, nismo te odpisale, ne ne. Samo s seznama dam dol tiste, ki se 3m ne javijo z novimi podatki. Si pa še vedno naša. Ok, čas, da grem spat, da malo noter spravim. Sem čist omotična, čeprav je popoldanski čvek ful pasal. Pa Teja ga je razturala popoldan. Začela je plazit po vseh štirih po sedežni, pa skakat kot zajček na vseh štirih, pa kar iz ležečega položaja se je vsedla pa iz poze na vseh štirih se je usedla. Mislim, še dopoldan ni bilo nič od tega. Noro!!! Bom videla, kaj bo jutri na tleh ustvarjala, če to pomeni, da si že zasluži polžka. Nočko.
|