|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 19:13:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
13.3.2009 19:23:31   
netki
ola punce user posted image

se opravičujem, ker nisem odgovorila na vaše pozive, ampak enostavno nisem imela volje za RR, sem zdele na hitro prebrala in HVALA za skrb....lepo je brat da te en pogreša...ampak nisem zanalašč!!!!!

takole je.....

enostavno povedano imam krizo, sem na tleh, brez volje do česarkoli in se počas sestavlam nazaj......danes sem se na zraku in sončku nafilala z energijo in sem se vrnila k vam. Nisem imela volje pisat, ker itak skoz morim z enimi problemi....sej v podrobnosti se ne bom spuščala, ker se po mnenju nekaterih smilim sama sebi kot ste že lahko prebrale....samo se mi zdi da vam moram na grobo povedat zakaj me ni blo...in le to je namen tega posta

skratka pogrešala sem vas ful......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3477
13.3.2009 19:39:54   
metuljcek321
Soncica, WB! Se kaj se javi!!!

populis, legendarni filmcek & slikice. Od sile je tale tvoja Lara.

zimska, user posted image  za dopust!!! 1A - pa si jo res uspela narajmat, ko je bila dobre volje - jupi! In se OPB, tko na izi - ma, enkratno! Zdaj se bos pa morala kar veseliti sluzbe, kaj?

netki, le pogumno, naj ti sonce dvigne razpolozenje in te ponese na dobra stara pota.

Blacky, spomladanska utrujenost? Pravilno, da si si oddahnila - spocita mama je dobra mama.

Kje je pa hd? Lost in space? O, btw: vceraj je bil pa zadnji del 4. sezone Losta --- sem posnela & bova pol gledala. Can't wait ... za 5. sezono se je pa ze frendica ponudila, da mi jo da - jo zdaj dol vlece sproti .... hura, hura, hura. Flower, si ti rekla, da je napeto k strumpantelj? Ouje!

neboglasnica, pridna glede tecajev - to je fino, da se tkole organiziras in ohranjas kondicijo - I like it a lot! Pa shit za noht - naj te tvoj razvaja danes.

Oooo, malcka bo treba ustimat & dat spat ... Mi je mrknila pred pol ure, ampak to je ciiiist prekmalu ... Anja, Anja, .... jo ze klicem ... night, night, lep vecer zelim

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
13.3.2009 19:42:37   
ksenci
na brzino, kr sm smo se spet cel dan potepal. pišuka, jutr pa nikamor!user posted image zapravla celo premoženje, tako da sm za ta mesec iskoristla vs bonususer posted image kupla sm si neki za obut, kr ne morm nč več obut zarad te user posted image zanohtnce. v pondelk sm naročena k zdravniku, me je strah, da me pošlje na kirurgijo. neboglasnica boma skup v bolniški, da nama ne bo dolgcajtuser posted image
a, ja. včeri se je Aljaž zbudu po pol ure spanja in je rogovilu do 22. pa tak sm se veselila, ko je sam tak kmal zaspaluser posted image
pokomentiram sam par stvari na hitro

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Jah, jaz ne morem zaspat obrnjena k njemu, vendo se stran obrnem in zlezem čisto na rob postelje. Moj včasih reče, da bom dol padla. Ne vem zakaj sem tak navajena.
V bistvu je en del krivo tudi to, da mojmu niti obliži za smrčanje ne pomagajo, tak da če sem čisto preveč blizu njega, so decibeli prejaki in moje uho tega ne prenese. user posted image user posted image  Večinoma zaspiva obrnjena vsak na svojo stran.

kot bi jz napisalauser posted image user posted image user posted image

juno- vse najboljšeuser posted image
moya- ja alergičen je na jajce- so mu pokazali krvni in kožni testi. HB ni kaj druga in kr gre. glede podaljašanja porodniške, pa mislim, da si upravičen, če je otrok hud alergik.
lili- colgete- prva zobna ščetka, ampak noče glihuser posted image
flower- a še nimaš izvidovuser posted image jz sm dobla tam nekje po mescu dni
zimska- tud nuju ni nič domauser posted image
netki- sm te pogrešalauser posted image
sm srečala umpo z njunima dvama v šparuuser posted image

grem tamalga spat spravt, pol pa še tavlkegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3479
13.3.2009 19:58:04   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Joj, jaz imam zadnje čase take probleme Aljaža previt, pa umit pa namazat z oljem. On bi na previjalni bil kr naprej na trebuhu, pa to tako da z glavo visi mal čez previjalno in gleda dol. Tak da ga moram skoz držat da mi ne pade dol. Večinoma ga pustim kr tako in ga zrihtam s hrbtne strani, plenico mu pa pol na hitr naštimam, ko ga obrnem. Se pa ful dere, če ga dam na hrbet in imava prave borbe da se spet ne obrne na trebuh.

haha. Kot bi nas opisovala. Čist isto se pri nas dogaja. user posted image

umivanje zobkov - jaz uporabljam to ščetko: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159360  Uporabljam pa trenutno to gumjasto srednjo. Paste tudi še ne uporabljamo. Se pa tut kakšen dan zgodi da mu pozabim podrgniti. user posted image

tole sem uspela v današnjem dnevu pokomentirat. Post namreč pišem že cel dan. user posted image

Zdajle mi je pa Jan jokal eno uro non stop. Niti za sekundo ni nehal. Pa mu ni pasal v postelci, na rokah, na tleh. Nikjer! Tolk je jokal da sem potem še jaz zraven ker se mi je tko smilil. Pa še sama sem doma. user posted image   Nimam pojma kaj mu je blo. Zdaj je pa omagal in zaspal. user posted image   Sem čist frtik tko da danes ne morem komentirati dalje in grem samo še spat.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 20:25:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 20:29:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 20:31:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
13.3.2009 20:42:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica, pridna glede tecajev - to je fino, da se tkole organiziras in ohranjas kondicijo - I like it a lot! Pa shit za noht - naj te tvoj razvaja danes.

Če ga kje najdeš, mi povej. user posted image se je izgubil v svetu nogometa.

Netki: user posted image , ojla, pomlad je boljša za razpoloženje.... Manjkal mi je tvoj metuljček. Zdaj moraš biti večkrat tu, da nam metuljček prinese pomlad.

Populis: user posted image za Laro!

Neposredna povezava do sporočila: 3484
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 20:45:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3485
13.3.2009 20:55:44   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: netki

ola punce user posted image

se opravičujem, ker nisem odgovorila na vaše pozive, ampak enostavno nisem imela volje za RR, sem zdele na hitro prebrala in HVALA za skrb....lepo je brat da te en pogreša...ampak nisem zanalašč!!!!!

takole je.....

enostavno povedano imam krizo, sem na tleh, brez volje do česarkoli in se počas sestavlam nazaj......danes sem se na zraku in sončku nafilala z energijo in sem se vrnila k vam. Nisem imela volje pisat, ker itak skoz morim z enimi problemi....sej v podrobnosti se ne bom spuščala, ker se po mnenju nekaterih smilim sama sebi kot ste že lahko prebrale....samo se mi zdi da vam moram na grobo povedat zakaj me ni blo...in le to je namen tega posta

skratka pogrešala sem vas ful......user posted image

netki - brez zamere - kaj če bi poiskala eno pomoč? mogoče pa rabiš kakšne AD? da ne boš še globje šla... mislim, da ti znajo ene punce kaj več povedat. daj, sprejmi pomoč od koga in pojdi po kak strokoven nasvet. mislim, da ti bo bolje potem.
pa brez zamere.

ja vem....nč ne zamerim, sej glede na moje pisanje tuki je to več kot očitno...ampak kaj ko ne vem kam naj se obrnem, pa sploh ne vem kaj mi je...tko težko je to enmu razložt....

Neposredna povezava do sporočila: 3486
13.3.2009 21:03:29   
netki
sicer pa mala dva spita, ati je šel na pir....a vam neki povem.....jutr gre pa mami u lajfuser posted image user posted image user posted image ...komi čakam in upam da bo fajnuser posted image ....dobimo se 4 kolegice iz srednje šole sicer tud vse iz okolice in smo ble vedno skup, ampak one zdej k majo partnerje in ena že otroka, so čist ven padle in sploh ne znajo več uživat ženski večer...zdej sem jih jst nekak prepričala da gremo mal v celje pogledat kaj se kej dogaja in da bomo mal dlje, ne glih do osmih zvečer...upam da nam rata!!!!

in ravno zdele ugotavlam kako bo fajn k bo pomlad....bom več zuni in mal migala, ker sem celo zimo not čepela (no večinoma) in sam jedla in tuhtala in se sekirala....po moje je to mal krivo, enostavno se ni dal več dihat med štirimi stenamiuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
13.3.2009 21:28:41   
lidija***
Še jaz se pofočkam!

Smo imeli cel teden gužvo. So bile vse tri doma. Klara je spet prinesla uške iz vrtcauser posted image user posted image user posted image  in sem imela ful dela.

Vse najboljše slavljenkama Juno in Populis!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Netki-user posted image user posted image user posted image

Zelo lepe fotkice!! Prav vse.

Blacky- pri nas v jaslicah na začetku user posted image  lahko malo zadremajo, kosilo imajo malo čez 11, potem pa spijo do 14h. zaspančki lahko tudi več. Jaz bom en mesec prej-avgusta uvedla tako spanje. Če pa user posted image  pridejo v vrtec ob 6h, potem pa gredo tudi zjutraj spančkat. Nič se ne sekiraj. Prvi mesec je hudouser posted image , potem pa je tako fajn, ko radi grejo.user posted image
Metuljček- ali se sami slikate-vsi trije skupaj?
Neboglasnica- zakaj sta imeli sistematiko? Kdaj ima Sara RD? Mi nismo imeli nič sedaj. Ali ni pred šolo sistematika?

Nič, lepo je, ko se oglasijo punce, ki se dolgo ne.user posted image Jaz sem zelo vesela za vse izgubljene dušiceuser posted image user posted image , da se vsaj malo pofočkajo, povejo mere.

Blacky- prosim medvedka za Mojco- 7m, 3t

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 21:29:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
13.3.2009 21:31:14   
lidija***
Netki- kam pa greste žurat? Ali malo po lokalih? To bo fajn. Kar privošči si, brez slabe vesti. Pa drug teden tudi!

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 21:37:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 21:46:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3492
13.3.2009 21:58:51   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Netki- kam pa greste žurat? Ali malo po lokalih? To bo fajn. Kar privošči si, brez slabe vesti. Pa drug teden tudi!

ne vem.....ma ena kolegica RD pa bo povedala,...najprej neki popapcat, pijačka, mogoče kino, pa mal po lokalih

Neposredna povezava do sporočila: 3493
13.3.2009 22:55:51   
Majuska
HD - se mi je kar zdelo, da si čist v biznis padla ... a si potlej našla koga, ki bi ti postavil spletno stran? Go on, girl - me smo s tabo user posted image

populis - vaša Lara je res od sile, sem pogledala filmček in ga pokazala še dragemu - se je zasmejal in komentiral "se bojim, da nas to še čaka..."

netki - čisto verjamem, da je hudo s takole krizo ... mislim da bo res veliko bolje zdaj na pomlad, veliko lahko pomaga da si zunaj z otroci, da se ne predajaš smotanim mislim. Me smo s tabo, drži se! user posted image

aja, skupna odeja - pri nama se sigurno ne bi obnesla, imava namreč vsak svojo. Glede na to, da se večinoma oba zavijeva kot bubice, bi se pri skupni najbrž kar stepla, kdo bi jo več dobil user posted image

Uh, a sem povedala, da smo zatipali prvi zgornji zobek? user posted image Od decembra smo imeli le dva spodaj, potlej pa celo večnost nič ... no, zdaj je zgoraj pokukal ven prvi. Ni čudno, da je Aleksander grizel vse, kar je prišlo pod roko user posted image

Od kdaj se pa šteje, da se malček postavlja na noge? Naš bi že ful stal namreč ... ampak še ni stabilen.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
13.3.2009 23:09:08   
Blacky30
Mirjam, hvala za recept, je že shranjen, v bližnji prihodnosti pa bo tud realiziran.user posted image
Da bi Teja jedla sama, še ne nakazuje.user posted image

Kahlica - smo jo uporabljali, začela sem pri hmmm..... letu in pol, ko sem pleničko čez dan ukinjala. Šele pred kratkim pa smo prešli tudi iz kahlice, ki je bila v uporabi samo še za kakanje, na wc z nastavkom. user posted image

Družinski izleti - lokacije zbiram, samo babe so pozable predlagat. Jih bom pa sestavila v en seznam potem, ja. Imam še upanje, da še katera kaj napiše.user posted image

Metuljcek, sorry, pozabla komentirat vašo slikco. Super duper lepi ste, tak cukrasti, da mi je zdaj sladkor  padel in se moram spet nafilat.user posted image  Ne, res, krasna fotka. Samo zadnjič sem mislila, da je Anja bolj možeku podobna, ker se mi je zdelo, da tebi ni preveč, zdaj pa vidim, da tud njegova ni čist, da bi rekla 100% ati. Je bolj babici ali dediju? Naša dva falotka oba vihata nosek po babici (tašči), tak kot to dela ona, ko se smeji in ne rabim pravit, kak je ponosna na to, ne?user posted image user posted image
Aja, doma bomo rihtali balkone, okolico, avto menjali, zaostanke pokrili, itd. za vsega po malem jemljem kredit.user posted image
Ufff, hvala za ogrevanje ala Depp.user posted image

Tinky, tako leseno stojalo iz Obija imamo mi na vikendu, pa gugalnico gor, samo ono z desko, pa se Nejc noče gugat, se boji, da bo nazaj padel. Tole iz Pikapolonice pa je Nejc dobil za 1. rd in je že davno prerasel, tak da zdaj čaka na Tejo.user posted image  Jo imamo pa na kovinskem stojalu, kjer sta bili že 2 gugalnici gor, ko smo kupili.
Imamo pa tud plastični peskovnik, tobogan in hiško. Da dobiš še malo idej.user posted image

Glu3, bogi Tian, naj mu bo kmalu boljše!user posted image user posted image user posted image user posted image
Si šla k sosedom preverit?

Nanka, kolk si dala za trampolin?

Flower, midve pa sva na istem. Mam tud laptopa na mizi v jedilnici skoz. In pod mizo, ko imamo kosilo. In v omari, ko pride obisk.user posted image

Rebeca, vidiš, kak smo različni. Ti se ne moreš navadit na jogurte od Hoferja (Milfina al kak že), jaz pa samo nanje še prisegam, ker so najboljši, kar sem jih kdaj jedla. Sploh bananin, mnjami.....tak kremni okus. Pa pudingi....mmmmm.....user posted image

Pigama, upam, da ni preveč bolelo, šivi mislim. Breskve - hmmm, zdaj si me pa prestrašla. No, mogoče pa jaz tud še malo počakam. user posted image

Moya, nismo te odpisale, ne ne. Samo s seznama dam dol tiste, ki se 3m ne javijo z novimi podatki. Si pa še vedno naša.user posted image

Ok, čas, da grem spat, da malo noter spravim. Sem čist omotična, čeprav je popoldanski čvek ful pasal. Pa Teja ga je razturala popoldan. Začela je plazit po vseh štirih po sedežni, pa skakat kot zajček na vseh štirih, pa kar iz ležečega položaja se je vsedla pa iz poze na vseh štirih se je usedla. Mislim, še dopoldan ni bilo nič od tega. Noro!!! Bom videla, kaj bo jutri na tleh ustvarjala, če to pomeni, da si že zasluži polžka.user posted image

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3495
13.3.2009 23:14:32   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: moya

Blacky - sem se poboljšala a ne user posted image . A še vedno zbiraš mercator nalepke?

Ne več, hvala. user posted image  Sem že dvignila 5 paketov, pa zadnjič mi je teta radodarno podarila pik še za 2 kompleta, tak da jih bom imela zdaj 6, ker sem enega dala mami. Ti bo pa Glu3 zelo hvaležna, ona jih še zbira.user posted image

Aja, pa zelo si se poboljšala, 1A. user posted image user posted image user posted image  Samo glej, da te ne bo potem spet minilo.user posted image user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
13.3.2009 23:21:58   
lex
helow

vidim, da ste pridne s čvekajem. jaz sem se malo oddaljila od rr ker  mi enostvno ne znese, pa po fb malo več brskam, ker mam gor folk, ki ga res dolgo že nisem videla. Se bom poboljšala obljubimuser posted image .

vidim, da se pogovarjate v trgovinah. Jaz pa nikakor ne morem v lidla. me je v SG tako odbilo, da sploh ni šans da kaj tam kupim. Grem raje v hofer. v radljah si stojita nasproti. in ja blacky njihovi jogurti in pudingi so superca, pa moja dva obožujeta njihove cordon blue, ki so pri nas vedno v rezervi, če je treba kosilo na brzino.

odeja - 1 skupna odeja pomeni pri nas pokol medvedov, ker se pobijema ponoči. se prej stiskama, na koncu sva pa na čisto kontra stani, ko bi bla skregana. posteljnina - jo obožujem, najbolj rdečo barvouser posted image user posted image

ja nič grem jaz mojo odteklino v red sparvit, ker sem ko bi mela pod licem zrel paradajz. včeri sem mela randi pri dr. ciglerjevi - se spomnite govora o čeljustni kirurginji?, ki se je bolji še "možek" od hruške? o ja baby v četrtek grem dat ven šive pol me pa ne vidi več kdaj!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
13.3.2009 23:26:42   
lex
vsem bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem zobkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem napredkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem vragolijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slikce so itak krasne da dol padeš

in JUNO IN POPULIS VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
14.3.2009 7:46:01   
ilatic
Dobro jutro!
Tarik ima še vedno vročino! Ponoči sva vstala ob 2h, dala sem mu svečko in HB je zaspal nazaj, a se je zopet zbudil z 38. Bogec!

Populis Lara je čudovita. Taki mali vragec je!user posted image

Netki pojdi do osebenga zdravnika. To ni nič sramotno, povej ji kaj te muči po moje ti niti ne bo teba do psihiatra če ga nočeš ker ti že on lahko prepiše AD.

Danes bo lep sončen dan jaz pa bom morala biti s Tarikom cel dan noter.user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
14.3.2009 8:10:15   
neboglasnica
Dober dan!

Matr smo že toliko časa pokonci, da je že skoraj poldne za nas.

Dzanika: je Jan lepo prespal? In user posted image zate. kadar je hudo, je fino, če lahko koga pokličeš. Lahko tudi mene.

Lidija: sistematiko sem imela z Ano in to kao pri petih letih. Takrat je to temeljito (pritisk, platfus, vid, motorika, holesterol...). Sara bo pa poleti 10 let. Pred šolo je samo površni pregled in 3x cepljenje.

Netki: user posted image . Meni je pomagal RR in klepet s prijateljicami. Čimvečkrat sem pojamrala, tem lažje mi je bilo. Verjamem vate, da se ti bo izšlo. Drugače pa ti je Ilatic svetovala kaj in kako. Ona že ve.

Ilatic: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Tarika

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?