|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
13.3.2009 21:26:09   
bella02
I'm back toouser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
13.3.2009 21:31:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

I'm back toouser posted image

wiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
13.3.2009 21:34:52   
matejchi
Erin in bella user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
13.3.2009 21:39:03   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Erin in bella user posted image

Hvala, hvala...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
13.3.2009 21:55:31   
bella02
Tudi midve sva doma. Kolk te to zmozga! Zanimivo mi je, da me je včeraj in danes začela glava bolet po tem, ko sem šla ven iz bolnice. No, povedali nama niso nič novega. Današnji odvzem krvi je potekal brez joka. Sem čakala zunaj in kar čakam, kdaj bo jok. In takrat mi jo sestra prinese nazaj. Mi je sama povedala, da je bila tiho kot miška, ker sem jo verjetno zelo začudeno pogledalauser posted image .
Zjutraj sva že doma nalimali na rito vrečko za vodo, pa smo vodo dobili šele v tretjem poskusu, ker se je 2x zraven še pokakala. Se mi je smilila zaradi tistega limanja vrečke. Pa se je tudi Teja super držala.
Tudi današnja kri in voda sta BP, bodo pa še naredili teste za alergijo. Kontrolo imava čez 14 dni v bolnici pod Lj. gradom. Danes se ni stresla niti enkrat. Torej je šlo očitno res za stopnjo v razvojuuser posted image user posted image user posted image . Uradna diagnoza je Benigni ne vem kaj (ne znam prebrat), odpustnico pa itak pošljejo po pošti.
Ne morem povedat, kako sem vesela, da se je tako izteklo. Po črnih scenarijih, ki si jih naredimo sami, je tak zaključek fantastičen.
Vesela sem tudi za Tilna, ker so mu postavili diagnozo in bodo težavo kmalu rešili. Sta pa veliko pripomogla Erin in njen user posted image , ker sta vse tako preučila in bila vztrajna pri zdravnikih. Upam, da se bo Tilen zavedal, kakšna starša ima.
Erin, sva s Tejo hoteli prit na obisk do vaju, pa mi je setra odsvetovala. Moram pa reči, da sem jaz imela opravka s samimi prijaznimi sestrami. Tudi dr. Rogač mi je odgovoril na vse, kar me je zanimalo.
Sem pa doživela eno zelo žalostno dogodivščino. Včeraj je v sobo prišel mali fantek, po rodu Ciganček. In ker je mali revež bolan (ledvičke mu ne delajo in ima kateter), so se mu starši enostavno odpovedaliuser posted image user posted image user posted image . Kako je to hudo! Tisto luštkano (sam reeees luštkano) malo nebogljeno bitje je ostalo samo le zato, ker je bolnouser posted image . Ko ga je sestra hranila in ga stisnila k sebi, se mi je zdelo, da jo je pogledal in si mislil: "Kako si ti prijazna do mene." Joj, sam res žalostno.

V glavnem, midve sva doma, zdravi in končno smo spet skupaj!

Zoja Miša, dej mi pošlji tisto drugo cifro, je nimam.

Za srečanje še ne vem. Upam, da mi uspe priti!

Še enkrat hvala za vse lepe, spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image

Nič, grem kar spat, da si napolnim baterijeuser posted image . Nočka

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
13.3.2009 22:04:16   
bella02
Matejchi, hvala hvalauser posted image !

Rada bi se zahvalila Teji - da me je odpeljala malo od doma, Tjaši - ker me ni preveč pogrešala. očitu - ker tako vem, da ga mam zelo rada, tašči - ker ji ni blo treba kuhat zame, svaku - ker me je vozil, vsem vam - ker sta držale pesti za Tejo in Tilna, Tilnu - ker smo se lahko spet srečali, vremenu - ker nisem rabila dežnika, snegu in dežju  - ker niste padala, semaforjem - ker so bili kar hitro zeleni, dieti - ker mi ni bilo treba mislit, katere čokoladice še nisem vzela na avtomatu, stopnicam - ker so mi vzele 500g in še vsem ostalim!!!
Aja, pa mir na svetu želim!user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
13.3.2009 22:10:42   
buhtlčk
Erin in bella dobrodošli nazaj!! user posted image  

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
13.3.2009 22:14:56   
matejchi

Rada bi se zahvalila Teji - da me je odpeljala malo od doma, Tjaši - ker me ni preveč pogrešala. očitu - ker tako vem, da ga mam zelo rada, tašči - ker ji ni blo treba kuhat zame, svaku - ker me je vozil, vsem vam - ker sta držale pesti za Tejo in Tilna, Tilnu - ker smo se lahko spet srečali, vremenu - ker nisem rabila dežnika, snegu in dežju  - ker niste padala, semaforjem - ker so bili kar hitro zeleni, dieti - ker mi ni bilo treba mislit, katere čokoladice še nisem vzela na avtomatu, stopnicam - ker so mi vzele 500g in še vsem ostalim!!!

a ti misliš, da so voščila in pozdravi zastojn..user posted image katero jim pa pesem zavrtimo?user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
13.3.2009 22:34:11   
K_a_t_j_a
Erin in Tilen ter bella02 in Teja user posted image user posted image user posted image user posted image joj kaj vse ste morali dat skozi!user posted image
Erin prav si naredila in jih napiz..... Naše zdravstvo je en velik user posted image ! Verjamem, da si izmozgana in hvalabogu, da to izzveni. Bogi Tilen, kak dolgo je moral bit lačen.user posted image Hvalabogu, da je s Tilnom in Tejo vse vredu.user posted image
bella02 ja tole je pa res žalosta zgodbica.user posted image Ne vem kako se lahko odrečeš lastnemu otroku??user posted image user posted image Groza, ti ljudje nimajo srca, ampak kamen.user posted image
Zoja Miša hvala za čestitke za atija.  Pa sej ti nisi stara.user posted image Kake maš! Ti si še mlada in luštna mamica! Nikar se ne počuti stara, ker zelo dobro zgledaš!user posted image
anita goitan midva sma tendo kupila v eni trgovini v Šenjurju, imajo jo pa tudi mislim, da v Merkurju, pa Bauhaus, pa mislim da tudi Merkator centrih (gradnja in tehnika).
Nasvete glede jogurtov in jajčnega rumenjaka pa žal jaz ne morem dat, ker Jan tega na žalost ne sme jest.
Ryssa jaz sem Janu kupila zelo lepo prehodno jaknco v C&A. JIh imajo več vrst. Pa bombažna je. Ni nobena sintetika ali poliester.
nyna84 user posted image user posted image user posted image za 7. zobek!

Tak, upam da se vse pokomentirala, če sem pa kaj pozabila se pa oproščam. Midva sma danes peljala Jana slikat za osebno in sma ga komaj nasmejala za tisto veselo sliko, ker je že bil bolj zaspan. Je bla moja sestra zraven, tako da je še ona pomagala, da se je nasmejal.
24.4. imamo dermatologa, nas je tja napotil P, ker ima Jan atopični dermatitis in je rekel, da je fajn, da gremo zaradi tega še k dermatologu. Imamo v enem tednu spet 2krat laufanje okoli zdravnikov.

Lep vikend vsem želim! Pa veliko sprehodov ter cartanja  z našimi user posted image in user posted image !

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
13.3.2009 22:36:32   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

a ti misliš, da so voščila in pozdravi zastojn..user posted image katero jim pa pesem zavrtimo?user posted image

Jan Plestenjak: IZ PEKLAAAAAAAAA DO RAJAAAAAAAAAAAA
(kaj sploh vprašaš?)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
13.3.2009 22:36:46   
kaja02
user posted image user posted image user posted image  sem napisala cel roman pol pa me je ven vrglo

ryssa- ja v Celju mam P, naša je Zupančeva, jo je mela že Kaja in je zakon, ženska na mestuuser posted image

sayuri- naša ma pa najraje svoje čeveljčke, če jo želim utišat, oz. pomirit na previjalni ( se suče kot vrtavka) ji dam čeveljček v roke, pol pa se čudi, pa stoka pa ah, oh, ...ga liže in gode zraven, je ful faca, sam zdaj še gre, ko bo mela pa nogo 40. pa upam, da ne bo čevlja žvečlauser posted image

erin- user posted image  za Tilna

bella- user posted image  za Tejo

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
13.3.2009 22:44:17   
Erin

user posted image user posted image user posted image FAca si!

Glede unega fantka pa res..žalostno... taki ljudje sploh ne bi smeli imeti trok..mater no..sej ni to stvar ki jo pa lahko zavržeš če ne dela brezhibno..to je ja, mali fantek iz mesa in krvi, življenje, duša..kako lahko nekdo svojega otroka tako zavrže...grdobe grde...upam da bo našel nekoga ki ga bo ljubil in skrbel zanj..revež nesrečni...user posted image user posted image user posted image
......................................................
Ne vem zakaj ti je sesta odsvetovala obisk..meni je bilo pa dolgčas...bi bila prav vesela če bi prišli s Tejčico smejčico..user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
13.3.2009 23:09:58   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image FAca si!

Glede unega fantka pa res..žalostno... taki ljudje sploh ne bi smeli imeti trok..mater no..sej ni to stvar ki jo pa lahko zavržeš če ne dela brezhibno..to je ja, mali fantek iz mesa in krvi, življenje, duša..kako lahko nekdo svojega otroka tako zavrže...grdobe grde...upam da bo našel nekoga ki ga bo ljubil in skrbel zanj..revež nesrečni...user posted image user posted image user posted image
......................................................
Ne vem zakaj ti je sestra odsvetovala obisk..meni je bilo pa dolgčas...bi bila prav vesela če bi prišli s Tejčico smejčico..user posted image

zato, ker je bilo končno malo sonca po dolgem času...user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
14.3.2009 8:42:54   
buhtlčk
Jutro

kar težko verjamem, da jaz dons kavo kuham, najbrž RR ne dela , ampak tukej mate, za vsak slučaj, da ne boste brez...no ne gre, nikakor. Same si jo skuhejte
user posted image

Al pa tkole, če bo delal
user posted image Jupiiiii, moje prvo kuhanje kave user posted image . Tale shrani.si je pa zakon.

Današnja noč zmaga, v negativnem smislu. Pol polnoči, pol dveh, potem pa na max 45min do jutra. Je blo spet vse zeleno, očitno ga je fajn zvijal. Glavn da ni sluzi.

Katja mi mamo tud AD (dermatitis). Poročaj prosim kaj boste opravili pri dermatologu, nas tja niso napotili. A v Rogaško še kaj greste, al ste šli samo po diagnozo? No pri nas, zdaj ko smo izločili mucija pa jemo antihistaminike, se je koža skor čist uredila. Samo še po obrazu je mal, samo je veliko boljše. Se je pa takoj poslabšalo, ko nisem zdravil dajala.

Men se pa očitno obeta en mali mastitisek. me desna tako boli. Dajem gor pogrete tetre, pa upam, da bom sama zrihtala. Drugač pa zdravnik v pon.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 14.3.2009 8:45:34 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
14.3.2009 9:21:49   
Ryssa
Erin in bella super da je vse ok user posted image  user posted image

Katja hvala za info za jaknico in ca, bomo šli pogledat.
V hm-u nič pametnega, v bistvu imajo več vrst jaknic, samo ni bilo številk pa niti niso bile ne vem kaj....

kaja jaz sem kar na slepo izbrala P, v Celju pa zato, ker ta v Laškem je user posted image , pa še skupaj je čakalnica za bolne in zdrave user posted image
Je pa kar vredu, zaenkrat sem zadovoljna.

buhtlčk in katja ste bogi s temi alergijami user posted image

buhtlčk spumpaj si mleko če imaš pumpo, če ne ti pa naj tamali ven potegne. Boljše to, ne si želet mastitisa, jaz sem bila zelo blizu - samo blizu, pa je tak bolel da so mi solze tekle ko sem pumpala ven, pa me ne spravi vsaka stvar s tira. Al pa pod vroč tuš pejd. Upam da ne dobiš tega user posted image

No, men je el. pumpa crknila, bemtiš user posted image Moj se trudi da bi jo popravil, če je ne bo, bom pa kr po hitrem postopku nehala s pumpanjem, ta ročna me tak jezi, električna je vsaj bolj komot.

Uživajte danes v lepem vremenu, mi bomo menda šli na šmohor.

Zjutraj najprej naredim par sklec, kot se za tapravega deca spodobi:

user posted image

Smeško:

user posted image

Lump:

user posted image

Sad eyes:

user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
14.3.2009 9:49:44   
buhtlčk
Ryssa delam na tem, da ne bo. Bom poskusla še pumpat, zaenkrat tele vroče cunje nekej blažijo. Pod tuš grem pa tud v naslednji rundi spanja od tamalga. Pa ne morš verjet, striktno jih vsak večer pod vročim tušem masiram. Se jst tud tega bojim.
Lepe slikice, tele sklece so mi sploh všeč user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
14.3.2009 10:35:03   
anita goitan
danuser posted image
Zoja spi, moj user posted image peče, kuha,..jaz likam..potem pa šibamo nekam na luft z nahrbtnikom
bejba ma dns 7muser posted image in seveda bomo proslavili, v pondelk pa še 1x
čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
14.3.2009 10:41:07   
buhtlčk
Krysia - ROK
košuta - TEODOR
anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

čestitke za 7 mesecev!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
14.3.2009 12:33:00   
Krysia
Erin, sam da sta doma in da je vse tole matranje mim! Pa fajn, da bo tole hitr izzvenelo. O zdravstvu ne bom, ker ... grrrrr ... Pa res bi vama lahko povedal, da tistega zdravila ni v vsaki lekarni. Mislim .. kr neki. Vi se pa zdej fajn pocrkljejte doma!

Bella02, no, pa ste tud vi doma in ste bolš! Super! Pa upam, da se Teja ne bo več stresala in da je bla res sam faza v razvoju. Dobe sta z Erin, da sta vse tole tko prestale ... Za glavobol ti pa čist verjamem - bi blo čudno, če te ne bi glava bolela ...

Buhtlčk, hvala za čestitke. Pa ne fasat mastitisa! Kr naj Gašper fajn je ... a se lahko midva enkrat čez teden oglasiva, če že dans ni ratal? Sam če bom svojo ladjo že znala upravljat user posted image

ZOJA, TEODOR in PIA, vse najboljše za 7ko! user posted image user posted image

Ryssa, men so tud tele vaše sklece všeč user posted image user posted image , pa tud ostale slikce so super.

Cebrca, mi je zelo žal, da je z Ivanovim dedkom tako hudo ... in razumem, da si bolj mal tle gor. user posted image

Zoja Miša, jst bi tud tvojo telefonsko, prosim ... sej lahko mi jo daš na srečanju al pa na plavanju, ni panike ...

Tamy30, itak da smo umazane, ko hranimo naše otroke - to verjetno paše zraven ... pr nas je tko, da če me že Rok ne umaže, se pa sama popackam ... neroda pač user posted image

srečanje: jst sm za supernovo, 19.3.

No, mi smo uspešno pripeljal domov avto na petek , 13. user posted image Jutr se gremo pa potepat, sam še ne vemo, kam - verjetno na morje ... user posted image user posted image . Zdej vas pa zapuščam, ker se je moj user posted image odloču, da bo cel vikend z nama. Tko da ... je treba izkoristit ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
14.3.2009 13:44:26   
buhtlčk
O moj otrok je zaspal, luksuz. Grem kar na kavč user posted image

Krysia vidva kar pridita. Ladje pa - več jih voziš, bolj ubogajo :) Verjemi, sem se jo začela učit vozit v osmem mesecu nosečnosti. Sem se učila poleg še uporabljat ogledala, ker obrnit se nisem več mogla user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
14.3.2009 15:25:07   
Erin

user posted image  

user posted image user posted image user posted image

user posted image    
28.6.2008 - mishel (PDP 5.8.2008)
DAVID
rojstvo ob 12:43 - 2685 g in 47 cm

user posted image
8.7.2008 - Maja T. (PDP 8.8.2008)
ZARA

rojstvo ob 12:30 - 2200 g in 46 cm
  user posted image 23.11

user posted image user posted image
11.7.2008 - sayuri (PDP 5.8.2008)
ZARA    
rojstvo ob 10:29 - 2490 g in 48 cm

user posted image 11.11.
user posted image 22.2.
LOVRO
rojstvo ob 10:31 - 2600 g in 49 cm
user posted image 11.11.
user posted image 1.2.

user posted image
11.7.2008 - Neža7 (PDP 18.8.2008)
  NEŽA 
rojstvo ob 10:32 - 2260 g in 45 cm
user posted image 11.11.

user posted image
15.7.2008 - Gajka (PDP 28.7.2008)
  ROK
rojstvo ob 2:36 - 3430 g in 52 cm   
user posted image 20.12   

user posted image
22.7.2008 - cebrca (PDP 5.8.2008)
  IVAN
rojstvo ob 19:56 - 3210 g in 52 cm
user posted image 6.1
user posted image februar

user posted image
29.7.2008 - Tamy30 (PDP 13.8.2008)
  MARTIN
rojstvo ob 6:46 - 4460 g in 52 cm

user posted image
29.7.2008 - miškolinček (PDP 11.8.2008)
FILIP
rojstvo ob 15:00 - 3330 g in 52 cm

user posted image
30.7.2008 - K_a_t_j_a (PDP 12.8.2008)
  JAN
rojstvo ob 7:58  -  2550 g in 48 cm
user posted image 3.12

user posted image
30.7.2008 - Naty13 (PDP 14.8.2008)
JOŠT
rojstvo ob 23:50  - 3205 g in 51 cm
user posted image 13.11.

user posted image
30.7.2008 - Tato (PDP 2.8.2008)
JAKA
  3510 g in 53 cm

user posted image
31.7.2008 - bella02 (PDP 4.8.2008)
TEJA
rojstvo ob 15:05 - 4100 g in 53 cm
user posted image 3.1.

user posted image
2.8.2008 - kaja02 (PDP 6.8.2008)
LEJA
rojstvo ob 6:30 - 3480 g in 51 cm
user posted image 21.1.
user posted image januar
user posted image 11.3.

user posted image  

2.8.2008 - daja28 (PDP 12.8.2008)
LEON
rojstvo ob 20:37 - 3320 g in 50 cm
user posted image 31.1

user posted image  
3.8.2008 - tejkaz (PDP 18.8.2008)
JAŠA
rojstvo ob 22.43 - 3165 g in 52 cm
user posted image 26.1.
user posted image 23.2.

user posted image
4.8.2008 - dojenč (PDP 4.8.2008)
ŽANA
rojstvo ob 11:35 - 3110 g in 48 cm
user posted image 27.11

user posted image
4.8.2008 - bambi14 (PDP 21.8.2008)
ELANINA
rojstvo ob 21:50 - 2810 g in 47 cm
user posted image 4.12

user posted image
5.8.2008 - ozziebo (PDP 1.8.2008)
LARA
rojstvo ob 2:55 - 3790 g in 52 cm
user posted image 25.1
user posted image 5.3.

user posted image
6.8.2008 - Erin (PDP 1.8.2008)

TILEN
rojstvo ob 3:35 - 3190 g in 51 cm
user posted image   28.11

user posted image
6.8.2008 - Luna2008
KAJA
rojstvo ob 14:15 -3205 g in 50 cm

user posted image 29.1

user posted image user posted image
8
.8.2008 - sandra123 (PDP 22.8.2008)
TAJA  
rojstvo ob 9:16 - 3030 g in 50 cm

user posted image 29.12
user posted image 16.2.
user posted image 29.1.
TEJA 
rojstvo ob 9:18 - 1960 g in 47 cm
user posted image 29.12
user posted image 16.2.
user posted image 29.1.

user posted image
10.8.2008 - Majči22 (PDP 21.8.2008)
LINA
rojstvo ob 4:39 - 2730 g in 50 cm
user posted image 7.2.

user posted image
10.8.2008 - nyna84 (PDP 4.8.2008)
 LANA
rojstvo ob 23:56 - 3240 g in 50 cm
user posted image 18.12
user posted image 9.3.
user posted image 11.3.

user posted image

10.8. 2008 - suzana73
GAJA
rojstvo ob 13:33 - 3390 g in 50,5 cm

user posted image
10.8.2008 - Češnjica (PDP 12.8.2008)
ZALA
  51 cm

user posted image
11.8.2008 - Zoja Miša (PDP 29.8.2008)
 KAJA LINA
rojstvo ob 8:35 - 2600 g in 47 cm
user posted image 13.1

user posted image
11.8.2008 - Carol11 (PDP 17.8.2008)
HANA
rojstvo ob 10:05 - 3220 g in 50 cm
user posted image 1.1

user posted image
11.8.2008 - Pablo (PDP 31.7.2008)
 OTMAR
rojstvo ob 10:24 - 3490 g in 52 cm
user posted image 7.3.

user posted image
12.8.2008 - iskanje (PDP 14.8.2008)
 MALU
3800 g in 54 cm

user posted image
14.8.2008 - Krysia (PDP 23.8.2008)
ROK
rojstvo ob 1:02 - 3380 g in 52 cm
user posted image 2.2.

user posted image
14.8.2008 - košuta (PDP 15.8.2008)
TEODOR
rojstvo ob 10:12 - 3370 g in 51 cm
user posted image 10.1.

user posted image
14.8.2008 - anita goitan (PDP 14.8.2008)
 ZOJA
rojstvo ob 17:38 - 3185 g in 50 cm
user posted image 1.2.
user posted image januar

user posted image
14.8.2008 - MATEJKA_ (PDP 15.8.2008)
PIA
3050 g in 51 cm
user posted image ??

user posted image
17.8.2008 - Andrejaboris (PDP 22.8.2008)
 ENEJ
rojstvo ob 10:12 - 3310 g in 50 cm

user posted image
17.8.2008 - Ryssa (PDP 24.8.2008)
 LAN
rojstvo ob 13:12 - 2980 g in 49 cm
user posted image 29.12
user posted image 22.2

user posted image  
19.8.2008 - URSKA_P (PDP 29.8.2008)
ŽAN

3595 g in 50 cm

user posted image
19.8.2008 - buhtlčk (PDP 13.8.2008)
GAŠPER

rojstvo ob 20:28 - 4230 g in 52 cm
user posted image 29.1
user posted image 19.2.

user posted image
20.8.2008 - žanneža (PDP 13.8.2008)
LANA
rojstvo ob 9:51 - 3860 g in 52 cm
user posted image 26.1.
user posted image 1.2.

user posted image
20.8.2008 - matejchi (PDP 21.8.2008)
 MARUŠA
rojstvo ob 16:52 - 3500 g in 49,5 cm
user posted image 29.1.

user posted image
21.8.2008 - Nejka23 (PDP 21.8.2008)
 JAKA
  rojstvo ob 12:59 - 3960 g in 53 cm

user posted image
21.8.2008 - betty (PDP 20.8.2008)
 ROK
   rojstvo ob 19:55 - 3900 g in 54 cm

user posted image
22.8.2008 - Vilika (PDP 18.8.2008)
 VID
rojstvo ob 4:21 - 4220 g in 55 cm 
user posted image 8.12.
user posted image 12.3.

user posted image
22.8.2008 - pingo80 (PDP 28.8.2008)
 LANA
rojstvo ob 23:58 - 3320 g in 50 cm
user posted image 8.2.

user posted image
23.8.2008 - tinka14 (PDP 18.8.2008)
NEJC
rojstvo ob 13:00 - 4360 g in 56 cm
user posted image 6.2

user posted image
24.8.2008 - čipka (PDP 18.8.2008)
TIA
rojstvo ob 15:20 - 3660 g in 52 cm
user posted image 1.1.

user posted image
25.8.2008 - erta (PDP 16.8.2008)
  AJDIN
3940 g in 54 cm

user posted image
26.8.2008 - anaya (PDP 18.8.2008)
NELI
  rojstvo ob 19:01 - 3370 g in 52 cm

user posted image
28.8.2008 - nell (PDP 20.8.2008)
TIBOR
   rojstvo ob 23:35 - 3870 g in 52 cm
user posted image 4.1.
user posted image 22.1.
user posted image 21.1.

user posted image
30.8.2008 - karmar (PDP 25.8.2008)
URŠA
  rojstvo ob 10:40 - 3340 g in 50 cm

user posted image
30.8.2008 - Barbarinha
LUKA
3470 g in 50 cm

user posted image 19.1.
user posted image 6.2.

user posted image
1.9.2008 - Aradej (PDP 27.8.2008)
LUCIJA
rojstvo ob 1:43 - 3420 g in 52 cm

user posted image
1.9.2008 - tatly (PDP 24.8.2008)
STELLA
rojstvo ob 10:02 - 3140 g in 50 cm

user posted image
5.9.2008 - Lana777
LEV AN
rojstvo ob 18:00 - 3600 g in 52 cm

LEGENDA:

user posted image = 1x GH
user posted image user posted image   =stabilno sedim
user posted image =  plazim se
user posted image user posted image   = sam/a vstanem
user posted image = sam/a hodim

A KATERA MANJKA (POLEG TISTIH KI SE NE JAVLJAJO ŽE VEČ KOT MESEC DNI)???user posted image user posted image user posted image

In če sem katero ponesreči zgrešila in ni vpisanih podatkov naj jih lepo priti plis še enkrat napiše user posted image user posted image user posted image

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

TISTA KI HOČE BITI NA SEZNAMU NAJ TO SPOROČI - pogoj je da se javi minimalno 1x na teden...oki 2 tedna naj vam bo!user posted image user posted image user posted image Aja, pa ne hecam se!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
14.3.2009 15:43:33   
Erin
V KOLIKOR ŽELITE, DA ZA VAS VODIM SEZNAM "NAPREDKA" VAŠEGA OTROKA, PROSIM DA SPODAJ NAŠTETA DEKLETA SPOROČITE PODATKE, V NASPROTNEM PRIMERU VAS DAM DOL S SEZNAMA...-->to velja za tiste ki se niti ne javljajo niti ne sporočajo podatkov...

ČE SEM KATERO ZGREŠILA OZ POZABILA NAJ PROSIM POVE IN ŠE 1X POSREDUJE PODATKE, KER SE MI ZDI DA SEM NEKAJ PODATKOV V VSEJ ZMEDI ZGREŠILA...

• mishel
  • Tamy30
  • miškolinček (kje si?? Pogrešam te....)
  • tato
  • češnjica
  • iskanje
  • URSKA_P
  • Nejka23
  • betty
  • erta
  • anaya (tudi tebe pogrešam..kam si se skrila?)
  • karmar (mislim da sem tvoje podatke pozabila kajne?)
  • aradej
  • tatly

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
14.3.2009 16:34:21   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

V KOLIKOR ŽELITE, DA ZA VAS VODIM SEZNAM "NAPREDKA" VAŠEGA OTROKA, PROSIM DA SPODAJ NAŠTETA DEKLETA SPOROČITE PODATKE, V NASPROTNEM PRIMERU VAS DAM DOL S SEZNAMA...-->to velja za tiste ki se niti ne javljajo niti ne sporočajo podatkov...

ČE SEM KATERO ZGREŠILA OZ POZABILA NAJ PROSIM POVE IN ŠE 1X POSREDUJE PODATKE, KER SE MI ZDI DA SEM NEKAJ PODATKOV V VSEJ ZMEDI ZGREŠILA...
  • mishel
  • Tamy30
  • miškolinček (kje si?? Pogrešam te....)
  • tato
  • češnjica
  • iskanje
  • URSKA_P
  • Nejka23
  • betty
  • erta
  • anaya (tudi tebe pogrešam..kam si se skrila?)
  • karmar (mislim da sem tvoje podatke pozabila kajne?)
  • aradej
  • tatly

mesečno vodenje se obračunava po uradnem ceniku, ki ga Erin dnevno spreminja.. mislim, da je cena cca. 1,20 - 1,60 € odvisno od lokala...user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
14.3.2009 18:17:48   
Erin
Ka me zaj*** lumpa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
14.3.2009 19:48:52   
Erin
A bi katera imela kaj od tega..sem našla prisrčne nalepke za otrok v avtu...samo ne vem če pošiljajo v Slo..user posted image

http://stores.ebay.co.uk/Just-The-Occasion

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Fantovsko ime
Evaa1

Katero ime za fantka bi izbrali?

Ernest (0%)

Jonatan (17%)

Nik (30%)

Leonard (13%)

Hugo (0%)

Nejc (39%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!