gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Te podatke sem našla v reviji mama, posebna izdaja paparica! Tam je ena tabela, kjer piše koliko rabijo kcal, beljakovin in ogljikovih hidratov na dan. Vode pa piše, da potrebujejo pri 6m 130-150ml pri 9m 125-145ml na dan na kg telesne teže. Naša niti pod razno ne poje toliko. Sploh zadnje čase noče nič jest, samo jošk . Zaenkrat ne delam panike me pa včasih zaskrbi Sam silit je ne morem. Sploh zelenjave noče nič, kar skuham. Tako, da po enem mesecu uvajanja GH nismo niti približno na polnem obroku. Se pa zavedam, da naša ne bo nikoli pojedla 200ml kaše oziroma česa podobnega. Pri nas poje kvečjemu mlečne kašice 2dcl, ostalih zadev pa veliko manj, pa uvajamo GH že 2,5 meseca. Kosila skoraj ne jemo več, ker je že 5 žličk pravi praznik. Kar pa se tegale podatka o vodi tiče - Rok popije max. 100ml vode v celem dnevu, ne pa na kg telesne teže. anita - meso dajem jaz nekje 3×tedensko. Midva sva od P. Me je včeraj kar P osebno klicala, da naj se danes oglasiva. Je patronažna govorila z njo, ker sem ji razlagala, da Rok ful rokice vleče nazaj... No, v glavnem, P se je na lastne oči prepričala, da je res še vedno hipoton (ful švohn predvsem v predelu trebuha), da še vedno ful vleče roke nazaj in ful suče dlani (''dirigira''), ji je pa kar malo žal, da naju ni že pri 6m poslala na NFTH, ko se je že kazalo, da je Rok malo hipoton. Zdaj sva napotena na NFTH, začneva naslednji teden in bova menda imela na začetku kar tedenske seanse. Je tudi rekla, da naj ne bomo preveč razočarani, ker najbrž do 1 leta skoraj sigurno še ne bo sam hodil. So ga pa tudi zvagali in zmerili (matejchi, lahko daš kar te podatke na seznam za 8m, nekaj dni gor ali dol), ima 9730g in 75 cm.
|