metuljcek321
|
Morning, ladies! Danes sva s ta malo na off ... morava nafilat Duracellke ... neboglasnica, za uspesen shopping, pa shit za prst - ne ze spet, no. Presneti smotanec! O banani sem se ful nasmejala. Dobra vzgoja, pridna mami plavalki - pridni sta, le tko naprej! Kmalu bo tu poletje, ko bosta lahko pokazali svoje nove misice & sexy oblikovano telo. mojcek, za nov zobek. rebeca - to je pa zgodaj, ja. Nasa je danes nekaj cez sesto svetila naokoli, mi ni blo nic jasno. Prvic je spala v spalni vreci - kar v Kiku jo je moj vceraj vzel - bela z vzorckom - rozice v rumeni, oranzni & modri barvi - kar kjut - si jo je zjutraj ogledovala & si jo skusala potegnit dol Seveda zdajle ze pol ure smrci kot polh mega kovter - pa si ga ne vleceta vsak na svojo stran? Mislim, da pri nama to ne bi bilo izvedljivo & bi se zjutraj eden zbudil zadekan ko polarni medo, drugi pa ves trepetajoc in premrazen tims, hvala za pohvale za slikico - si menda edina, ki nas je opazila Ej, o cem to govoris, da ne ves, ce jih bos docakala 60? Joj, ej, pa to je skoraj around the corner ... ves, da bomo kaj dlje brcale in tezle naokoli silikonski vsadki - jih ne rabis - poglej, kaj je naredila Meryl Streep, pa je delovalo bp: KLIKNI Simpl kt pasulj AND it works - mal papirnate brisacke v modrcek potlacit & here comes Mrs. Wonderbra, trara. Baloncy, super je tvoj malecki! Dobro opravita danes. Majuska, je izginil kup perila? Did Aleksander do the magic? I hope so. Blacky, dobr ustimaj - vidim, da sama si ze lepa - prvi vtis je tud pomemben - dobro se zdilaj. Juno, happy b'day - lepo praznuj za mirjam & ilatic & flower. gugalnica - nas jo je ze lani, ko sem bila s trebusckom - kar sam skonstuiral & naredil za otrocka, ki sva ga pricakovala ... sedaj je pospravljena na podstresju in caka na nekoliko visje temp. Lidl vs. Hofer - no idea, oba sta mi precej neznana. V Lidlu tasca dostikrat kupi zelenjavo & je zelo zadovoljna. Za primerjave stacun posurfaj na med.over.net - na starsevskem cveku je ze nekajkrat tekla debata, kaj se kje splaca, kaj je ful dobro - spomnim se debat o noro okusnih tortah iz ?!? pozabla ... Hofer, Lidl? Who knows? mirjam, meni je blo ful cudno, k te ni bilo na srecanje - je blo spet lustno. Naslednjic se pa vidimo, a ne?